YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu

YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu (https://www.ytpara.com/)
-   Şikayetim Var (https://www.ytpara.com/109-sikayetim-var/)
-   -   Süleyman nickli üyeden şikayetçiyim (https://www.ytpara.com/sikayetim-var/80999-suleyman-nickli-uyeden-sikayetciyim.html)

eptenaykiriyim 11.08.2015 21:13

Süleyman nickli üyeden şikayetçiyim
 
@Süleyman adlı üyeden aldığım tüm maillerin sorunlu ve başka birisende satmış olduğundan ve telafi için verdiği maillerinde sorunlu olmasından dolayı bu konuyu açıyorum.

http://i.hizliresim.com/L43ygb.jpg

http://i.hizliresim.com/1kdLDG.jpg

http://i.hizliresim.com/vL4b8p.jpg

http://i.hizliresim.com/ngrRmR.jpg

http://i.hizliresim.com/VLY0XP.jpg

http://i.hizliresim.com/ly1drE.jpg

http://i.hizliresim.com/oZ7j87.jpg

gördüğünüz gibi iyi niyetimiz su istimal edilmiştir. normalde şikayet konusu falan açmak istemezdim fakat aynı sorunu başka bir alıcı yaşayabilir bu yüzden bu kişiden mail alacak kişileri önceden uyarmak isterim. Olurda arkadaş maillerin telafisini yapmak ister peşin olarak söyleyeyim istemiyorum zira kanallarına güvenmiyorum emeğim ve zamanım boşa harcanmış oluyor. Burada aslında benim için en önemli olan bana sattığı maillerin başkasına da satılmış olması buda çok büyük bir tehlikeye yol açabilir. kötü niyetli birinin quiz hesabıma girmesine neden olabilir. Modların gereğini yapmasını istiyorum.

Süleyman 11.08.2015 21:54

@eptenaykiriyim Telafi istemiyorum tarzı birşeyi de ben kabul etmiyorum hocam, sizden aldığım parayı hak edip almak isterim. Bu durumda da hak etmiyorum. Burada aynı mailleri 2 farklı kişi kazara vermem ve telafi konusunda geçiktirmem benim suçumdur modların gerekeni yapacağından eminim. Maillerime güvenmiyorsanız para iadesi yapmak zorundayım, bana Paypal ve Banka bilgilerinizi gönderirseniz sevinirim..


Forum Saati: 00:46. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0