YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > (Off) - Konu Dışı > Konu Dışı > Şikayetim Var



User Tag List

Like Tree7Beğeni
  • 2 Post By vatanyazilim
  • 5 Post By PLuToNiuM

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 10.07.2017, 21:58
Üye
 
Üyelik tarihi: 27.06.2016
Mesajlar: 304
Etiketlendi : 13 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart PLuToNiuM kullanıcısından şikayetçiyim

Şikayet edilen üye: @PLuToNiuM;
profil linki:https://www.ytpara.com/8164/plutonium.html


Olayın Geçtiği Konu: https://www.ytpara.com/adsense-soru-...paniyor-2.html
Olay: Yukarıda linki verilen konuya attığı aşağıdaki mesajla kategori öğrenme karşılığı kanal ve adsensenin kapanmama yöntemini öğreteceğini yazmış fakat kategoriyi öğrendikten sonra çeşitli bahaneler öne sürerek yöntemi öğretmemiştir.
Kanıtlar:
Alıntı:
PLuToNiuM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bana düzgün kazandıran kategori veren olursa, kanalın ve adsensenin kapanmama yöntemini öğretebilirim.
Hatta forumda 1 arkadaşa öğrettim. onada sorabilirsiniz... isteyene nick verebilirim... Bence güzel bir alışveriş olur...
Bu mesajı görünce kendisi ile pm üzerinden iletişime geçtim.
Mesajım:
Alıntı:
merhaba,
cep telefonu ile 5-10 video çekip kanala yükleyin demeyecekseniz güzel kazandıran bir kategori verebilirim.
cevabı:
Alıntı:
hayır öyle demeyeceğim... adsense için onay almayı değil. adsenseli kanalı ayakta tutmayı ve ödeme alabilmeyi öğretiyorum.
forumda satılan adsenseye hazır kanallar ile bile çalışılabilir.
Bu cevabından sonra kendisine kategoriyi açıkladım. Açıkladığım kategori, 1000 izlenime 25 dolar getiren gerçekten sağlam bir kategoridir.
Fakat bu şahıs konuya yazdığı yöntemi açıklamak yerine çamura yatmayı tercih etmiştir.
Alıntı:
Hocam bu olmaz. 1k gösterimi 10 günde alma durumu bile yok. günlük en az 100 dolar getiren içeriğiniz varsa, seve seve anlaşabilirim. sizde yöntemi öğrenirsiniz. kanallarınızda kapanma yaşanmaz.ikimizde mutlu oluruz.
Alıntı:
Hocam seninle anlaşma bile yapmadım. anlaşmanın ne oldugunu bile bilmiyorsun çunku sormadan , direk içeriğini yapiştiriyorsun. Ha içimden dedim kazandırıyosa sorun yok anlaşırım diye.. fakat içeriğini incelediğimde yt de izlenen onaylı bir kanal bile yok.
Alıntı:
Düzgün kazandıran diye ilk mesajımda dedim. o içerik günlük 50-100dolar arası kazandırıyorsa kabulum hocam. kazandırmıyorsa değilim. pm den her içerik yapiştirana yontemi öğretmemmi gerekiyor? sizden başka biride, düşün adam bana 30 tl lik içerik yapiştirmiş, yontemi öğretecen diyo . bende bu içeriğe öğretemem dedim.beni dolandırdın diyo.. elini vicdanına koy. tek taraflı çıkar ilişkisi olurmu. gerçekten kazandırıyosa içeriğin amenna başım üstünesin. gösterirsen kazanç fotosu falan yinede seni kabul ediyorum. eğerki içeriğin kazandırmıyorsa , ve ısrar edersen , şikayet konusu açarım diye , bana şantaj yapmak suçundan ben seni şikayet ederim. bende 3kağıt dalavere yok. kazandırıyosa başım üstünesin.
Alıntı:
merak ediyorsan anlaşma bak şu şekilde:
içeriği veriyorsunuz kendi adsenseli kanalıma yüklüyorum. kanal linkini sizede veriyorum., 7gün izliyoruz , kapanmadığını sizde goruyorsunuz. ve birlikte analistiğe bakıyoruz. günlük 50-100 dolar arası veriyor ise. yöntemi sizede öğretiyorum.
Özet; konuya yazdığı mesaja istinaden kendisi ile ileşitime geçtim, açıklayacağı yöntem değerli bir bilgi ise sağlam bir kategori verebileceğimi söyledim. Kendisi de vereceği bilginin değerli olduğunu söyledi. Bu cevabın üzerine kategoriyi kendisine yazdım. Ben kategoriyi verdikten sonra ise, 10 günde 1k izlenmeyeceği, günlük 100 dolar bırakmayacağı vb. ifadelerle başlayıp, kategoriyi kendisine sormadan yazdığımla devam edip, içeriği kendi kanalına yükleyip 7 gün takip edip 7 gün içinde 50-100 dolar arası vermesi şartlarına kadar getirip resmen ÇAMURA YATMAKTADIR.
Bu şahsın, benim gibi başkalarını da dolandırdığını düşünüyorum. Daha fazla kişinin dolandırılmasını istemediğimden şikayet konusu açmak ihtiyacı hissettim.
Yukarıda yazdığım olaydan dolayı kendisinden şikayetçiyim.
mj23 ve ytkayseri bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
  #2  
Okunmamış 10.07.2017, 23:52
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 30.01.2015
Nereden: Antalya
Yaş: 37
Mesajlar: 1,846
Etiketlendi : 51 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
kill19 isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Formda kategori istemek zaten yasak bu kisinin yazisini bende okudum dun ayrica yontem gercekten is goruyormu yönetimin onayida alinmamis bu tarz seyler hep maduriyet yaratiyo zaten ....

!!! Mobildeyim !!!
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Okunmamış 11.07.2017, 01:51
Üye
 
Üyelik tarihi: 23.03.2013
Yaş: 40
Mesajlar: 1,077
Etiketlendi : 34 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

içeriğin kazandıracak bir içerik değil arkadaşım. + ikinci mesajım ortada , ben sana açıklama yaptım sense direk içeriğini bana yapiştiriyorsun. Zaten içeriğin düzgün kazandırmıyor. Admin arkadaşta kontrol edebilir. ilgili çalışma yöntemini, bedavaya getirmeye çalışıyo bu şahıs. Bende bu şahıstan şikayetçiyim, banlanmasını Talep ediyorum.
Kanıt olarak, yolladığı içeriği Admin arkadaş incelediğinde 5para etmeyen bir içerikle beni oyalamaya çalıştığını farkedecektir.
sonero41, boltuber, sakop8 ve 2 kişi bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 13:23. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker