YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Webmaster Genel > Webmaster Pazarı



User Tag List

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 14.08.2017, 13:46
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 14.08.2017
Mesajlar: 2
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart Google Yükseliş Garantili Etkili Backlink Paketleri

Merhabalar;

Backlinkci.net olarak kendi sektörümüzde 2 yılı aşkın süredir hizmet veren, Google arama motoru optimizasyonu konusunda almış olduğumuz eğitimlerimizi müşterilerimiz için aktaran bir kuruluşuz. Sektörümüzde en önemli anahtar kelimeler içerisinde bulunan;
  • Seo paketleri
  • Backlink paketleri
  • Backlink
  • Web site paketleri

Gibi anahtar kelimelerde internet sitemiz 1. sayfa'da yer almaktadır. Bu müşterilerimiz için yapmış olduğumuz çalışmaların uzun vadede etkili olduğunun en önemli kanıtları arasındadır. Çalışmalarımızın tamamı herhangi bir program kullanmadan, hacklink gibi illegal yöntemlerle değil, tamamen doğal manuel bir şekilde gerçekleşmektedir. Siteniz için yapmış olduğumuz çalışmaların tamamlanması ortalama olarak 10-12 gün sürmektedir.

Neler yapıyoruz?

Kısacası sizler için sunmuş olduğumuz hizmetleri kısa ve öz bir şekilde detaylandıralım. Öncelikle sitenizi detaylı olarak inceleyerek sitenizi, hizmetlerinizi, ürünlerinizi anlatıcı profesyonel tanıtım yazıları yazıyor ve bu yazılarda googleda yükselmek istediğiniz kelimeler üzerinden sitenize link çıkışı yaparak tanıtımlarınızı sağlıyoruz. Çalışmış olduğumuz siteler arasında global açıdan Dünya'nın en iyi değerlerine sahip siteleri de mevcuttur. Yaklaşık olarak 100 güncel kodlamasında hata bulunmayan, spam ihtimali bulunmayan siteler üzerinden tanıtımlarınız yapılmaktadır. Çalışmalarımızın siteniz için faydaları şu şekilde olmaktadır.Sizler de backlink paketleri ile daha iyi yerlere gelebilirsiniz.;
  • Domain ve sayfa otoriteniz artar.
  • İnternet siteniz geçmişe oranla daha fazla ziyaretçi sayısına ulaşır.
  • Markanızın bilinirliği artar.
  • İstediğiniz kelimelerde internet siteniz geçmişe oranla googleda daha üst sıralarda yer alır.
  • Sitenizin d.a ve p.a değeri çalışmalarımızla artacağı için sitenizin maddi değeri de artar.
  • Bireysel ve ticari sitelere ayrıca tanıtımlarımız üzerinden ziyaretçi gelir.


Ülkemizin diğer bazı popüler sitelerinde backlink paketleri hizmetleri sunduğumuz müşterilerimizin hakkımızdaki bazı yorumları şu şekildedir;

Alıntı:
ahmetbaslik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Psd arşiv'de 15.sıradaydım.
10 gün içinde "psd arşiv" 2.sırada
"psd arsiv" 1.sırada.
Bu backlink çalışmasını yaptırmayan hata eder.
Alıntı:
Nahara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Premium Paket aldımve teslim etti kendisi. Çok uğraşmış belli. Güzel de bir rapor teslim etti. Ben çok memnun kaldım etkisini 3. günden itibaren gördüm. Şahsım adıma tavsiye ederim.
Alıntı:
Aleejhoan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaş yaptığı her adımı anlattı ek olarak bir sürü hediye backlink kazandırdı detaylı çalışma raporu sundu. Çalışmasından son derece memnun kaldım. İşini özenle yapan birisi olduğu için kesinlikle tavsiye ediyorum.
Alıntı:
Karakurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşla bir site için çalıştık. Raporu incelediğimde backlinklerin kalitesinin yüksek olduğunu görünce şaşırdım. Çöp sitelerden link çalışması yapanlarla karıştırmayın. Ayrıca hediyeler için teşekkürler.
Alıntı:
nettebilgi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gerçekten çok kaliteli bir hizmet. Rekabeti yüksek bir kelimede 1. Sayfa 3 sıra birden yükseldim ve hitlerimde de ciddi bir artış var. Diğer sitelerim içinde en kısa zamanda çalışma yaptırcam.
Alıntı:
MBarisTR Nickli Üyeden Alıntı
Usta Ağrı Haberleri (31) Şuan (7)
Alıntı:
khankurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Backlinkci ile ticarette bulundum.guvenilir ve dürüst birisi yaptigi calismalar gayet basarili basarilarinizin devamini dilerim.wm aracida tavsiye edebilecegim kisiler arasinda sizlerede tavsiye ederim.
Alıntı:
turkobil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çalışma raporu teslim alındı, hocam işini gayet temiz yapmış, düşünmeden ticaret yapabilirsiniz.
Alıntı:
turan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gerçekten kaliteli bir hizmeti, uygun fiyata satıyor arkadaş. Şu an bir sitem için çalıştım. Diğer sitelerim içinde çalışmayı düşünüyorum arkadaşla. Herkese de tavsiye ederim.
Alıntı:
detroit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşla çalışma yapabilirsiniz. güvenilirdir. bikaç gün sonra tekrar bi çalışma yapacağız kısmetse.
Alıntı:
ehliblog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Başladığımızda anahtar kelimem 20. sıradaydı ve 8. gün sonunda ilk sayfaya yerleştim ve 8. sıradayım.İnanıyorum ki günler geçtikçe biraz daha yukarıya taşınacaktır.

Şu ana kadar aldığım en kapsamlı seo paketiydi ve ilk defa bu kadar bir ücretli çalışma yaptırdım. Memnunum.İyi ki yaptırmışım.

Konuşmalarınızda arkadaşın temkinli yaklaşımı, kesin konuşmaması sizi yanıltmasın. Bana ilk sayfayı hedefleyeceğiz elbette ve inşallah olacak dedi.Ve sitem şu anda 8. sırada.

Hızlı cevap konusunda da oldukça iyi.Bu konuda da teşekkürlerimi sunuyorum.
Alıntı:
dtmuratcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşımızla bir turizm rehberi için çalışmıştık. Kısa zaman içerisinde istediğimiz tüm hedef kelimelerimizde kayda değer ilerleme kaydettik.

İlk 500 içerisinde olmayan pek çok kelimede çalışmanın tamamlanmasının ardından 1 hafta geçmesinin ardından halen yükseliş alıyoruz ve ilk 50 sıra içerisine girdik. Rekabetin yüksek olduğu ana kelimemizde ise 130-150 arasında geziyoruz.

Kendisine çalışması için çok teşekkür ediyorum, ilerleyen zamanda da birlikte çalışmak istiyoruz.
Alıntı:
Stradan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşla Platinum paket için anlaşma sağladık.

Çalışma yapmış olduğu web sitesi çok köklü ve jenerik bir e-ticaret projesidir. İlk yazışmamızdan itibaren profesyonelliğini zaten ortaya koymuş ve bizi ikna etmişti.

Raporları söz verdiği zamanda teslim etti. Biz seo konusunda yaklaşık 10 senelik tecrübeye sahibiz. Profesyonel programlar ve destek araçlarıyla yaptığımız kontrollerde eklenen backlinkler'de hiç bir şekilde sıkıntı olmadığını gördük. Bir kaç forum tanıtımındaki ufak ve dikkate alınmayacak yanlışlıklar haricinde hiç bir sorun yoktu ve bu da zaten önemli değil.

Şu ana kadar paket halinde seo desteği hizmeti satan ve eklemeyi vaaddettiği linklerin %99' u eklenmiş bir biçimde rapor teslim eden, tanıdığım ilk ekip, bu arkadaşımızın ekibidir.

Ellerine sağlık.

Konu Backlinkci.net tarafından (24.12.2019 Saat 20:36 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 11:36. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker