YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Webmaster Genel > Webmaster Pazarı > WebSite Pazarı



User Tag List

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 16.01.2018, 09:15
edius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 20.04.2014
Nereden: İstanbul
Yaş: 38
Mesajlar: 1,494
Etiketlendi : 56 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Red face Satılık Sinema Sitesi

Kategorisi : Sinema Haberleri, Vizyondakiler vs.
Site için verebilecek fiyat aralığı : 2000 TL
Sitenin aylık getiri aralığı : Açıklamada yazılı
Sitenin Hitleri: genellikle yapılan haberler nitelikli ise; twitter ve diğer ağlardan yayılarak binlerce kişiye ulaşabiliyor. Genelde bu tür sitelerin hit algoritması böyledir. Ne kadar emek verirseniz ve ne kadar nitelikli içerik yaparsanız o kadar fazla şansınız var.

Altyapı: Wordpress




Not : Arkadaşlar merhaba, jenerik bir domain olan SINEKADRAJ(COM) u alan adı ve sosyal ağları da yanında verecek şekilde satmaktayım. Açıkcası yıllarca bu projeye hazırlandım ancak bana çok fazla vakit kaybettirmeye başladı. Ben webde bu işlerle vakit kaybedecek kadar sosyal değilim. Açıklamaları dikkatlice okursanız yalnızca bir web sitesi olmadığını rahatlıkla anlarsınız.

Öncelikle proje layıkıyla yapılırsa inanın bana ömür boyu gelir kapısı elde edeceksiniz. Burada birçok kişi youtube işiyle uğraştığı için çok az bir emekle bu siteyi yerlere getirecek maddi ve manevi gücü sizde görüyorum. Gelelim sitenin detaylarına.

Sitenin Flipboard'da yayıncı hesabı ve Facebook Articles onayı bulunmaktadır. Bu her yayınlandığınız nitelikli haberin anında binlerce hit olarak size geri dönmesi demektir. Site aynı zamanda plurk, pinterest, facebook, twitter, instagram gibi sosyal ağlara da kaydettirilmiştir.

Google news için uğraşmadım ancak eğer istenirse rahatlıkla o da alınabilir. Webde rakiplerimin çoğunu analiz etmekle geçti günlerim. Onların benim web sitemden hiçbir farkları yok. Yalnızca biraz daha fazla emek harcıyorlar.

Hürriyet bumerang ağında da ise site Platin kategorisinde olup, her gelen reklam başına en az 34 TL teklif almaktadır. Bu elbette sitenin içerik üretimine göre daha da fazlalaşacaktır. Örneğin son paylaştığım haber Yazarkafe tarafından anasayfada yer verildiği için 2000bin kez tıklandı. Bu arada neredeyse her yaptığım haber Hürriyet anasayfasında da veriliyor. Sanırım sitenin niteliği bakımından ön plana çıkarılıyor.

Bunun yanı sıra Netflix, Blutv, Digiturk gibi birçok platform yayınlarının reklamlarını bu tür sitelerde de yaptırıyor. Yalnızca biraz emekle bu reklam pastasından da pay alınabilir.

Dijital ve uydu platformlarının yanı sıra film dağıtım firmalarından v.s kolaylıkla reklam alabilirsiniz.

Siteye adsense almadım. Ama istenirse ertesi gün başvurunun onay alınacağı kesin.

Ben 2 yıllık emek için istediğim fiyatı belirttim. İlle peşin para da ödemek zorunda değilsiniz. Eğer gerçekten bu alanadıyla bir şeyler yapabileceğinize inanyıorsanız her hangi bir şey takas ve üstüne para da teklif edebilirsiniz.

Burada bir arkadaşımıza adsensemi 750 tl ye satmıştım. Şimdi 2 yıllık emeğimi satıyorum. Umarım aradaki oran/orantıyı düzgün yaparsınız.

Sorularınızı özelden ya da buradan sorabilirsiniz.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 12:40. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker