YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > (Off) - Konu Dışı > Konu Dışı > Şikayetim Var



User Tag List

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 25.06.2021, 18:57
TA***** ÖZ*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 9.11.2016
Mesajlar: 44
Etiketlendi : 4 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart @beratomur1 'den şikayetçiyim

Şikayetçi Üye: @TarikTR

Şikayet edilen üye: @beratomur1

Olayın Geçtiği Konu: https://www.ytpara.com/youtube-abone...e-abonesi.html


Olay: 2 adet olay var biraz uzun olacak fakat sıra sıra anlatacağım.

Olay1: Arkadaşla konuşmanın başlangıcında 1. ss de gözüktüğü gibi anlaşıyoruz. Konuyu takip edenler ya da bu işle ilgilenenler 19.06.2021 de güncelleme geldi ve yaptığım çoğu gönderim silindi.

1. ss: https://www.hizliresim.com/tg6ii4t

Daha sonrasında başkasından satın alıp almadığını soruyorum ki ona göre hareket edelim.

2. ss: https://www.hizliresim.com/biqwjq4

Güncellemeden sonra kanalında düşüş yaşandı fakat sadece %30 luk bir düşüş gerçekleşti. Çok yoğun olduğum için kanalına bakmadım ve istediği gibi iadeyi gerçekleştirdim. Lakin şöyle bir şey var ki hangi smm panelini kullanırsanız kullanın aldığınız siparişten eksik bir tutar gelirse size gönderilmeyen/eksik kalan kısmın iadesi yapılır çünkü gönderilen kısım için bir emek ve ücret ödeniyor. 1000 adet alınan siparişte 700 adet gönderim yapıldı ve diğer kanallarda da tamamen düşüş olduğu için kontrol etmeden anlaştığımız gibi sanki kanala hiç abone göndermemişim gibi %50 lik iadesini gerçekleştirdim.

3. ss:https://www.hizliresim.com/de11h36

4.ss :https://www.hizliresim.com/2r8icrq

Mağrudiyetin giderilmesi için sistemimize yaptığımız güncellemeden sonra hemen geri gönderim yapmaya başladık ve arkadaşa bunu gönderimi başlatırken söyledim.

5.ss :https://www.hizliresim.com/tsnphwv
(tamamladık yazmam el alışkanlığı gönderimi başlattığım zaman arkadaşa yazdım.)

Arkadaş gönderimi başlattığımı söylediğim mesajı gördü ve kesinlikle hiçbir geri dönüş yapmadı.

6. ss :https://www.hizliresim.com/e02o3vv

Daha 50-100 civarı abone gönderilmişken mesajı gördü ve istemediğini belirten bir şey söylemedi.

Düşen hizmetlere tekrar gönderim yapmak için kontrol ederken baktım ki arkadaşın kanalının abonelerinin hepsi silinmemiş sadece %30 luk bir düşüş gerçekleşmişi, fakat aboneler düştü diye mesaj geldiği zaman tüm abonelerinin düştüğünü düşünmem gayet doğal. Ve bu yüzden arkadaşa geri dönüş yaptım.

7. ss: https://www.hizliresim.com/39syd71

Yukarıda başka bir sağlayıcıdan abone alıp almadığını sormuştum ve bana almadığını söylemişti, ben onun nasıl başkasından alıp almadığını sorduysam onun da bana aynı şekilde durumu değiştikten sonra bunu belirtmesi gerekiyordu.

8. ss: https://www.hizliresim.com/i0xbxru

Hiçbir şekilde abone istemediğine dair bir mesaj atmadı "gönderim başlatıyorum" mesajını görmesine rağmen ben başkasından abone alıyorum gönderimi iptal et gibi şeyler söylemedi eğer söyleseydi siparişi durdurur gönderim yapmazdım.

9. ss: https://www.hizliresim.com/jlon42x

Kendi abonecime gönderdim diyor fakat gece mesajı görmesine rağmen bana benim kendi abonecim var bana gönderim yapma demiyor.

10. ss: https://www.hizliresim.com/lijq50j

1. olay için asla onu suçladığımı belirten bir şey yazmadım kendim yanlışıkla gönderdiğimin farkında sonradan vardığımı ve sadece iade etmesini istedim.


11. ss: https://www.hizliresim.com/bdyllka

Gece gönderdimi başlattığım mesajını gördüğü zaman en ufak "." bile yazsaydı istemediğimi böyle belirttim deseydi tamam derdim fakat aboneler gelirken sorun yok ama bir sonraki gün ben istemedim diyor

12. ss: https://www.hizliresim.com/bl325vu

Neden söylemediniz dediği şeyi söyledim, kendisi de başlatıp durdurmanın benim elimde olduğunu biliyor ama bana gece gönderim yapma, istemiyorum demiyor.

13. ss:https://www.hizliresim.com/q5y2im8
14. ss:https://www.hizliresim.com/sudo7pi

1. olay için arkadaşı suçlamıyorum dalgınlığıma geldiğini ve normalde olması gereken şekilde iade işlemini gerçekleştirmemiz için fazla gönderdiğim tutarı iade etmesini rica ettim. Kabul edip etmemek ona kalmış yapabilecek bir şeyim yok.

2. olay için abone gönderimini başlattım mesajını görmesine rağmen istemediğini belirten ya da başka birisinden satın alıyorum gibi şeyler söylemediği için gönderimi tamamladım. Büyük ihtimalle bu iade konusunu fark edip mesaj atmasaydım bana geri dönüş yapmayacaktı görüldü bırakacaktı.

Olayın sonucuna geliyorum. Arkadaş abone gönderimini başlatırken attığım mesajı görmesine rağmen istemiyorum gibi şeyler söylemediği için ve ücretini istediğim zaman bana "ben istememiştim bana başlatırken sordun mu" gibi şeylerin cevabı evet başlatırken bunu sana belirttim, ama sen bana istemediğini belirtmedin şeklinde olduğu için anlaştığımız fiyattan 1k gönderim ücreti istiyorum. İade konusunda fazladan yaptığım gönderimi kendisinin işine olan saygısına bırakıyorum ve geri göndermesini rica ediyorum.

---------- Spam Engelliyici 18:57 ---------- Önceki Mesaj 18:46 ----------

Gizlilik nedeni ile diğer gönderim yapıp düşüş yaşadığımız ardından telafi için başlatırken mesaj attığım kişilerin isimlerini yazmıyorum, dilerse yorum yapabilir.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
  #2  
Okunmamış 25.06.2021, 22:36
TA***** ÖZ*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 9.11.2016
Mesajlar: 44
Etiketlendi : 4 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

@Rewossky ??
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Okunmamış 26.06.2021, 00:10
Rewossky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ME***** DU*****
Süper Moderatör
 
Üyelik tarihi: 2.08.2016
Nereden: Pripyat
Yaş: 26
Mesajlar: 5,003
Etiketlendi : 252 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Rewossky - AİM üzeri Mesaj gönder Rewossky - YAHOO üzeri Mesaj gönder Rewossky isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Açıkçası burada bir alım satım olmuş evet ama memnuniyetsizlikten ötürü ticaret bozulmuş. Ardından siz karşı tarafın talebi olmadan abone göndermişsiniz. Burada karşı tarafın İSTEMİYORUM demesinin pek bir geçerliliği yok, siz TABİ GÖNDERİN / GÖNDEREBİLİRSİNİZ vs gibi bir onay mesajı almadan aboneleri göndermenizde hata yapmışsınız. Kişinin iade etme olayına gelince buna üstler karar versin, ama bana kalırsa sadece ticaret ahlakı bakımından karşı tarafın ödeme yapması söz konusu olabilir, burada hata sizde dediğmi gibi.
__________________

-
• Sorularınızı özelden sormayın, konu açın, bilgim dahilinde herkese cevap vermeye çalışıyorum. •
Özel mesajlar yerine konular üzerinden konuşmak diğer görüş & öneriye ihtiyacı olanlar için en makulüdür.


Her zaman bir B planın Olmalı

Alıntı ile Cevapla
  #4  
Okunmamış 26.06.2021, 00:43
TA***** ÖZ*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 9.11.2016
Mesajlar: 44
Etiketlendi : 4 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
Rewossky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Açıkçası burada bir alım satım olmuş evet ama memnuniyetsizlikten ötürü ticaret bozulmuş. Ardından siz karşı tarafın talebi olmadan abone göndermişsiniz. Burada karşı tarafın İSTEMİYORUM demesinin pek bir geçerliliği yok, siz TABİ GÖNDERİN / GÖNDEREBİLİRSİNİZ vs gibi bir onay mesajı almadan aboneleri göndermenizde hata yapmışsınız. Kişinin iade etme olayına gelince buna üstler karar versin, ama bana kalırsa sadece ticaret ahlakı bakımından karşı tarafın ödeme yapması söz konusu olabilir, burada hata sizde dediğmi gibi.
Sizinle anlaşıyoruz. Daha sonrasında bir sorun oluşuyor ve iadenizi gerçekleştiriyorum. Sorun düzelince tekrar gönderim yapmaya başladığıma dair mesaj atıyorum, bu mesajı sipariş başlarken görüyorsunuz fakat istemiyorum demiyorsunuz? İstemediğiniz bir şeye istemiyorum diyemiyor musunuz? Eğer gönderim tamamlandıktan sonra istemiyordum niye gönderdiniz deseydiniz haklısınız sormadım derdim fakat mesajıma görüldü atarsanız istemediğinizi nereden anlayabilirim?

Ayrıca yapmam gereken iade tutarından yanlışıkla fazlasını gönderiyorum siz o benim hakkım diyorsunuz. Kasiyer fazla para üstü verdiği zaman o para sizin hakkınız mı oluyor yoksa kasiyerin yanlışlığı mı oluyor?

İade konusunda kendisinin bana söylediği gibi kendisinin işine olan saygısına göre davranmasını istiyorum. Fakat aynı şey sipariş için geçerli değil, anlaştığımız fiyattan ücretini göndermesini istiyorum.
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Okunmamış 26.06.2021, 00:45
Rewossky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ME***** DU*****
Süper Moderatör
 
Üyelik tarihi: 2.08.2016
Nereden: Pripyat
Yaş: 26
Mesajlar: 5,003
Etiketlendi : 252 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Rewossky - AİM üzeri Mesaj gönder Rewossky - YAHOO üzeri Mesaj gönder Rewossky isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

kişinin savunmasını da dinlemek gerekiyor @beratomur1 ?
__________________

-
• Sorularınızı özelden sormayın, konu açın, bilgim dahilinde herkese cevap vermeye çalışıyorum. •
Özel mesajlar yerine konular üzerinden konuşmak diğer görüş & öneriye ihtiyacı olanlar için en makulüdür.


Her zaman bir B planın Olmalı

Alıntı ile Cevapla
  #6  
Okunmamış 26.06.2021, 01:06
beratomur1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BE***** ÖM*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 8.10.2018
Mesajlar: 791
Etiketlendi : 15 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

Alıntı:
TarikTR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şikayetçi Üye: @TarikTR

Şikayet edilen üye: @beratomur1

Olayın Geçtiği Konu: https://www.ytpara.com/youtube-abone...e-abonesi.html


Olay: 2 adet olay var biraz uzun olacak fakat sıra sıra anlatacağım.

Olay1: Arkadaşla konuşmanın başlangıcında 1. ss de gözüktüğü gibi anlaşıyoruz. Konuyu takip edenler ya da bu işle ilgilenenler 19.06.2021 de güncelleme geldi ve yaptığım çoğu gönderim silindi.

1. ss: https://www.hizliresim.com/tg6ii4t

Daha sonrasında başkasından satın alıp almadığını soruyorum ki ona göre hareket edelim.

2. ss: https://www.hizliresim.com/biqwjq4

Güncellemeden sonra kanalında düşüş yaşandı fakat sadece %30 luk bir düşüş gerçekleşti. Çok yoğun olduğum için kanalına bakmadım ve istediği gibi iadeyi gerçekleştirdim. Lakin şöyle bir şey var ki hangi smm panelini kullanırsanız kullanın aldığınız siparişten eksik bir tutar gelirse size gönderilmeyen/eksik kalan kısmın iadesi yapılır çünkü gönderilen kısım için bir emek ve ücret ödeniyor. 1000 adet alınan siparişte 700 adet gönderim yapıldı ve diğer kanallarda da tamamen düşüş olduğu için kontrol etmeden anlaştığımız gibi sanki kanala hiç abone göndermemişim gibi %50 lik iadesini gerçekleştirdim.

3. ss:https://www.hizliresim.com/de11h36

4.ss :https://www.hizliresim.com/2r8icrq

Mağrudiyetin giderilmesi için sistemimize yaptığımız güncellemeden sonra hemen geri gönderim yapmaya başladık ve arkadaşa bunu gönderimi başlatırken söyledim.

5.ss :https://www.hizliresim.com/tsnphwv
(tamamladık yazmam el alışkanlığı gönderimi başlattığım zaman arkadaşa yazdım.)

Arkadaş gönderimi başlattığımı söylediğim mesajı gördü ve kesinlikle hiçbir geri dönüş yapmadı.

6. ss :https://www.hizliresim.com/e02o3vv

Daha 50-100 civarı abone gönderilmişken mesajı gördü ve istemediğini belirten bir şey söylemedi.

Düşen hizmetlere tekrar gönderim yapmak için kontrol ederken baktım ki arkadaşın kanalının abonelerinin hepsi silinmemiş sadece %30 luk bir düşüş gerçekleşmişi, fakat aboneler düştü diye mesaj geldiği zaman tüm abonelerinin düştüğünü düşünmem gayet doğal. Ve bu yüzden arkadaşa geri dönüş yaptım.

7. ss: https://www.hizliresim.com/39syd71

Yukarıda başka bir sağlayıcıdan abone alıp almadığını sormuştum ve bana almadığını söylemişti, ben onun nasıl başkasından alıp almadığını sorduysam onun da bana aynı şekilde durumu değiştikten sonra bunu belirtmesi gerekiyordu.

8. ss: https://www.hizliresim.com/i0xbxru

Hiçbir şekilde abone istemediğine dair bir mesaj atmadı "gönderim başlatıyorum" mesajını görmesine rağmen ben başkasından abone alıyorum gönderimi iptal et gibi şeyler söylemedi eğer söyleseydi siparişi durdurur gönderim yapmazdım.

9. ss: https://www.hizliresim.com/jlon42x

Kendi abonecime gönderdim diyor fakat gece mesajı görmesine rağmen bana benim kendi abonecim var bana gönderim yapma demiyor.

10. ss: https://www.hizliresim.com/lijq50j

1. olay için asla onu suçladığımı belirten bir şey yazmadım kendim yanlışıkla gönderdiğimin farkında sonradan vardığımı ve sadece iade etmesini istedim.


11. ss: https://www.hizliresim.com/bdyllka

Gece gönderdimi başlattığım mesajını gördüğü zaman en ufak "." bile yazsaydı istemediğimi böyle belirttim deseydi tamam derdim fakat aboneler gelirken sorun yok ama bir sonraki gün ben istemedim diyor

12. ss: https://www.hizliresim.com/bl325vu

Neden söylemediniz dediği şeyi söyledim, kendisi de başlatıp durdurmanın benim elimde olduğunu biliyor ama bana gece gönderim yapma, istemiyorum demiyor.

13. ss:https://www.hizliresim.com/q5y2im8
14. ss:https://www.hizliresim.com/sudo7pi

1. olay için arkadaşı suçlamıyorum dalgınlığıma geldiğini ve normalde olması gereken şekilde iade işlemini gerçekleştirmemiz için fazla gönderdiğim tutarı iade etmesini rica ettim. Kabul edip etmemek ona kalmış yapabilecek bir şeyim yok.

2. olay için abone gönderimini başlattım mesajını görmesine rağmen istemediğini belirten ya da başka birisinden satın alıyorum gibi şeyler söylemediği için gönderimi tamamladım. Büyük ihtimalle bu iade konusunu fark edip mesaj atmasaydım bana geri dönüş yapmayacaktı görüldü bırakacaktı.

Olayın sonucuna geliyorum. Arkadaş abone gönderimini başlatırken attığım mesajı görmesine rağmen istemiyorum gibi şeyler söylemediği için ve ücretini istediğim zaman bana "ben istememiştim bana başlatırken sordun mu" gibi şeylerin cevabı evet başlatırken bunu sana belirttim, ama sen bana istemediğini belirtmedin şeklinde olduğu için anlaştığımız fiyattan 1k gönderim ücreti istiyorum. İade konusunda fazladan yaptığım gönderimi kendisinin işine olan saygısına bırakıyorum ve geri göndermesini rica ediyorum.

---------- Spam Engelliyici 18:57 ---------- Önceki Mesaj 18:46 ----------

Gizlilik nedeni ile diğer gönderim yapıp düşüş yaşadığımız ardından telafi için başlatırken mesaj attığım kişilerin isimlerini yazmıyorum, dilerse yorum yapabilir.



Arkadaş defalarca anlatmama rağmen neresini tam olarak anlayamadığını anlamadım açıkçası. Neyse son bir kez de burada anlatalım belki farklı bakış açısı iyi gelir.

20.06.2021 Tarihinde arkadaşa abone alımı için mesaj atıyorum. Şartları konuşuyoruz garanti süresi bitme hızı vs. arkadaş ile anlaşıyoruz. Aynı gün için de 20.06.2021 tarihinde pazar günü arkadaşa tamamlaması için 2 kanal veriyorum.

Bu arada arkadaş kendini biz ana sağlayıcıyız bayilik veriyoruz şu an bizden başka atan yok vs. gibi kendini tanıtmaya devam ediyor. Zaten çevremde çok fazla abone sağlayıcıları var. Çok fazla kanal olduğundan birkaç tane daha sağlayıcı bularak kanalları ayırmak istiyorum. Bir nevi 2 kanal verip "sözde kendi sistemini" test ediyoruz arkadaşın.

Daha sonra arkadaş 1 2 saat için de işlemin biteceğini söyledi ve beklemeye başladım. 2 Saatin sonunda bana arkadaş gönderdiğim kanallardan bir tanesini bana gönderip bunun gönderimi tamamlandı dedi. Ben ise arkadaşa ödemesini geçtim. ( Diğer kanaldan haber yok ama)

21.06.2021 pazartesi günü arkadaş mesaj attı diğer kanalı işleme alayım mı hocam diye. Diğer kanala abone geldiği için arkadaşa güvendim alın hocam işleme dedim. Sıra çok uzun olduğu için sabaha anca tamamlanır hocam dedi tamamdır dedim.

Ben ilk kanala gelen aboneli kanalı yurt dışındaki müşterime verdim. Bu tamamlandı kullanabilirsin. Adam sabahına mesaj attı aboneler düşmüş diye.

Arkadaşa da ilk kanalın abonesi düşmüş parayı iade edin hocam dedim.
Diğer kanalda abone falan yok. İlk kanaldan bahsediyorum. 19 undan sonra aldığımız abonelerde düşüş oldu hocam dedi. Ben de dedim ki bak adam rahatsız oldu benim için 1 2 güne halledebilir misin? Arkadaş hala diyor ki "Hocam süre veremiyorum ama emin olun hizmet veren tek kişi olmaya devam edeceğim"

Piyasayı ele geçirmeye çalışıyor herhalde. Sonra ben de arkadaşa uzun sürecek ise ben aboneleri atmamasını iade geçmesini söyledim.

O da hocam uzun sürmeyecek dedi. Ben de tamamdır deyip bekledim.

23.06.2021 - çarşamba günü müşteri beni darlayınca ben de kendi kendime bu arkadaş yapamıyor dedim diğer güvendiğim hizmet sağlayan arkadaşlara attım kanalı şunların eksiklerini tamamlar mısınız diye yıllardır çalıştığım insanlar.

Arkadaşa da mesaj attım hocam sen iade geç bana diye. Sonra bana ilk anlaştığımızda yazdığı mesajı gönderdi. 15 gün için de silinirse geri abone atarım yada %50 iade ederim demişti bunu satışı alırken kabul etmiştim zaten. Tamamdır hocam sen iade et dedim arkadaşa.

Olay buraya kadar bu şekilde gelişti. Şimdi arkadaş diyor ki kanalıza 1000 abone attım. Bu abonelerin 300ü düşmüş 700 abone kalmış kanalınız da ben size diyor %50 ödeme yaptım yani 300 aboneyi kendi cebimden göndermiş oldum onun parasını verin diyor. Bunu fark edemedim bu benim dalgınlığıma geldi.


Şimdi bu arkadaş 1000 abonenin 1000 düşse bana %50 ödeme yapacaktı. 500ü düşünce de %50 yapacak. Burada dolandırıcı ben mi oluyorum?

Üstelik aboneyi atan kişi sensin ben kanalda kaç abone kalmış niye takip edeyim onca kanalın arasında bunun takip edecek olan kişi sensin parayı atarken açarsın paneli bakarsın kaç abone düşmüş kaç kalmış hocam böyle böyle şu kadar ödeme yapacağım dersin gönderirsin parayı. Bana diyor ki ben unuttum görmedim. Ben niye göreyim kardeşim bana yıllardır çalıştım müşterim düştü dediği zaman hiç bakmadan kanala direk diğer abonecime gönderdim kanalları tamamla diye. Belki kanal 300 400 aboneye kadar düştü. Ben nerden bileyim kaç düştüğünü. Gelmiş burada 40 tl mi ne istiyor.

Parasında değilim 40 değil 80 göndereyim. Mesela aptal yerine koyması. Sen bu işi yapıyorsan sen takip edeceksin ben mi takip edeceğim. Bu konunun açıklaması budur. Ben kanaldan kaç abone düşmüş hiç bilmiyorum adam düştü dedi güvendiğim için hallediyorum diyip kanalları diğer sağlayıcıya gönderdim.

İkinci kanala abone falan yok bu arada.

25.06.2021 Cuma günü mesaj atıyor bana ben paramı istiyorum diye.

2 kanal mevzusu da şöyle. Şimdi aradan kaç gün geçmiş. Ben kanalları senden almışım. Diğer sağlayıcıya vermişim. Ben senden iade almışım. Senin sistemin çökmüş. Telafi için sisteme düzenleme çekiyorum diyorsun. Sistem düzelince iade alan adama mesaj atmadan kanalı işleme alıyorsun sonra hocam ikinci kanalın aboneleri geldi diyorsun. Senin ilk yaptığın iş yolunda gitmemiş ki ben senle ikinci bir işi niye yapayım. İnsan önce sorar bu adama iade aldı. Acaba benle iş yapmak istiyor mu acaba deyip.

durum böyledir. Vaktinizi aldığım için üzgünüm. Kimsenin parasında gözüm yok. Kasıtlı olarak veya dolandırma şeklinde arkadaşın parasına göz koyduğum ettiğim yok. Durum anlattığım gibi gerçekleşti ne eksik ne fazla.

Bu arada arkadaşı da kesinlikle önermiyorum.
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Okunmamış 26.06.2021, 01:12
TA***** ÖZ*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 9.11.2016
Mesajlar: 44
Etiketlendi : 4 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Dolandırma lafını nereden çıkarttın? Kimseye dolandırıcı tabiri kullandım mı ben burada? Al abonelerin de senin olsun paran da senin olsun 3 kuruşluk insansın 1700 abonenin peşine düşmüşsün. Sana gönderim yapıyorum diye mesaj atıyorum bana cevap vermiyorsun ben bunu istemiyorum demiyorsun ben bunu nereden bilebirim. İşine verdiğin saygıyı görüyorum, farklı forumlarda konuşmamamıza rağmen -trade veriyorsun DDD tamam ben haksızım konuyu kilitleyin lütfen sadakam olsun arkadaşa aboneler

Bu arada adımı unutma Berat
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Okunmamış 26.06.2021, 01:19
beratomur1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BE***** ÖM*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 8.10.2018
Mesajlar: 791
Etiketlendi : 15 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

Alıntı:
TarikTR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dolandırma lafını nereden çıkarttın? Kimseye dolandırıcı tabiri kullandım mı ben burada? Al abonelerin de senin olsun paran da senin olsun 3 kuruşluk insansın 1700 abonenin peşine düşmüşsün. Sana gönderim yapıyorum diye mesaj atıyorum bana cevap vermiyorsun ben bunu istemiyorum demiyorsun ben bunu nereden bilebirim. İşine verdiğin saygıyı görüyorum, farklı forumlarda konuşmamamıza rağmen -trade veriyorsun DDD tamam ben haksızım konuyu kilitleyin lütfen sadakam olsun arkadaşa aboneler

Bu arada adımı unutma Berat

Senin sorumsuzluğundan ben sorumlu değilim. Beni sorumlu tutamazsın. Sana dolandırıcı diyen de yok. Bana cevap vermiyorsun diyorsun. Tonla işle uğraşıyorum sana attığım 2 kanalın peşine mi düşeceğim. -Trade veriyorum çünkü sattığın aboneler gerçek kişiler değil bot aboneler. Çünkü sattığın aboneler düşüyor. Ne eksik ne fazla hiçbir şey söylemiyorum.

Sen o sadakayı git çevrendeki arkadaşlarına ver.

Bu arada "Bu arada adımı unutma Berat" diyerek tehditvari konuşma. Elinden geleni ardına koyma.

İş yapacaksan adam gibi yapamayacaksan bulaşma. İnsanları mahçup etme.
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Okunmamış 26.06.2021, 01:22
TA***** ÖZ*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 9.11.2016
Mesajlar: 44
Etiketlendi : 4 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Seni sorumlu tuttuğumu belirten yazı ya da kelime nerede acaba? Ticaret ahlakı denilen şeyden yoksunsun, yapılan hatadan çok güzel faydalanıyorsun.

Uzatmaya gerek yok kendine çok dikkat et
Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 00:03. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Kiralık Sunucu

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker