YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Alışveriş > İş İlanları > İş verenler



User Tag List

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 17.12.2017, 22:51
Üye
 
Üyelik tarihi: 20.08.2013
Yaş: 32
Mesajlar: 16
Etiketlendi : 1 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart Fantastik edebiyat ve filmler üzerine çalışacak içerik editörü arıyoruz

Merhabalar,
Harry Potter ve Yüzüklerin Efendisi gibi fantastik eserler üzerine yayın yapacak yeni projemiz için içerik editörüne ihtiyaç duyuyoruz. Sizlerin de tahmin edebileceği gibi öncelikli olarak bu eserler ile ilgili bilgisi ve merakı olan kişilerle çalışmak istiyoruz. Çalışmamız uzun süreli ve detaylı olacak. Bu yüzden de çalışacağımız kişiler aşağıda listelenen taleplerimizi karşılayabilmeli.
  1. Dil bilgisi kullanımına özen göstererek ziyaretçinin keyif alarak okuyacağı, sosyal medya hesaplarında paylaşmak ya da yorum yapmak isteyeceği içerikler oluşturabilmeli.
  2. Kelime sayısını artırabilmek için gereksiz tekrarlardan kaçınmalı, bu ya da benzer sebeplerle kullanıcıyı sıkmamalı.
  3. Oluşturduğu içeriği çeşitli görsellerle (resim, gif, video vb.) destekleyebilmeli. Resimler doğrudan başka sitelerden alıntı olmamalı. Photoshop vb. fotoğraf işleme programlarıyla bazı işlemlerden geçirilmeli. Gif'ler online gif oluşturucu siteler aracılığıyla oluşturulmalı.
  4. İçerik hiçbir şekilde bir sitenin bir konusu rewrite edilerek oluşturulmamalı. Tabi ki tüm içeriği kendi zihninden yazsın demiyoruz fakat oluşturduğu içeriği farklı kaynaklardan kullanıcıya istediğini verecek doygunlukta derlemeli ve yeni bir yazı oluşturmalı.

Oluşturulan Türkçe içerikler kaynak olarak kullanılarak birden fazla dile de çevrileceği için yukarıdaki kriterler hayati önem taşıyor. Bu içeriklere güvenilerek çeviri ve reklam maliyetlerine katlanacağız. Bu yüzden içerikler titizlikle oluşturulmalı.

İstediğimiz çalışmanın 100 kelimesi 3 TL gibi ağızlara sakız olmuş standartlara uymadığının bilincindeyiz. Zaten çalışacağımız kişilerden de böyle bir talebimiz olmayacak. Yapacağınız işin fiyatını sizin belirlemenizi ve bize bir fiyat teklifinde bulunmanızı istiyoruz.

Eğer yukarıdaki kriterleri karşılayabileceğinizi düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin ve örnek bir çalışma yaparak fiyat belirlemesi yapalım.

Not: İçerikler ve resimler Wordpress üzerine yayına hazır olacak şekilde eklenecektir. Word belgesi ya da benzeri çalışmalara sıcak bakmıyoruz. Bu yüzden temel düzeyde de olsa Wordpress metin editörü kullanma beceriniz olmalı. Gerçi çok zor değil. Microsoft Word'den biraz farklı. Hızlı bir şekilde öğrenilebileceğini düşünüyoruz.

İyi çalışmalar dileriz.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 22:32. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker