YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Site Genel > Site Hakkında



User Tag List

Like Tree52Beğeni

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #21  
Okunmamış 8.08.2015, 23:24
ON***** KA*****
Administratör
 
Üyelik tarihi: 7.08.2013
Mesajlar: 4,721
Etiketlendi : 1561 Yazıda
Etiketlendi: 15 Başlıkda
Standart

Alıntı:
d3v1ljan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@Incubus Hocam dolandırıcılık önüne gecilmesi için profillere canlı chat gibi bir eklenti falan kurulamaz mı acaba.Skypeden görüşme yapacağına ordan acılacak küçük bir pencereden direk kendisiyle görüşme yapsa... falan?
usta siteyi çok yorar, pm ile iletişime geçilmesi gerekirse telefon numarası istenip oradan konuşulması daha kolay
d3v1ljan bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #22  
Okunmamış 8.08.2015, 23:37
ByTayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 26.09.2013
Yaş: 31
Mesajlar: 534
Etiketlendi : 6 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

Tüm foruma hayırlı olsun

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı ile Cevapla
  #23  
Okunmamış 8.08.2015, 23:41
marcustanley - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 17.01.2014
Nereden: Nereye
Mesajlar: 3,416
Etiketlendi : 113 Yazıda
Etiketlendi: 5 Başlıkda
Standart

bana burdan çok ekmek çıkar direk maddesiyle konuya yazar etiketlerim adminleri temiz olmuş şu 2.cide sınırsız olayı hele süper olmuş elinize sağlık adam 2 hafta banlanıyo sonra yine iğneleyici mesaj yazmaya devam... sınırsızı yiyeceğini bilsin ha bu arada umarım uzaklaştırma hakkını çok saklı tutmazsınız 32 madde de yazan
Alıntı ile Cevapla
  #24  
Okunmamış 9.08.2015, 00:06
Throck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 20.02.2013
Nereden: Türkiye
Yaş: 33
Mesajlar: 2,692
Etiketlendi : 63 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

Alıntı:
Incubus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Forum Kuralları


1-) Forum kuralları tüm üyeler ve yetkililer için geçerli olup, ihlali durumunda mutlak suretle İnisiyatif göstermeksizin işlem uygulanır. Uygulanan işlem doğrultusunda forum kurallarını tekrar hatırlatma gereği duyulmaz. Önceden okunmuş varsayılır ve Bilmiyordum, Görmedim gibi mazeretler kabul edilmez.

2-) Forum içerisinde kesinlikle İÇERİK adı paylaşımı yasaktır. İçeriğe ait her türlü görsel paylaşımlarıda aynı şekilde içerik ifşa sayılır ve aksini uygulayan kişiler 1 Hafta, tekrarında SÜRESİZ uzaklaştırılır.(Örn) Kategori (Dizi, Film,vs) İçerik ise bu kategorilere ait yayınların isimleridir.

3-) Forum içerisinde her türlü AdSense ve Partner kanallara Zarar Verecek yöntemlerin paylaşılması kesinlikle yasaklanmıştır. (Sahte Tık, Sahte İzlenim, Reklam Tıklamalarına Teşvik ve İllegal Tüm Aktiviteler) Kuralı ihlal eden kişiler ilk seferde 2 Hafta, ikinci tekrar da süresiz uzaklaştırılacaktır. Bunlarla ilgili yardım konuları da yasaklanmıştır. Bu illegal aktiviteler hakkında yardım konusu açan üyelere de aynı yaptırımlar uygulanacaktır. Bu illegal aktiviteleri para karşılığında SATMAK uyarısız ve SÜRESİZ olarak uzaklaştırılmanıza sebep olacaktır.

4-) Dünya engeli geçiyorum, bana dünya engeli veren içerikler söyleyin tarzı konu açmak yasaklanmıştır. Bu tarz konular genelde içerik öğrenmek maksadının dışına çıkmaz ve konu içerisinde verilen içerikler de kategori ifşasına girmektedir. Bu sebeplerden ötürü aksini uygulayan kişiler 1 Hafta uzaklaştırılacaktır.

5-) Bu nasıl yapılmış, Bunu nasıl başarmış gibisinden konular açmak ve konu içerisinde videonun linkini paylaşmak yasaktır. Kategori ifşasından dolayı aynı ceza-i işlem uygulanacaktır. ( 1 hafta, tekrarında SÜRESİZ uzaklaştırılır).

6-) Forumda bulunan yetkililer, forum ortamını düzene sokmak ve bu düzeni korumak için görevlidir. Bunları yaparken herhangi bir beklentileri yoktur ve herhangi bir çıkarları da yoktur. Bu sebepten ötürü, forumda yetkili kişilere üslup olarak kesinlikle dikkat edilmelidir. Eğer yetkili kişinin tutumunun size karşı tavrında art niyet olduğunu düşünüyorsanız, forumun report özelliğini kullanın. Ya da forum adminlerine (Incubus, mNote, era, Kayzersoze) özel mesaj ile bilgilendirmede bulunun. Forumdaki yetkililer hakkında konu ne olursa olsun şikayet başlığı açmak yasaktır ve karşılığında kişi süresiz uzaklaştırılacaktır.
.
7-) Bir üyenin yazdığı mesaj forum kurallarına aykırı veya tahrik edici ise tartışmaya girmeden report özelliğini kullanın. Karşılıklı tartışma içerisine girmeniz halinde sizde sözde kişi kadar suçlu sayılır ve uzaklaştırılırsınız.

8-) Forumda Pinsiz Adsense Hesap Satışı Yasaktır.

9-) 200 mesaja veya 10 ticarete sahip olmayan arkadaşların Adsense satışı yasaktır. Bu kurala uymadan konu açan kişiler forumdan 3 Gün süre ile uzaklaştırılacaktır.

10-) Özel durumlar haricinde, adsense pazarı dışına, Adsense Satış Konusu açmak yasaktır. Özel durumlarda lütfen yöneticiler ile irtibata geçin.


11-) İhtarlı kanal satışları yasaklanmıştır. Karşılıklı olarak her iki tarafında zarar görmemesi adına ihtarlı kanalların satışı yasaklanmıştır. İhtarlı kanal satış konusu açanlara 3 Gün forumdan uzaklaştırma cezası verilecektir.


12-) Forumda herkes kendi ÖZGÜN kanal ismini/isimlerini paylaşabilir. Sorumluluk tamamen kişinin kendisine aittir. Başka kişilerin kanallarının adresini uyarı, telif için ya da toplu şikayetler için afişe etmek kesinlikle yasaktır. Bu tür konularda emin olmadığınız durumlarda yetkili kişilerle paylaşalım yaptıktan, bildirim yaptıktan sonra konuya kanal isimleri eklenebilir. Bu kurala uymayanlar 7 gün uzaklaştırma alacaktır.


13-) Forumda; geçersiz tıklama için grup oluşturup, reklamlara karşılıklı tıklatmak için açılacak konular yasaktır. Bu tür konular, adsense hesaplarınızın ve kazançlarınızın kaybolmasına sebep olmaktadır.
Bu tür konu açanlar 15 Gün forumdan uzaklaştırılacaktır.

14-) Forumda +16 +18 muhabbet, küfürlü konuşmalar, yazışmalar, kanal linklerinin ya da resimlerin paylaşılması kesinlikle yasaktır. Bu kuralı ihlal eden her kim olursa olsun 15 Gün, tekrarında da süresiz uzaklaştırılacaktır.

15-) Futbol takımları taraftarlarının karşılıklı atışmaya varacak ya da siyaset dini konularda tartışmaya ve kalp kırmaya gidecek türde mesajlar yazılması, tahrik etme, kışkırtıcı sözler yasaktır.
Bu kuralın ihlalinde kişi; 7 gün forumdan uzaklaştırılacaktır.


16-) Forumda "Kazanç taktiğimi paylaşacağım" "şu gün açıklayacağım" , "Skype'da taktiğimi açıklıyorum" gibi mesajlar konular yasaktır. Bu tür konuları açacak iseniz; tek bir konu açıp ya paylaşırsınız ya da hiç bu tur konular açmazsınız.
Bu kural ihlalinde; kişi 7 Gün süre ile forumdan uzaklaştırılacaktır.


17-) Skype adresleri vermek adına konu açmak yasaklanmıştır. Grup kurma vs, yardımcı olacak iseniz, bilgilerinizi forumda yazarak genele yardım edin herkes faydalansın.
Bu tur konu açanlar 7 gün uzaklaştırılacaktır.


18-) Foruma davet ettiğiniz kişiden siz sorumlusunuz. Davet ettiğiniz kişinin işlediği bir dolandırıcılık olayında davet eden kişi süresiz uzaklaştırılacaktır. Diğer uzaklaştırma olaylarında yönetim uzaklaştırma olayındaki kastı göz önünde bulundurarak karar verecektir. Öngörülen davet edilen kişinin aldığı cezanın 4te 1i oranında cezalandırılmasıdır.

19-) Forumda bir konu açacak iseniz lütfen, Açacağınız başlığın hangi kategoriye ve foruma uygun olup olmadığını iyi düşündükten sonra en uygun kategoriye konunuzu açın.
Bu kuralı ihlal edenler 3 gün sure ile uzaklaştırılacak, konuları silinecektir.


20-) Forumda ilk kazancım adı altında ya da 1 günlük kazanç adı altında konu açılması yasaklanmıştır. Kaynağını, çalışmanızı açıklamayacağınız bu tür gösteriş konuları açmanın anlamı yok. Bu tür konu açanlar 1.ci seferde uyarılır. 2.nci Seferde 3 gün uzaklaştırma alır.


21-) Forumda "Yardım Edin" Acil" Lütfen Bakın" vb. tarzı konu başlıkları ile konu açılması yasaktır. Bu tür konu açanlar 1.nci seferde 1 gün, 2.nci seferde 3 gün uzaklaştırma alırlar.


22-) Forumda mesaj sayısını yükseltmek adına gereksiz post kasan, konularda ve mesajlarında tartışmaya sebebiyet verecek türde paylaşım ve yazı yazanlar 1.nci seferde 3 gün, 2.nci seferde 7 gün uzaklaştırma alırlar.


23-) Forumda yeni üye olan arkadaşların araştırma yapmadan, forumu incelemeden, daha önce açılmış birden fazla aynı türde ki sorunlardan dolayı konu açması yasaktır. 1.nci seferde 1 gün 2.nci seferde 3 gün uzaklaştırma alırlar.


24-) E-trader (Ticaret Puanı) sisteminde, 5TL altında ki alışverişlerde ticaret puanı kullanımı yasaktır. Bu tur alışverişlerde ticaret puanı kullananlar tespit edildiğinde, puanları silinir ve 3 gün uzaklaştırma cezası alırlar.


25-) Haksız E-Trader (Ticaret Puanı) kullanmak yasaktır. Tespit veya şikayet durumlarında, haksız yere E-Trader (Ticaret Puanı) kullanan üye 7 gün uzaklaştırma cezası alır.

26-) Forum içerisinde içinde bulunduğunuz durum her ne olursa olsun, sokak jargonu ile konuşmak ve hitap etmek mutlak suretle yasaktır. Bu gibi durumlarda üte 1 hafta, tekrarında süresiz olarak uzaklaştırılır.

27-) Konu her ne olursa olsun, haklı dahi olsanız, hiçbir üyeyi aşağılayamaz veya hakaret edemezsiniz. Bu gibi durumlar üye 1 hafta, tekrarında süresiz uzaklaştırılacaktır.

28-) Konu her ne olursa olsun, benzeri açılmış konu açan üyeler ilk öncelikle uyarılır ve konusu kilitlenir. Tekrarında kullanıcı 1 hafta ve tekrarında 1 ay uzaklaştırılacaktır.

29-) Forumda konu ne olursa olsun, üyelerin yönetim ile konuşma üslubuna dikkat etmelidir. Yönetim gün içerisinde yüzlerce konu ile uğraştığı için ve bunu herhangi bir çıkar gözetmeksizin forum düzeni için yaptıklarından dolayı, yönetim kadrosuna hakaret veya irdeleyici laflar söylemek 1 hafta, tekrarında süresiz uzaklaştırılmanıza sebep olacaktır.

30-) Yukarda yazılmış kuralları 2.nci kez ihlal edenler 2 kati ceza, 3.ncü kez ihlal edenler forumdan süresiz uzaklaştırma ile cezalandırılacaktır.

31-) Yukarıda bulunan maddelere aykırı şeyleri forum dışında forum üyelerine pazarlamak, forum üyelerine yansıtmak, foruma yansıtmak ve yasak olan ilgili maddeleri Skype üzerinden yaymaya çalışmak yada pazarlamak aynı şekilde yasaklanmıştır. Tespiti halinde uyarısız ve süresiz olarak uzaklaştırılırsınız.

32-) YTPara.com kişileri forumdan uzaklaştırma & affetme hakkını saklı tutar.

Ayrıca aşağıdaki bilgilendirmeler ve kurallar da hala günceldir ve tüm üyelerimizin okuması zorunludur.

Multi üyelik ile ilgili konumuz: http://www.ytpara.com/site-hakkinda/...ik-konusu.html

Mail satan arkadaşlarımız ile ilgili konumuz: http://www.ytpara.com/site-hakkinda/...eni-kural.html

Program satışları hakkında konumuz: http://www.ytpara.com/site-hakkinda/...li-duyuru.html

Quiz satışları ile ilgili konumuz: http://www.ytpara.com/site-hakkinda/...uncelleme.html

Ticaret puanı ile ilgili konumuz: http://www.ytpara.com/site-hakkinda/...en-okuyun.html

E-kitap ve yöntem satışı ile ilgili konumuz: http://www.ytpara.com/youtube-kazanc...em-satisi.html
davet ettiğiniz üyelerden sorumlusunuz demişsinizde, davet ettiğimiz üyeleri nasıl görebilecegimizi söylememişsiniz, davet ettiğimiz üyeleri görmeyi, ve üyeleri kimin davet ettiğini görebilirsek çok iyi olur, hem güven açısındanda faydalı olacaktır.

dipnot: ayrıca kurallara, forum içerisinde ticaret amaçlı irtibata geçen üyelerin, kendi aralarında yapacakları ticarette sorun olması veya dolandırıcılık yaşanması durumunda forum olarak sorumluluk kabul edemeyeceğinizi, kimseye kimsenin ip vs bilgilerini veremeyeceğinizi eklemeniz, kafanızı biraz olsun rahatlatacaktır,
@era;

Konu Throck tarafından (9.08.2015 Saat 00:17 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
  #25  
Okunmamış 9.08.2015, 00:14
ON***** KA*****
Administratör
 
Üyelik tarihi: 7.08.2013
Mesajlar: 4,721
Etiketlendi : 1561 Yazıda
Etiketlendi: 15 Başlıkda
Standart

Alıntı:
Throck Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
davet ettiğiniz üyelerden sorumlusunuz demişsinizde, davet ettiğimiz üyeleri nasıl görebilecegimizi söylememişsiniz, davet ettiğimiz üyeleri görmeyi, ve üyeleri kimin davet ettiğini görebilirsek çok iyi olur, hem güven açısındanda faydalı olacaktır.
Davet ettiğiniz üyeleri bilmemeniz sizin probleminiz açıkçası hocam Kural çünkü başından beri aynıydı, bir önceki sayfada atmıştım detaylı bilgiyi. Ama tüm üyeleri kimin davet ettiğini görmek için @era ya döneriz Gerekli mi, o tartışılır, ama gerekliyse ben değil, era yapabilir
Alıntı ile Cevapla
  #26  
Okunmamış 9.08.2015, 00:17
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 30.07.2013
Yaş: 36
Mesajlar: 3,343
Etiketlendi : 658 Yazıda
Etiketlendi: 9 Başlıkda
Standart

Konusu belki burasi degil ama benim kac davetiyem var nereden gorecegim? Bulamadim gitti.
Alıntı ile Cevapla
  #27  
Okunmamış 9.08.2015, 00:19
marcustanley - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 17.01.2014
Nereden: Nereye
Mesajlar: 3,416
Etiketlendi : 113 Yazıda
Etiketlendi: 5 Başlıkda
Standart

Alıntı:
iwocan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Konusu belki burasi degil ama benim kac davetiyem var nereden gorecegim? Bulamadim gitti.
http://www.ytpara.com/usercp.php
iwocan bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #28  
Okunmamış 9.08.2015, 00:30
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 30.07.2013
Yaş: 36
Mesajlar: 3,343
Etiketlendi : 658 Yazıda
Etiketlendi: 9 Başlıkda
Standart

Alıntı:
marcustanley Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Allah razi olsun hocam
Beni buyuk bir dertten kurtardin
marcustanley bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #29  
Okunmamış 9.08.2015, 00:34
Ozzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 21.08.2014
Nereden: Eskişehir&İstanbul
Mesajlar: 336
Etiketlendi : 7 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

Buna ihtiyaç vardı, yönetimin eline sağlık
Alıntı ile Cevapla
  #30  
Okunmamış 9.08.2015, 00:42
FatihYT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 8.02.2015
Nereden: YouTube
Yaş: 28
Mesajlar: 3,538
Etiketlendi : 80 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
FatihYT isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Ellerinize sağlık Hayırlı olsun herkese
Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 5 (0 üye ve 5 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 15:43. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker