YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Alışveriş > Youtube Botlar



User Tag List
Cruel, Web_Scripti

Like Tree10456Beğeni

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #18231  
Okunmamış 23.01.2015, 19:38
astalawista - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 14.01.2014
Nereden: İZMİR
Yaş: 35
Mesajlar: 6,173
Etiketlendi : 318 Yazıda
Etiketlendi: 4 Başlıkda

YOUTUBER
astalawista isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
Web_Scripti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Konudan herkese cevap yazmayı cok isterdim. Bugün sabahtan beri 10 dk durmadan yönetici desteğindeki mesajları cevapladım. Buradaki sorularınız arkadaşlar loglarına ve üyeliklere bakmadan anlatmam çok zor. Destekdeki yazdığım mesajları herkes bilir geçiştirme değil %100 sorununa odaklı çözümdür. Bugün 920 arkadaşa destekden mesaj yazdım. Kanalalsat.com unda bekleyen destek mesajlarını cevapladım.

Sistemde 21.500 aktif üyeme hizmet veriyor. Tabiki çoğunlukla kazanmayla alakalı sorunlarınız olsada destekden cevaplıyorum. Sitede yetkili destek var arkadaşlar. Tıkandığınız yeri o arkadaşlara sorarsanız süper hızlı yanıt alırsınız. Ben günün 18 saati mesaj yazmakla geçiriyorum.

Videoyap desteğinde şuanda 2 arkadaşın destek mesajı bekliyor. Biri batuhan diğeri tantutan arkadaşdır.

Sistem stabil olarak çalışmaktadır. Fakat bazı arkadaşların sıkıntısı olabiliyor. Mesala proxy ile kanalyap ı kullanma. O çok titiz ve kullanımı zor yerdir. Bunları anlatmam gerek. Videoya çekicem baştan sona yeni özelliklerimizi.

Diğer olay vdsli üyelerimizin bazılarında videolar kısa süreli atılıyor. Neden atıldığını bugün yarın yapmış olurum. 2 arkadaşda bu sıkıntı mevcut.

Forumda kişiye özel cevap yazamıyorum çünkü videoyap ın destek ünitesi üye artışlarımız nedenli 5 ay öncesine göre 2 kat yoğunlaştı. Zaten geç cevap veriyorum yetişemediğim için. Cevaplarımda direk sıkıntısını giderme olduğu için vakit alıyor.

Videoyap yaklaşık 2.5 yıldır kesintisiz hizmet verdi, ve youtube oldukça hep vereceğiz.

Bazı aranızdaki dedikodular kulağıma geliyor. Videoyapın sahibinin eşi dolandırılmış. Bu dolandırılma nedenli artık biter tarzda. Nasıl saçma bir düşüncedir. Benim giden param sizlere niye yansısın? Yansımış olsaydı ben bugün kanalalsat.com daki ödeme talebi yapılmış 2.200 tl yi niye satıcılara ödeyim. Benim işime yansımış olsa niye hergün bine yakın destekde mesaj cevaplıyım? Ben forumdaki bu konumda ilgisiz gözükmeye başlamış olabilirim. Tek nedenim kişilere özel forumda yazıcak vaktim olmuyor. Desteğime bakmam gerekiyor. ben kimsenin sorusunj çözmeden bırakam. Ama forumda her mesajı okurum fakat cevaplıyamam.

Mesala günde 200 e yakın gelen soruyu çok defa forumdada yazdım burada da cevaplıyım.

Neden toplu videoda 10 saat ertlemeler oluyor?
- Bunun adına youtube failed resumable upload diyor. Yani yüklemeye hata veriyorum diyor. Daha dosyayı bile göndermeye başlamadan verir. Bunu hangi kanallarda verir. Kanalı açtınız tokenı verdiniz hemen çok fazla video yüklemek isteyince youtube dur bakim ben bu kanalın spam olup olmadığını bilmiyorum. Beni boşa yorma 2-3 saat sonra dene diyor. Boşuna yükleme alıp convertlr uğraşmayı yeni kanalda istemediğindendir. Bu bizim hatamız değil youtube ilk bir kanalı incelemek istediği içindir.

Kısaca arkadaşlar, benim işim youtube. Siz kazandıkça ben bot satarım. Ben sattıkça kazanırım. Beni sizler büyüttünüz, sizler büyütmeye devam ediyorsunuz. Ben herşeye anlık yetişemem. Ama sistemimde sıkıntı olsa herşey anlık beni uyarır ve düzeltirim. Gecem gündüzüm yoktur. Neredeyse hepiniz şait olmuşsunuzdur. Makinama gece 6 da saldırı gelir yatakdan kalkıp makina başına sms geldi diye geçip bakarım ve halletmeye çalışırım.

Hepinizd bol kazançlar dilerim, 2 gün önce yaşadığım olayı bilenleriniz vardır. Sinirli değilim, sadece artık daha fazla duygusallaştım. Hakkını hukukunu yediğim kimse varsa yazabilir. Helallik almak isterim. 3 günlük dünya yarın ölcekmiyiz kalcakmıyız belirsiz
sen bu işi ehliyle yapan bir insansın hocam helal olsun ...
anıl hocamdan botu ben aldım bilgin olsun
yalnız senden tek bi ricam var mesela bazı videolarda hepsinde değil bir videoyu tam özgünleştir dediğimde alakalı olmayan başka isim veriyor çok küfür yedim dün buna bi ara el atıver
Alıntı ile Cevapla
  #18232  
Okunmamış 23.01.2015, 19:40
bilenyok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 8.11.2013
Yaş: 32
Mesajlar: 1,686
Etiketlendi : 84 Yazıda
Etiketlendi: 6 Başlıkda
Standart

@Web_Scripti hakkımız varsa helal olsun.

Yaşananlar çok üzücü, umarım kısa sürede psikolojik etkisini atlatabilirsin.

--------

Buradan soruyorum ve buradan cevap verebilirsen sevinirim. çünkü birçok kişi böyle bir yenilik bekliyor.

Edit sınırı olmayan özel paketler oluşturmayı düşünüyor musun? Varsa aklında böyle bir şey tahmini süre verebilir misin?
batuhannoyan bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #18233  
Okunmamış 23.01.2015, 20:20
Web_Scripti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 17.02.2013
Nereden: 01 / 34
Yaş: 37
Mesajlar: 5,709
Etiketlendi : 5473 Yazıda
Etiketlendi: 13 Başlıkda
Standart

Alıntı:
astalawista Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sen bu işi ehliyle yapan bir insansın hocam helal olsun ...
anıl hocamdan botu ben aldım bilgin olsun
yalnız senden tek bi ricam var mesela bazı videolarda hepsinde değil bir videoyu tam özgünleştir dediğimde alakalı olmayan başka isim veriyor çok küfür yedim dün buna bi ara el atıver
Merhaba hocam,

Allah razı olsun teşekkür ederim. Özgünleştirme sistemimize açıkcası 2.5 yıldır hiç dokunmadım. En canalıcı nokta olduğu içindir. özgünleştirilecek videonun başlığını youtube da aratırsan hocam bizim özgünleştirmede derleme yapıyor ama derlemede hocam oradaki o videoyuda görebilirsin:P yapay zeka daha ileri gidemiyor. Fakat şöyle birşey yapıcam galiba demek istediğin küfür v.s. vardı başlıkda. kısa sürede hocam blacklist diye bir yer ekliycem ayarlarım bölümüne. ben orada küfürleri engellenmiş olarak yazdırcam. dileyen kişide siler veya yeni kelimelerde ekleyebilir hale gelicek.

Alıntı:
Burak34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Özel Resim nerden ekleniyordu bilen varmı ?
Merhaba hocam,

Video Yöneticisinden tek tek ekleyebilirsiniz.
Toplu Video yöneticisinde tek tuşla toplu olarak ekleyebilirsiniz.

İyi çalışmalar

Alıntı:
simbus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@Web_Scripti hocam öncelikle büyük geçmiş olsun. Rabbim korumuş cana bir şey gelmemiş çok şükür. Çoğu arkadaşımız böyle bi durumla karşı karşıya gelmediği için uzaktan konuşması tabii ki kolay oluyor. Karşıdaki insan eş ve çocuk olunca insanın gözü bir şey görmüyor. Bardağa şu noktada dolu tarafından bakmak lazım, umarım suçlular bi an önce yakalanır. Allah belasını versin böyle insanların.
------------------------------

Hocam Efe hocam, toplu linkte neredeyse videolarımın genelde %70-80i Reddedildi (kullanım şartlarının ihlali) durumuna düşüyor. Bu neyden kaynaklanıyor olabilir? Toplu video ile yüklediğimde çoğu zaman problem olmuyor. Daha çok bu hatayı toplu linkte alıyorum. İlginç olan şu ki, bugün sorunsuz yüklediği videoda yarın ''Reddedildi (kullanım şartlarının ihlali)'' uyarısı gelebiliyor. Yani atılan video aynı video. Bugün sorun yok. Yarın başka bi kanala yine yüklüyorum o videoyu ve bu uyarıyı alıyorum. Bu neyden kaynaklanıyor olabilir? Her zaman olsa videodan kaynaklı sorun diyeceğim ama bi var bi yok problem hocam. İlgilenebilir misin rica etsem müsait vaktinde, çalışma düzenimi ciddi şekilde etkiliyor.
Merhaba hocam,

geçenlerde konumda ya sen ya bir başkası demişti. Kullanım şartı nedir ki. onun ihlali de nedir acaba. Yönetici desteğinden o şekilde olan bir kanalının mail ve şifresiyle yazarsan bakayım. Daha önceden hiç duymadıgım birşey olduğu için pek yorum yapamıyorum. inceleyelim hocam. illaki başka arkadaşlardada ileride soruları olabilir. benim tarafımda yapılabilecek birşey varsa %100 yaparım hocam.

Alıntı:
şıvanştayger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ana sayfadan video yüklerken bu uyarıyı alan var mı şuan:

kanalınızda sıkıntı bulunuyor :

An client error occurred: Failed to start the resumable upload


edit:toplu videodan da yüklemiyor erteliyor sıfır kanal.
Merhaba hocam, önceki mesajımda çok sorulan soru olarak cevaplamıştım. yeni kanal, daha youtube spam taramasından geçirmediği için youtube izin vermiyor.

Alıntı:
bilenyok Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@Web_Scripti hakkımız varsa helal olsun.

Yaşananlar çok üzücü, umarım kısa sürede psikolojik etkisini atlatabilirsin.

--------

Buradan soruyorum ve buradan cevap verebilirsen sevinirim. çünkü birçok kişi böyle bir yenilik bekliyor.

Edit sınırı olmayan özel paketler oluşturmayı düşünüyor musun? Varsa aklında böyle bir şey tahmini süre verebilir misin?
Teşekkürler Cahit hocam, ben psikolojik etkiyi neredeyse atlattımda. Ama eşim çok üzülüyor. Açıkcası oradaki kolyenin biri yüz görümlülüğüydü. Maddi parasından çok manevi üzündü. Diğeri ise annemin kendisine verdiği yüzükdü. Kızım büyüynce ona takacaktı. Yine maddi değerinden çok manevi değeri etkiledi.

Cahit hocam, anasayfa ve toplu linkde 250 mb altına biliyorsun ki normal videoyap üyeleride istediği şekilde editlemeleri yaptırabiliyor. Asıl olay toplu videodada serverlar yogun oldugu için yaptıramaması. Bu nedenli vds alımı yapılıyor. Ben bu olayı vds sistemi gelmeden önce senin dediğin gibi yapmayı planlıyordum. Fakat şimdi bakıyorum ki gerçekden video editleme serverları bitiriyor. Altta hesap yapalım.

Günde Yüklenen Video : 16.380.000
Ünlem Geçmeli Yüklenen Video : 15.946.000
Ekstra Editlemesi Yapılmış Video : 673.000

ben şuanda 620 farklı serverla hizmet veriyorum. mesala aylık +10 tl dedim editleme isteyenler için. Eminim ki fiyat uygun diye herkes editlemeli yaptıracaktır. bu rakam 673.000 adet video aslında inan 50.000.000 Videoya bedel yani. Performans olarak o kadar etkili bir durum. bu nedenle 673.000 video inan günde 3 milyon video olduğu anda ben 620 server değil 1500 serverım olsa yine yüklemeyi yetiştiremem.

200mb lık 2 saatlik filmi ele alalım. Bunu normal üyelerim anasayfa veya toplu linkde editliyor. Blade makinalarım öyle bir yoruluyor ki. inan onun yerine kişi 200 tane normal video yüklesin gam yemem yani:P 2 saatlik bir videoda dünyalar kadar frame var. her framei sonuçta çerçeve v.s. attılması çok zor iştir. İşte bu nedenle hocam normal üyelerin editleme sınırlarını arttırmayı yapamıyorum.

Güncel Sınırlar:

Normal Videoyap
Anasayfa Yükleme : Sınırsız
Toplu Link 25'li : Her 20 dk'da 25 adet.
Toplu Link 50'li : Her 20 dk'da 25 adet.(üstteki ile ortak zamanı kullanır)
Toplu Video : Günlük 250 Video (1 video 1.5gb üstüyse yüklemez. onu toplu link ile yükleyebilirsiniz)
Otomatik Kanal Çekme veya Yenileri Çekme : Toplu video ile aynı.

Anasayfa Video Yüklemede Editleme : 250mb altını editler
Toplu Link Video Yüklemede Editleme : 250mb altını editler
Toplu Video Yüklemede Editleme : Anlık değişir. Genellikle editlemez.
Ünlem Geçme : Nereden yüklenirse yüklensin, boyutu ne olursa olsun uygular.

Vds ve Dedicated Videoyap
Herşey sınırsız. (Sınırsız ama hangi hızda atmaya yeterse.)

Bakın kulağa çok hoş geliyor. Fakat yanıltan bir nokta var. Vdsler 4gb ramlidir. Dedicated ler 32gb ramlidir. Vds alan biri aslında dedicatedi 8 e bölünmüşünü alıyor.
Alıntı ile Cevapla
  #18234  
Okunmamış 23.01.2015, 20:36
yakamoz01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Oğ***** CA*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 17.03.2013
Nereden: Adana
Yaş: 43
Mesajlar: 2,750
Etiketlendi : 69 Yazıda
Etiketlendi: 8 Başlıkda
Standart

Alıntı:
Web_Scripti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba hocam,

Allah razı olsun teşekkür ederim. Özgünleştirme sistemimize açıkcası 2.5 yıldır hiç dokunmadım. En canalıcı nokta olduğu içindir. özgünleştirilecek videonun başlığını youtube da aratırsan hocam bizim özgünleştirmede derleme yapıyor ama derlemede hocam oradaki o videoyuda görebilirsin:P yapay zeka daha ileri gidemiyor. Fakat şöyle birşey yapıcam galiba demek istediğin küfür v.s. vardı başlıkda. kısa sürede hocam blacklist diye bir yer ekliycem ayarlarım bölümüne. ben orada küfürleri engellenmiş olarak yazdırcam. dileyen kişide siler veya yeni kelimelerde ekleyebilir hale gelicek.



Merhaba hocam,

Video Yöneticisinden tek tek ekleyebilirsiniz.
Toplu Video yöneticisinde tek tuşla toplu olarak ekleyebilirsiniz.

İyi çalışmalar



Merhaba hocam,

geçenlerde konumda ya sen ya bir başkası demişti. Kullanım şartı nedir ki. onun ihlali de nedir acaba. Yönetici desteğinden o şekilde olan bir kanalının mail ve şifresiyle yazarsan bakayım. Daha önceden hiç duymadıgım birşey olduğu için pek yorum yapamıyorum. inceleyelim hocam. illaki başka arkadaşlardada ileride soruları olabilir. benim tarafımda yapılabilecek birşey varsa %100 yaparım hocam.



Merhaba hocam, önceki mesajımda çok sorulan soru olarak cevaplamıştım. yeni kanal, daha youtube spam taramasından geçirmediği için youtube izin vermiyor.



Teşekkürler Cahit hocam, ben psikolojik etkiyi neredeyse atlattımda. Ama eşim çok üzülüyor. Açıkcası oradaki kolyenin biri yüz görümlülüğüydü. Maddi parasından çok manevi üzündü. Diğeri ise annemin kendisine verdiği yüzükdü. Kızım büyüynce ona takacaktı. Yine maddi değerinden çok manevi değeri etkiledi.

Cahit hocam, anasayfa ve toplu linkde 250 mb altına biliyorsun ki normal videoyap üyeleride istediği şekilde editlemeleri yaptırabiliyor. Asıl olay toplu videodada serverlar yogun oldugu için yaptıramaması. Bu nedenli vds alımı yapılıyor. Ben bu olayı vds sistemi gelmeden önce senin dediğin gibi yapmayı planlıyordum. Fakat şimdi bakıyorum ki gerçekden video editleme serverları bitiriyor. Altta hesap yapalım.

Günde Yüklenen Video : 16.380.000
Ünlem Geçmeli Yüklenen Video : 15.946.000
Ekstra Editlemesi Yapılmış Video : 673.000

ben şuanda 620 farklı serverla hizmet veriyorum. mesala aylık +10 tl dedim editleme isteyenler için. Eminim ki fiyat uygun diye herkes editlemeli yaptıracaktır. bu rakam 673.000 adet video aslında inan 50.000.000 Videoya bedel yani. Performans olarak o kadar etkili bir durum. bu nedenle 673.000 video inan günde 3 milyon video olduğu anda ben 620 server değil 1500 serverım olsa yine yüklemeyi yetiştiremem.

200mb lık 2 saatlik filmi ele alalım. Bunu normal üyelerim anasayfa veya toplu linkde editliyor. Blade makinalarım öyle bir yoruluyor ki. inan onun yerine kişi 200 tane normal video yüklesin gam yemem yani:P 2 saatlik bir videoda dünyalar kadar frame var. her framei sonuçta çerçeve v.s. attılması çok zor iştir. İşte bu nedenle hocam normal üyelerin editleme sınırlarını arttırmayı yapamıyorum.

Güncel Sınırlar:

Normal Videoyap
Anasayfa Yükleme : Sınırsız
Toplu Link 25'li : Her 20 dk'da 25 adet.
Toplu Link 50'li : Her 20 dk'da 25 adet.(üstteki ile ortak zamanı kullanır)
Toplu Video : Günlük 250 Video (1 video 1.5gb üstüyse yüklemez. onu toplu link ile yükleyebilirsiniz)
Otomatik Kanal Çekme veya Yenileri Çekme : Toplu video ile aynı.

Anasayfa Video Yüklemede Editleme : 250mb altını editler
Toplu Link Video Yüklemede Editleme : 250mb altını editler
Toplu Video Yüklemede Editleme : Anlık değişir. Genellikle editlemez.
Ünlem Geçme : Nereden yüklenirse yüklensin, boyutu ne olursa olsun uygular.

Vds ve Dedicated Videoyap
Herşey sınırsız. (Sınırsız ama hangi hızda atmaya yeterse.)

Bakın kulağa çok hoş geliyor. Fakat yanıltan bir nokta var. Vdsler 4gb ramlidir. Dedicated ler 32gb ramlidir. Vds alan biri aslında dedicatedi 8 e bölünmüşünü alıyor.
+10 tl sistemi aktif olacak mı olursa ne gibi + haklarımız olacak. açıkcası ben vds kullandım hiç memnun kalmadım isteklerimi karşılamadı, diğer türlü +10 tl verip çerçeve sınırım 250mb den 350mb gibi bir değere çıkacak mı?
batuhannoyan bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #18235  
Okunmamış 23.01.2015, 20:40
Üye
 
Üyelik tarihi: 15.11.2014
Nereden: Ankara
Mesajlar: 2,657
Etiketlendi : 60 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
furkanture20 isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

@Web_Scripti Bottaki kanal araştırmayı abone sayısına göre arama ekleme şansı varmı mesela şöle bi seçenek 1 seçenek çok aboneden az aboneye göre sıralıcak yada az aboneden çok aboneye göre? genellikle onaylı kanallar çıkıyor o yüzden söledim?
Alıntı ile Cevapla
  #18236  
Okunmamış 23.01.2015, 21:23
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 8.09.2013
Yaş: 31
Mesajlar: 653
Etiketlendi : 20 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Üyelik Id : 13112 hocam mesaj atmıştım acil olarak bakarsanız işlemlere başlayalım )
Alıntı ile Cevapla
  #18237  
Okunmamış 23.01.2015, 22:25
şıvanştayger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 26.07.2014
Mesajlar: 2,254
Etiketlendi : 34 Yazıda
Etiketlendi: 5 Başlıkda
Standart

edit:tel onayı yapınca oldu
Web_Scripti bunu beğendi.

Konu şıvanştayger tarafından (23.01.2015 Saat 22:50 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
  #18238  
Okunmamış 23.01.2015, 23:21
bilenyok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 8.11.2013
Yaş: 32
Mesajlar: 1,686
Etiketlendi : 84 Yazıda
Etiketlendi: 6 Başlıkda
Standart

Arkadaşlar web_scripti kanal ile işimiz bitince clienti silmemizi mi ne önermişti ne demişti? Neyi silelim iş bittikten sonra?

Ayrıca nereden sileceğiz
Alıntı ile Cevapla
  #18239  
Okunmamış 23.01.2015, 23:36
narhosting - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 28.12.2013
Mesajlar: 1,612
Etiketlendi : 34 Yazıda
Etiketlendi: 4 Başlıkda
narhosting isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
bilenyok Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar web_scripti kanal ile işimiz bitince clienti silmemizi mi ne önermişti ne demişti? Neyi silelim iş bittikten sonra?

Ayrıca nereden sileceğiz
Tek client kullanmıyor musunuz? Yoksa her kanal için ayrı ayrı mı açıyorsunuz?
Galiba açtığınız yerden sileceksiniz
Alıntı ile Cevapla
  #18240  
Okunmamış 23.01.2015, 23:37
bilenyok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 8.11.2013
Yaş: 32
Mesajlar: 1,686
Etiketlendi : 84 Yazıda
Etiketlendi: 6 Başlıkda
Standart

Alıntı:
narhosting Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tek client kullanmıyor musunuz? Yoksa her kanal için ayrı ayrı mı açıyorsunuz?
Galiba açtığınız yerden sileceksiniz
Hocam kanalda verdiğimiz tokenı kaldırmayı bulamıyorum

Edit. buldum sanırım

https://security.google.com/settings...missions?pli=1
Web_Scripti bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
videoyap, videoyap bot, videoyap hesabi, youtube botu




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 118 (0 üye ve 118 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Attığınız videolarda dolar ışığı yanmıyormu ? Yumi Youtube Hakkında Soru ve Sorunlarınız 40 11.11.2014 21:26
Dikkat !! Alican.Ö Site Hakkında 0 28.05.2013 12:50
Kategori-reklam capari_83 Youtube Hakkında Soru ve Sorunlarınız 3 20.04.2013 14:50
Türkiye'de reklam çıkan bir video gördüm :) Karabela Youtube ve Ben 4 17.04.2013 14:36
NBA videoları yükleyenlere ibretlik M00nsp3ll Youtube Ban 6 19.03.2013 11:25


Forum Saati: 14:39. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker