YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > (Off) - Konu Dışı > Konu Dışı > Şikayetim Var



User Tag List

Like Tree15Beğeni
  • 5 Post By Navi1337
  • 5 Post By velixyz
  • 5 Post By Navi1337

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 26.10.2018, 20:49
velixyz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 27.04.2015
Yaş: 41
Mesajlar: 2,522
Etiketlendi : 47 Yazıda
Etiketlendi: 3 Başlıkda
Standart Navi1337'den Şikayetçiyim

Konu çözülmüştür. Arkadaşa ilgisinden dolayı teşekkürler

Konu velixyz tarafından (11.05.2019 Saat 23:09 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
  #2  
Okunmamış 26.10.2018, 22:21
Navi1337 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 19.05.2013
Nereden: Adana
Mesajlar: 2,567
Etiketlendi : 128 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Navi1337 isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

İyi akşamlar , öncelikle şunu belirtmek isterim ki konunun buraya taşınmasından arkadaş gibi bende hoşnut değilim fakat benimle ikili tartışmaya girmek istememiş , kaldı ki benim numaram var ve Adanalıyım konuşmayı teklif ettim fakat iade dedi o şekilde gelişti olaylar. ekran görüntüleri doğrudur bu nedenle ekran görüntüsü atmayıp açıklamamı yapacağım yetkili arkadaşlar en doğrusuna karar verir , uzun yazacağım affınıza sığınarak.

Ertesi gün 13-16 arası bitirme durumu doğrudur. Fakat editör arkadaşım yetiştiremedi içerikleri , aslında yetiştirdi fakat ben bunları baştan savma eklemek yerine adsense garanti sözü verdiğim için geçikmeli olarak olsun temiz olsun mantığı ile devam ettirmek istedim, bu doğrultuda 1. siteyi hazırladım ve teslim ettim ve adsense red aldı , bu normaldir her ne kadar her şey düzgün olsa da demek ki eksikliklerimiz vardı ve bu durumu belirtmiştim , açar açmaz ilk başvuruda olmasa dahi kesinlikle adsense alacağımızın garantisi. gökhan hocama sonrasında ilk sitenin gidişatına göre bir yol çizelim önerisinde bulundum acelesi var mı acelesi yoksa red ve olumlu alışımıza göre bir yol çizelim dedim fakat cevap alamadım , bende siteleri hazırladım 3 site de hazır sadece 1 tanesini teslim ettim sebebi ise 1. site için adsenseten gelecek cevabı görmekti. Ben adsense garantisi verdiğim için hepsini bitirip al bu sitelerin başvur hepsiyle sonrasına bakarız olayına girmek istemedim , istemem de. 1. siteyi yaparken öncesinde test sitem ile başvuru yapmıştım ve ona gelen red sonrası gökhan hocamın sitesine çalışma yaptım . Burada sen haklısın ben haksızım olayına girmek istemiyorum olgun insanlarız ve konuşarak çözebiliriz , çözebilirdik.

Bana , bak hocam durum böyle böyle iade konusunu konuşalım ne yapalım ne edelim demek yerine , iade istiyorum böyle olmaz iban TR.......... enpara gökhan ... gibi bilgiler atması beni üzdü , zaten numaram var , adanalıyım oturup çözüme ulaştırırız , hocamın tarafından da haklılık yönü var benim tarafımdan da haklılık yönüm var , dediğim üzere haklı veya suçlu aramıyorum , tek isteğim oturup çözüme ulaştırmaktı , yoksa 3 siteyi 1 günde teslim edemeyecek miyim ben? Sorun sallama veya erteleme değil kesinlikle. numaram var kendisinde skype var (pek aktif kullanmıyorum) , ticket sistemim var herhangi bir iletişim sorunu yaşanmadı , ilk aşamada kesin bizde adsense denilmedi , sadece sitelerin teslimi az bir süre geçikti sebebini anlattığım üzere daha kaliteli olsun hemen adsense alalım düşüncesi idi. ben sana şunu yazdım sen böyle dedin böyle yaptın falan gibi durumlara girmeyelim , dediğim üzere konuşup çözebilirdik fakat olay buraya taşındı , ben sözümün arkasındayım adsense hesaplarını kesinlikle alacağım bundan yana hiçbir sıkıntım yok , gökhan hocamı sallama gibi bir durum asla olmadı tam tersi ciddiye aldığım için 1-2 gün teslim etmedim 1. siteden gelecek cevap nedeniyle. Domainler hazır hostingler hazır makaleler hazır hepsinin ödemesi gerekli yerlere yapıldı sadece 2 site teslimi var 5 dakikamı almaz siteler zaten hazır . Söyleyeceklerim bunlar yönetimimiz en doğru kararı verecektir , dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım varsa bir kırgınlık affola hala çözümden yanayım problem çıkarmaktan değil, iyi akşamlar
gecekusu12, serhat67, Psi ve 2 kişi bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Okunmamış 26.10.2018, 23:12
velixyz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 27.04.2015
Yaş: 41
Mesajlar: 2,522
Etiketlendi : 47 Yazıda
Etiketlendi: 3 Başlıkda
Standart

Edit ..
Navi1337, carmeena, Psi ve 2 kişi bunu beğendi.

Konu velixyz tarafından (11.05.2019 Saat 23:10 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Okunmamış 26.10.2018, 23:14
Navi1337 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 19.05.2013
Nereden: Adana
Mesajlar: 2,567
Etiketlendi : 128 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Navi1337 isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Teşekkür ediyorum sayın hocam ben zaten çözeceğimizi düşünüyordum , konu hakkında tutumunuzdan dolayı minnettar ım
carmeena, Psi, velixyz ve 2 kişi bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 07:54. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker