YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Webmaster Genel > Webmaster Pazarı > WebSite Pazarı



User Tag List

Like Tree5Beğeni
  • 2 Post By GeNCo
  • 1 Post By uniquehero
  • 2 Post By muslumozer

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 23.03.2017, 00:59
muslumozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 29.10.2014
Nereden: istanbul
Mesajlar: 272
Etiketlendi : 16 Yazıda
Etiketlendi: 3 Başlıkda
Standart PHP Aylık 2.500 - 3.500 TL Gelirli Web Sitesi

Site adresi: Etcworld.net
Site için istenen fiyat: 26.000 TL
Sitenin aylık getirisi: Aylık 3.500 TL Ciro - 2.500 - 2.750 TL Net Kar ( Son 12 ay baz alınmıştır. 2.500 TL altını görmedi, 3.500 TL üzerini görmedi. Ortalama net kar belirttim )
Sitenin açılış tarihi: 25-10-2011
Kategori, sitenin içeriği nedir: Teamspeak port ve TS 3 Bayilik Kiralama
Günlük hit sayısı: 200 - 400 Tekil
Ziyaretçi kaynağı: Google ve Direct Girişler
Domainin yaşı: 6 Yaşında
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: NOT bölümünü inceleyiniz
Hosting dahil midir: NOT bölümünü inceleyiniz
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: NOT bölümünü inceleyiniz
Yazılım lisans sonlanma zamanı: NOT bölümünü inceleyiniz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: NOT bölümünü inceleyiniz

NOTLAR

1- Proje, 6 yaşında olup açıldığı günden bugüne kadar yaptığı tüm ciro, kar ve gelir gidere ait kayıtlar mevcuttur.

2- Projeye ait yazılım, firmanın ilk sahibi ( kurucusu ) tarafından hazırlanmış, ben üzerine bir çok geliştirme yaptım ve dünyada eşi benzeri olmayan bir sistemdir. Sadece sistemin kendisine ( web panellere ) şuanda 10 bin TL teklif gelmektedir.

3- Firma Teamspeak 3 Türkiye yetkili bayisidir. Sektörde en çok bilinen ve kaliteli tek firmadır. TS3 sektöründeki satış fiyatının en yüksek fiyatının %40 daha üzerinde fiyat ile kaliteli hizmet vermektedir.

4- Sadece Teamspeak 3 slot satışı yapmamaktayız. Aynı zamanda Teamspeak 3 bayilik, Teamspeak 3 bot, Teamspeak 3 müzik bot satışı yapmaktayız. Müşteri teamspeak 3 aldığı zaman bu ürünleri de alabilmektedir.

5- Site alt yapısı php ve mySQL ile çalışmaktadır.

6- Türkiye - Fransa - Almanya - Polonya olmak üzere 4 farklı lokasyondan Teamspeak 3 sunucu kiralama hizmeti sağlanmaktadır. Bu sayede her kesime hitap edilmektedir.

7- Bu siteyi tek bir site olarak görmeyin. Alt yapı ve sistem olarak önü çok açık, gelir potansiyeli çok yüksektir. En yüksek kar oranı şuanda bulunduğu değildir. SEO adına pek bir şey yapamadım ( zaman bulamadım ) Arama motorunda 2 ve 3. sayfalarda gezinmektedir. İyi bir çalışma ile ilk sayfa veya ilk 3 sırada olması durumunda gelirin %50 nin üzerinde artmaması imkansızdır.

MÜŞTERİMİZİN GÖZÜNDEN WEB PANELİMİZİN TANITIMI

ÜCRETLİ VS YAPTIRILMIŞ BİR ÇEKİM DEĞİLDİR. GERÇEKTEN MEMNUNİYET YAŞAYAN BİR MÜŞTERİMİZ TANITIM YAPARAK KANALINDA PAYLAŞMIŞ VE ŞANS ESERİ FARK ETMEMİZ İLE ÜZERİNDE BAZI DÜZENLEMELER YAPARAK YAYINA ALDIĞIMIZ BİR ÇEKİMDİR


https://www.youtube.com/embed/gfO7E2X19rU


SİTEYE AİT HİT BİLGİLERİ

Hit 1 - Hızlı Resim

http://i.hizliresim.com/YDbGQj.png

NELER DEVİR EDİLECEK

1- Dünya'da eşi ve benzeri olmayan, teamspeak 3 web paneli, teamspeak 3 bot paneli, teamspeak 3 müzik bot sistemi ve alt yapısı,

2- Dünya'da eşi ve benzeri olmayan bayilik sistemi. Bayilik sisteminde bayilerin kendi müşterilerine panel verebildiği özel bir sistem,

3- "Eşi benzeri olan" TSDNS ( ip ve portsuz giriş ) sistemi ve tüm alt yapısı,

3- 0850 ile başlayan sabit bir numara ve firma adına olan SMS sistemi,

4- 1 adet Türkiye lokasyonda bulunan xx GB ramli sunucu ile beraber 58 adet kullanılabilir ip adresi, ( sunucu detayı özel bilgi )

5- 1 adet Fransa lokasyon xx GB ramli sunucu ile beraber 7 adet kullanılabilir ip adresi, ( sunucu detayı özel bilgi )

6- Benzeri olmayan saldırı koruma alt yapısı ve sistemi,

7- TSDNS ( Teamspeak DNS ) için 6 adet özel domainimiz vardır. Bu domainlerin 2 tanesi jenerik ve markadır. Sadece bu alan adları için gelen müşteriler vardır. Alan adlarından bir tanesine 2.500 TL teklif gelmiştir.

8- 1 adet ÜCRETSİZ TSDNS dağıtımı yaparak reklam yaptığımız web sitesi,

SİSTEM İÇERİSİNDE NE VAR

Detaylı admin yönetimi: ( Loglar, kontrol, faturalar, ticketlar, sms yönetimi, üyelik, bayi yönetimi, teamspeak 3 yönetimi, sunucu yönetimi, müzik bot yönetimi, saldırı kontrol ve yönetimi )

Detaylı müşteri yönetimi: ( Teamspeak 3 yönetimi, faturalar, ticketlar, siparişler, üyelik kontrol, müzik bot yönetimi, teamspeak 3 bot yönetimi )

TSDNS sitesi: ( Müşteri bilgileri, detayları )

MÜŞTERİ NEREDEN GELİYOR

6 yıldır marka olmamızdan dolayı müşterilerimizin %75'i referans yöntemiyle gelmektedir. %5'i gametracker ve serverlist aracılığıyla gelmektedir. %10 arama motorundan gelmektedir. Kalan %10 karışık olarak kaynağın bilemediğimiz yollardan gelmektedir.

Herhangi bir reklam vb giderimiz yoktur. Reklam çalışması belirli dönemlerde ara ara yapılmıştır. Dönüşüm bizi tatmin etmemiştir. 1 ay sunucu alarak giden değil, kalıcı müşteri hedeflemekteyiz. Bu nedenle reklam dönüşümü bizim için başarısız görülmüştür ve tekrar reklam verilmemiştir.

GÜVENİLİRLİK

Siteyi satın alan kişiye 6 ay boyunca her türlü konuda destek sağlama garantisi sunuyorum.

6 ay sonra dostluk olması durumunda ömür boyu kendisine yazılımsal, donanımsal ve teknik olarak bu sistemin yönetimi, işleyişi ve kullanımı ile ilgili destek sağlayacağım. ( Destek sadece danışmanlık hizmetini kapsar )

Aynı zamanda satın alan kişiye 5 yıl boyunca rekabet dışı kalma sözü / garantisi veriyorum. 5 yıl boyunca her ne olursa olsun bu sektörde hiçbir iş / kazanç sağlamayacağımı taahhüt ediyorum.

Talep ederseniz noter masraflarını karşılamanız durumunda yazdıklarım / söylediklerimin tamamını noter sözleşmesi ile kayıt altına almayı kabul ediyorum.

Eğer benim sistemi yönettiğim ve müşterilere gösterdiğim özen / destek gibi destek sunulması, emek verilmesi durumunda aylık 2.000 TL ile 2.500TL altında para kazanmayacağınızı söyleyebilirim. Size bu konuda da A'dan Z'ye anlatım / destek verilecektir.

Satış aşamasında kapora ödenmesi durumunda listeden rastgele seçeceğimiz müşterileri arayabilir ve etcworld'den hizmet alıp almadığı, memnuniyetini sorabiliriz. %100 memnuniyet garantisi veriyorum.

NEDEN SATIYORUM

Uzun süredir büyük bir yatırım yaptığım bir projede zarar ettim. Akabinde adsense amp ile bir yıkıma daha neden oldu. KOSGEB destekli yeni bir projeye başlıyorum / başladım. Yeni işim için maddi desteğe ihtiyacım var.

Bu nedenle 10 - 12 aylık gelirine satış planlıyorum. Satış için şuanda çok acil bir durumu yok. Sistemi iyice araştırabilir, firmayı sorgulayabilirsiniz. Satış ile ilgili yüzyüze görüşmeden çok fazla detay istememenizi rica ediyorum.

DETAYLAR

Siteye ait ödeme ve müşteri bilgileri, sadece siteyi almaya karar verdikten sonra kapora sonrası gösterilir.

Maalesef ancak rekabetin çok yüksek olduğu ve müşteri hırsızlığının yaşandığı bir ortamda müşteri bilgisi ve gelirler için böyle bir yöntem izliyoruz.

Eğer siteyi almaya karar verdiniz ve kapora ödediniz, ancak vazgeçtiniz. Kaporanız anında iade edilir. Kesinlikle kaporanın yanması vb bir durum asla olmaz. Tamamen gerçek alıcı ve hırsız alıcının ayırt edilebilmesi için bu yöntem kullanılacaktır. Kapora talebimiz 2.500 TL'dir. Satış fiyatının %10'u seviyesidir.

FİRMA HAKKINDA BİLGİ

Firma sektörde 1 numaradır. 6 yıldır bir fiil hizmet vermekte olup toplamda 5000 civarı müşteriye hizmet etmiş ve hakkında arama motorunda 1 kere dahil en ufak şikayet oluşturulmamış kalitede bir firmadır. Bknz: https://www.google.com.tr/search?q=etcworld+şikayet

Sektör içerisinde en pahalı teamspeak 3 satan firmadan %60 daha pahalı teamspeak 3 satmamıza rağmen talep asla düşmemiş, her geçen ay müşteri ve gelir yükselmektedir. "Gerçek Kalite = Pahalı"

Önümüzdeki dönem yaz dönemi olup, satışların 2 katına çıktığı, gelirin 2 kat arttığı dönemdir. Haziran - Temmuz - Ağustos - Eylül aylarında gelir çok daha yükselmektedir.

Sektörde 6 yıldır ayakta olan ve çizgisini bozmamış, markalaşmış 3 siteden 1 tanesidir. Ancak hizmet ve kalite / alt yapı olarak bir numaradır. ( Rakiplerimiz dahi bunu kabul etmektedir. Bizdeki web panel, alt yapı, hizmet ve destek hiçbir firmada yoktur )

Aktif olarak 2013 yılından bugüne düzenli olarak ödeme yaparak sunucu alan bir çok müşterimiz bulunmaktadır.

GÜNDE KAÇ SAAT ZAMAN AYIRMALIYIM

Biz son 3 aydır telefon desteği veriyoruz ve gelirimiz çok daha iyi duruma yükseldi. Daha önce telefon desteğimiz yoktu ( Telefondan sadece satış öncesi destek vardır ) Satın alacak kişi telefon üzerinden satış öncesi destek vermesini öneriyorum. Bu sayede müşteri siteye üye dahil olmadan ödeme yaparak, üye olup sipariş verebilmektedir.

Tek bir tuş ile sunucu kurulmakta, silinmektedir. Mobil cihazlarınız üzerinden sunucu açıp kapatabilirsiniz.

Tek bir tuş ile müzik botu veya ts3 botu kurulmaktadır. Mobil cihazlarınız üzerinden sunucu açıp kapatabilirsiniz.

Tek bir tuş ile bayilik KURULAMIYOR Bayilik için 10 - 20 dakikanızı ayırmalısınız.

Bu durumda size şu kadar saat zaman ayırmanız gerekir bu kadar ilgilenmeniz gerekir diyemem.

SİTEYİ ALMAMASI GEREKEN KİŞİLER

- 18 yaşından küçük kişiler siteyi almaya takip olmamalıdır,

- Putty, ssh, centos, ubuntu nedir ne değildir biliyor olması gereklidir. En kötü ihtimal ile kısa vadede öğrenebilmelidir.

- Her gün hiç yoksa 10 - 15 dakika panele bağlanıp birkaç onay vermesi gerekmektedir. ( Son günü kalan müşteriler, süresi dolan müşteriler, son 7 gün kalan müşteriler vb ) Ben yatacağım, para gelsin diyorsanız olmaz.

- Size veya yakınızdan birisine ait vergi levhası olması gerekir. Vergi levhanız yoksa almamalısınız. ( Size ait olma zorunluluğu yok, teamspeak 3 türkiye bayiliğine devam edebilmek için vergi levhası gösterilmelidir )

Yukarıda tüm detayları belirttim. Siteyi almak isteyenlerin yukarıdaki yazıları detaylı okuyarak araştırmaları, incelemelerini öneririm. Akabinde siteyi alma fikri oluştuğu zaman bana ulaşabilirler.

İLETİŞİM VE DETAYLAR

İşlerimden çok fazla zaman bulup ***'u takip edemiyorum. 0532 178 81 40 üzerinden bana ulaşabilirsiniz. Konu altından veya PM üzerinden geç dönüş alabilirsiniz.

Soru ve sorunlarınızın tamamını bana telefon üzerinden veya whatsapp üzerinden iletebilirsiniz.

Skype kaantukek üzerinden de iletişime geçebiliriz.

Hızlı dönüş sağladığım kaantukek @ gmail.com adresinden mail gönderebilirsiniz.

Veya satıştaki sitemize üye olarak ticket gönderebilirsiniz.

MODA NOT : Konu multidir site çok yakın bir arkadaşımın kendisine %100 kefilim üyeliği olmadığı için konuyu açamıyor. Anlayışınız için teşekkür ederim.

Multi konu linki : PHP Aylık 2.500 - 3.500 TL Gelirli Web Sitesi

SON NOT : Sitenin en büyük gideri sunucudur eğer hosting firmanız varsa maksimum 6-7 ayda paranızı çıkartabilirsiniz.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
  #2  
Okunmamış 23.03.2017, 01:30
GeNCo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 19.02.2013
Nereden: YouTube
Yaş: 39
Mesajlar: 405
Etiketlendi : 12 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

Gördüğüm en güzel satış konusu. Akla gelebilecek herşeyi konuda yazmışsınız. Tebrik ederim hayırlı satışlar...
iracible ve desperado596 bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Okunmamış 23.03.2017, 02:06
ODEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 7.04.2014
Nereden: BURSA
Yaş: 33
Mesajlar: 1,835
Etiketlendi : 137 Yazıda
Etiketlendi: 5 Başlıkda
ODEL isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

site çok hoş görünüyor.Elinde parası olanlar kaçırmasın derim.hayırlı satışlar.
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Okunmamış 23.03.2017, 02:27
iracible - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 17.10.2014
Yaş: 29
Mesajlar: 355
Etiketlendi : 8 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

en güzel satış konusu gerçekten. çok açıklayıcı yazmışsınız. o kadar param olsaydı şuan iletişime geçerdim. çok güzel bir yatırıma benziyor. titizlik ile ilgilenecekler kaçırmasın, hayırlı satışlar diyelim birde maşallah diyelim
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Okunmamış 23.03.2017, 06:21
suhatuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 20.03.2014
Nereden: Smyrna - İzmir
Yaş: 39
Mesajlar: 5,627
Etiketlendi : 324 Yazıda
Etiketlendi: 6 Başlıkda
Standart

Bana kaça olur
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Okunmamış 23.03.2017, 07:14
Üye
 
Üyelik tarihi: 28.11.2013
Yaş: 33
Mesajlar: 1,073
Etiketlendi : 40 Yazıda
Etiketlendi: 4 Başlıkda
Standart

Web işlerinden hiç anlamam. Bugüne kadar çok satış konusu gördüm. En güzel en açıklayıcı satış konusudur tebrik ederim. Bir çok satış konusu okudum sözde alıcıların yaptıkları yorum pm alabilir miyim oldu. Çok merak ediyorum o pm de ne bekliyorsunuz. Satıcı her şeyi yazdı ise extra pm neden ? Yok yazmadıysa satıcı onları açıklayıcı şekilde konusuna yazmayıp neden herkese ayrı ayrı mesajlar yazmayı tercih ediyor hiçbir zaman anlam veremedim.
Hayırlı satışlar dilerim.
desperado596 bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Okunmamış 23.03.2017, 08:44
Furkan Akman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 16.09.2014
Mesajlar: 3,660
Etiketlendi : 80 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Furkan Akman isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

@Web_Scripti Alabilir
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Okunmamış 23.03.2017, 13:23
HJC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
HJC HJC isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
 
Üyelik tarihi: 25.03.2014
Nereden: Londra/Muğla
Yaş: 31
Mesajlar: 599
Etiketlendi : 18 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
HJC isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
Furkan Akman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@Web_Scripti Alabilir
Uğraşmaz.

Fiyat oldukça makul. Hayırlı satışlar.
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Okunmamış 24.03.2017, 22:06
muslumozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 29.10.2014
Nereden: istanbul
Mesajlar: 272
Etiketlendi : 16 Yazıda
Etiketlendi: 3 Başlıkda
Standart

@GeNCo @ODEL @iracible @uniquehero @Furkan Akman @HJC

Hocalar güzel yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim olması gereken şekilde açtık konuyu

Site henüz satılmadı satış halen aktifdir.

@suhatuna abi param olsa ortak girelim sen sadece aylık gelen parana bak gerisi bende dicemde bu ara bende sıkıntıdayım :\
uniquehero ve HJC bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 19:22. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker