YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Webmaster Genel > Webmaster Pazarı



User Tag List

Like Tree898Beğeni

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #951  
Okunmamış 11.07.2016, 08:16
mayk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 13.03.2013
Nereden: Kayseri
Yaş: 36
Mesajlar: 672
Etiketlendi : 8 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Thumbs down

Alıntı:
mankurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Girdiniz mi hocam?
buraya olumku yorum bırakabilmeyi cok isterdim
1 yıla yakın ugraştıktan sonra vazgectik
iade sürecindeyiz
Mustafa1 bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #952  
Okunmamış 12.07.2016, 00:39
Üye
 
Üyelik tarihi: 31.12.2013
Yaş: 34
Mesajlar: 173
Etiketlendi : 6 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

@sonokey pm atıldı acil dönüş bekleniyor
Alıntı ile Cevapla
  #953  
Okunmamış 12.07.2016, 03:40
Üye
 
Üyelik tarihi: 13.03.2013
Nereden: SİVAS
Yaş: 34
Mesajlar: 416
Etiketlendi : 13 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

@sonokey , Tarafımdan yapılmış olan herhangi bir sorumsuz yada yasal suç içeren herhangi bir haber bulunmamaktadır ki ayrıca bununla ilgili ek bir ön bilgi vermeniz gerekirken siz herhangi bir ön bilgi ve uyarı yapmaksızın bu şekilde her haberi girebileceğimi belirtmiştiniz. Tamamen sizin vermiş olduğunuz eksik bilgi nedeniyle ve altını çizerek söylüyorum BENİM YAPTIĞIM HABERDEN DOLAYI DEĞİL O HABERİN YURT GENELİNDEKİ BÜTÜN YAYINCI KURULUŞLARDAN KALDIRILMASIYLA ALAKALI BİR AVUKAT GÖRÜŞMESİ YAPTIM VE BEN YAPMIŞ OLDUĞUM BU GÖRÜŞMEYİ YORUMDA YAZMASAM SİZİN HABERİNİZ BİLE YOKTU ) , konuyla ilgili sorumsuz ve ilgisiz olmanızdan dolayı sitenin 9 ay boyunca news alamaması , 3 ay boyunca temanın v5 sürümüne geçememesi ve en nihayetinde host probleminden dolayı 1 aydır kapalı kalması benim yaptığım haber ile uzaktan yakından alakasız birşeydir. ( bununla ilgili konuşmaların hepsi skype da kayıtlıdır ) artık komik duruma düştünüz bunları tekrar edip durmayın ayrıca avukat tarafından size bir dilekçe gönderildiğini söylemiştiniz , o dilekçenin fotoğraflanarak paylaşılmasını talep ediyorum çünkü tamamen yalan konuşarak karşınızdakini çocuk zannederek bir nevi köşeye sıkıştırma yaklaşımındasınız. Konunun mali hukuk ve mağduriyet doğuran kısımlarıyla ilgili olarak yarın itibariyle başvurularımı yapacağımdan emin olabilirsiniz. TALEBİM : O sitenin içerisine girmiş olduğum 1500 küsür haber ve makalenin silinmesi ve ön ödeme miktarım olan 900 TL nin 3 ay prosedürü koşullarına uymadığı için bu hafta içi eft geçilmesini istiyorum ve şunu özellikle belirtiyorum ki o sitede köşe yazarı olarak ekli olan kişiler abim , kız kardeşim , eşim ve akrabalarımdır onların bütün görsel ve kişisel bilgileri silinmelidir , ÖZELLİKLE BU SÖYLEDİĞİM YAPILMAZ İSE OLAYI İADEDEN ÇOK DAHA FARKLI BİR NOKTAYA TAŞIRIM SIKINTI OLUR. Yönetici arkadaşlardan konuyla ilgili değerlendirme yaparak objektif bir karar vermeleri yönünde destek bekliyorum. @mNote @era

Konu Mustafa1 tarafından (12.07.2016 Saat 03:40 ) değiştirilmiştir. Sebep: etiket.
Alıntı ile Cevapla
  #954  
Okunmamış 12.07.2016, 03:57
mankurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 23.11.2014
Nereden: Ankara
Yaş: 40
Mesajlar: 478
Etiketlendi : 13 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
mankurt isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
mayk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
buraya olumku yorum bırakabilmeyi cok isterdim
1 yıla yakın ugraştıktan sonra vazgectik
iade sürecindeyiz
Herkes için aynı hayalkırıklığı sanırım. Keşke, KEŞKE, böyle olmasaydı.
Keşke laf yetiştirilmek yerine iş yetiştirilseydi.
Aylarca sitede tema değiştirilememesi ya da gazisofta geçirilememesi ayrı trajikomik bir olay.
emrekalayci ve niksiz22 bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #955  
Okunmamış 12.07.2016, 07:52
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 19.10.2015
Nereden: R10dan ulasabilirsin
Mesajlar: 502
Etiketlendi : 164 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
sonokey isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Şikayeti olan arkadaşlar benimle ilgili sorunlarını önce direkt bana P.M. veya canlı destek üzerinden iletir gerekeni yapmıyorsam forumun ilgili bölümüne konu açar ben de gelip usulünce ve konum da ki satış sözleşmesi ve anlaşma şartlarımıza dayanarak gereken açıklamayı yaparım ancak satış konumun baltalanması, beni mağdur edecek şekil de karalamalara tahammül gösteremem.

Kaldi ki bunu zaten yapmış ve forumun ilgili şikayet bölümüne konu açmış olmanıza rağmen
yıllardır *** üzerinden ticaret yaptığım değerli konuma ve işime saygı duyduğum için saygısız kişilere söz hakkı doğurup polemiğe girmek istemediğimden kimseyi etiketlemiyorum kendilerini bildiklerini düşünmek zorunda bırakılarak aylık belli bir ücret karşılığında reklam verdiğim "ticaret, satış konumu" gelip burada konu altımdan bana lakayt tavırlar sergiliyor ve tacizde bulunuyorsanız doğal olarak benim de sizden şikayetçi olma hakkım var.

Mağduriyeti, sorunu, sorusu olan arkadaşlar Google News Kayıt Başvuru - Google News Haberlere Kayıt Olun üzerinden destek alsın veya P.M. atsın mağduriyeti gidermek için elimden geleni yaparım dikkat ederseniz daha önce ki gibi artık yazılanları hiç dikkate almayıp kimseye uzun, uzun yazma gereği bile duymayıp işime, gücüme devam ediyorum herkese "özellikle etik değerlerimin uyuşmadığını düşündüğüm" kişilere para kazandırma gibi bir durumum yada zorunluluğum yok kendimi kanıtlamaya veya ıspatlamaya ise zaten ihtiyacım yok arkadaşlar yalnızca burada iş yapmıyorum zaten esas işerimi *** gibi büyük bir Webmaster platformun da yapıyorum ticaretimi arkadaşlar çok şükür rızkı veren ALLAH herkes nasibini yer.

Benimle çalışmak istemeyen, tarzımı beğenmeyen, yaptığım işte yeterince iyi olduğumu düşünmeyen arkadaşlar kimseye kendimi ıspatlamak zorunda değilim benim profilime *** veya Google https://www.google.com.tr/?gws_rd=ssl#q=***+sonokey üzerinden göz gezdirmeniz benim hakkımda ön bilgi almanız için yeterli olacaktır.

7 punto ile yazıyorum.


Mağdur oldum aman battım! bittim! keşke, KEŞKE böyle olmasaydı tüh bu adama nereden de bulaştım? "rolüne girmeden" önce burayı okuyun arkadaşlar.

İade garantiniz var paranız ben de kalmıyor
İflas etmiyorsunuz, Risk almıyorsunuz
Yaptığınız sadece günlük asgari bir zaman ayırıp özgün içerik girmek bu da çok geliyorsa lütfen bu işi yapmayın
Siz yok ben uğraşamam YouTube çalışıyorum veya işim var bari editör tutayım en azından bir insana faydam olsun (editöre) o da ekmek yesin ben de yatırım yapayım bir deneyeyim olursa olur olmazsa arkadaş zaten iade garantisi vermiş riski bölüşüyoruz derseniz o da kabulüm sağlık olsun.


Benden yana herhangi bir memnuniyetsizliğiniz mi var?

Bakın çözüm aslında çok kolay! arkadaşlar neden işi yokuşa sürüyorsunuz ki?

Merhaba,

Ben kesintisiz / kesintili hangi iadeyi alacaksanız "iademi istiyorum" sebep: (dilerseniz hiçbir sebep belirtmek zorunda değilsiniz) geri iade için iş almış olduğum ilgili konunuz da belirttiğiniz şart ve süre dahilin de iademin yapılmasını talep ediyorum.

Ücretin bu hesaba yatırılmasını talep ediyorum, I-BAN numaram, Alıcı Adı Soyadım, Size Yatırmış olduğum paranın dekontu Teşekkürler.

Bitti bu kadar, siz sağ ben selâmet ne gerek var kalp kırmaya, kötü söze, değerli vaktimizi boşa harcamaya.

Bu işin profesyoneli olarak beni görüp bana iş veriyorsanız 70++ üzeri başarılı kayıt alabilmiş biri olarak siz bana uymak ve her iki taraf saygı duymakla yükümlüdür.

Konu sonokey tarafından (12.07.2016 Saat 08:29 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
  #956  
Okunmamış 12.07.2016, 08:06
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 29.12.2014
Nereden: İstanbul/Beyoğlu
Yaş: 40
Mesajlar: 2,324
Etiketlendi : 68 Yazıda
Etiketlendi: 3 Başlıkda
unadikum isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Bişey merak ediyorum diyelim ben sana şipariş geçtim news kayıt olmadı iade zamanı geldi sen iadeni yaptın site bende mi sende mi kalıyor?
Alıntı ile Cevapla
  #957  
Okunmamış 12.07.2016, 08:23
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 19.10.2015
Nereden: R10dan ulasabilirsin
Mesajlar: 502
Etiketlendi : 164 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
sonokey isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
unadikum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bişey merak ediyorum diyelim ben sana şipariş geçtim news kayıt olmadı iade zamanı geldi sen iadeni yaptın site bende mi sende mi kalıyor?
İki tip iade var;

1-) Kesintili iade (sitem bende kalsın)

Hosting, Yazılım, Domain bedelini

Gazisoft yazılım ve internet hizmetleri - Web yazılım, tasarım ve kurumsal çözümler... üzerinden güncel yazılım ücretini görebiliyorsunuz 1000 TL +KDV değerin de kaliteli eli, yüzü, düzgün bir yazılım kullanıyorum
Domain ve Hosting ise zaten faturaları gösteriliyor 25 TL domain, 50 TL hosting (ortalama bu civarda oluyor) size taşıyınca siz de öğrenebilirsiniz tutarını.

Yani kısacası siz Haber sitesi paketi almış oluyorsunuz ben size danışmanlık ücretimi geri iade etmiş oluyorum 1250 TL kadar alacağınız iadeniz oluyor yani yarın gidip bu işe başlasanız sizin de yapacağınız masraf bu oluyor mantıken ben bir şey kazanmıyorum.

Bunları kesip iadenizi 3 ay süre içerisin de yapabiliyorum.

2-) Kesintisiz İade (site sizin olsun size yatırdığım tam paramı yollayın)

Site olduğu gibi sizin olsun diyorsunuz ardından ben o siteyi sizden alıp 3-6 ay arası iade süresini alıyorum bu esnada 2. başvuru yapılmayacaksa beni bigilendiriyorsunuz buna göre ben de size bana yatırmış olduğunuz tam ücreti iade ediyorum ve o kayıt yapamadığımız siteyi ben de zarar etmemek adına ya kayıt edip satıyorum, yada kendim kullanıyorum.

Bu arada News kaydı için başvuru hakkı sınırsızdır yani diyelim ki ilk başvurumuz da red aldık 2. başvurumuz da kabul edilebiliyoruz (60 gün arayla tekrar, tekrar başvurabilirsiniz limit yoktur) kişi benden memnun kalmadı ilgisiz gördü yada ne bileyim ters düştük benden hoşlanmadı veya news kaydımızın ilk başvurusu red yedi komple alıp sitesini devam ettirip tekrar kayıt için başvuru yapabiliyor.

Bu konu üzerinden hakkında işim hakkında bana işleyiş ile ilgili soru sorulması yerine direkt yargısız infazlar eleştiri ve baltalamalar ile yapıldığı için açıklama yapmama fırsat verilmiyor.

YTPara'ya ilk geldiğim zamanda ki yazışmalarımı okuyun isterseniz bana işimle ilgili soru veya hesap sorulduğun da mutlak suretle yanıtlıyorum, yardımcı olmaya çalışıyordum.
Alıntı ile Cevapla
  #958  
Okunmamış 12.07.2016, 15:46
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 19.10.2015
Nereden: R10dan ulasabilirsin
Mesajlar: 502
Etiketlendi : 164 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
sonokey isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Aylık reklam bedeli ödeyerek ticaret yaptığım konuma benimle tek kuruş ticareti olmayan insanlar saçma, sapan mesajlar atabiliyorsa benim bu forum da ticaret yapmamın anlamı yoktur.

Örn. @JaquestTeam, @Dj Precision, @Rammstein

Daha önce de bu kişileri ve benimle ticareti olmadığı hal de satış konumu baltalayan kişileri etiketleyerek mesajlarını report ederek @Incubus @mNote @era sizlere bildirmiştim ancak sizin de ilgileneceğiniz yok sanırsam.

Mobil, News ve diğer işleriniz için; ***sonokey skype adresim veya *** PM üzerinden ulaşabilirsiniz.

Ben artık YTPara üzerinden hizmet vermeyeceğim bana ulaşmak isteyen kişiler News Kayıt için Google News Kayıt Başvuru - Google News Haberlere Kayıt Olun üzerinden ulaşabilir ve destek almaya devam edebilir.

İş almadığınız kişinin konusun da post kasmak ve çekememezliğiniz uğruna konularını baltalamalarınızın konum üzerin de çevirdiğiniz boş sohbetlerin vesaire sonu gelmeyecek yönetimden herhangi bir yaptırım da görmüyorsanız benim bu forumdan gitme vaktim gelmiş demektiryukarı da belirttiğim gibi aylık belli bir ücret vererek ticaret yaptığım konuma benimle 1TL dahi ticareti olmayan insanların post kasmak uğruna yazması ve beni eleştirmesi yönetimin de buna kesinlikle ses çıkarmaması bu kişileri desteklemek anlamını taşımaktadır benim sizinle uğraşacak ne vaktim var ne de taakatim @era satış konularım kilitlenebilir ve reklam alanlarım silinebilir hocam gelecek ay için alım yapmayacağım hak geçmesin bilginize.

Hoşçakalın.
Alıntı ile Cevapla
  #959  
Okunmamış 13.07.2016, 03:03
Üye
 
Üyelik tarihi: 13.03.2013
Nereden: SİVAS
Yaş: 34
Mesajlar: 416
Etiketlendi : 13 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

Alıntı:
Mustafa1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@sonokey , Tarafımdan yapılmış olan herhangi bir sorumsuz yada yasal suç içeren herhangi bir haber bulunmamaktadır ki ayrıca bununla ilgili ek bir ön bilgi vermeniz gerekirken siz herhangi bir ön bilgi ve uyarı yapmaksızın bu şekilde her haberi girebileceğimi belirtmiştiniz. Tamamen sizin vermiş olduğunuz eksik bilgi nedeniyle ve altını çizerek söylüyorum BENİM YAPTIĞIM HABERDEN DOLAYI DEĞİL O HABERİN YURT GENELİNDEKİ BÜTÜN YAYINCI KURULUŞLARDAN KALDIRILMASIYLA ALAKALI BİR AVUKAT GÖRÜŞMESİ YAPTIM VE BEN YAPMIŞ OLDUĞUM BU GÖRÜŞMEYİ YORUMDA YAZMASAM SİZİN HABERİNİZ BİLE YOKTU ) , konuyla ilgili sorumsuz ve ilgisiz olmanızdan dolayı sitenin 9 ay boyunca news alamaması , 3 ay boyunca temanın v5 sürümüne geçememesi ve en nihayetinde host probleminden dolayı 1 aydır kapalı kalması benim yaptığım haber ile uzaktan yakından alakasız birşeydir. ( bununla ilgili konuşmaların hepsi skype da kayıtlıdır ) artık komik duruma düştünüz bunları tekrar edip durmayın ayrıca avukat tarafından size bir dilekçe gönderildiğini söylemiştiniz , o dilekçenin fotoğraflanarak paylaşılmasını talep ediyorum çünkü tamamen yalan konuşarak karşınızdakini çocuk zannederek bir nevi köşeye sıkıştırma yaklaşımındasınız. Konunun mali hukuk ve mağduriyet doğuran kısımlarıyla ilgili olarak yarın itibariyle başvurularımı yapacağımdan emin olabilirsiniz. TALEBİM : O sitenin içerisine girmiş olduğum 1500 küsür haber ve makalenin silinmesi ve ön ödeme miktarım olan 900 TL nin 3 ay prosedürü koşullarına uymadığı için bu hafta içi eft geçilmesini istiyorum ve şunu özellikle belirtiyorum ki o sitede köşe yazarı olarak ekli olan kişiler abim , kız kardeşim , eşim ve akrabalarımdır onların bütün görsel ve kişisel bilgileri silinmelidir , ÖZELLİKLE BU SÖYLEDİĞİM YAPILMAZ İSE OLAYI İADEDEN ÇOK DAHA FARKLI BİR NOKTAYA TAŞIRIM SIKINTI OLUR. Yönetici arkadaşlardan konuyla ilgili değerlendirme yaparak objektif bir karar vermeleri yönünde destek bekliyorum. @mNote @era
@mNote @era @sonokey , bu postum için dönüş bekliyorum. iyi geceler.
Alıntı ile Cevapla
  #960  
Okunmamış 14.07.2016, 00:47
mankurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 23.11.2014
Nereden: Ankara
Yaş: 40
Mesajlar: 478
Etiketlendi : 13 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
mankurt isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Bİr yıla yakın bir süre sonra işlerin yüzüne gözüne bulaşması sonucunda "benim bu forumdan gitme vaktim gelmiş demektir" diyerek buradan ayrılma kararı alınmış. bence "sizin bu forumdan kaçma vaktiniz gelmiş". Çok sevindim. Zira ilk sayfaya reklam verince bu sitenin yöneticilerini de satın aldığını sanan bir zihniyetle sürekli konusunda insanların memnuniyetsizliklerini örtbas etme çabasına ilaveten bir de siteye girer girmez logodaki mağdur edilen (daha hafif ya da daha ağır ithamlar da yazılabilir bu ifade yerinei ben olduğunca orta yol seçtim) inasnlarla dalga geçer gibi sırıtan logoya bakıp bakıp siteden de soğuyorduk.

Bence bu siteyle işim yok diyen bir kişinin üyeliği de sonlandırılmalıdır. Zira başka platformlara başka sitelere yönlendirme yapılmış halen buradan hizmet almasına rağmen işinin sonlandırılmadığı insanlar.
Kim herkesin *** üyeliği olduğunu iddia edebilir ya da bu saatten sonra kendi sitesi üzerinden ne seviyede hizmet alabileceğinden emin olabilir.
Platformdan verilen hizmetin sonlandırılmasıyla birlikte, şeffaflık da tamamen ölmüştür.
Mustafa1, ByHergeLe ve zed1 bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 5 (0 üye ve 5 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 02:27. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker