YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Alışveriş > Youtube Botlar



User Tag List

Like Tree445Beğeni

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #701  
Okunmamış 18.02.2015, 09:53
Web_Scripti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 17.02.2013
Nereden: 01 / 34
Yaş: 37
Mesajlar: 5,709
Etiketlendi : 5473 Yazıda
Etiketlendi: 13 Başlıkda
Standart

Merhaba Arkadaşlar, bir konuyu forum üzerinden duyurmak istiyorum.

Özellikle son günlerde artan bir durumdur. Bundan 1 ay öncesine kadar hiç bunu duymamıştım.

Kanalı satma amacıyla kanalalsat.com'a ekliyor. Kanalı satan alan kişi bakıyor ki içinde video yüklü. Veya bakıyorki içi boş sonra video yüklüyor alan. Ama diğer taraftan satan kişide başkasına satıyor veya kendisi video yüklüyor. Bu tip durumlarda kanalı almış kişi kanalın şifresini değiştiriyor. Kanalı satan kişi ise yanlışlıkla sattım kanal benim şifresini alıp bana verin v.s. diyor.

Ben bu durumlarda artık kanalı alan kişiyi haklı görüyorum. Kanalı satan kişi dikkat etseydi de başkasına satmasaydı. İçine satan kişi video yüklemiş veya başkasına satmış beni ve üyemi ilgilendirmiyor. Sistem içerisine satmak için eklemiştir. Kanalıda üye satınalmıştır. Bu durum 2 kanal satıcısında görünmüştür. Bundan sonraki durumlarda kanalı satan kişi ile kanalı alan kişi arasında anlaşamaz ve bana müracaat ederlerse ben kanalı satın alan kişiye veririm. Kanalı satan kişide bu duruma itiraz ederse ve kanalın şifresini değiştirmişse kanalı alan kişiye şifresini verene kadar ödemesini dondururum.

Olay Nedenine geleyim: Dün bir üyem şikayet olarak desteğe yazdı.

1) Kanalı ücretini ödüyerek kanalalsat.com'dan satın almış.
2) İçerisine videoyap botuyla videolar yüklemiş.
3) Sonra para kazanmayı açmak için girmiş bakmış ki bir başkası daha video yüklüyor.
4) Bana durumu iletti inceledim bir başkasınada satıcı forumdan kanalı satmış oda videoyap botuna eklemiş ve videoları yüklüyor.
5) Kanalı satan forumdan sattığı kişiye kanalı vericem o kişiye 1.5 tl sini iade edelim dedi.
6) İyi niyet ile kanalalsat.com dan alan kişiye bu durumu ilettim. Kanalı alan kişi parasını ödeyip bot ile video yükleyip emek verdiğini ve 1 videonun 1 günde 30 bin izlendiğini söyledi.
7) Kanal satıcısı mağdur, kanalı alan 2 farklı kişi mağdur. Ben arada zaman kaybı yaşamaktan mağdurum. 1 kanal için 4 kişi mağdur durumda.
8) Kanalı kanalalsat.com üzerinden alan kişiye vermekte karar kıldım. Diğer alıcı bana videoyap destekden ulaşıp 13 tane videoyap hesabı olduğunu ve böyle bir durumda videoyap'ı tamamen bırakacağını söyledi. Kanalsatıcı ise ayda 300-400 tane kanal sattığı kişi olduğu için onu koruması gerektiğini söyledi.
9) İnceledim 2 sininde attığı videolara baktım ve çoğu hitti yapan kişi kanalalsat.com dan kanalı satın alan kişi olduğu için kararıma devam ettim ve kanalı kanalalsat.com dan almış kişiye verdim.
10) Kanal satıcısı üzgün, kanalı almış diğer videoyap üyeside üzgün.
11) Artık bu tür konulara girmiyorum arkadaşlar, kanalı kanalalsat.com a satış için eklemişse satıcı kanalıda satın alan kişi video atmış veya atmamış. Hiç beni ve üyelerimi bağlamaz o kanal kanalalsat.com daki üyenindir. Kanal satıcısı gidip aynı kanalı 2. kez başkasına satmasaymış.

Alıntı:
cansuyildiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
partner kanal ekleme gercekten degmiyor, bazen 10 kere kanal ekle diye tiklamak gerekiyor anca goruyor partneri, partnerlik kontrolunu kaldirmak daha cok kolaylik saglayacaktir, sonucta partner olmadan da sirf satis amacli partner diye de hicbir satici satmaz, sonucta odemesini bir hafta sonra aliyor,illa partnerlik kontrolu olacaksa da sistemin eksiginin giderilmesi sart, kanal takip programi aninda partneri gorurken,kanalalsatin partneri gormesi saatler surebiliyor
Merhabalar,

Yaklaşık 3-4 ay önce partner mı diye sistemimiz kontrol etmiyordu. Yaklaşık ayda 5-6 farklı partner satıcısıyla kavga ediyordum. Kişi dikkat etmemişim partnera bağladım bu hesabı sanıyordum, kanalı satmak için ekledim satılınca partnera bağlayacaktım gibi cevaplar alıyordum. Sonradan partnermı diye sistem kontrol etmesini zoruniyete getirdim. Kanal eğer partnersa satarken excel ile ekleme değilde manuel ekleme yapmak en iyisidir. Baktınız 1 video v.s. diyor 5 dk sonra o pencere açık kalsın tekrardan deneyin. Bende inş o anda sorguyu yapamamasını halletmeye çalışacağım


Alıntı:
ssoner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
daha önce de yazdım ama @Web_Scripti görmedi sanırım. bu sebeple cevap alamadım.

alıntıladıgım postumda acıkladıgım uzere aldıgım 3 adet kanal hiç giriş yapmadıgım halde kapandı. sistem iadeyi kabul etmedi.kanal satıcısı telafi etmeyi kabul etmedi. burda alıcının mağduriyeti var. kanal satıcısı parasını aldı, sistem sahibi parasını aldı ama ödemeyi yapan kullanıcı hizmet alamadı.

ben işin parasında değilim giden 3 tl sonucta lakin daha yuklu miktarda kanal alıp aynı duruma maruz kalan kişiler de olabilir sonucta burda bir hata var, kanal satıcısı ya da sistemin hatası. hatası olmayan tek kişi müşteri fakat tek mağdur kişi de müşteri.

bu konuya bir açıklama getirirseniz sevinirim @Web_Scripti hocam
Merhaba hocam,

Kanalalsat'ın desteğine çok geç dönüş yapabiliyorum. Videoyap desteğine özellikle net bakıyorum. Bu durumlarda bu kanalların mail adresini destekden yazın ben incelerim hangi aşamada ne olmuştur diye. Fakat kanalı satın alma yapıldıktan 3-5 saat geçmişse herşey olabilir diye o konuda yardımcı olamıyorum hocam. Özellikle materyal ve spam nedenli kapanmalara birşey yapmıyorum.

Alıntı:
batuhannoyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kimden aldın ve kim telafi etmedi bilmiyorum. Fakat şunu söyleyebilirim Kanalalsata kanal ekleyen benim gibi satıcılarda mağdur OLDUK... 500 üzeri kanal gitti. 3 Sefer kanalalsat vurdu beni.. Mehmet hocaya yazdım zararımın karşılanmasıyla ilgili ama sistemin hatası olduğu halde zararımız karşılanmadı. En çok kanal kaybedenlerden biri benim.. En faal olanda bendim. Her satıcıyla konuştum neredeyse hepsi kapanma yaşamış. Ama onların toplamı benim kapanan kanal sayım kadar diyebiliriz. Birçoğu tektek yada az kanal ekliyormuş bu nedenle en çok ben yandım.
Artık çok az kanal ekliyorum tüm satışlarımı forum ve skypeden yapıyorum.
Neden zararımız karşılanmadı derseniz. Kanalalsattan bana dönüş yaptıklarında neymiş sistem kanalları satmamış bir karda elde edememiş bu nedenle zararı karşılayamazlarmış .İyide kardeşim önceden kar ediyordun komisyon alıyordun da Sisteminin farkedilmesinden dolayı kanal kapanıyorsa Zararı da Karşılayacaksın.. Bu işler böyledir. Ben yıllarca otopark işletmeciliği yaptım. Otoparkta arabaya bir zarar ziyan gelirse her şekilde otopark sahibi karşılar bu da aynı sistem farkeden ne..
Kanalalsat.com üzerinden 5000 tl ye yakın para aldınız. Benim hakkımda bu düşüncelere sahipseniz birşey diyemem. Youtube bu kanalı kapatır veya kapatmaz. Kanalı satan kişi kanalı ekledi daha satmadan kapandı diye parasını istiyor. Bazen kanalı satmış oluyor ve kanal 1-2 güne kapanıyor bu sefer alıcı ve satan kişi parasını istiyor. Ben kanal almış kişilerin 1-2 saat içerisinde kanalı kapanmışsa sistem nedenlidir diyip onlara ekstradan kendi cebimden kredi ekliyorum. Fakat kanal satıcılarına hiçbirşey yapmıyorum, yaklaşık 6 aydır bu işi yapıyorum senin mesajın gibi bir mesaj hiç görmemiştim. Sağolasın sistemimden kanal satarak bir çok kişiye hizmet verdin. Kanalı alanlar para kazanıyor, ben sattığımda kazandım sende satarak hafta 1000 tl üstünde kazandın. Ama dediğin gibi satışlarını forumdan yapman daha gönlünce olucaktır. Ben senden o kadar kazanmamışken birde üstüne daha fazlasıyla ücret vermem mümün değil. Hatta senden değil tüm üyelerimden o kadar kazanmamışken kapanmalara ait tüm ücretleri vermem mümkün değil. Nediyelim sağlık olsun yolun açık olsun.

Alıntı:
MakinAdam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
3 Kanal yine iyi hocam benim şuanda toplamda 86 kanal zararım var....
Gönül isterki hiçbir satıcı kanallarını daha satmadan kanalı kapanmasın, hatta sattıkdan sonrada kapanmasın. Geçen haftalarda bu şikayet 2-3 kişiden gelmişti. Şuanda bir şikayet yok diyebilirim fakat tekrar nükse edebilir. Benim sistemim veya satış sistemi bunun bir önemi yok ben arada bir aracıyım. Bu ihtimaller alan & satan kişinin riski olmalıdır. Ben aracı olarak benim riskim olacaksa zaten bu işi yapmann anlamı yok sıfır karlı bir iştir. Benim tek amajım var piyasada 2 taraf için güven ve hızlı alışverişi sağlatmaktır.

Alıntı:
gezgin27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dün kanalalsat.com'dan ilk ödememi aldım. Gününde ve kesintisiz yattı para. Bundan sonra bir yandan forumdan satarken bir yandan da kanalalsat'a yoğunlaşacağım. Maillerin sağlamlığına güveniyorum insallah bir sıkıntı olmadan hayırlısıyla kazanırım.
Şuana kadar belki 300 farklı üyeme ödeme yaptım. 2 defa ödemenin günleri sağlık veya yurtdışı nedenlerimden 1-2 gün aksadı. Fakat her zaman ödemeleri kesintisiz yaptım. Konumdan ise ilk defa ödememi eksiksiz zamanında aldım diye teşekkür eden görüyorum. İnsan olduğumu hatırlattığınız için ben teşekkür ederim. Bol kazançlar.

Alıntı:
OFC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
500 Kanal sınırı dolmadığı halde tokenli satışı yapamıyorum.Normal satışa çıkarıyor. @Web_Scripti
Merhaba hocam,

http://www.kanalalsat.com/kanalsat.php

bu adreste Şuanda sisteme 15 adet kanalı token verme yöntemiyle otomatik satabilirsiniz. diye yazan kısımda sınırda aslında boşluk olduğu anda tokensız olarak mı çıkarıyor demek istediniz hocam. O şekilde olmuş 1 kanalınızın mail adresini videoyap destekden yazabilirmisin acaba bir incelemek istiyorum. Teşekkürler.

Alıntı:
wtn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar forumdan midnight nickli arkadaş banlanmış. kanalalsat üzerinden tokenli kanal aldım arkadaştan. tokeni hatalı. kendim ekleyeyim dedim şehir soruyor. arkadaşa hiçbir şekilde ulaşamıyorum şuan
Merhaba hocam,

tokenlı kanal almışsanız %100 hatasızdır. Bir tokenın hata vermesi için kanalın içine girilip tokenı silmesi gerekir. fakat size şehir soruyorsa kişinin giriş yaptığı ipden şehrine baktım. Afyonkarahisar yazıyor. O şekilde büyük ihtimalle girersiniz. Kanalın kurtarma telefonu galiba mevcut değil?
gezgin27 bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #702  
Okunmamış 21.02.2015, 01:46
Onaysız Kullanıcı
 
Üyelik tarihi: 31.05.2014
Nereden: istanbul
Yaş: 35
Mesajlar: 285
Etiketlendi : 6 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

@Web_Scripti

buyfullchannel.com üyeliğimle özel mesaj attım. oradaki kredimi kanalalsat.com aktarabilir misiniz.

teşekkür ederim
Alıntı ile Cevapla
  #703  
Okunmamış 25.02.2015, 01:25
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 14.01.2015
Mesajlar: 235
Etiketlendi : 15 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

hocam pm atamıyorum size bi boşaltırsanız mesaj larınız @Web_Scripti
Alıntı ile Cevapla
  #704  
Okunmamış 25.02.2015, 21:33
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 14.01.2015
Mesajlar: 235
Etiketlendi : 15 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

hocam kanalalsat yönetime 4-5 gun önce attım mesaja dönüş olmadı pm den de ulaşılmıyor size hocam nasıl görüşürüz sizle acaba yardımcı olursanız teşekkürler

@Web_Scripti
Alıntı ile Cevapla
  #705  
Okunmamış 25.02.2015, 21:39
Web_Scripti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 17.02.2013
Nereden: 01 / 34
Yaş: 37
Mesajlar: 5,709
Etiketlendi : 5473 Yazıda
Etiketlendi: 13 Başlıkda
Standart

Alıntı:
Ramiz_Dayi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hocam kanalalsat yönetime 4-5 gun önce attım mesaja dönüş olmadı pm den de ulaşılmıyor size hocam nasıl görüşürüz sizle acaba yardımcı olursanız teşekkürler

@Web_Scripti
Merhaba hocam,

Açık konuşmak gerekirse herşey full online. Bir sıkıntın olursa kanalla ilgili zaten kanal satıcısına mesaj atabiliyorsun. 3 gün içinde cevap yazıp bir sıkıntın varsa gidermek durumundadır.

Ben kanalalsat desteğine bu nedenle 10-15 günde 1 bakıyorum. Forum pmyi ise aktif edemiyorum birgünde 20-30 pm gelebiliyor. Yoğunluğumdan dolayı bana ulaşım sadece videoyap yönetici desteğidir. Herşey full otomatik olduğu için bu sistemimde destek gerektiren durum olmuyor. Yazılımla alakalı bir sıkıntı gördüyseniz konudan yazarssnız ben okurum ama cevaplıycak vaktim olmuyor.

Her sistemim full otomatiktir.
Alıntı ile Cevapla
  #706  
Okunmamış 25.02.2015, 21:46
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 14.01.2015
Mesajlar: 235
Etiketlendi : 15 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

teşekkürler hocam destekden mesaj attım hocam video yapdan
Web_Scripti bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #707  
Okunmamış 26.02.2015, 00:26
apocado35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 24.06.2014
Yaş: 28
Mesajlar: 195
Etiketlendi : 19 Yazıda
Etiketlendi: 4 Başlıkda
Standart

@Web_Scripti merhaba hocam kanalalsatta kapanma oranım % 50 olmuştu 20 gün sonra yöneticiden isteyebileceğim yazıyordu. yöneticiye 1 haftadır mesaj atıyorum fakat geri dönüş yapılmadı hala. acaba mesajıma bakar mısınız ? nick: yank35
Alıntı ile Cevapla
  #708  
Okunmamış 27.02.2015, 03:09
Kü***** TE*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 19.02.2013
Yaş: 44
Mesajlar: 922
Etiketlendi : 32 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

sisteme eklenen kanallarin, sisteme eklenme suresi de gosterilse cok faydali olacaktir, ornegin sisteme 1 gun once eklenmis kanal ile 10 gun once eklenmis kanal arasinda fark olacaktir, kanal sistemde eskidikce kapanmadigi icin degeri yeni bir kanaldan daha fazla olacaktir alici icin, bir de alicidan kaynaklanan bir hata nedeni ile de kanal kapanma olabiliyor ve bunun da saticiya yansitilmasi satislari etkiliyor, kanal eklenme suresi bunu biraz olsun satici lehine yapacaktir, sonucta ben bir kanal almak istedigimde saticinin kanal kapanma yuzdesine bakiyorum, cok yuksek ise satici kaynaklidir ama %5-%20 gibi ise alici kaynakli da olabilecegini dusunuyorum, bir hafta icinde 100 kanal ekleyip kapanma orani %0 olan bir satici ile kanallari sistemde 10 gundur acik olan %10 kapanma yasamis bir satici arasinda tercihim kanallarin eskiligi olacaktir, kanal eklenme suresi olmadigi icin sanki %0 olan sorunsuz gibi gorunuyor ama bir hafta sonunda tekrar baktigimda ayni kisinin kanallarinin cogu kapanmis oluyor, satici da buyuk ihtimalle yeni bir uyelikle satisina devam ediyor. Site su an aliciyi koruma konusunda basarili ama eklenme zamani bunu daha da fazlalastiracaktir, satici korumasi ise dusuk ve bu sekilde biraz olsun artacaktir. Iyi calismalar.
HasanAkdenz bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #709  
Okunmamış 18.03.2015, 17:11
yenerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 6.09.2013
Yaş: 27
Mesajlar: 1,834
Etiketlendi : 72 Yazıda
Etiketlendi: 5 Başlıkda
Standart

@Web_Scripti hocam MonlightBlue adlı arkadaştan 4 kanal aldım +15 onaylı diye sattı biri onaysız ve mn başvurusu yapılmış geldi 2 si spamdan gitti panelden kapandı diyip 34 kuruş geri aldım şuan sadece bir kanal var +15 onaylı
Alıntı ile Cevapla
  #710  
Okunmamış 18.03.2015, 17:17
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 21.06.2014
Nereden: Çanakkale
Yaş: 34
Mesajlar: 1,228
Etiketlendi : 49 Yazıda
Etiketlendi: 4 Başlıkda
gezgin27 isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
yenerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@Web_Scripti hocam MonlightBlue adlı arkadaştan 4 kanal aldım +15 onaylı diye sattı biri onaysız ve mn başvurusu yapılmış geldi 2 si spamdan gitti panelden kapandı diyip 34 kuruş geri aldım şuan sadece bir kanal var +15 onaylı
Özel Not : Hayırlı Olsun Bol Kazanclar dilerim. şikayet ve toplu sparişler için skyp: " monlihgt.blue " adresinden ulaşabilirsiniz.. 1 hafta içersinde kapanan kanal Yerine anında başka bir kanal Talep edebilirsiniz.(ki Kapanmicaktır Not: Kapanan kanal Yerine Talep edilen yeni Kanal Ücretsizdir.

Satıcı arkadaşın özel notu bu şekilde. Kendisi ile skype veya kanalsat dan görüşürseniz yardımcı olacaktır sanıyorum hocam.
yenerk bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 541 (0 üye ve 541 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 13:17. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker