YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu

YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu (https://www.ytpara.com/)
-   Şikayetim Var (https://www.ytpara.com/109-sikayetim-var/)
-   -   Bu dolandırıcıya dikkat (https://www.ytpara.com/sikayetim-var/116015-bu-dolandiriciya-dikkat.html)

adnandogannn 7.05.2017 14:20

Bu dolandırıcıya dikkat
 
Arkadaşlar Merhaba;

Dün açtığım http://www.ytpara.com/normal-kanal-a...al-satisi.html konusundan sonra gece 12 1 civarı aşağıda bilgileri bulunan çakal skypetan beni ekledi ve direk konuya girdik. Neyse bir süre konuştuktan sonra kanalı alacağını söyledi ve *** üyeliğim olup olmadığını sordu. Bence olmadığını belirtince, olsaydı ticaret puanına göre önce ya kanalı verirdin ya da ben ödemeyi yapardim dedi. Neyse sonra @astalawista nickli bir arkadaşa *** üyeliğinden kontol etmesini rica ettim ve gerek ticaret puanı, gerekse forum geçmişi gayet iyi görünüyordu. Bende kendisine bu hesaptan arkadaşa PM atarsa önce kanalı vereceğimi belirttim.

Akabinde bu arkadaş pm attığını söyledi ancak astalawista profili takip ediyordu ve online bile olmadı. Hal böyleyken PM falanda gelmedi. Bu çakal üyelik mail adresini değiştirdiğini belki onunla alakalı olabileceğini belirtti ve gitti. Akabinde biraz araştırdıktan sonra bana yolladığı ekran görüntüsünün ***'da Floyd isimli kullanıcının profilinden "Öğeyi Denetle" yolu ile nick'ini ve diğer bilgileri değiştirerek bize attığını farkettik.

Floyd isimli arkadaş için birşey diyemem ama satış görüşmesi sırasında bu arkadaş ne tesadüfse onlie di ve benim mesaj atmasini istediğim arkadaşın profiline girin son 10 kişi içerisinde görünüyordu. :)

Sözün özü bu çakal denk gelirse sakin ticaret yapayım demeyin. Bu forumda da bir üyeliği var ve o da illaki çıkacak ortaya.

https://i.hizliresim.com/R05JDa.png


Bana attığı ss'de bulunan linke gidince Floyd isimli kullanici çıkıyor ama göründüğü gibi SS'da trbest nick'i görünüyor.

https://i.hizliresim.com/Lyqp6G.png


Forum Saati: 19:24. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0