YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Webmaster Genel > Programlama > Wordpress



User Tag List

Like Tree809Beğeni

Konu Kilitli
LinkBack Seçenekler Stil
  #341  
Okunmamış 23.07.2020, 12:23
ibrahim92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
IB***** SA*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 13.11.2013
Yaş: 31
Mesajlar: 3,458
Etiketlendi : 73 Yazıda
Etiketlendi: 4 Başlıkda

Ben Özgün'üm
Standart

Hemen zengin olayım çok para kazanayım diye diye bunlar oluyor hep yarın başkası konu açsa 500 lira verin zengin edicem sizi dese yine alanlar olur şimdi boşa admin yüzünden aldık demeyin admin de sizin gibi insan doğruları yanlışları olabilir siz kendiniz düşünmelisin bu adam 250 liraya niye satıyor bunu gerçekten işimize yarar mı diye hazıra konmak yerine de araştırma , deneme , yanılma en güzeli her şeyi kendin yapıcaksın başka kimseden bir şey beklemiyeceksin , hepinize geçmiş olsun ama tercübe de kolay kazanılmıyor umarım bir daha yaşamazsınız.
  #342  
Okunmamış 23.07.2020, 12:52
Üye
 
Üyelik tarihi: 14.11.2014
Mesajlar: 1,238
Etiketlendi : 29 Yazıda
Etiketlendi: 4 Başlıkda
Standart

35 sayfayı kısaca özetleyecek bir arkadaş varmı?
  #343  
Okunmamış 23.07.2020, 17:02
Üye
 
Üyelik tarihi: 3.01.2019
Mesajlar: 37
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
Moonlife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Admininde onayladigi hikayeyi aldik biz

kendine güvenin olmadığı için adminin onaylaması gerekiyor tabi
  #344  
Okunmamış 23.07.2020, 18:10
Psi Psi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
 
Üyelik tarihi: 18.03.2014
Nereden: Bursa
Yaş: 38
Mesajlar: 3,087
Etiketlendi : 182 Yazıda
Etiketlendi: 5 Başlıkda
Psi - İCQ üzeri Mesaj gönder Psi isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
huseyin23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhabalar konu sahibini ilk konusundan itibaren bütün yazdıklarını tek tek okudum. Konu başında şu olsa olmaz alma, bu olursa olmaz alma, sen uygun değilsin demiş. Tamam orada bir sorun göremiyorum. Günde 3-5 saat vakit ayırmak gerekli , sabırlı olmak gerekli, 30-45 gün para kazanamama durumu var. Bunları konu başından itibaren söylemiş.

Keşke bu eğitim konusunda diğer arkadaşların söylediği gibi site kur, tanıtımını yap ve kitlesi yüksek olanlardan sitene gelip uye olması için tanıtım yap ikna et. Bunu o kadar uzun uzun gizemli, meraklandırıcı bir yazım şekli olmadan uzun uzun yazmaya gerek kalmadan en başta bu durumu açıklasaydı bu durumu bilen insanlar ona göre eğitimi alırdı ya da almazdı. O zaman bu kadar çok mağduriyet olmazdı diye düşünüyorum.

Eski zamanlarda bir arkadaş vardı ismini tam hatırlayamadım. Adam youtube ile sistemle tam ekran geçmeyi ve oradan para kazanılacağını söylüyordu. Ancak önce insanları merak ettirdi. Kendi konumlandırmasını uzman biri gibi gösterdi.

Konu sahibi arkadaş gibi o da aynı mantıkta açmıştı. önce insanlar videoların görüntülenme izlenmeleri gördüler, burada ki kazanç ekran görüntüsü gibi, sonra kazançlarda şu kadar kazanıyorum . Burada da aynı mantık. Bu arkadaş sonra bu sistemin kopyalanma ya da başka kişiler tarafından paylaşılmasını önlemek için önce insanlardan paraları aldı. Sonra konu sahibi olan gibi google drive tarzı link vererek toplu olarak indirilmesi sağlandı. Sonra bu taktik, tam ekran geçme linkini izleyenlerin hiçbir işe yaramadığını anladılar ve gördüler. Ancak önceden paraları ödedikleri için ve konu sahibi arkadaş gibi iade yoktur eklettiği için banlanma dışında mağdur olanlar paralarını alamadılar. O şekilde konu kapandı.

Bu eğitim de aynı sistem ve strateji olarak uygulanmış. Bu durum bana çok ilginç geldi. Aklıma gelmişken bunu da yazayım istedim.

Konuyu açan arkadaş anladığım kadarıyla bu sistemi çok çok önceden düşünüp, tasarlayıp ve social proff yani kanıt olarak adminlerinde onayını alıp güven sağlamak için bu şekilde bir yol almış.

Ancak konu sahibinin konularında soru soranlara yani eleştirel tarzda soru soranlara, yaklaşımı sert ve iğneleyici bir tavrı oluyordu. Hatta sırf onun için tüm konuları ve yorumları tek tek inceledim ve açıklamalarına tek tek baktım. Bu konuyla alakalı yorum yazacaktım. Neden sizi eleştiren ve sizin gibi düşünmeyen insanlara olumsuz ve sert tutum sergiliyorsunuz ya da adminlere report etmekle tehdit ediyorsunuz diye yazacaktım. Bu durum beni çok rahatsız ediyordu. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil ve bu kişilere bu kadar sert ve iğneleyici yorumlar yazmamalısınız diyecektim. Işlerin yoğunluğundan şimdi yazabildim. Geç yazdıysam kusura bakmasınlar.

Ancak şu durumu bende merak ediyorum. 3 saatlik videoda adminler izleyip mi bu konunun açılmasını uygun gördüler. Yoksa 3 saat çok uzun bir zaman hızlı bir şekilde göz atarak mı konu açıldı? Bunu yazmamın sebebi de konularda admin onaylı olan ve açılan konular genel olarak güven veriyor. Admin onay veriyorsa bu eğitimde sorun yoktur diye düşünen çok fazla kişi olacaktır ki anladığım kadarıyla bu durumda etkilenenler ve buna göre alım yapanlar olmuş. Bundan dolayı merak ettiğim için bu soruyu sormak istedim.

Tekrar yazıyorum keşke bu eğitim konusunda diğer arkadaşların söylediği gibi site kur, tanıtımını yap ve kitlesi yüksek olanlardan sitene gelip uye olması için tanıtım yap ikna et. Bunu o kadar uzun uzun gizemli, meraklandırıcı bir yazım şekli olmadan uzun uzun yazmaya gerek kalmadan en başta bu durumu açıklasaydı bu durumu bilen insanlar ona göre eğitimi alırdı ya da almazdı. O zaman bu kadar çok mağduriyet olmazdı diye düşünüyorum.

Arkadaşlar şunu da unutmayın. Hiç kimse sürekli şekilde para kazandıran bir sistemi satmaz. çünkü satarsa kendisinin de bu sistemden para kazanamayacağını bilir. Ya da sistem doyum noktasına gelir. O zaman oradan da kazanmak için bu şekilde eğitim seti vb hızlı kazanç elde etmeye çalışılır sonra zaten son olay biter.

Para veren ve mağdur olan arkadaşlara da çok geçmiş olsun diyorum. Konu sahibi arkadaştan da maddi durumu zor durumda olan ve çok mağdur olan insanlara para iadesinin yapmasını tavsiye ederim. çünkü bu şekilde ah alıp para kazanmak vicdani yönden çok sağlıklı görünmüyor


Alıntı:
original Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
profil fotosunda rintintin vardı bizde kendimizi red kit sandık parayı gönderdik
özünde iyi çocuktu ters gitti sanırım.
lap lap lap
  #345  
Okunmamış 23.07.2020, 20:04
original - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 17.03.2014
Nereden: TOPRAKTAN
Mesajlar: 3,049
Etiketlendi : 44 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

Alıntı:
Psi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
lap lap lap
Yanlış anladın sanırım. Biz eğitim satın almadık. Alıntıladığım arkadaş kkundakci demiş ondan bahsettik.
  #346  
Okunmamış 23.07.2020, 22:10
thnx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 21.12.2013
Nereden: Youtube İçinden
Yaş: 35
Mesajlar: 2,087
Etiketlendi : 22 Yazıda
Etiketlendi: 4 Başlıkda
Standart

Bi ton mesaj yazdık bir tanesine adam akıllı cevap verilmedi. Adam akıılı cevabı bırak cevap bile alalamadık. Neden çünkü söyleyebilecek sözleri yokta ondan.
Hala bu konuyu uzatmanın anlamı yok. Şu videoyu eğitim diye bahsedilen o videoyu 500 kişiye at, 490 tanesi beğenmez. Saçma sapan bir anlatım gereksiz uzatmalar açıklamalar örnekler, iş te zaten web sitesi ile uzaktan yakından alakası yok. Garip bir şey bu.

Ama maşallah herkes kolay yoldan para kazanmayı istiyormuş ve o yüzden videoyu satan arkadaşı kötülemişiz gibi mesaj atanları da anlamıyorum.

Arkadaş burda eğitim diye bahsedilen o videonun kötü oluşundan içeriğin kötülüğünden bahsediyoruz. Adam gelmiş kolay para kazanmak istiyorsunuz gibi yazıyor. Hakketten allah herkese akıl fikir versin düşünce versin. Çünkü saçmalamakta üstümüze yok gerçekten.
Aslında saçmalamak değil biliyorlar da kaçak mesajlar onlar. Artık cevap verilemediği için kaçamak mesajlar onlar. Kandırabildiğine.
bkrmyss, niyazi16, Alper38 ve 11 kişi bunu beğendi.

Konu thnx tarafından (24.07.2020 Saat 07:05 ) değiştirilmiştir.
  #347  
Okunmamış 24.07.2020, 02:36
AH***** Bü*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 17.08.2013
Yaş: 38
Mesajlar: 380
Etiketlendi : 14 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

bende almayı düşünüyordum fakat iyiki almamışım konuda çok uzun anlatılmış konudan ziyade mnotenin yorumu beni ikna etmişti aslında..

Alıntı:
mNote Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eğitim videosu 3 saat civarında tüm eğitimi izledim yeterli seviyede. İlk kazanç için 30 40 gün gibi bir süre ve günlük bir kaç saatlik çalışma gerektirdiği için deneme yapılmadı. Video yeterince ikna ediyor. Youtube gibi video bas arkana yaslan türünde bir iş değil. Gelir elde etmek için günlük bir kaç saat çalışmanız gerekir zor bir iş değil. Dil bilgisi gerekebilir veya translate. Gelir durumu tamamen size bağlı çalıştığınız kadar kazanırsınız veya daha da geliştirebilirsiniz.Düzenli olarak çalışıldığında ek gelir olur. Kendim test edemediğim için paylaşabileceğim bilgiler bu kadar.
acaba mnote ye gönderilen içerikle satışı yapılan içerik farklımı?
*** da da gündem olmuş arkadaş. allah-seric33.html" target="_blank">https://www.***.net/forum-disi-sikay...h-seric33.html
  #348  
Okunmamış 24.07.2020, 09:03
SE***** TE*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 16.09.2017
Mesajlar: 4
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Bende foruma yıllar önce üye olmuş ve ilk mesajımı bu arkadaşın konusuna yazıp satın almıştım beklentiler gizem vs çok yüksekti satın aldım arkadaş ile bi süre skypeda sohbetimizde oldu eğitimi izledim tamamen hayal kırıklığı malesef helal etmiyorum paramı ve foruma inancımda kalmadı videoyu önceden inceleyen adminlerin ücreti 50 - 100 tl yi geçmemeli demesi lazımdı eğitimi almadan arkadaşın konuşmalarından bilgi birikimine güvendim iyi bir kazanç kapasıdır diye düşündüm ama sonra kendimden utandım videoyu izledikçe.
  #349  
Okunmamış 24.07.2020, 10:03
ssusar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 17.12.2014
Nereden: Denizli
Mesajlar: 1,162
Etiketlendi : 38 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

Alıntı:
madjal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bende almayı düşünüyordum fakat iyiki almamışım konuda çok uzun anlatılmış konudan ziyade mnotenin yorumu beni ikna etmişti aslında..



acaba mnote ye gönderilen içerikle satışı yapılan içerik farklımı?
*** da da gündem olmuş arkadaş. allah-seric33.html" target="_blank">https://www.***.net/forum-disi-sikay...h-seric33.html

Bu *** konusunda benim asıl dikkatimi çeken husus şu oldu. Herkes ytpara yönetimi kötülüyor. Hiç yönetim ile ilgili bir iletişimim olmadığı için bir şey diyemiyorum ama ilk mesajlar hep kötülüyor.


Konu ile alakalı olarak bende eşim için evde vakit buldukça yapabileceği bir iş olsun 3-5 gelir olsun diye satın aldım.
Arkadaşın bana dediği şuydu "Paranız boğazımdan geçecek istiyorum ki karşılığını alabilesiniz."

Ama görüyorum ki bir tek bana mantıksız gelmemiş konu geneli böyle. Bu tür dini yaklaşımlar ile arkadaşın satışını yaptığı eğitim seti dediği kadar gelir getirmesi mümkünse de asgari ücret ile bir ofis ortamında çalışması daha mantıklı. En azından garanti para.

Şimdi herkes hakkını helal etmiyorken bu eğitim ücretleri boğazınızdan rahat geçecek mi düşünüyor mu acaba arkadaş?

Aslında eğitim amacına uygun olmasa da bize bir pazarlama taktiğini öğretti.

Arkadaş konu da diyordu ki reklam tıklatma vs. yok ama bu eğitimde bahsettiği daha zor olaylar.

+ olarak eğitim 65 kişiye satıldı diye bize lanse etti ama bazı mesajlarda görüyorum ki bazılarına da ücretsiz vermiş. (alacak durumu olmayan bir kaç kişiye verdiğinden ayrı ) + ilk konu mesajında 5k lık teklif eden kişi başka birinden bulmuş. Yani bunun kontrolünü yapamayacaksanız kontenjanın da anlamı yok.

Ben hakkımı bir şekilde helal edebilirim.
Hadi bize iade etmiyorsunuz madem. 50 tl video çektiniz uğraştığınıza varsayarak 200 TL TSK ya bağış yaparsanız benim hakkım size helaldir.
Diğer türlü de umarım aldığınız beddualar sizi bulmaz.
  #350  
Okunmamış 24.07.2020, 10:04
Üye
 
Üyelik tarihi: 9.04.2014
Yaş: 32
Mesajlar: 1,353
Etiketlendi : 27 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

memnun olan kimse yok galiba çünkü para kazanma cok cok zor
Konu Kilitli




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 2 (0 üye ve 2 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 06:46. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker