YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Webmaster Genel > Programlama > Wordpress



User Tag List

Like Tree809Beğeni

Konu Kilitli
LinkBack Seçenekler Stil
  #291  
Okunmamış 22.07.2020, 21:39
Üye
 
Üyelik tarihi: 5.01.2018
Mesajlar: 211
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Admin 3 saat kim izleyecek deyip üşenip izlememiş bence
Karacabey, freusty, kapgankaan ve 3 kişi bunu beğendi.
  #292  
Okunmamış 22.07.2020, 21:49
Invo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 22.10.2013
Nereden: İstanbul
Yaş: 29
Mesajlar: 2,048
Etiketlendi : 58 Yazıda
Etiketlendi: 7 Başlıkda
Standart

Aklıma kkundakci geldi gecmis olsun eğitimi alıp memnun kalmayanlara
  #293  
Okunmamış 22.07.2020, 22:15
Hayalet301 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 24.01.2015
Mesajlar: 3,714
Etiketlendi : 50 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

Arkadaşım geçen hafta sormuştum Ne sorsam haklı cıkıyor
bayburt16 ve Hemedo bunu beğendi.
  #294  
Okunmamış 22.07.2020, 22:16
Üye
 
Üyelik tarihi: 29.01.2016
Nereden: Yapay Zeka Gpt-10
Mesajlar: 5,542
Etiketlendi : 100 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Captain Price isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

@mNote; @era;
Beni eğitimden sorumlu moderatör yapsanız böyle sorunlar yaşanmaz
Tek işim sanal işler, gündelik hayatta çalışmıyorum, zamanım bol
10 yıldır sanal dünyada iş yapıyorum, hangi yöntem taktik ve eğitimin düzgün olup olmadığını gayet iyi bilirim, vereceğim kararda da öğrencileri, maddi durumu kötü olanları, işsizleri, maddi çıkmazda olanların hakkını korurdum, ona göre red yada ona onay veririm
Hemedo, Hayalet301, berkribas ve 2 kişi bunu beğendi.

Konu Captain Price tarafından (22.07.2020 Saat 22:18 ) değiştirilmiştir.
  #295  
Okunmamış 22.07.2020, 22:17
Web_Scripti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 17.02.2013
Nereden: 01 / 34
Yaş: 37
Mesajlar: 5,709
Etiketlendi : 5473 Yazıda
Etiketlendi: 13 Başlıkda
Standart

Öncelikle hepinize geçmiş olsun. 22 yıldır web yazılımı yazıyorum. Nadiren kendi projelerim dışında bazı projelerde yer alıyorum. Eğer aldığım projeyi teslim ettikten sonrasında kaçan oluyorsa ben onlara sadece bizi aldatan, bizden değildir derim. Paramı ödüyorlar mı, evet diğer tarafta ödüyecekler.

Bir gün Allah´ın Resulü (sav) pazarda bir buğday sergisine uğradı. Elini buğday yığınının içine daldırınca parmakları ıslandı. Bunun üzerine satıcıya; “Bu ıslaklık ne?” diye sordu. Adam; ‘Ey Allah´ın Resulü! Yağmur ıslattı.´ dedi. Resul-i Ekrem (sav); “İnsanların görüp aldanmaması için o ıslak kısmı ekinin üstüne çıkarsaydın ya!” karşılığını verdi. Ardından da; “Bizi aldatan, bizden değildir.” buyurdu.

Müslüman, bir malı satarken, malının iyi ve kötü her özelliğini karşı tarafa bildirmelidir. Malın ayıbını gizlemek veya söylememek aldatmadır. Aldatma ve hile sadece alış verişte değil, hayatın her alanında olabileceği için, Hz. Peygamber (sav)´in, “Bizi aldatan bizden değildir.” ifadesi, son derece anlamlı ve önemlidir.

İslamiyet, hiçbir şekilde ve hiçbir alanda hile ve aldatmayı kabul etmez. Ona büyük bir uhrevi ceza takdir etmiştir. İnsanlarla olan sosyal ilişkilerde dürüst olmak İslam´ın şiarıdır. Müslüman, müslümanın kardeşidir. Kardeş, kardeşi aldatmamalı ve kendisi için istediğini, Müslüman kardeşi için de istemelidir.

Kur´an-ı Kerim, aldatmayı, münafıklara yakışan çirkin bir davranış olarak ifade eder. Çünkü münafıkların en belirgin özelliği, Allah´a inanmadıkları hâlde, ‘inandık´, diyerek, Allah´ı ve başkalarını kendilerince kandırmaya kalkışmalarıdır. Hâlbuki onlar, aslında kendilerini aldatmaktadırlar. Çünkü Allah, onların hile ve aldatmalarını bilir. Bu konu, Kur´an-ı Kerim´de şöyle ifade edilmiştir:

“Onlar (kendi akıllarınca) güya Allah´ı ve müminleri aldatırlar. Hâlbuki onlar, ancak kendilerini aldatırlar ve bunun farkında değillerdir.”

Mümin, güvenilir kimsedir. Yalanın, hile ve aldatmanın, onun hayatında yer alması mümkün değildir. Dünyanın geçici olduğunu, yaptığı her şeyden ahirette sorguya çekileceğini düşünerek adımlarını atması; hayatını, Allah´ı ve ahireti hesaba katarak sürdürmesi gerektiğini unutmamalıdır.
bkrmyss, niyazi16, original ve 7 kişi bunu beğendi.
  #296  
Okunmamış 22.07.2020, 22:22
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 13.02.2015
Mesajlar: 1,504
Etiketlendi : 46 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

Konu sahibi olarak bu konudaki son mesajımdır ve bu mesajdan sonra elimden geldiğince sadece eğitimi satın alıp istikrarlı bir şekilde çalışanlarla ilgileneceğim.İstediğinizi yazabilirsiniz kimseyle ikili tartışmaya girmeyeceğim. Hatta konuyu günde sadece birkaç kez kontrol edip hakaret içerikli mesajları report edeceğim sadece.

1-Anlaşılan o ki mNote yi suçlayarak bir yaygara koparma ve onunda baskısıyla eğitime bedava sahip olmanın peşinde bir kitle var ilk 2 arkadaşın gazı ile oluşan bu kartopu çığa ve kıyamete dönüşsede benim için zerre etkisizdir. Bunu mNote un arkamda olmasından dolayı değil şahsım olarak söylüyorum zaten muhtemelen ibrahim bey şu an çok yoğun yada konuyu çok takip edemiyor skype mesajlarımı dahi görmedi hala. Ama kusura bakmayın ne mNot u ne kendimi ne de bu eğitime sahip olduktan sonra çalışmaya başlayan ben denerim yaparım kendimden eminim dedikten sonra ohoo bana zor gelir diye işin kolayına kaçıp yaygara koparmayan kısacası parasını verdim en azından deneyeyim diyen insanları kimseye yedirmeyeceğim. Efendi gibi ben aldım ama ben yapamıcam diyen yada sanırım ilerde yaparım diye ılımlı olan hakkım helaldir bilgiyi aldık diyen kimseyi YEDİRMEYECEĞİM. mNote un kararı henüz verilmedi kendisinden nasıl birşey beklediğinizi bilmiyorum ama ben bu konuda kesin kararlıyım. T.C yasaları gereği dijital ürünlerin iadesi olmaz dolayısıyla 1(bir) kişiye dahi iade yapılmayacaktır. Ben bu yola baş koydum sonucu nasıl biterse bitsin.

2- ''Ücretsiz eğitim- Tanıtım yazarak kazanç elde sistemi'' şeklinde bir konu açsam teşekkürler havada uçar skypetan ayrıntılarını öğrenmek,girişmek için soru bombasına tutulurdum. Millete yağ çekmem dilenmem diyen bu çok gururlu arkadaşların büyük kısmı sitesini kurmuştu bile. Bir ürünün bir hizmetin veya bir kişin tanıtımını yapmak ve o tanıtımdan para kazanmak sizin için dilencilikse youtube da spam yaparak adsensenin seni banlamamasını umut etmekte, Pinterest a milyon pin atıp tek resimli sitelere milleti çekmek reklama tıklamalarını beklemekde google a dilenmektir. O işinize geliyor ama neden ? Çünkü onu yaparken bir başkasının içeriklerini çalıyosunuz kendiniz üretmekten daha kolay değil mi ? Size hırsızlık öğretseydim IVR sistemi satan adamlara ettiğiniz gibi dua edermiydiniz ? Ücretsiz spam taktiği diye konu açsam hiçbiriniz haram helal düşünmezdi değil mi ? Bir platformu el birliğiyle çöplük yaptığımız zaman (ben dahil) Kimse bu kadar gururlu değildi neden ? Tanıtım yazısı yazmak bir sektördür bir siteye reklam almak için konu açan herkes dilenci ozaman sizin gözünüzde hiçmi yok aranızda instagram sayfasına sitesine falan reklam almaya çalışan? Bence var sorayım ozaman dilencilik nasıl iyi gidiyor mu ?
2- Bu eğitim şu anda tam tamına 249 kişi tarafından %100 indirilmiş dile kolay satış sayısının kat katı soruyorum sizin için 5 para etmez olan eğitimin yine sizin tarafınızdan bu kadar dağıtılmasıda o çok büyük gururunuza dahil mi ? Bunu yaparken dilinizden düşmeyen hak hukuk aklınıza geldi mi ? Madem size anlamsız geldi eğitimi almayan adam bile nasıl ulaşıp eline sağlık diyebiliyor bana ?
3- Bu konuda 10 satın alan varsa 20 tane de satın almayan var resmen yangını körüklemekten başka yaptıkları bişey yok adam aynı mesajında hem eğitimi almadım hemde 3 saat izledim bi işe yaramaz diyor ya bari bunu deme ki başkasından aldığını belli etme soruyorum sana sevgili kardeşim bu eğitimi benden almadıysan içeriğini nasıl biliyorsun da kötülüyorsun yoksa bi başkasından mı aldın eğer öyleyse bu hem burda hem ticaret ahlakında suçtur ? Ha yok benden almadın içeriğinide bilmemene rağmen nasıl bu kadar kendinden emin şekilde ticaret karalama yapabiliyorsun buda suçtur ? İçeriğini de bilmiyorsun ama bu rağmen karalama yapabiliyorsan nasıl olurda aynı mesajda haktan hukuktan da bahs edebiliyorsun çelişkinizin iki yüzlülükle bu kadar bağdaşması çok utandırıcı. https://hizliresim.com/l70WEF Konuda eğitime sahip olmadan ortalığı karıştırarak sözüm ona hak kovalayan sivri zekalı kardeşlerim iki ihtimal var ya birinin maşalığını yapıyorsunuz ki yapmayın gelin size iş vereyim yada sizinde tek derdiniz yaygaraya getirip eğitime bedavadan sahip olmak. OLAMAYACAKSINIZ.
4-Lütfen önce aşağıdaki soruları cevaplayın acele etmeyin önce bu eğitim sizin için uygun mu karar verelim
Hem satış konusunu hemde talep toplama konusunu ve tüm yorumları okumalısınız Konuları tamamen okudunuz mu ?
Sizin için uygun olduğuna emin misinz?
Düzenli ve sistemli bir çalışma gerektirir bolca sabır gerektirir sabırlı ve sürekli olabilicekmisiniz?
Çalışacağınız dil nedir ? İngilizce çalışmak için orta düzey veya üstü bilgi ister yada translate üzerinden veya ing. bilen
birinden destek almalısınız.
Bazı teknik ayrıntılar var mesela kazanç çok dalgalıdır bugünün emeği 1 hafta sonra kazanç getirebilir göze aldınız mı?
İlk 30-45 günlük sürede kazanç beklemeyeceksiniz buna hazırmısınız ?
Wordpress konusunda azda olsa tecrübe yada bilgi ister. Wordpress kullanmayı bilmiyorsanız destek almalı yada hazır site
kurdurmalısınız yada öğrenmelisiniz buna dikkat ettiniz mi ?
Yatırım miktarlarına göz attınız mı karşılayabilecekmisiniz ?
İstikrarlı ve sürekli en önemliside sabırlı olmalısınız.Yapabileceğinizden eminmisiniz?

Bu eğitimi alan özellikle üyeliğini tanımadığım bilmediğim %85 kişiye bu sorular soruldu sormadıklarımada kısaca senin için uygun olduğundan eminmisin konuları okudunmu masraflara baktın mı vs şeklinde sorular soruldu bu soruların cevaplarının tamamına olumlu yanıt verenlere bi daha sorular soruldu konunun içinden sorular soruldu ki zorla okusun eğitimin ayrıntılarından bahsedildi isteyene eğitimin içreriğine kadar neredeyse anlattım makalenin uzunluğunu dahi soran oldu cevapladım 1 kişi gelsin de benim şu soruma cevap vermedi desin var mı ?
Son param diyene vermedim,borç alacam diyene vermedim, yatırım gerekir sabırlı olmak gerekir bolca çalışma gerekir dedim. Bana zorla sattı diyen var mı ? mNote gelin kaçırmayın harika bir eğitim var burda dedi mi ? Deneyene çalışana para var dedi Kaçınız denedi ? Neden hiçdeğilse bir bakalım demiyorsunuz yaygara koparmak yerine bakın ilk mesajı editledim daha 3. günde başarı adımlarını atanlar var onlarda yaygarayla eğitime bedavadan sahip olmak isteyebilrdi ama şartları biliyorlardı ve kabul ettiler şimdide oyunbozanlık yapmıyorlar. Onları yedirmeyeceğim.
5- Tonlarca bahane uyduruldu Özür dile dediler diledim,Fatura isterim diyene faturasını kesip yolladım,açıklama dediler yaptım şahsıma hakaret eden adama siz diye seslenmeye devam ettim skyptan aileme çoluğumu çocuğuma beddua okudular engelledim diye burdan beddua okumaya devam ettiler. Gene sustum eğitimi almayan adam bana burda TOKATÇI dedi. Karşıma çıksa küçük dilini yutacak 22 yaşındaki çocuk bana burda aklı sıra ticaret dersi vermeye kalktı hepsine sustum hepsine tüm olumlu tavrımla cevap verdim. Elin oğlu burda taktik diye 2 sayfalık ebook sattı bu kadar yaygara koparmadınız.
Ivr sistemeriyle DOLANDIRICILIK yöntemleri satıldı ayakta alkışladınız hak hukuk helal haram demediniz 3-5 kişi bir araya gelip admin onay verdi diye onu ve gerisinde beni BASTIRAMAYACAKSINIZ. Borunuzu öttüreceğinizi sandığınız kişiyi çok yanlış seçtiniz.

Efendi gibi bana yaramadı ama ben dropship hakkında bilgi almak istiyorum diyen 3 arkadaşa dropship ve ürün pazarlaması hakkında birebir eğitim vermeye başladım(Ücretsiz) Tüm mesaj yazan arkadaşlarım bela okuyan abim dahil beğenmediyseniz düzgünce iletebilirdiniz şahsıma hakaret etmek 250 tl karşılığında alabileceğiniz bişey değildir . Dileyen olursa eğitimi alan herkes dahil kalp kırdıklarımda beni kıranlarda dahil onlara da dropshipping danışmanlığı veririm.

6- Bu eğitimde herhangi bir şekilde illegal yöntemlerle kazanç elde etme yoktur.
Bu eğitimde birini dolandırmak yoktur
Bu eğitimde birinin içeriğini çalıp spam yaparak(size göre gayet helal olan) kazanç elde etme yöntemler yoktur
Eğitimin içeriği size göre yetersiz geldiyse bu olağan bişeydir benden daha bilgili olduğunuzu gösterir eğitimin bir kazanç sistemi anlatmadığını göstermez.
Zor geldiyse olağandır kazanmanın imkansız olduğunu göstermez.(Zor bişe olduğu söylendi)
Bildiğiniz bir yöntemse olağandır(Herkesin bildiği birşey olduğu söylendi)
Fatura isteyene bilgilerini iletmesi dahilinde fatura iletirim(Bilgilerinizi iletmeniz zorunludur)
İllegal hiçbirşey yok eğitim kimseye silah zoruyla satılmadı herkes evet eminim yapabilirim zamanım bol uğraşırız hocam dedide aldı.
16 senedir ticaret yapan bir insanım kurallarıda düzeni de bu kuralların içindeki açıklarıda sizden daha iyi biliyorum emin olabilirsiniz.

Konudaki son mesajımdır ve son sözümdür. Ben bu yola baş koydum hiçbir halükarda ücret iadesi yapılmayacaktır adminlerden de ricamdır konuyu kilitleyebilirsek kilitleyelim zira alandan çok almayanlar ortalığı karıştırmakta.
OGUZ SASA bunu beğendi.

Konu seric33 tarafından (22.07.2020 Saat 22:32 ) değiştirilmiştir.
  #297  
Okunmamış 22.07.2020, 22:39
Karamanli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
IB***** şE*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 5.10.2018
Nereden: Karaman
Mesajlar: 435
Etiketlendi : 5 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

*** a şikayet konusuna açtım arkdaşlar egitim alan kişiler oradan yazabilirler. buradan banlamıyorlar bari *** da üyelik ismini söyleyelım ki kimse alışveriş yapmasın
mtan57, antecnad1, gamepark ve 1 kişi bunu beğendi.
  #298  
Okunmamış 22.07.2020, 22:40
ytynk93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 20.09.2013
Nereden: izmir
Mesajlar: 614
Etiketlendi : 20 Yazıda
Etiketlendi: 3 Başlıkda
Standart

Alıntı:
seric33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Konu sahibi olarak bu konudaki son mesajımdır ve bu mesajdan sonra elimden geldiğince sadece eğitimi satın alıp istikrarlı bir şekilde çalışanlarla ilgileneceğim.İstediğinizi yazabilirsiniz kimseyle ikili tartışmaya girmeyeceğim. Hatta konuyu günde sadece birkaç kez kontrol edip hakaret içerikli mesajları report edeceğim sadece.

1-Anlaşılan o ki mNote yi suçlayarak bir yaygara koparma ve onunda baskısıyla eğitime bedava sahip olmanın peşinde bir kitle var ilk 2 arkadaşın gazı ile oluşan bu kartopu çığa ve kıyamete dönüşsede benim için zerre etkisizdir. Bunu mNote un arkamda olmasından dolayı değil şahsım olarak söylüyorum zaten muhtemelen ibrahim bey şu an çok yoğun yada konuyu çok takip edemiyor skype mesajlarımı dahi görmedi hala. Ama kusura bakmayın ne mNot u ne kendimi ne de bu eğitime sahip olduktan sonra çalışmaya başlayan ben denerim yaparım kendimden eminim dedikten sonra ohoo bana zor gelir diye işin kolayına kaçıp yaygara koparmayan kısacası parasını verdim en azından deneyeyim diyen insanları kimseye yedirmeyeceğim. Efendi gibi ben aldım ama ben yapamıcam diyen yada sanırım ilerde yaparım diye ılımlı olan hakkım helaldir bilgiyi aldık diyen kimseyi YEDİRMEYECEĞİM. mNote un kararı henüz verilmedi kendisinden nasıl birşey beklediğinizi bilmiyorum ama ben bu konuda kesin kararlıyım. T.C yasaları gereği dijital ürünlerin iadesi olmaz dolayısıyla 1(bir) kişiye dahi iade yapılmayacaktır. Ben bu yola baş koydum sonucu nasıl biterse bitsin.

2- ''Ücretsiz eğitim- Tanıtım yazarak kazanç elde sistemi'' şeklinde bir konu açsam teşekkürler havada uçar skypetan ayrıntılarını öğrenmek,girişmek için soru bombasına tutulurdum. Millete yağ çekmem dilenmem diyen bu çok gururlu arkadaşların büyük kısmı sitesini kurmuştu bile. Bir ürünün bir hizmetin veya bir kişin tanıtımını yapmak ve o tanıtımdan para kazanmak sizin için dilencilikse youtube da spam yaparak adsensenin seni banlamamasını umut etmekte, Pinterest a milyon pin atıp tek resimli sitelere milleti çekmek reklama tıklamalarını beklemekde google a dilenmektir. O işinize geliyor ama neden ? Çünkü onu yaparken bir başkasının içeriklerini çalıyosunuz kendiniz üretmekten daha kolay değil mi ? Size hırsızlık öğretseydim IVR sistemi satan adamlara ettiğiniz gibi dua edermiydiniz ? Ücretsiz spam taktiği diye konu açsam hiçbiriniz haram helal düşünmezdi değil mi ? Bir platformu el birliğiyle çöplük yaptığımız zaman (ben dahil) Kimse bu kadar gururlu değildi neden ? Tanıtım yazısı yazmak bir sektördür bir siteye reklam almak için konu açan herkes dilenci ozaman sizin gözünüzde hiçmi yok aranızda instagram sayfasına sitesine falan reklam almaya çalışan? Bence var sorayım ozaman dilencilik nasıl iyi gidiyor mu ?
2- Bu eğitim şu anda tam tamına 249 kişi tarafından %100 indirilmiş dile kolay satış sayısının kat katı soruyorum sizin için 5 para etmez olan eğitimin yine sizin tarafınızdan bu kadar dağıtılmasıda o çok büyük gururunuza dahil mi ? Bunu yaparken dilinizden düşmeyen hak hukuk aklınıza geldi mi ? Madem size anlamsız geldi eğitimi almayan adam bile nasıl ulaşıp eline sağlık diyebiliyor bana ?
3- Bu konuda 10 satın alan varsa 20 tane de satın almayan var resmen yangını körüklemekten başka yaptıkları bişey yok adam aynı mesajında hem eğitimi almadım hemde 3 saat izledim bi işe yaramaz diyor ya bari bunu deme ki başkasından aldığını belli etme soruyorum sana sevgili kardeşim bu eğitimi benden almadıysan içeriğini nasıl biliyorsun da kötülüyorsun yoksa bi başkasından mı aldın eğer öyleyse bu hem burda hem ticaret ahlakında suçtur ? Ha yok benden almadın içeriğinide bilmemene rağmen nasıl bu kadar kendinden emin şekilde ticaret karalama yapabiliyorsun buda suçtur ? İçeriğini de bilmiyorsun ama bu rağmen karalama yapabiliyorsan nasıl olurda aynı mesajda haktan hukuktan da bahs edebiliyorsun çelişkinizin iki yüzlülükle bu kadar bağdaşması çok utandırıcı. https://hizliresim.com/l70WEF Konuda eğitime sahip olmadan ortalığı karıştırarak sözüm ona hak kovalayan sivri zekalı kardeşlerim iki ihtimal var ya birinin maşalığını yapıyorsunuz ki yapmayın gelin size iş vereyim yada sizinde tek derdiniz yaygaraya getirip eğitime bedavadan sahip olmak. OLAMAYACAKSINIZ.
4-Lütfen önce aşağıdaki soruları cevaplayın acele etmeyin önce bu eğitim sizin için uygun mu karar verelim
Hem satış konusunu hemde talep toplama konusunu ve tüm yorumları okumalısınız Konuları tamamen okudunuz mu ?
Sizin için uygun olduğuna emin misinz?
Düzenli ve sistemli bir çalışma gerektirir bolca sabır gerektirir sabırlı ve sürekli olabilicekmisiniz?
Çalışacağınız dil nedir ? İngilizce çalışmak için orta düzey veya üstü bilgi ister yada translate üzerinden veya ing. bilen
birinden destek almalısınız.
Bazı teknik ayrıntılar var mesela kazanç çok dalgalıdır bugünün emeği 1 hafta sonra kazanç getirebilir göze aldınız mı?
İlk 30-45 günlük sürede kazanç beklemeyeceksiniz buna hazırmısınız ?
Wordpress konusunda azda olsa tecrübe yada bilgi ister. Wordpress kullanmayı bilmiyorsanız destek almalı yada hazır site
kurdurmalısınız yada öğrenmelisiniz buna dikkat ettiniz mi ?
Yatırım miktarlarına göz attınız mı karşılayabilecekmisiniz ?
İstikrarlı ve sürekli en önemliside sabırlı olmalısınız.Yapabileceğinizden eminmisiniz?

Bu eğitimi alan özellikle üyeliğini tanımadığım bilmediğim %85 kişiye bu sorular soruldu sormadıklarımada kısaca senin için uygun olduğundan eminmisin konuları okudunmu masraflara baktın mı vs şeklinde sorular soruldu bu soruların cevaplarının tamamına olumlu yanıt verenlere bi daha sorular soruldu konunun içinden sorular soruldu ki zorla okusun eğitimin ayrıntılarından bahsedildi isteyene eğitimin içreriğine kadar neredeyse anlattım makalenin uzunluğunu dahi soran oldu cevapladım 1 kişi gelsin de benim şu soruma cevap vermedi desin var mı ?
Son param diyene vermedim,borç alacam diyene vermedim, yatırım gerekir sabırlı olmak gerekir bolca çalışma gerekir dedim. Bana zorla sattı diyen var mı ? mNote gelin kaçırmayın harika bir eğitim var burda dedi mi ? Deneyene çalışana para var dedi Kaçınız denedi ? Neden hiçdeğilse bir bakalım demiyorsunuz yaygara koparmak yerine bakın ilk mesajı editledim daha 3. günde başarı adımlarını atanlar var onlarda yaygarayla eğitime bedavadan sahip olmak isteyebilrdi ama şartları biliyorlardı ve kabul ettiler şimdide oyunbozanlık yapmıyorlar. Onları yedirmeyeceğim.
5- Tonlarca bahane uyduruldu Özür dile dediler diledim,Fatura isterim diyene faturasını kesip yolladım,açıklama dediler yaptım şahsıma hakaret eden adama siz diye seslenmeye devam ettim skyptan aileme çoluğumu çocuğuma beddua okudular engelledim diye burdan beddua okumaya devam ettiler. Gene sustum eğitimi almayan adam bana burda TOKATÇI dedi. Karşıma çıksa küçük dilini yutacak 22 yaşındaki çocuk bana burda aklı sıra ticaret dersi vermeye kalktı hepsine sustum hepsine tüm olumlu tavrımla cevap verdim. Elin oğlu burda taktik diye 2 sayfalık ebook sattı bu kadar yaygara koparmadınız.
Ivr sistemeriyle DOLANDIRICILIK yöntemleri satıldı ayakta alkışladınız hak hukuk helal haram demediniz 3-5 kişi bir araya gelip admin onay verdi diye onu ve gerisinde beni BASTIRAMAYACAKSINIZ. Borunuzu öttüreceğinizi sandığınız kişiyi çok yanlış seçtiniz.

Efendi gibi bana yaramadı ama ben dropship hakkında bilgi almak istiyorum diyen 3 arkadaşa dropship ve ürün pazarlaması hakkında birebir eğitim vermeye başladım(Ücretsiz) Tüm mesaj yazan arkadaşlarım bela okuyan abim dahil beğenmediyseniz düzgünce iletebilirdiniz şahsıma hakaret etmek 250 tl karşılığında alabileceğiniz bişey değildir . Dileyen olursa eğitimi alan herkes dahil kalp kırdıklarımda beni kıranlarda dahil onlara da dropshipping danışmanlığı veririm.

6- Bu eğitimde herhangi bir şekilde illegal yöntemlerle kazanç elde etme yoktur.
Bu eğitimde birini dolandırmak yoktur
Bu eğitimde birinin içeriğini çalıp spam yaparak(size göre gayet helal olan) yöntemler yoktur
Eğitimin içeriği size göre yetersiz geldiyse bu olağan bişeydir benden daha bilgili olduğunuzu gösterir eğitimin bir kazanç sistemi anlatmadığını göstermez.
Zor geldiyse olağandır kazanmanın imkansız olduğunu göstermez.(Zor bişe olduğu söylendi)
Bildiğiniz bir yöntemse olağandır(Herkesin bildiği birşey olduğu söylendi)
Fatura isteyene bilgilerini iletmesi dahilinde fatura iletirim(Bilgilerinizi iletmeniz zorunludur)
İllegal hiçbirşey yok eğitim kimseye silah zoruyla satılmadı herkes evet eminim yapabilirim zamanım bol uğraşırız hocam dedide aldı.
16 senedir ticaret yapan bir insanım kurallarıda düzeni de bu kuralların içindeki açıklarıda sizden daha iyi biliyorum emin olabilirsiniz.

Konudaki son mesajımdır ve son sözümdür. Ben bu yola baş koydum hiçbir halükarda ücret iadesi yapılmayacaktır adminlerden de ricamdır konuyu kilitleyebilirsek kilitleyelim zira alandan çok almayanlar ortalığı karıştırmakta.
ALINTIDIR. "dijital ürünlerin iadesi olmaz dolayısıyla 1(bir) kişiye dahi iade yapılmayacaktır. Ben bu yola baş koydum sonucu nasıl biterse bitsin."

Tamam iade etme zaten de çoğu kişinin mağdur olduğu bir konuda
bu yola baş koydum nasıl bir cümledir. Yazık !!
giden paraya sistemi aldığım için değil yorumlarını okudukça üzülüyorum.
thnx, mtan57, antecnad1 ve 1 kişi bunu beğendi.
  #299  
Okunmamış 22.07.2020, 22:45
Karamanli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
IB***** şE*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 5.10.2018
Nereden: Karaman
Mesajlar: 435
Etiketlendi : 5 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
ytynk93 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ALINTIDIR. "dijital ürünlerin iadesi olmaz dolayısıyla 1(bir) kişiye dahi iade yapılmayacaktır. Ben bu yola baş koydum sonucu nasıl biterse bitsin."

Tamam iade etme zaten de çoğu kişinin mağdur olduğu bir konuda
bu yola baş koydum nasıl bir cümledir. Yazık !!
giden paraya sistemi aldığım için değil yorumlarını okudukça üzülüyorum.
o şekilde de karaktersizlik olmaz işte karakterini belli etti Allaha havale edeceksin bu gibi ****** larını Allahım cezalandıracak
  #300  
Okunmamış 22.07.2020, 22:48
taner_izmit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 23.08.2015
Mesajlar: 3,379
Etiketlendi : 34 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

memnuniyetsizlik var ise iade şart
kimsenn hakkına girmeyin bence
gamepark bunu beğendi.
Konu Kilitli




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 6 (0 üye ve 6 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 18:22. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker