YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Teknoloji > Bilgisayar > Teknik Yardım



User Tag List

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 13.06.2017, 15:47
eptenaykiriyim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 1.01.2014
Nereden: Kayseri
Yaş: 24
Mesajlar: 2,404
Etiketlendi : 33 Yazıda
Etiketlendi: 11 Başlıkda
eptenaykiriyim - AİM üzeri Mesaj gönder eptenaykiriyim - YAHOO üzeri Mesaj gönder eptenaykiriyim isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart Kasa çalışıyor ama görüntü yok !

PC'nin stok fanı çok ses yapıyor diye gittim yeni cpu fanı aldım. Termal macunu sıktım taktım kasayı çalıştırdım derken ekrana görüntü gelmez oldu. Acil yardım beyler bi zararmı verdik acaba bilgisayara. ....

Mesajın tamamını görebilmek için lütfen buraya tıklayarak üye olun.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
  #2  
Okunmamış 13.06.2017, 15:53
memurvadisi1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 12.04.2014
Mesajlar: 3,062
Etiketlendi : 55 Yazıda
Etiketlendi: 6 Başlıkda
Standart

ram sök tak yer değiştir.

veya statik elektrik denilen muhabbet olmuş olabilir
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Okunmamış 13.06.2017, 15:55
eptenaykiriyim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 1.01.2014
Nereden: Kayseri
Yaş: 24
Mesajlar: 2,404
Etiketlendi : 33 Yazıda
Etiketlendi: 11 Başlıkda
eptenaykiriyim - AİM üzeri Mesaj gönder eptenaykiriyim - YAHOO üzeri Mesaj gönder eptenaykiriyim isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı: memurvadisi1 Nickli Üyeden Alıntı ram sök tak yer değiştir. veya statik elektrik denilen muhabbet olmuş olabilir ....

Mesajın tamamını görebilmek için lütfen buraya tıklayarak üye olun.
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Okunmamış 13.06.2017, 16:01
memurvadisi1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 12.04.2014
Mesajlar: 3,062
Etiketlendi : 55 Yazıda
Etiketlendi: 6 Başlıkda
Standart

geçen gün yaşadım bende benzer sorunu ram slotunu ve harddisk sata kablosunun yerini değiştirdim sorun çözüldü.
kasa çalışıyordu fakat görüntü gelmiyordu.
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Okunmamış 13.06.2017, 16:10
eptenaykiriyim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 1.01.2014
Nereden: Kayseri
Yaş: 24
Mesajlar: 2,404
Etiketlendi : 33 Yazıda
Etiketlendi: 11 Başlıkda
eptenaykiriyim - AİM üzeri Mesaj gönder eptenaykiriyim - YAHOO üzeri Mesaj gönder eptenaykiriyim isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı: memurvadisi1 Nickli Üyeden Alıntı geçen gün yaşadım bende benzer sorunu ram slotunu ve harddisk sata kablosunun yerini değiştirdim sorun çözüldü. kasa ....

Mesajın tamamını görebilmek için lütfen buraya tıklayarak üye olun.
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Okunmamış 13.06.2017, 16:22
enginilicali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 6.09.2015
Nereden: istanbul
Yaş: 35
Mesajlar: 343
Etiketlendi : 3 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Aynı şekilde başıma gelmişti anakart yanmış çıktı inşallah ole birşey değildir.
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Okunmamış 13.06.2017, 16:25
fenomen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 21.08.2013
Yaş: 25
Mesajlar: 3,488
Etiketlendi : 69 Yazıda
Etiketlendi: 5 Başlıkda
Standart

ekrana hiç görüntü gelmiyorsa düzgün taktığından emin ol ekran kablosunu. ekran karttan çıkar vga slotuna tak vs.
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Okunmamış 13.06.2017, 16:26
suat37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Network Manager
 
Üyelik tarihi: 13.01.2015
Nereden: Kastamonu
Yaş: 33
Mesajlar: 645
Etiketlendi : 13 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
suat37 isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Hocam son 1 ayda 5 bilgisayar denk geldi işyerinde ve kendi şahsi bilgisayarımda
1 tanesinin anakartı
2 güç kaynagı
3 ramlar
başka nedeni yok sanırım
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Okunmamış 13.06.2017, 16:27
eptenaykiriyim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 1.01.2014
Nereden: Kayseri
Yaş: 24
Mesajlar: 2,404
Etiketlendi : 33 Yazıda
Etiketlendi: 11 Başlıkda
eptenaykiriyim - AİM üzeri Mesaj gönder eptenaykiriyim - YAHOO üzeri Mesaj gönder eptenaykiriyim isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

ohh bee tüm parçaları söküp taktım. bios pili çıkardım falan derken düzeldi. inşallah bi sorun çıkmaz ....

Mesajın tamamını görebilmek için lütfen buraya tıklayarak üye olun.
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Okunmamış 13.06.2017, 17:58
mrdmr64 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 2.12.2016
Mesajlar: 343
Etiketlendi : 9 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

tekrar görüntü gelmezsse. tüm ramleri sök öyle çalıştırmayı dene. eğer ki anakarttan bip sesleri duymazssan. anakart iptal diyebiliriz ....

Mesajın tamamını görebilmek için lütfen buraya tıklayarak üye olun.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 08:35. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz Server Plus İnternet Sunucu Hizmetleri Tarafindan Host Edilmektedir.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker