YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu

YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu (https://www.ytpara.com/)
-   Webmaster Pazarı (https://www.ytpara.com/128-webmaster-pazari/)
-   -   Aylık En Az 1500 TL - 3000 TL Gelirli Anahtar Teslim Google News Kayıtlı Haber Sitenizi Yapıyorum 59 Üzeri Olumlu Büyük Referans ve İade Garantili Çalışma. (https://www.ytpara.com/webmaster-pazari/86255-aylik-en-az-1500-tl-3000-tl-gelirli-anahtar-teslim-google-news-kayitli-haber-sitenizi-yapiyorum-59-uzeri-olumlu-buyuk-referans-ve-iade-garantili-calisma.html)

sonokey 22.10.2015 18:08

Aylık En Az 1500 TL - 3000 TL Gelirli Anahtar Teslim Google News Kayıtlı Haber Sitenizi Yapıyorum 59 Üzeri Olumlu Büyük Referans ve İade Garantili Çalışma.
 
Merhaba!


http://i.hizliresim.com/Vaq6zq.png

NewsKayit.com üzerinden canlı destek alabilirsiniz;


Canlı Destek İçin Tıklayınız (Yalnızca News için Destek Verilmektedir)

https://secure.livechatinc.com/licen.../open_chat.cgi



Dikkat:

*** ve newskayit.com haricinde hiçbir platformu veya mesajı tanımıyorum, News işlerinde ki tüm iadeler de (%50 danışmanlık hizmet kesintisi ve +%18 K.D.V. "Yasal" fatura vergi kesintisi yapılarak ücret iadesi yapılır asgari 6 ay süre alınır bunu bilerek iş aldığınızı unutmayın!)

Haber Sitesi Paketi


  • Google News Başvurusu
  • Site Düzenlenmesi,
  • Yazılım, "Özel kaliteli 1000 TL +KDV değerin de haber yazılımı"
  • Hosting (A-class ip üzerinde)
  • Domain,
  • Dmoz Başvurusu,
  • İçerik kontrolü (Copyscape "Premium") ile yapılacaktır.
  • Rakiplerden daha fazla hit almak, News'a haber düşürme konularında fikir alışverişi daha iyi ne yapılıra cevaplar.
  • Gerçek zamanlı İndex Hızı (Jet index)!
  • Adsense Başvurusu
Ücret: 2500 tl

Süre: 3 Ay (Google Algoritmasına veya benim editörlerimin çalışma performansınıza göre ek süre "1-2 Ay" istenebilir beklemek istemeyenler iade sürecini başlatmamı talep etmelidir böylece iş iptali sağlanıp iadeye geçilir.

  • Aşağıda ki iade koşullarını dikkatle okuyun iade konuların da pazarlık yapılmaz bu koşulları bilerek iş aldığınızı unutmayın. Bu kurallara uymayacaksanız Lütfen iş almayın ve iş alıyorsanız bu şartları bilerek her türlü olumsuz durumu ve sorumluluğu en başından kabul ederek iş aldığınızı unutmayın.

İade Koşulları: Sitenin reddedilmesi durumunda 60 gün sonun da 2. başvuru hakkınız otomatik olarak açılmaktadır.

Bu nedenle başarısız olmamız veya iş iptali durumların da Lisans, Yazılım, Domain, Hosting dahil site olduğu gibi tarafınıza teslim edilir -1500 TL yazılım, domain, hosting, sitenize özel hazırlanmış olan raporlama gibi işler için masraflar düşülür site komple tarafınıza iade edilir.

Kalan bakiyeniz 1000 TL danışmanlık ücreti ise iş süresi bitimine ilave +ek 3 ay süre alınır ve bu süre sonun da tarafınıza iade edilir.


Kesintisiz (KDV zorunluluğu hariç) iade isteyenler olursa herşeyin koşulsuz ve bozulmamış olarak (site içerikleri vb.) ben de kalması karşılığın da iade talebi verdiği günden itibaren iade için alınacak +ek 6 ay ilave iade süresi beklemek zorundadır buna göre 6. ay sonun da bu kişilere iadesini kesintisiz olarak yaparım süreyi uzatmak / kısaltmak şartları & tutarı değiştirmek her türlü benim insiyatifimdedir "bunu mecburi olarak yapmadığımı" bilmenizi isterim zorunda olduğum için değil sadece insiyatif olarak iade yapıyorum.

Bu şartları koymamın sebebi ise en başından beri iade garantili çalıştığım için bugüne kadar satış konularım çok suistimal edildi bu nedenle iade şartlarımı katılaştırmak zorunda kaldım.

Her ne sebeple olursa olsun iş iptali halin de iade talebinizden sonra site tarafınıza teslim edilir iş bitimi süresinin dolması beklenir ve süreye ilave olarak iade için alınan +ek 3 ay süre sonunda 1000 TL kalan bakiyeniz geri iade edilir herkes bu maddeyi koşulsuz olarak kabul etmiş sayılır.

Google News bünyesine site alımlarını durduğu veya servisini kapattığı taktir de site tarafınıza olduğu gibi teslim edilir sorumluluk kabul edilmez ve ücret iadesi verilmez iş alan herkes bu ve diğer iade şartlarını koşulsuz olarak kabul etmiş sayılır.

"İade koşulları 21 Mayıs 2016 itibariyle güncellenmiştir, Bu süreçten önce iş almış kişiler için eski iade şartları (iş iptali, iş bitimi süresine ek iade talebinden sonra 3 ay sonun da herşeyin tarafım da kalması şartıyla kesintisiz iade) geçerlidir"

Yeni Güncel Şubat 2016 Paket 2 Türkçe Site işi yaptırmış sitenin getirisi (TolgaO adlı forumdaşımızdan)

http://i.hizliresim.com/1MXpPA.png

http://i.hizliresim.com/bYkQEY.png

http://i.hizliresim.com/0LlbRV.png

http://i.hizliresim.com/J6qdVE.png

http://i.hizliresim.com/kJGZMv.png

http://i.hizliresim.com/8QPm6d.png

http://i.hizliresim.com/OBVJa0.png

VatandanHaber 'in sahibi Özkan abimizle kısa bir görüşme :) (05.11.2015)
(Edit: Özkan Abimizin sitesi 2 ay sonra :) 37.000 TL'den ***'da "forumumuz da" alıcı bularak satılmıştır kaliteli iş kaliteli kişilerle olur saygılar, selamlar.. Özkan abimize de hayırlı olsun.)
http://i.hizliresim.com/OBO2B3.png
Ticarette en önemli unsurun "Referans" olduğunu düşünüyorum, Google News için hazırladığım referanslarıma göz gezdirmenizi rica ediyorum daha fazla ve ayrıntılı referanslar için internet sitem;


Skype: ***sonokey

Sıkça Sorulan Sorular - S.S.S


Forum da Bazı kişiler 1 ay'da news kayıt yaptığını söylüyor ama sitemiz red aldı

Benim çalışmalarımı 1 ay'da News Kaydı Yapıyorum deyip Red kaydı yapan arkadaşların çalışmaları ile karıştırmayın bu işi yaptığını söyleyen kişilerin referanslarını isteyin ve konu yorumlarını dikkatli okuyun siteniz o süre de kayıt almış olsa bile haber düşürme de performans alamazsınız daha önce bu konu da yaptığım uyarıları lütfen dikkatle okuyun.

Peki siz de News Kaydı ve sıralamaya sorunsuz Haber düşürme garanti mi?
Evet benim talimatlarıma uyulduğu taktir de kayıt garantidir hazırladığım her site sorunsuz olarak haber düşürmektedir beni diğer kişilerden ayıran en büyük özellik bu ve yaptığım büyük haber sitelerin referanslarıdır.

1 ay'da wordpress ile kayıt almış site ile büyüme sağlayan hiçbir haber sitesi göremezsiniz bu nedenle kayıt yapıyorum diye red aldıranlara ve haber düşüremeyen, gelir elde edemeyeceğiniz siteler verenlere kesinlikle paranızı kaptırmayın.

Wordpress mi ? Özel Yazılım mı? Neden?

Wordpress haber düşürme de özel yazılıma göre hantal kalır bu nedenle ben ucuza kaçıp daha fazla kazanmak için "wordpress kullanmıyorum" tüm paket işlerin de gazisoft özel yazılım kullanmaktayım dilerseniz paket yükseltebiliyor veya yazılım değiştirip istediğiniz yazılıma sorunsuzca geçebiliyorsunuz.

Benim hazırladığım siteler de en önemli avantaj haber düşürme sorunsuz ve gelir elde etmenin açık olmasıdır.

Daha önce bu konu da yaptığım uyarıları Lütfen dikkatle okuyun.

Neler Yaptım?

http://i.hizliresim.com/d37kGZ.png

Size ne katabilirim?
[Rakiplerinizden "Diğer kayıtlı sitelerden" çoook! Önde Olacaksınız!]

(Dikkat!! Forumda News'li site diye çöp site almayın)
Sizce Forumun Site Satışı bölümün de Neden çok fazla Google News Kayıtlı site satılıyor? İşte sebebi; Artık Google Haberlere Kayıt olan herkesin sorunu haber düşürebilmektir 1 ay'da kayıt olan, özensiz ve haber düşürme için hiçbir çalışma yapılmamış siteler için haber düşürmek bir hayli zor olduğu gibi siteden gelir elde etmek neredeyse imkansızdır bu nedenle forumumuzun site satışı bölümün de yüzlerce satılık news kayıtlı site bulabilirsiniz ancak geçmişini bilmediğinizden ve haber düşüremediğinizden dolayı paranızı çöpe atmış olursunuz.

Bu nedenle haber düşürmenize yönelik çalışma yürüterek kayıt olan siteden en yüksek verimi almanızı sağlıyorum.


1 ay'da hızlıca News Kaydı almış fakat haber düşürmekte zorlanan sitelerden uzak durarak farklı çalışma mantığıyla 3 Aylık kapsamlı bir çalışma yapıyorum.

News için ideal çalışma süresi (2 - 3 Ay) olmalıdır aksi taktir de News kayıtlı site diye satılan sitelerin hiçbir gelir getirmediği gibi (kimse altın yumurtlayan tavuğunu kesmez) bu tür sitelerin zarar ettireceği gün gibi ortada sitenizi yaptığınız masrafın bile çok altına satmak zorunda kalabilirsiniz.

Bu nedenle geçmişini bilmediğiniz News kayıtlı site alıp zarar etmek yerine Anahtar Teslim olarak bana hazırlatabilirsiniz.

Bildiğiniz gibi son zamanlarda ufak çaplı haber siteleri news'a haber düşürmek konusunda pasif kalıyor bu noktaları da göz önüne alarak size ister güzel gelirler elde edebileceğiniz isterseniz bana verdiğiniz ücretin min.. (2 katına) satabileceğiniz bir site yapıyorum.

Newsli Site Kazandırıyor mu? (Paket 2 Uyguladığım Bir Site)

http://i.hizliresim.com/d2v4yQ.png

Örnek bir Anahtar Teslim Site Hizmetim'den Adsense (En Kötü Gelir) (Spamsız gelir)

http://i.hizliresim.com/jvrzgL.png

Gerçek Forum Üyeleri'nin Referansları;


59. Kayıt Alındı.

Alıntı:

Tolgao Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1070817446)
Bu adam işini biliyor. İleride açacağım şirketimde kendisine onursal bir ünvan vericem :).

News konusunda üstüne tanımıyorum.

58. Kayıt Hayırlı Uğurlu Olsun..
Alıntı:

frktncdmr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1070802817)
@sonokey hocamın kendisi dürüst temiz emekçi birisidir iki kere calıstım kendisiyle yine sözünü tuttu üçüncü sitem suan haberlerde

ALLAH olmayanlarada versin inşallah..

http://i.hizliresim.com/GkmVOy.png

adresi göstermiyorum gecen defa cekemeyenler olmustu macara aramayan sabirli ekmeginin pesinde olan insanlar kendisiyle calissin herkese tavsiye ederim!

Alıntı:

Tolgao Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1070802774)
Kendisiyle 2. defa anlaşma sağladık. Daha önce bir sitemi başarıyla kayıt etti (eski mesajlarında referansımı görebilirsiniz) kendisine güvenim sonsuz. Bugün diğer siteme başvuruyu yaptı ve yine daha önce dediği gibi kabul edileceğini söyledi.

2. defa kendisiyle çalışmamdaki bir diğer etken, iş bittikten sonra bile bana mesaj atması ve ne kadar hit aldığım konusunda benden bilgi alması oldu. Parayı almasına ve görevini yapmasına rağmen, benimle ilgilenmeye devam etti.

Başvuru sonuçlanınca buraya tekrar mesaj atıcam.

Alıntı:

yolcu_34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1070802652)
En son baktığımda 3-5 adetti maaşallah işi baya geliştirmişin adamım :) Ama kendimi göremedim referanslarda :) Yeni bir projem var yavaş yavaş üstünde çalışıyorum. Sadece başvuru yapılacak. Diğer işlevler bana ait ücret nedir+newse haber düşürme tekniği fiyatı yollarsan sevinirim. Kısa bir zaman sonra çalacam kapını... Saygılar bol kazançlar..

Alıntı:

AaRadyOcU Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1070801274)
Tek geçerim.

Alıntı:

evilsith Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1070802843)
Sıkılmadan, usanmadan her soruya cevap veren, gerekli çalışmaları yapan doğru, dürüst bir arkadaş. fazla uzatmaya gerek yok bu adamla çalışın sonra para saymaya başlayın :)
Eskiden adsense bakarken bu ay ödeme alabilecekmiyiz derken şimdi oturup bu ay şirket hesabına çevirsek mi diye bakıyoruz :)


---

56. News kaydını aldık.

Hayırlı Olsun

Değerli Fatih kardeşimin sitesi News kayıtlı şekil de teslim edildi.


Alıntı:

KRBKGNCL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1070667342)
Sonokey hocamla birlikte çalıştığım için çok mutluyum sitemi 2 ay gibi bir sürede google newse ilk başvuruda kabul ettirdi. yeni açtığım sitemde de kesinlikle onunla birlikte çalışacağımdan hiç şüphem yok

14 Temmuz Salı


55. News Kaydımı Aldım Adı gibi değerli Muhammed kardeşimizin sitesi artık Google Haberler de.

Alıntı:

MuhammedBurak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1070647543)
News'e kaydolmak benim için imkansızdı. Ama artık news kayıtlı bir sitem var. Çok tşk ederim hocam.

Alıntı:

Bilgiofis Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1070614605)
Kendisini yeni tanıma fırsatım oldu.Bir proje için anlaşma sağlandı.Forumda karşılaştığım ve vaadten öte gidemeyen insanların aksine,projeyi sahiplenişi,satış politikaları ve işine verdiği ehemmiyet bir yana;müşteri ilişkisini bir dost havasına sokması zaten alışveriş yapmanız için kesinlikle bir etken.Başarılarının devamını dilerim.

Alıntı:

frktncdmr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1070449335)
arkadaslar sonokey hocamın gelir tablosunu gosterdigi site 1. sitem olan d***news.com adlı benim sitemdir 2. isimide paket olarak almistim 3 aydir beklemedeydim carsamba gunu basvuracagiz dedi takibini yapmam icin bi link verdi

http://i.hizliresim.com/EY31D9.png

kendisine sordum sitem news girdi tekrar cok tesekkur ediyorum allah razi olsun kandil gunu bizi sevindirdi guvenle is yapabilirsiniz kendisine olan guvenimi hic sarsmadi allah utandirmasin hayirli isler nasip etsin.


Allah razı olsun, bu güzel yorumlarınız için Teşekkür Ederim.

Alıntı:

Mysta Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1070236104)
İlk işimizi başarıyla tamamlamıştık hocamla :) şimdi ikinci bir site için news kaydı çalışmalarına başladık


52. Kayıt Forumda henüz üyeliği bulunmayan Özkan abiye yapıldı, ıspatı aşağıda ki resim de görebilirsiniz hayırlı uğurlu olsun.

http://i.hizliresim.com/3DqXAj.png
51. Kayıt Bugün Geldi!


http://i.hizliresim.com/vEXAL6.png
Alıntı:

melancholiac Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1070454352)
@sonokey hocam dün itibariyle benim sitemi de newse kayıt ettirdi. Yapılması gereken birkaç ayar kalmış onları da halledecek; ama an itibariyle sitem newste.

Teşekkürler.

http://i.hizliresim.com/d58aGr.jpg

Alıntı:

frktncdmr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1070449289)
2. sitem icin is verilmisti sonokey carsamba gunu basvurdu yapti bana verdigi adreste dahil edilti yazıyor kabul olmus galiba??

http://i.hizliresim.com/EY31D9.png

Hayırlı Uğurlu olsun hocam :)) kabul olmuş evet..

50. Kayıt tamamlandı, Faruk hocama yaptığım 2. news kaydıdır güle, güle kullanması dileğiyle.

49. Kayıt
Alıntı:

Lockam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1070433269)
Çalışmanın sonunda news kaydımız yapıldı. Teşekkür ediyorum kendisine

www.newskayit.com - News Kayıt İnternet sitemiz açıldı

48. Kayıt bugün sağlandı 3 Mayıs Pazar

Alıntı:

limitsizt Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1070412408)
Google news kaydı konusunda desteği için arkadaşa teşekkür ederim.

Yeni siteler içinde en kısa zamanda anlaşma sağlayacağız.

47. Kayıt Yapıldı.. (1 Mayıs 2015 Cuma)

Alıntı:

Sunucular Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1070404451)
Arkadaşa bir müşterimiz adına news kayıt işi verilmiştir ve olumlu sonuçlanmıştır.
Arkadaşa gösterdiği ilgi alakadan dolayı teşekkür ediyorum .
Başarılarının devamını diliyorum.


46. Kayıt (30 Nisan 2015 Perşembe)

Alıntı:

frktncdmr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1070402689)
46. kaydın hayırlı olsun sonokey hocam anahtar teslim paket.1 icin dahil edildi simdi gorundu :) bir önceki haber sitemide sonokey hocama teslim etmistim aynı sekilde onuda kayıt etmisti kendisiyle hicbir sorun yasamadim.

ilk sitemi sorunsuz kayıt edince anahtar teslim konusundaki 1. paket icin anlastim bunuda basariyla kayıt edip teslim etti
http://www.***.net/ilan-panosu/13913...yapiyorum.html

ALLAH razı olsun baştacısın iyiki varsın.

Yeni kayıt geldi.. 2. işi başarı ile teslim edildi Faruk hocama..

45. Kayıt Bugün! (25.04.2015) @nymolive hocamıza yapıldı sitesi artık newste! Yöre halkının ilgiyle takip ettiği bu güzel siteyi news kayıt etmek gurur verici..

Hayırlı uğurlu olsun, ALLAH utandırmasın inşALLAH.

Alıntı:

nymolive Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1070386599)
Sitemiz newse eklendi, Sonokeye merakımdan dolayı sürekli sormama rağmen ilgili ve alakalı davrandı. Teşekkür ediyoruz, hayırlı işler. Çalışan arkadaşlar pişman olmaz.
(bu arada 2 kere başvuru yaptım kabul olmamıştı 3. başvuruyu sonokey yaptı)

Alıntı:

crytek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1070368735)
news kaydı yaptırıldı başarılı bir arkadaş teşekkürler :)

44. Kayıt geldi..

(Mirilti.com) Sahibi arkadaş foruma geldi :) Yorum aşağıda

Alıntı:

MIRILTI Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1070376142)
Arkadaş ile çalışıldı, domainimizi belirtilen sürede news kaydını yaptı ve gayet ilgili bir arkadaştı bilmediğimiz konularda yardımcı oldu kendisi. İleride tekrar çalışmayı düşünüyoruz kendisi alanında uzman birisidir.

Yeni Kayıt eklendi Türkiye'nin en eski forumlarından (MaxiCep) Artık Google Haberler de.

Alıntı:

JSVFine Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1070260779)
@sonokey; abimizle anlaştık. Kendisi çok yardımsever ve paragöz değil. Ben böyle yardımcı olacağını düşünmemiştim.

Yeni siteler içinde en kısa zamanda anlaşma sağlayacağız.Herşeyi çekinmeden söylüyor. Benim cebimi düşünen bir satıcı ilk defa görüyorum. Vay be. Helal olsun.

Alıntı:

TrueLove Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1070215624)
2 Sefer kendim başvurmama rağmen hep red yemiştim. sonokey'in yardımları ve başvurusu ile onayı almış bulunmaktayım.
Kesinlikle ve kesinlikle bu arkadaşı öneriyorum. Emekleriniz heba olmasın. Herkese bol kazançlar :)

http://i.hizliresim.com/1Y73l5.jpg

Alıntı:

CNK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1070215639)
bu arada sitemiz 2 aylıkdı.başvurudan 9 gun sonra daha yarım saat oldu geleli.tekrar teşekkür ederiz sonokey ee :))))
http://i.hizliresim.com/kj0aNr.png

Alıntı:

muratsay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1070215712)
Ve sonunda newsteyiz. Arkadaş sitemi newse sokmayı başardı gerçekten ilgili ve işinin peşinde koşan bir arkadaş. Newse girmesini benden çok bekledi :) Arkadaş ile güvenerek çalışabilirsiniz. Ama şunu belirtmek istiyorum bu işte sabırsız olmamanız birinci şart ve arkadaşın dediklerini harfiyen uygulamanız gerekiyor. sonokey arkadaşımıza çok teşekkürler...

http://i.hizliresim.com/9Vb7LZ.jpg

Alıntı:

CNK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1070215613)
Google News onayımız biraz önce mail ile geldi sonokey hocama çok teşekkürler her konuda bizi aydınlattı ve oldukça yardımcı oldu.

Google News başvurusu yapacak tüm arkadaşlar sonokey hocam ile çalışmanızı şiddetle tavsiye ediyorum her konuda çok yardımcı olacağının garantisini veriyorum.

Her şey için teşekkürler :)

Alıntı:

Mysta Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1070215546)
Yeni referans olarak beni de yaz hocam :) Google news kaydımızı tamamladı

sonokey Hocamla birlikte bir haber sitemi news kaydını yaptırmak için çalışıyorduk, az önce google news kaydımızı başarıyla tamamladığımıza dair Google'dan mail geldi.

Sonokey hocam ile gözü kapalı bir şekilde çalışabileceğinize emin olabilirsiniz. Kendisi Google News kaydında artık uzmanlaşmış birisi.

Bu Google News kaydını yaptırdığımız ilk site ancak bundan sonra sonokey hocam ile sürekli çalışacağız inş :)

Google News'e kayıt olmak isteyen herkese mutlaka ama mutlaka tavsiye ederim. Siz sadece hocamın söylediklerini yapın, inanın Google News kaydınızı yapacaktır.

Googleden gelen mail ;

http://i.hizliresim.com/kj0aZD.png

Daha önce de belirttiğim gibi elim de sihirli bir değnek yok %100 kayıt yapıyorum gibi boş vaatler vermiyorum ben yalnızca elimden geleni yapıyorum.

Buna göre yapın dediğim maddeleri uyguladığınız taktir de red alırsanız zaten gerekli kesintileri yapıp 1000 TL ücret geri iadesi yapmaktayım..

Hayırlı Cumalar
41. Kayıt @Tolgao adlı forumdaşımıza yapıldı ve başarıyla tamamlandı..

(42.) Kayıt Tamam..

42. Kayıt'ta geldi arkadaş forum dışı olduğu için direkt sitesini referans veriyorum :)

Elimde sihirli değnek yok olumsuz durumlar da iadenizi masrafları düşüp (-1500 TL) zaten geçmekteyim, elimden gelen çabayı sarfedip tecrübemi kullanarak işinizi yapıyorum..

Hedef 50 Kayıt! İş almak isteyen arkadaşlar için Skype adresim: ***sonokey

Ekleyebilirsiniz..

Alıntı:

Tolgao Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1070299025)
Kayıt gönderildi, sonucu bekliyoruz. Hocam çok uğraştı, umarım başarıya ulaşırız :)

Başvurduğum gün Bakın ne söyledim :)

Alıntı:

sonokey Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1070299070)
Allah razı olsun hocam, içiniz rahat olsun ben her siteye kendi sitem gibi özenip başvuruda bulunmaktayım..

Elimden gelenin en iyisini yapmaya uğraşıyorum, tekrar söylüyorum "her site benim için kendi sitemdir" aldığım ücretin karşılığını "hakkını" vermek için çaba sarfediyorum.

Yaptığım iş'e saygı duyuyorum.

Bu iş'in püf noktası "tecrübe"den geçiyor buna göre şükürler olsun ki yeterli tecrübem mevcut.

40+ üzeri işi başarıyla bitirdim.

Bana güvenen insanları mahçup etmek benim adetim değildir..

Bugünden söylüyorum ki :) kabul edildiniz bana güvenin içiniz rahat olsun.

Sonuç size ulaştığında buradan güzel yorumunuzu bekliyor olacağım..

Şimdiden hayırlı uğurlu, olsun..

Başvurduktan sonra.. Bakalım ne oldu :)

Alıntı:

Tolgao Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1070312461)
Sitelerden birini newse sokmayı başardı, bu adam işinin ehli.

Teşekkürler :)

:) Ben Teşekkür ederim.

Diğer Referanslarım;
40++ Olumlu Referans!

Alıntı:

toygar38 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1070283366)
News kaydımız tamam :) Hocama teşekkür ediyorum.

40. kayıt :) tamamlandı.

Hayırlı, uğurlu olsun Suat hocam :) ..

26 Mart Cuma


***sonokey skype adresim..


@utku54 hocamın kaydı gerçekleşti 39. kaydımıda başarıyla tamamladım!

Alıntı:

utku54 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1070280788)
39. kayıt gerçekleşti.

Son 1 yılda 5 sitemi kayıt ettim. Fakat bu sefer daha profesyonel bir yardım almanın gerektiğini düşünerek çok kıymet verdiğim 2 domaini sonokey emanet ettim. Yaklaşık 2 ay süren bir çalışmanın ardından bugün akşam saatlerinde ilk başvurudan onay geldi.

Sitelere en az benim verdiğim kadar önem veriyor. Bu yüzden verdiği talimatları sabırla uygular kestirmelere sapmazsanız onay almama ihtimaliniz çok düşük sanırım.

http://i.hizliresim.com/vgWDJm.jpg



Herkese hayırlı günler dilerim, İş alımım açık..


News Başvurusu Açık ve Türkiyeden de Alınıyor 19 Mart Güncellemesi Detaylarını burada yazdım;
http://www.***.net/google-haberleri-...eme-amaci.html

38. Başarılı News Kaydımı @Deryasi hocama yaptım güzel yorumu için teşekkür ederim.

Tüm referanslarım gerçek ve konudadır boş referans vermiyorum..


Benim fazla söz'e ihtiyacım yok referanslarım ve başarım bu mesajımda yer alıyor iş almak isteyen arkadaşlar skype adresimi ekleyebilir;

Alıntı:

Deryasi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1070240434)
Merhabalar. Uzun bir sürecin (başvuru + inceleme) ardından bugün itibariyle google news'e arkadaşın rehberliğinde ve danışmanlığında girmiş bulunuyoruz.

Kendisini gerçekte tanımam ama daha önce de ifade ettiğim gibi kendisi benim online danışmanlık ile ilgili tüm önyargılarımı kırmayı başarmış birisidir. Güven konusunda sorun yaşanabilecek bir insan değil zaten.

Arkadaş bunca yalan dolan iş çeviren insanın arasında işini hakkıyla yapan birisi. Ayırca news başvuru danışmanlığı gibi 4 ucu da boş gibi görünen bir işte "helal be" dedirtebilen bir insan. Böyle sağlam ve dürüst çalışan insanlara hem ***'un hemde Türk webmaster dünyasının ihtiyacı var. Tüm alışverişlerde olması gereken ve takınılması gereken tavır bu arkadaşta mevcut.

Ödediğimiz ücretin son damlasına kadar hakettiğini daha başvurumuz onaylanmadan yazmıştım, şimdi tekrar son kuruşuna kadar helal olsun diyorum. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Çizgisini ve çalışma üslubunu bozmadan devam etmesini umuyorum. İyi çalışmalar...

Alıntı:

mucoco Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1070215623)
En yeni referans olarak beni yaz hocam :) google news kaydımız onaylanmış..

Hocam sayende ilk defa girdiğimiz haber sektöründe daha anlaştığımız süre bile dolmadan ilk denemede onayımızı aldık..

Sürekli sorduğum sorulara cevap verdiğin için, yönlendirmelerin için ve tabiki news kaydımız için çok teşekkür ederim.

Bundan sonrada birlikte çalışmaya devam ederiz inş. Google news kaydı almak isteyen ve kafasında soru işareti olan herkesin sonokey nicki hocamla çalışmasını tavsiye ederim.

Yarın başka bir anlaşma için görüşmek üzere :)

Alıntı:

Deryasi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1070196834)
Arkadaşla çalışıyoruz. Başvuru sonucu bekliyoruz.

İyi ya da kötü sonuçlanır onu bilemem, fakat şunu belirtmek istiyorum, bu arkadaş bana internet üzerinden güvenli bir şekilde danışmanlık hizmeti alınabileceğini gösterdi ve tüm ön yargılarımı kırdı. Bunun için çok teşekkür ediyorum ve profesyonel olarak çalışıyor bunu bilmenizi istiyorum...

Umarım çizgisini bozmaz ve internet dünyasının güven sarsan, dalavereci, yaptığı işin on katını abartan dünyası onu etkilemez...

İyi çalışmalar hocam, yolun açık olsun...

Ne cevap yazayım bilemedim, Allah razı olsun.

Aceleci olmayan, bu işi ciddi anlamda yapmak isteyen benim tavsiyelerime uyabilecek arkadaşlarla çalışmak isterim.

---

Bu güne kadar tam 32 Başarılı Kayıt yaptım! Ben değil konumda ki referanslar söylüyor! herşey delilli, ıspatlı!


Referanslarımı mutlaka inceleyin!


Verdiğim süreler ortalamadır acelesi olan, iki ayağımı bir pabuca sokacak tarzda insanlar iş almasınlar lütfen


Saygılar, Selamlar...

Alıntı:

IVyk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1070087232)
Arkadaş 2 sitemizi kayıt etti gerçekten bu işi biliyor, Öneririm.

En Son Kaydımı IVyk hocamın Genel Blog sitesine yaptım...

Haber siteniz yok mu?

Anahtar teslim site mi istiyorsunuz? Hiçbirşeyiyle sizi uğraştırmadan bakın neler yapıyorum;

Anahtar Teslim Haber Sitesi Paketleri!:


http://www.***.net/ilan-panosu/13913...yapiyorum.html

Anahtar Teslim Pakette Kazanç!



Zaten bir haber siteniz var ve Yalnızca Kayıt mı İstiyorsunuz ? Öyleyse Konuyu Okumaya Devam Edin:) Referanslarıma bir göz atın;

29. Kayıt Sağlandı!

Hız Kesmeden Kayıtlara Devam Ediyorum,

IVyk hocam forumda ki ilk işini aldığım insandı ardından saolsun bana başka işler vermeye başladı,

28. Kaydımı da yine IVyk hocama yapmış oldum.

Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum...

Güzel yorumu için çok Teşekkür ediyorum kendisine.

İş almak isteyen arkadaşlar iletişim kurabilir.

***sonokey (Skype adresim)

İş alanlar birşey kaybetmiyor sonuçta kesintili isteyenlere siteyi teslim ederek kesintisiz isteyenlere 6 ay ek süre ilave ederek iadelerini geçiyorum, bunu düşünerek iş alın,

Ben zaman kaybediyorum sizin bir kaybınız yok yani,

(27. News Kaydımı tamamladım) MebMedya.com News'a Kayıt Edildi
Acelesi olmayan, sabırlı beni dinleyebilecek talimatlarımı yerine getirecek beraber istişare de olacağımız tarzda insanlarla çalışabiliyorum.

Art niyetli, aceleci ve niyeti belirli olmayan insanlar iş almasınlar lütfen.

Başarım ortada tüm referanslarım delilli ve ıspatlıdır referans olmama izin verenleri yazıyorum diğer türlü kimseyi zorla ifşa ettiğim yok izin alıp ekliyorum referansları.

Saygılarımla.

23 Ocak Cuma 2015 (Referanslarıma ve yorum yazan benle çalışmış arkadaşlara lütfen bakın hepsi emek)

Alıntı:

bulut51 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1070038709)
25. referansınız hayırlı ve uğurlu olsun hocam :) İyi haberi sizden önce foruma veriyim dedim.
Arkadaş kesinlikle yaptığı işin hakkını veriyor. 2 aylık sitem hem dmoz hem google news hemde yandex news e girdi. Birde adsense hesabını onaylattı
Başka söze gerek varmı bilmiyorum. Kendisine buradan çok teşekkür ederim

:) Teşekkür ederim, Evet 25. referansım sizsiniz 25 Başarılı kayıt yaptım...

Alıntı:

tatar_cemyen Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1070039417)
: ) " yüzümdeki durum " , çok şükür news'e girdik sonokey hocam sayesinde gerçekten çok ilgilendi en ince ayrıntıya kadar yönlendirdi ve nihayet muradımıza erdik Sonokey'e çok teşekkür ederim 26.da ben oluyorum sanırım..

26. Referansım da News'a girdi,

Teşekkür ederim her ikinize de güzel dilekleriniz için.

Toplamda 26 olumlu referans ile devam ediyorum hedefim 60 referans :) bu hedef için çok çalışıyorum,

Skype'dan arada cevap veremediklerim olursa özür dilerim yoğunumdur veya başvurulara bakıyorumdur (İlgisizlik gibi anlaşılmasın lütfen)

Bunun haricin de yeni iş almak isteyenlere iş alımlarım açık,

İade sürecimi, İş süremi bilerek iş alınız lütfen, sonradan sorun oluşmasın aramızda kimseyle sorun yaşamak istemiyorum,

En başarılı şekil de en ucuz rakamlara ben çalışıyorum bu nedenle vakit olarak serbest zamanı olan kişiler iletişim kurarsa mutlaka başarıyı yakalıyoruz.

Bugüne kadar sabret dediğim hiç kimseyi eli boş göndermedim, bunun haricin de art niyetli ve süremi daraltacak iademi önce ver? tarzı laf yapacak insanlar benden iş almasınlar...

Saygılar, Selamlar...

Alıntı:

Aktifhosting Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1070021939)
Dün itibariyle Google News'e girmiş bulunmaktayım değerli kardeşim çalışma başından beri hep "sabır" dedi sabrettik ve sözünü tuttu.

Sadece News'e girmekle kalmadık haber sitemizde yaptığımız bir çok hatayıda düzeltti zaten kendisinin vermiş olduğu bilgilerle henüz News'e girmeden hitlerimiz arttı.

Emeklerin için teşekkür ederim kardeşim.

Arkadaşla 2 site için daha çalışmaya başlayacağız bugün, kesinlikle tavsiyemdir.

24. Kaydımı da tamamlamış oldum 09.01.2015 itibariyle,
Olumlu bir referans daha eklendi 24. referansım ortadadır Diğer referansları da aşağıdan görebilirsiniz...
Hayırlı uğurlu olsun, sizin gibi değerli biriyle çalışmak benim için bir zevkti,

Değerli yorumlarınız için ayrıca Teşekkür ederim

Saygılarımla.

Alıntı:

ivanlar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1069985308)
Dostum google news başvuruyu onayladı skype'a gelir misin sitemap kısmını halledelim.

23. Kaydımı da sizinle yapmış oldum

Referanslarım ortada başka söze gerek yok.


Alıntı:

casso_72 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1069978316)
Arkadaş, webtekno sitemiz için news başvurusu yaptı ve onayladı. Oldukça ilgili ve işinde başarılı. Güvenle çalışabilirsiniz.

22. Kaydımı yapmış oldum

@casso_72 İbrahim bey'in sitesi de News'a eklendi zaten alınmasa şaşıracağım bir projeydi Teknolojiye Atarlanan WebTekno 'yu :)) Google'a atarlanarak :) kayıt ettirdik google kendisi hemen alıverdi :))... İlk başvurularını kendileri yapmış ve Red yemişlerdi İbrahim bey'e bana güvenmesini söyledim ve yönergeleri yerine getirip bu iş'in bittiğini Yeni yıla:) News ile gireceklerini söyledim ve girdik.....

Türkiye'nin en büyük Teknoloji sitesi olma yolunda olan WebTekno News'a alındı :) Google 'ın bugüne kadar yaptığı en doğru iş bu siteyi haberler servisine almak oldu.. Her iki tarafada

Hayırlı uğurlu olsun, ne yalan söyleyeyim ben İbrahim bey 'den daha çok sevindim :)) Allah herkesin gönlüne göre versin...


Alıntı:

frktncdmr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1069940527)
Selamlar. Daha önceden arkadaşla anlaştığımızı ve başvuru yaptığımızı paylaşmıştım. En sonunda bu gün news’e kabul ediliğimizi öğrendim. Arkadaşın ilgi emek ve kişiliğine dair zaten daha önceden birkaç kelime kelimelere sığdığı kadar yazmıştım. Yenilemek gerekirse arkadaş güvenilir sağlam ve en önemlisi ilgili bir arkadaş herkese tasfiye ederim. Sitem news’e girmese naparım diye düşünüyordum sonra arkadaş o kadar iyi bir insan ki yeniden kendisi uygun gördüğünde başvuru yaparız diye hesap yapıyordum. Gönül rahatlığıyla siteme ait gereken tüm bilgileri arkadaşla paylaştım çünkü muhteşem bir insan bana ilk anlaştığımız gün tek şey dedi başta inandırıcı gelmiyordu ama konuştukça yalan olmadığını anladım ‘’özgün makale girin arkanıza yaslanın’’ diyordu gerçektende öyle oldu. Düzenlenmesi gereken her yeri kendisi düzenledi yeniden diyorum kendisine minnettarım. Kısaca arkadaşa güvendim sizde güvenebilirsiniz. Piyasadaki kalpazanlar gibi değil emekçi bir insan. Eee bu kadar yeter çok yazdım birazda sitemle ilgileneyim demi :)

Alıntı:

evilsith Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1069940962)
Hayırlı olsun hocam artık darısı başımıza ne diyelim :) "Piyasadaki kalpazanlar gibi değil emekçi bir insan" sözünüzün altına imzamı atarım

Alıntı:

sifirdb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1069925660)
İstenilen sürede istenilenler yapıldığı takdirde @sonokey hocam üzerine düşeni her zaman yapmıştır. Başta belirttiği şartları yerine getirildiği takdirde kesinlikle mağdur duruma düşmeyeceksiniz. Teşekkürler hocam...

http://i.hizliresim.com/WrBQWY.png


Neden Beni Seçmelisiniz ?

News Kayıt işlerin de En fazla referans 58++ Üzeri Kayıt ve Anahtar Teslim siteler sağladım!


Benim sizden tek beklentim masraflarını karşılamanızdır (3500 tl ve künyemiz için adres, tel, gibi bilgiler dışında birşey istemiyorum)

Size yapacaklarım News kaydı ile sınırlı olmamakla beraber, Rakip sitelere göre News'a içerik düşürmenizi de kolaylaştıracağım.

Kısacası 1. Pakette herşey dahil olmak üzere sizin elinizi sürmeyeceğiniz şekli de cüzi bir ücret üzerinden Anahtar teslim News kayıtlı site hizmeti veriyorum.

2. ve 3. Pakette ise Editörlüğünü siz yapıyorsunuz.

News'a nasıl haber düşürüleceğini, google 'ın siteyi sevmesi ve otorite görmesi için neler yapacağımızı da anlatacağım ve ilgili konularda destek sağlayacağım hizmetlerimle beraber yalnızca 3500 tl gibi bir ücretle.


İade Şartlarını (İş alan herkes kabul etmiş sayılır, 1500 TL tüm masraflar ve danışmanlık hizmeti düşülür ve kalan 1000 TL bakiye 3 ay sonunda size iade edilir Lütfen geri ödeme süresi konusun da beni sıkıştıracak kişiler iş almasın ve sonradan şikayetçi olmasınlar iade süresi 3 Aydır ve kesinti 1500 TL'dir bunları bilerek iş alıyorsunuz süre kısalır mı vb. gibi ısrarlarda bulunmayınız süre ne yazıldıysa (3 Ay) süre sonunda iade geçiyorum bu konuda şikayet edecek arkadaşlar kesinlikle benden iş almasınlar.

İade koşulları ve şartları için dilediğim zaman değişiklik yapma hakkını gizli tutarım.

HJC 22.10.2015 18:19

Aramıza hoşgeldin @sonokey.

Senin gibi kaliteli hizmet veren birisine ihtiyaç vardı. News kayıtlı siteler sayesinde en azından düzenli ve kesin bir gelirimiz olmuş olacak. Bu ay ne alacağız, alabilecek miyiz derdimiz olmayacak.

Bol kazançlar, iyi çalışmalar. :)

jakabvo 22.10.2015 18:26

hayırlı satışlar,haberleri otomatik botmu çekiyor hocam-telif vs. sıkıntısı olurmu peki?!

sonokey 22.10.2015 18:39

Alıntı:

jakabvo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1204134)
hayırlı satışlar,haberleri otomatik botmu çekiyor hocam-telif vs. sıkıntısı olurmu peki?!

Merhaba, Hayır hocam News sürecin de Bot kullanmıyoruz Yazılar Editörlerimiz tarafından giriliyor 1. paket için benden iş almak zorunda değilsiniz kafanıza ne takılıyorsa ekleyin skypedan sorun hiç sorun değil yardım etmek için buradayım.

Incubus 22.10.2015 18:40

Hayırlı olsun bu arada öncelikle.


Ajans üyelikleri vs. hakkında ben çok merak ediyorum bu detayları aslında. Haberler için ajans üyeliği gerekiyor mu sonrası için vs.?

sonokey 22.10.2015 18:45

Alıntı:

Incubus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1204160)
Hayırlı olsun bu arada öncelikle.


Ajans üyelikleri vs. hakkında ben çok merak ediyorum bu detayları aslında. Haberler için ajans üyeliği gerekiyor mu sonrası için vs.?

Allah razı olsun, Teşekkür ederim.

Hocam şöyle ki Ajans üyeliği eğer onların resimlerini, yazılarını birebir kullanıyorsanız mutlaka gerekiyor ancak siz Editör tutmuşsunuzdur mesela News Editörleri & İçerik Editörleri gibi editörler ikiye ayrılıyor (Site News'a eklendikten sonra girenle, News'a girene kadar giren aynı işleri yapmazlar News editörü genellikle gündemi koklar örn. eksisozlukten veya sosyal medyadan patlayan bir olayı hemen girişle yükümlüdür) News editörüyle beraber çalıştırabilirsiniz siteyi.

Yani birebir Ajans'ın haberini almazsanız kopya sayılmaz.

Ajans üyelik fiyatı merak edenler için ise öğrenip yazabilirim buraya kayıt yaptığım bir çok arkadaş özgün News Editörüyle çalışıyor ama yani ajans'a aylık 500 vereceğine editöre 500 veriyor ama 1.500 kazanıyor genel olarak mantık bu.

Alıntı:

HJC Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1204129)
Aramıza hoşgeldin Ufuk Abi.

Senin gibi kaliteli hizmet veren birisine ihtiyaç vardı. News kayıtlı siteler sayesinde en azından düzenli ve kesin bir gelirimiz olmuş olacak. Bu ay ne alacağız, alabilecek miyiz derdimiz olmayacak.

Bol kazançlar, iyi çalışmalar. :)

Davetiyen için çok Teşekkür ederim Heja kardeşim Allah razı olasın saolasın.

IYI3 22.10.2015 18:47

Hayırlı işler hocam Allah utandırmasın.

Incubus 22.10.2015 18:49

Alıntı:

sonokey Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1204173)
Allah razı olsun, Teşekkür ederim.

Hocam şöyle ki Ajans üyeliği eğer onların resimlerini, yazılarını birebir kullanıyorsanız mutlaka gerekiyor ancak siz Editör tutmuşsunuzdur mesela News Editörleri & İçerik Editörleri gibi editörler ikiye ayrılıyor (Site News'a eklendikten sonra girenle, News'a girene kadar giren aynı kişiler değil) News editörüyle beraber çalıştırabilirsiniz siteyi.

Yani birebir Ajans'ın haberini almazsanız kopya sayılmaz.

Ajans üyelik fiyatı merak edenler için ise öğrenip yazabilirim buraya kayıt yaptığım bir çok arkadaş özgün News Editörüyle çalışıyor ama yani ajans'a aylık 500 vereceğine editöre 500 veriyor ama 1.500 kazanıyor genel olarak mantık bu.



Davetiyen için çok Teşekkür ederim Heja kardeşim Allah razı olasın saolasın.


Çok teşekkürler açıklamalar için hocam. Bir iki ay önce olsa şu Youtube piyasası bozulmadan önce herkes denemek için bile olsa alırdı hizmet ama şu ara biraz sıkıntılı. Yine de arkadaşlar çıkacaktır deneyecek olan, umarım her iki taraf için de kazançlı olur. Haber sitelerinden çok yüksek kazanan insanları da biliyorum ***'dan. Verdiğiniz paraya deyecektir arkadaşlar. Hayırlı işler.

sonokey 22.10.2015 18:57

Alıntı:

Incubus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1204184)
Çok teşekkürler açıklamalar için hocam. Bir iki ay önce olsa şu Youtube piyasası bozulmadan önce herkes denemek için bile olsa alırdı hizmet ama şu ara biraz sıkıntılı. Yine de arkadaşlar çıkacaktır deneyecek olan, umarım her iki taraf için de kazançlı olur. Haber sitelerinden çok yüksek kazanan insanları da biliyorum ***'dan. Verdiğiniz paraya deyecektir arkadaşlar. Hayırlı işler.

Ben Teşekkür ederim hocam İlgi ve Alakanız için News işi Youtube işine belli aşamalarda benziyor belli aşamalarda benzemiyor News kayıtlı haber sitelerinde şu oluyor; en kötü ihtimalle insanlar Google da üst sıralara gelebilmek için Tanıtım Yazısı, Link almak zorundalar artık Google Haberlere Kayıtlı Haber sitelerinden çok etkili oluyor bu SEO'da bu nedenle Adsense'ye de bir bağımlılıkları yok yalnızca tanıtım yazısı satarak bile 500 TL aylık gelir getiren siteleri var ancak adam ilgilenirim ekibimi kurarım, günlük vakit ayırırım veya editör tutarım derse Adsense geliri temiz kazançlar bırakıyor.

Ancak Google Haberlerde de aynı youtube da olduğu gibi spam olayları var :) Spam'ın dibine vuran parayı kazanıyor ha hesapları bu kadar kolay kapanıyor mu? Ben 6 ay spam yapan site gördüm buradan adını vermeyeyim (70.000) kadar ciro yapıyor aylık 6 ay hiçkimse müdahale etmedi siteye anca bu süreç sonunda ban yedi bu arada ban yiyen Adsense hesabı değil ha hocam :) yanlış anlamayın sadece sitesini Google News 'dan çıkardılar :)

ferhatcevik 22.10.2015 18:59

Alıntı:

sonokey Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1204114)
Merhaba, değerli YTPara üyeleri ben genellikle *** forumunda hizmet veren "sonokey" buradan *** profil linkime ulaşabilirsiniz.

Google News Kayıt Başvuru - Google News Haberlere Kayıt Olun - Bu da internet sitem yaklaşık 2 yıldır haber siteleri büyütme projelerin de yer alıyorum genel olarak işim Google News (Google Haberler servisi üzerine)

Referansları sığdıramadım :) Bu konuya Reklam alacağım @mNote adminimizi beklemekteyim o gelince düzenleriz tam detayları.

Şimdilik buradan konumun ayrıntılarını inceleyebilir ve Referanslarımı görebilirsiniz.


Şunu belirtmek isterim ki News Kayıtlı bir site kesinlikle zarar ettirmez neden mi?

Artık insanlar SEO çalışmak Google da üst sıralara yerleşebilmek için News kayıtlı sitelerden (Haber sitelerinden) Tanıtım yazısı almak zorunluluk haline geldi yani News'li bir site Adsenseye çalışmadığınız için kazandırmasa bile durduğu yerde tanıtım yazısı, link satışından 500 TL rahat bırakır aylık.

YTPara ve Diğer Forumun ortak üyeleri zaten beni tanımaktadır Heja kardeşim saolsun ben iş almak isteyince ve son zamanlarda site işlerini yaptığım kişiler YTPara'dan olunca burada konu açmak istedim.

Hiç uzatmadan orada ki konumu aynen buraya kopyala / yapıştır yapıyorum.

Merhaba!


Ticarette en önemli unsurun "Referans" olduğunu düşünüyorum, Google News için hazırladığım referanslarıma göz gezdirmenizi rica ediyorum daha fazla ve ayrıntılı referanslar için internet sitem;


Skype: ***sonokey

Sıkça Sorulan Sorular - S.S.S


Forum da Bazı kişiler 1 ay'da news kayıt yaptığını söylüyor ama sitemiz red aldı

Benim çalışmalarımı 1 ay'da News Kaydı Yapıyorum deyip Red kaydı yapan arkadaşların çalışmaları ile karıştırmayın bu işi yaptığını söyleyen kişilerin referanslarını isteyin ve konu yorumlarını dikkatli okuyun siteniz o süre de kayıt almış olsa bile haber düşürme de performans alamazsınız daha önce bu konu da yaptığım uyarıları lütfen dikkatle okuyun.

Peki siz de News Kaydı ve sıralamaya sorunsuz Haber düşürme garanti mi?
Evet benim talimatlarıma uyulduğu taktir de kayıt garantidir hazırladığım her site sorunsuz olarak haber düşürmektedir beni diğer kişilerden ayıran en büyük özellik bu ve yaptığım büyük haber sitelerin referanslarıdır.

1 ay'da wordpress ile kayıt almış site ile büyüme sağlayan hiçbir haber sitesi göremezsiniz bu nedenle kayıt yapıyorum diye red aldıranlara ve haber düşüremeyen, gelir elde edemeyeceğiniz siteler verenlere kesinlikle paranızı kaptırmayın.

Wordpress mi ? Özel Yazılım mı? Neden?

Wordpress haber düşürme de özel yazılıma göre hantal kalır bu nedenle ben ucuza kaçıp daha fazla kazanmak için "wordpress kullanmıyorum" tüm paket işlerin de gazisoft özel yazılım kullanmaktayım dilerseniz paket yükseltebiliyor veya yazılım değiştirip istediğiniz yazılıma sorunsuzca geçebiliyorsunuz.

Benim hazırladığım siteler de en önemli avantaj haber düşürme sorunsuz ve gelir elde etmenin açık olmasıdır.

Daha önce bu konu da yaptığım uyarıları Lütfen dikkatle okuyun.

Neler Yaptım?

http://i.hizliresim.com/8bRXoQ.png


Haber Sitesi Paketi 1-)
  • Google News kaydı
  • İçerik Girişi,
  • Site Düzenlenmesi,
  • Yazılım, "Özel kaliteli haber yazılımı"
  • Hosting (A-class ip üzerinde)
  • Domain,
  • Dmoz Başvurusu,
  • İçerik kontrolü (Copyscape "Premium") ile yapılacaktır.
  • Rakiplerden daha fazla hit almak, News'a haber düşürme konularında fikir alışverişi daha iyi ne yapılıra cevaplar.
  • Gerçek zamanlı İndex Hızı (Jet index)!
  • Adsense Yoksa Adsense Onayınıda Alıyorum Gelir Kazanmaya Açık Veriyorum[/B]

Ücret: 3500 tl - Süre: 3 Ay

Herhangi bir sebeple, iş iptali veya red halin de yine iş süresi kadar süre 3 Ay içerisin de ücret geri iade edilir


Haber Sitesi Paketi 2-)
  • Google News kaydı
  • İçerik kontrolü (copy/spam)
  • Site Düzenlenmesi,
  • Hosting (B-class ip üzerinde)
  • Orta kalite yazılım (250-300TL) arası
  • Domain,
  • Rakiplerden daha fazla hit almak, News'a haber düşürme konularında fikir alışverişi daha iyi ne yapılıra cevaplar.
  • Gerçek zamanlı İndex Hızı (Jet index)!

Ücret: 1750 tl - Süre: 3 Ay

Herhangi bir sebeple, iş iptali veya red halin de yine iş süresi kadar süre 3 Ay içerisin de ücret geri iade edilir

Haber Sitesi Paketi 3-)
  • Google News kaydı
  • İçerik kontrolü (copy/spam) vb.
  • Site Düzenlenmesi,
  • Hosting (C-class ip üzerinde)
  • Domain,
  • Gerçek zamanlı İndex Hızı (Jet index)!

Ücret: 1000 tl - Süre: 3 Ay

Herhangi bir sebeple, iş iptali veya red halin de yine iş süresi kadar süre 3 Ay içerisin de ücret geri iade edilir

Size ne katabilirim?
[Rakiplerinizden "Diğer kayıtlı sitelerden" çoook! Önde Olacaksınız!]

(Dikkat!! Forumda News'li site diye çöp site almayın)
Sizce Forumun Site Satışı bölümün de Neden çok fazla Google News Kayıtlı site satılıyor? İşte sebebi; Artık Google Haberlere Kayıt olan herkesin sorunu haber düşürebilmektir 1 ay'da kayıt olan, özensiz ve haber düşürme için hiçbir çalışma yapılmamış siteler için haber düşürmek bir hayli zor olduğu gibi siteden gelir elde etmek neredeyse imkansızdır bu nedenle forumumuzun site satışı bölümün de yüzlerce satılık news kayıtlı site bulabilirsiniz ancak geçmişini bilmediğinizden ve haber düşüremediğinizden dolayı paranızı çöpe atmış olursunuz.

Bu nedenle haber düşürmenize yönelik çalışma yürüterek kayıt olan siteden en yüksek verimi almanızı sağlıyorum.


1 ay'da hızlıca News Kaydı almış fakat haber düşürmekte zorlanan sitelerden uzak durarak farklı çalışma mantığıyla 3 Aylık kapsamlı bir çalışma yapıyorum.

News için ideal çalışma süresi (2 - 3 Ay) olmalıdır aksi taktir de News kayıtlı site diye satılan sitelerin hiçbir gelir getirmediği gibi (kimse altın yumurtlayan tavuğunu kesmez) bu tür sitelerin zarar ettireceği gün gibi ortada sitenizi yaptığınız masrafın bile çok altına satmak zorunda kalabilirsiniz.

Bu nedenle geçmişini bilmediğiniz News kayıtlı site alıp zarar etmek yerine Anahtar Teslim olarak bana hazırlatabilirsiniz.

Bildiğiniz gibi son zamanlarda ufak çaplı haber siteleri news'a haber düşürmek konusunda pasif kalıyor bu noktaları da göz önüne alarak size ister güzel gelirler elde edebileceğiniz isterseniz bana verdiğiniz ücretin min.. (2 katına) satabileceğiniz bir site yapıyorum.

Newsli Site Kazandırıyor mu? (Paket 2 Uyguladığım Bir Site)

http://i.hizliresim.com/d2v4yQ.png

Örnek bir Anahtar Teslim Site Hizmetim'den Adsense (En Kötü Gelir) (Spamsız gelir)

http://i.hizliresim.com/jvrzgL.png

Hayirli satislar olsun. Ilgilenecek vaktim olsa dusunmeden musterin olurdum :)


Forum Saati: 15:46. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0