YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Alışveriş > Youtube Botlar



User Tag List
Cruel, Web_Scripti

Like Tree10456Beğeni

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #27061  
Okunmamış 28.11.2016, 17:33
ByHergeLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ER***** BA*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 18.11.2015
Nereden: Antalya
Yaş: 29
Mesajlar: 2,658
Etiketlendi : 101 Yazıda
Etiketlendi: 4 Başlıkda
ByHergeLe isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
Web_Scripti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Destekde bekleyen tüm mesajlar cevaplanmıştır.



Kanal araştırma kısmında sayfalama olayı var. Mesala 1 sayfa derseniz 50 kanal ile alakalı sonuc cıkarır. ama orada 1-10 sayfa derseniz 500 kanalı araştırır ve ona ait 5 videoyada bakar. Yani toplamda siz tek sayfada 250 videonun araştırmasını yaptırtmış olursunuz. birden cok kelimede girerseniz 500 ün katları kadar artar. Yani bu tamamen sizin seçimle alakalı. Ama yok bana detay gerek yok dersen detaysız liste ve sayfa olarakta 1 sayfa listele dersiniz fişek gibi listeler hocam.






Aslında çok etkisi varda kullanmak düz olmuyor hocam, bu konuda videomda püf noktalar bulunuyor. Ama hit için bu hafta bir makale yazacağım inş.



Ünlem geç 2 eskiden ünlem geçmeye yarıyordu fakat o işi artık ünlem geç 1 yeterli olarak yapıyor. ünlem geç 2 nin en büyük faydası şu noktada toplulugu ünlem geç 1 in geçemediğini ünlem geç 2 nin geçmesidir.



Mono ses çıkaran bir cihaz izle izliyorsanız bu normaldir. Ünlem geç 1 in tanımı ve tanıtım videomda bu durum anlatılıyor. Size kanallarım kısmındaki metni kopyalayım. (Bu özellik sayesinde 2016 yılında hiç kapanma yaşanmıyor)

Uygunsuzluk(Topluluk) yemek istemiyorsanız +Render seçimli ünlem geç 1 yapınız. Hem uygunsuzluk hemde ünlemi geçmek istiyorsanız +%70 Süre+Render en iyi seçimdir. Fakat uygunsuzluk veya kanal kapanma derdiniz hiç bulunmuyorsa +Render seçmenize gerek yoktur. Çünkü +Render özelliği videoyu izleyen kişilerin bilgisayar veya benzeri cihazlarında stereo ses çıkışı yoksa videoyu sessiz oynatır. Kısaca +Render seçimiyle yüklediğiniz videoların sesini izleyenlerin %3'ü duyamayacaktır.



Allah cümlemizin çocuklarını analı babalı büyütmeyi nasip etsin Darısı başına.



Evet her kanala farklı ip ile girmeniz gerekiyor ve tarayıcınız çerezleri temiz olması gerekiyor. Ama bu videoyapın kuralı değil youtube da çalışmanın altın kuralıdır.

Ayrıca videoyap da 2 Püf nokta bulunuyor hocam.

1) Kanalları bağlarken firefox eklentimizdeki client al token al kanalı ekle özelliği ile ekleyiniz.
2) Bağlanan her kanalı ünlem geç 1 ini %70 süre + render seçiniz(Otomatik seçim için ayarlarım sayfasından tek seferde ayarlıyabilirsiniz.).




Çok geçmiş olsun hocam, Videoyap tabanlı bir kapanma ihtimali ancak aynı client ile bağlanmış kanallarsa ondan dolayı kapanmıştır. Videoyap tabansız bir kapanma ise videoları yükleyeli o kanallara 1 haftayı geçmiştir, ve youtube farklı yerden yakalamıştır. Keşke destekden yazsaydınız hocam inceler sebebini büyük oranda söyleyebilirdim.(Destekden kapanma oldugunda kanalları silmeden yazmak gerekiyor. Loglarına bakıp nedeni bilmek için)





Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 3 yıl önce videoyapa haziran ayında bazı kişiler tatile çıkacağız hocam, biz tatildeyken botun süresi bitmesin, 2 hafta heba olmasın dediler. Ondan sonra aşırı talep geldi bende tek bir amaçla yapmıştım. Tatile giden arkadaşlar yılda 1 defa süreleri heba olmasın diye planladım. Tabiki ondan sonra 3 yıl boyunca bir çok üyem kullacağı zamanda açar, kullanım sonrasında kapar oldu.

Haftaiçi videoyap örneğin 10x oranında kullanılıyorsa hafta sonları 15x oranında kullanılıyor. Hatta yeri geliyor bazı hafta sonları 20x(15x normal haftasonu kullanımsa 5x de süresini açanlar ekleniyor) oranında kullanılıyor. Bu nedenle bende serverlarımı 20x yükü kaldırabilir durumda bırakmam gerekiyor. Ama bu durum örneğin ortalama bana 15x in ücretinin yatmasına sebebiyet veriyor. Bende bu nedenle aktif üyelerime göre hesap ve server masrafı olayında zorlanıyorum. Bu nedenledir ki ayda 2 defadan fazla süresini donduranlar süre dondurmasın ve planlarımı düzgün yapmak istedim.

1 ocak 2017 tarihine yeni videoyap fiyatını planlarken süresini donduranların ihtimallerini düşünüp yeni fiyat belirlemek istemiyorum. Süresini donduranlarla dondurmayanlar aynı oranda masrafı olsun istiyorum. Evet bu durum için senin adına kötü olmuş ama %75'i adına iyi olmuş oluyor.

Ben 1 ayda 2 defa word dosyasını açıyorum ama office programı benden her ay para çekmeyi biliyor. Keşke wordde çalışmadığım günler süremi açıp dondurabilsem. Veya bilgisayarımın açılmadığı günler keşke norton antivirüs süremi gitti olarak saymasa. Ama malesef ki sürelerim kullanmadığım günlerde de gidiyor. Videoyap ise aktif kullanıcı sayısını planlıyarak bütçe çıkarıyor ona göre yatırımlar yapıyor. Ama her gün aktif/yarı aktifi ve pasif miktarı değişen bir bot olmaya devam ederse bende en yüksek kullanım gününe göre server masrafı çıkarmam gerekir. O masrafa görede aylık giren parayı bölmem gerekir. 1 ocakda belirleyeceğim fiyat 1x ise bu yapı planlanması ile 0.9x olması planlandı. ve 1 ocakdan önce 1 ay boyunca bir gider/gelir tablosu oluşturarak görmek için kasım ayında aktifleştirilen bir özelliktir.

Buarada dediğim gibi 2 amaç ile yapılandırılan bir durumdur.

1) Üyelerimin ortalama yükleme sayısını dengeye almak ve bu dengeye göre server sayımı planlamaktır.

2) Süresi olmayan üyelerime kısa süre içerisinde süresi yokken veya süresi donmuşken toplam x adet mesaj yazma hakkı tanıyacağım. Buda 1 kişinin 1 aylık üyelik alıp 100 lerce mesaj atmasını önleyecektir.

Mesala 2 saat önce mesajını cevapladıgım bir üye gözüme ilişti. Şuana kadar 2 defa 1 aylık üyelik almış ama sorduğu toplam soru sayısı 518 adettir. Yani yıllardır videoyap da desteğe sorular soruyor. Bu soruların neredeyse hiç biri videoyap ile alakalı değil youtube ile alakalı. Evet elimden geldiğince her türlü soruyu youtube adına cevaplıyorum ama süresi olmayan kişilere bu hizmeti verecek bu kadar vaktim yok arkadaşlar.
Hocam en azindan aylik 2 degilde 4 yani haftada 1kez seklinde cogaltmaniz gerek şu botu hafta sonlari kullaniyorum ben sadece, haftada 1 kere kullanacagim şeye aylik 75tl vermek cokta mantikli degil sizinde anliyacaginiz uzere

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı ile Cevapla
  #27062  
Okunmamış 28.11.2016, 17:39
patates - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 13.12.2014
Mesajlar: 329
Etiketlendi : 14 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
ByHergeLe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam en azindan aylik 2 degilde 4 yani haftada 1kez seklinde cogaltmaniz gerek şu botu hafta sonlari kullaniyorum ben sadece, haftada 1 kere kullanacagim şeye aylik 75tl vermek cokta mantikli degil sizinde anliyacaginiz uzere

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam arkadaş spam için bot açmış birde gün seçmek istiyorsunuz bence mantıklı değil kullan kullanma o senin bileceğin iş kullandığın kadar öde gibi bir sistem bu tarz işlerde olmaz bence arkadaş birde içerik söylesin cebimizede para koysun
suhatuna ve maxcoder bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #27063  
Okunmamış 28.11.2016, 17:48
original - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 17.03.2014
Nereden: TOPRAKTAN
Mesajlar: 3,049
Etiketlendi : 44 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

Sunucuda süre dondurma varmı? Botta yılda 1 kere uygundur bence hadi 2 olsun tatil vs için. 75tl para verip hayat boyu kullanmak isteniyorsa bu akla aykırı. Domain aldım ama henüz site yapmadım sürenin işlemesi çokta mantıklı değil gibi. Sadece akşamları ve hafta sonu nete giriyorum hafta içi boşu boşuna neden internet parası ödüyorum?
Ayda 1 bilemedin 3 maç izliyorum ama aylık,yıllık abonelik alıyoruz çok saçma.

Açık ve net aklımdakini yazayım 1 özelliği için bile verilen parayı hakediyor.
maxcoder bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #27064  
Okunmamış 28.11.2016, 19:10
sondurak1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 13.12.2015
Mesajlar: 346
Etiketlendi : 18 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

hocam öncelikle botunuzu 2 yıla yakın bir zamandır kullanıyorum emeğinize sağlık büyük sorun yaşamadım bugüne kadar küçük sorunları da size bildirdim anında ilgilendiniz teşekkür ederim.

şimdi yıl başından sonra yen bir zam geliyor anlaşılan ve server kullanımından kaynaklı masrafınızın arttığını bikaç kez dile getirdiniz bu konuda haklısınızdır bir bilgim yok ama bazı şeyleri dengelemek için kısıtlama getiriyorsunuz orda benimde aklıma şöyle bir şey geliyor ben günde 2-3 kanal yaparım çoğu zaman onu bile yapamam yani aylık 10-20 kanal arası olur benim kanal sayım ve her birine ortalama 10 video diyebiliriz ama bazı kişiler günde 100 kanala kadar çıkıyor 1000 video çekiyorlar bence bu yoğun kullanıcılarla benim gibi seyrek kullanım yapanlar için ayrı paket ve ücret getirmeniz lazım umarım ne demek istediğimi açıklayabilmişimdir iyi çalışmalar
C3LL0C4N, suhatuna, chawbella ve 1 kişi bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #27065  
Okunmamış 28.11.2016, 20:22
daralll
Guest
 
Mesajlar: n/a
Etiketlendi : Yazıda
Etiketlendi: Başlıkda
Standart

59gün 9k küsur video yükleme haklı hesap 125 TL...(satıldı)

Konu daralll tarafından (2.12.2016 Saat 12:14 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
  #27066  
Okunmamış 29.11.2016, 00:44
original - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 17.03.2014
Nereden: TOPRAKTAN
Mesajlar: 3,049
Etiketlendi : 44 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

@Web_Scripti Üyelik Id : 5097
Alıntı ile Cevapla
  #27067  
Okunmamış 29.11.2016, 00:48
Üye
 
Üyelik tarihi: 28.10.2013
Nereden: İzmir
Yaş: 42
Mesajlar: 225
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

hocam bi video bir satte geliyor son bir haftadır çok yavaş bi sorunmu var acaba
Alıntı ile Cevapla
  #27068  
Okunmamış 29.11.2016, 15:00
original - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 17.03.2014
Nereden: TOPRAKTAN
Mesajlar: 3,049
Etiketlendi : 44 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

@Web_Scripti Teşekkür ederim işin rast gelsin.
Web_Scripti bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #27069  
Okunmamış 29.11.2016, 23:15
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 8.08.2015
Mesajlar: 270
Etiketlendi : 4 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

eklenti su an video ortasi reklamlari girmiyor , @Web_Scripti bi kontrol edebilirmisin? http://prntscr.com/ddcpgm , su an duzeldi gibi , buraya yazmami bekliyormus ))
Web_Scripti bunu beğendi.

Konu Ebat_yeni tarafından (29.11.2016 Saat 23:17 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
  #27070  
Okunmamış 1.12.2016, 09:17
naprocyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
EN***** AK*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 29.03.2015
Nereden: Sultanbeyli
Mesajlar: 1,307
Etiketlendi : 20 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

@Web_Scripti Selamun aleyküm hocam videoyap bende Dailymtıon bölümüne girmiyor acaba genel bir sorun mu var ?
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
videoyap, videoyap bot, videoyap hesabi, youtube botu




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 98 (0 üye ve 98 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Attığınız videolarda dolar ışığı yanmıyormu ? Yumi Youtube Hakkında Soru ve Sorunlarınız 40 11.11.2014 21:26
Dikkat !! Alican.Ö Site Hakkında 0 28.05.2013 12:50
Kategori-reklam capari_83 Youtube Hakkında Soru ve Sorunlarınız 3 20.04.2013 14:50
Türkiye'de reklam çıkan bir video gördüm :) Karabela Youtube ve Ben 4 17.04.2013 14:36
NBA videoları yükleyenlere ibretlik M00nsp3ll Youtube Ban 6 19.03.2013 11:25


Forum Saati: 18:16. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker