YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Webmaster Genel > Programlama > Wordpress



User Tag List

Like Tree809Beğeni

Konu Kilitli
LinkBack Seçenekler Stil
  #331  
Okunmamış 23.07.2020, 00:14
CyberTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 24.08.2013
Nereden: Estonya
Yaş: 29
Mesajlar: 3,790
Etiketlendi : 197 Yazıda
Etiketlendi: 9 Başlıkda
Standart

Alıntı:
Web_Scripti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Pardon hocam, ne zaman iade yapılacağını söyledim?

Videoyap 2018 şubat ayında kapatma kararı aldım, yeni üyelik satışı yapmayı bırakıp 2018 eylül ayına kadar tüm serverları da aktif tuttum.

Ama sistemi kullanmayı durdurmuş yani sürelerini dondurmuş ve paralarını harcamamış arkadaşlar var, yeni videoyap çıktığında herkesin geçmişten kalan kredileri bulunuyor dedim. Ben yinede geçmiş kredilerinizi bu sisteme aynen aktardım. Ve bu yeni sistemde 10 aydır aktif.

2011 yılında para ödeyipde hala videoyapda o parayı kullanmayan var. Ben parasına mı göz diktim, yani yıllarda yüklediği parayı kuulanması için açık tuttum. Dediğinize bakın.
21.02.2018 Tarihli site açıklamanızda aynen şu not yazıyordu;

Alıntı:
Videoyap.com 2017 yılında kar ettiği ay olmadı. 2018 yılında Gelen - Giden oranına göre %90 zarar etti, ediyor. Sistemi her zaman stabil tutmaya çalıştım. Stabil tutamadığım zamanların sürelerini herkese yükledim ve tekrardan yaşanırsa yükleyeceğim. 01.06.2018 tarihinde videoyap kapanacaktır. O tarihten sonrasına ait süresi olanlara sadece iade yapılacaktır. Destek sistemine çok yavaş dönüş yaptığım için videoyap'ı kullanmayı bilmiyorsanız süre satın almayınız. (Bu sistemi açık bırakabilecek parayı kazanmak için başka işler yapmam gerekiyor bu nedenle desteğe vakit ayıramıyorum.) Sizlere karşı hakkım varsa helali hoş olsun arkadaşlar.
Kaynak: https://www.ytpara.com/videoyap/1241...kapaniyor.html

Tabi bunun ardından yaklaşık 1 yıl foruma girmediniz yanlış hatırlamıyorsam.
  #332  
Okunmamış 23.07.2020, 00:19
Web_Scripti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 17.02.2013
Nereden: 01 / 34
Yaş: 37
Mesajlar: 5,709
Etiketlendi : 5473 Yazıda
Etiketlendi: 13 Başlıkda
Post

Alıntı:
Captain Price Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yeni videoyap yokken henüz, şu tarihte videoyap kapanacak, içerde bakiyesi olanlara iade yapılacak demiştiniz eski mesajlarınızda, bende hatırlıyorum, sonradan yeni videoyap çıkardığınızda bu fikrinizden vazgeçmiştiniz, eski bakiyeleri yeni videoyapa aktarmıştınız, yani daha önce iade ile alakalı mesaj atmıştınız videoyap konusunda
Ben videoyap kapatma olayını 2018 yılından önce söyledim fakat o dönemde hala çok kullanan olduğu için kapanmamasını istedi. Bende kapanmama kararı sonrasında epey devam ettim ve 2018 şubat ayında 6 ay daha açık kalacak ve sonra kapanacak dedim. Ve satışa sistemi durdurup devam ettim. Ve herkese mail atarak bu durumu ilan ettim.
  #333  
Okunmamış 23.07.2020, 00:24
thrayler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Moderatör
 
Üyelik tarihi: 21.05.2013
Mesajlar: 2,524
Etiketlendi : 127 Yazıda
Etiketlendi: 5 Başlıkda
Standart

Alıntı:
seric33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bismillahirrahmanirrahim

Edit6: SATIŞ KAPALI



Memnun kalan veya çalışmaya başladığımız arkadaşlarla sohbetlerimizden şöyle 8-10 tane bırakıyorum umarım yeterlidir.
https://hizliresim.com/3TAWhU
https://hizliresim.com/6AIavU
https://hizliresim.com/iYlpEg
https://hizliresim.com/BZky8Z
https://hizliresim.com/tXyVdV
https://hizliresim.com/tWXCOe
https://hizliresim.com/ekZuvI
https://hizliresim.com/tmRK1T
https://hizliresim.com/OJ7EI8
https://hizliresim.com/gQPyeV
https://hizliresim.com/x1FBWn
https://hizliresim.com/vGdpCh
https://hizliresim.com/tjyOjg

İlk Konuda 5k teklif eden arkadaş
https://hizliresim.com/fvMasX

Eğitimin ilk 30-45 günlük süresince yapılacakları daha önceden farklı şekilde yapan bir arkadaşımız biraz önde başlayarak 3. günde kazanca giden ilk basamağını oluşturdu.
Kazanmama ihtimali olan her işi deneyip bu işe asla yapılamaz diyen arkadaşlarımızın yorumlarına çok üzüldüğümü bir daha daha belirtmek isterim 1-2 hafta bile olsa deneseydiniz keşke işe koyulan yol alıyor çünkü.

https://hizliresim.com/z5SZgn




Herkese merhaba arkadaşlar birkaç hafta önce BURADA konusunu açıp ön bilgi topladığım kazanç sisteminin eğitimini çok şükür bitirmiş bulunmaktayım. Bu süreçte hepinizin vermiş olduğu önerilere tek tek çok teşekür ederim ayrıca bu süreçte bana sürekli yardımcı olan adminler @mNote ve @fatihbaz hocama da sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Konuyu açmamla skyp ve pm sayım coşmuş durumda, bu kadar ilgi çekeceği aklımın ucundan dahi geçmezdi açıkcası ben bu forumdaki arkadaşlarımın hala youtube üzerinden kazanç elde ettiğini sanıyordum ama malesef öyle değilmiş borcun harcın içinde yüzen onlarca insandan tonla özel mesaj aldım keşke almasaydım inanın çok üzüldüm. Özellikle bir arkadaşımız varki skype ın başında o yazdıkça ben kahroldum kendisine de söz verdim ilk 3 satışın ücretini kendisine vereceğim ve eğitimi ücretsiz teslim edeceğim. Ayrıca durumunun kötü olduğunu bildiğim fatih ardeşime ,uğur abime ve forum üyesi olmayan 1 öğrenci kardeşime bu eğitim ücretsiz verilecektir(hiçkimseyi rencide etmemek adına ve kendilerine ulaşılmaması adına kullanıcı isimlerini eklemedim adminlere verebilirim).
Umarım tüm bunlar derdimin para olmadığını kanıtlamaya yeter.Samimiyetime inanmanız benim için en büyük kazançtır.

GELELİM EĞİTİME NEDİR BU SİSTEM ?
Sanırım ilk konumdaki anlatma şeklimden olayı birçok insan çok farklı beklentilere girdi fakat diğer konuda da belirttiğim gibi bu eğitimde anlattığım şeyler namus gibi saklanan,kimsenin bilmediği ,üst düzey bilgi deneyim vs gerektiren birşey değil tam tersi inanılmaz basit ve herkesin aklına gelecek türden birşeydi. Ben bu bildiğiniz şeyleri uygulaması daha kolay ve tersine müdendislik şeklinde bir tarzda sizlere sunacağım.

EĞİTİMİN İÇERİĞİ
Buyrun...
Bu sistemde genel olarak yapılacak işlemler Wordpress ve sosyal medya platformları üzerinden yapılmaktadır eğitimi almadan önce bunu göz önünde bulundurun lütfen.

Ben eğitimi Wordpress üzerinden yapılacak şekilde hazırladım FAKAT dileyen olursa web sayfası kolunu eğitimde anlattığım işlemlerin hepsini Blogspot a da uygulayarak da yapabilir çünkü mantık birebir aynı şekilde işlemektedir. Bir web sayfamız olacak yani.

YAPILACAK ŞEY TAM OLARAK ŞUDUR: Bir Wordpress sitesi kurup buradan reklam geliri elde etmek. Eeee bu zaten olan bişey bumuymuş ? Evet bu gerçekten bu en başında da dedim hepinizin bildiği bişey.

Olayı farklı kılan şey ben gelirlerimi adsense,adjo,affiliate.CPA vs gibi yöntemlere bağlamıyorum. Gelirlerimi banlanması imkansız bir sisteme oturtuyorum ve hatta yerine göre ne kadar kazanmak istediğimi de kendim belirliyorum. Bu sistemde istediğim zaman ödeme alabiliyorum Sitemi, kaynaklarımı ,içeriklerimi vs TAMAMEN bilinen yöntemlerin dışında işletiyorum. Ve reklam tıklaması almak için uğraşmıyorum

Kısaca BEN REKLAMIN REKLAMINI YAPIYORUM. DİYEBİLİRİM O nasıl bişeymiş yaa ? Öyle bişe işte

Sizin bu eğitimde öğreneceğiniz şeyde işte tam olarak bunlardır. Bu eğitim 1 yıllık araştırma ve 4 aylık bir uygulamadan sonra başarı elde ettiğim ve kazançlarınızın asla banlanmayacağı, manuel çalışmayı ön planda tutan, %70-80 i şahsıma ait olan fikirlerin bir araya gelmesi ile olşmuş başarılı bir kazanç sisteminin eğitimidir.
Umarım yeteri kadar ayrıntı vermişimdir.
Buraya kadar okuduktan sonra bu eğitim kesin budur,şudur,haa şunu anlatıyormuuşş deyip hala alacaksan sonrada e ben zaten biliyordum diyeceksen,başıma yılların WP uzmanı kesileceksen,bu kadar şeyi yapcaksam gider şunu yaparım, vs vs vs gibi sebeplerle ağlayacaksan ALMA

KİMLER İÇİN UYGUN DEĞİL


Bu kısım cidden çok önemli özellikle bu kısmı lütfen okuyun

Eğitimde Wordpress site kurma aşamaları anlatılmayacaktır fakat örnek site ve nasıl olması gerektiği ayrıntılı şekilde anlatıldı wordpress kurmayı biliyorsunuz kabul ederek anlatılmıştır. Eğer wordpress konusunda bilgi,birikim sahibi değilseniz ya hazır site kurdurun yada bilen birinden destek alın. Wp bilmiyorsanız veya öğrenemeyecekseniz size uygun değildir.


Bu eğitim hazırlanmandan önce sistemin tüm içeriği ve tüm kazanç kanıtları(videolu ve şüphe götürmez bir şekilde) forum modu olan @mNote ye iletilmiştir. Aşağıdaki kazanç görüntüsü kurmuş olduğumuz 1 siteye aittir. Ve en az kazandığım sitedir. Store ve Satış kelimelerine aldanmayın ben kazançlarımı optimize etmek adına böyle bir sistem yaptım siz direk olarak banka hesaplarınıza alacaksınız.

son 20 gündür eğitimle ilgilenmekteyim ve kazanç azaldı yinede kötü değil


Bir Günlük en yüksek kazancımız



Basit bir hesapla ilk 30-45 günden sonra günlük ortalama minimum 3 saatlik bir çalışma ile AYLIK TAHMİNİ 500-700$ başlangıç kazançlarına ulaşmanız mümkündür daha sonra profesyonelleştikçe bu rakamlar artacaktır. Tabiki hiçbirşey garanti be kesin değildir herşey size bağlı söylemem bile gerek yok sanırım

Tüm belgelerin doğruluğu modlarca kanıtlanmıştır eğer aklında hala yalan söylüyor düşüncesi varsa...
Aklında bu eğitimi aldıktan sonraki gün oturduğum yerden dolarları sayacağım düşüncesi varsa...
Burada anlatılan şey için beklentin çığır açan yepyeni bir '' TAKTİK'' ise...
Eğitimi aldıktan sonra e bu zaten bilinen birşey diyeceksen amcanın oğlu bunu 10 yıldır yapıyor olacaksa, bok atacaksan.
Eğitimi aldıktan sonra ben bunu yapamam,bu zor bir sistem ohoo kim uğraşacak vs vs gibi bahanelerle iade isteyeceksen...
Bu kadar şeyle uğraşacağıma şunu şunu yaparım diyeceksen( Git onu yap)
Kısacası kötü niyetli isen ve çalışmadan yan gelip yatmak derdindeysen...
BU EĞİTİM SENİN İÇİN UYGUN DEĞİLDİR


BU SİSTEMİ AKTİF OLARAK İŞLETMEK İÇİN GEREKLİ OLANLAR

SÜRE: Çalışmaya başladığınız ilk 30-45 Gün içinde kazanç elde etmeyeceksiniz bunu göz önüne alın ve sabrınız yoksa uzak durun.Bu süre sistemi aktif şekilde işletmek için macburidir
İlk ay günlük minimum 4-5 saat daha sonra günde max 3 saat çalışacaksınız
PROGRAMLAR: Blogspot veya wordpress,gmail,sosyal medya,translate vs üzerinden işlem yapılacaktır uzmanı olmanız gerekmez ama temel varsa iyi olur ( Ben tabikide herşeyi sıfırdan anlatacağım). Ek olarak birkaç online yazılım kullanacağız yani PC şart.
BAŞLANGIÇ YATIRIMI: Çok değişken olmakla birlikte cebinizde en kötü ihtimalle ilk ay ve sonraki aylar için 50$ lık bir yatırım bedeli olmasını tavsiye ederim.(Hiç yatırım yapmadan da girilebilir ama daha çok emek ister)
DİL BİLGİSİ: İngilizce olarak çalıştığım için bu türde örnekler gösterdim fakat. Türkçe çalışmanızı şiddetle öneririm. Çünkü Türkçe de rakip yok gibi bişey yine de eğer orta düzey veya bir tık üstünde yabancı dil bilgisine sahipseniz İstediğiniz dilde çalışabilirsiniz. Ek olarak anlattıığım herşeyi translate ile çözebilirsiniz. Translate iyi çalışmakta iyi işler çıkarmakta
EMEK: Bu en önemli kısımdır çünkü bu sistem %99 manuel çalışmaya dayanır bot veya otomatik olan en ufak bir işlem yoktur. Emek veren kazanacak

SATIŞ İŞLEMİ-FİYAT-İŞLEYİŞ
Malesef ilk konuda dediğim gibi bu eğitimi herkese veremeyeceğim çünkü herkesin bu işe girmesini ve sabırsızca saldırıp ortamı çöplüğe çevirmesini istemiyorum sabırlı ve sistemli çalışacak birkaç kişi benim için yeterlidir, bu eğitimi alsa dahi hiç kazanmayacak ve suçu bana veya bu sistemin saçma oluşuna bağlayacak olanlar olacak bundan eminim.
Bu sebeple eğtim max 30-35 kişiye verilecek ve bende en fazla okadar kişiyle ilgilenebilirim. 30 kişinin hepsine günlük 20şer dakika ayırsam 10 saatlik bir çalışma sürem olacak.


Gönül isterdiki ücretsiz şekilde herkese dağıtayım ama samimiyetime inanıyorsanız açıkca konuşacağım hiçkimse babasının oğluna dahi günde 10 saati bedavaya vermez ve benim de bir düzenim ve sürekli olarak yürütmek zorunda olduğum işlerim var bu süreçte tüm zamanımı eğitimi alanlara harcamak zorunda olduğum için yaptığım diğer tüm işlerimi yürütecek insanlara ödemeler yapmak zorundayım

FİYAT: Bu konuyu hem adminlerden hemde sizden aldığım çok fazla öneri sonucu uzun uzun değerlendirdim ve hem kursu alacak hemde ilk yatırım miktarını yapabilecek durumda olacak arkadaşlarım için en uygun fiyat olarak 250 Tl belirledik.

İŞLEYİŞ:Eğitim için belirlenen kontejanı önümüzdeki birkaç gün içinde dolduracağımızdan eminim yeterli kişi sayısına ulaştıktan sonra eğitimi alan herkese dosyalar aynı anda iletilecektir.
Parayı aldıktan sonra eğitimi göndermezsen diye düşünüyorsanız korkmayın eğitim dosyası şu an moderatörler de mevut ben göndermezsem onlar gönderir

İADE: Dijital ürünlerin hiçbir şartta iadesi olmaz. Eğitimin sonunda söylediğim şey hariç

Umarım bu sistem tüm arkadaşlarımıza hayırlı kazanç kapıları açar. Arkadaşlar bu konuda yemin edebilirim ki 20 gündür tek işim bu eğitimi hazırlamak her bölümü her yeri en ufak ayrıntı kaçırınca silip yeniden hazırladım defalarca kez kayıt alıp sildim büyük bir emeğin sonucu hazırladım ve emin olabilirsinizki istediğim tek şey bi şekilde de olsa bir yarar sağlamak bir değer üretmekti. Gazamız mübarek olsun herkese bol kazançlar diliyorum.

İletşim sadece skyp : mete.st veya PM

Konu Ticaret konusudur
Forum kuralları geçerlidir
Geyik gırgır baltalama vs report edilecektir.

Fatura isteyen arkadaşları adres isim soy isim tc bilgileri verirse adreslerine fiziki fatura karşı ödemeli olarak iletilecektir.
hocam eğitimi kaç kişiye sattınız toplamda? Konuda söylediğiniz sayıyı geçtiniz mi?
  #334  
Okunmamış 23.07.2020, 00:27
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 13.02.2015
Mesajlar: 1,504
Etiketlendi : 46 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

Alıntı:
thrayler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hocam eğitimi kaç kişiye sattınız toplamda? Konuda söylediğiniz sayıyı geçtiniz mi?
Hayır belirlenen kontenjan dolmadı
  #335  
Okunmamış 23.07.2020, 01:17
Üye
 
Üyelik tarihi: 23.02.2014
Nereden: İstanbul
Yaş: 36
Mesajlar: 262
Etiketlendi : 13 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Merhabalar konu sahibini ilk konusundan itibaren bütün yazdıklarını tek tek okudum. Konu başında şu olsa olmaz alma, bu olursa olmaz alma, sen uygun değilsin demiş. Tamam orada bir sorun göremiyorum. Günde 3-5 saat vakit ayırmak gerekli , sabırlı olmak gerekli, 30-45 gün para kazanamama durumu var. Bunları konu başından itibaren söylemiş.

Keşke bu eğitim konusunda diğer arkadaşların söylediği gibi site kur, tanıtımını yap ve kitlesi yüksek olanlardan sitene gelip uye olması için tanıtım yap ikna et. Bunu o kadar uzun uzun gizemli, meraklandırıcı bir yazım şekli olmadan uzun uzun yazmaya gerek kalmadan en başta bu durumu açıklasaydı bu durumu bilen insanlar ona göre eğitimi alırdı ya da almazdı. O zaman bu kadar çok mağduriyet olmazdı diye düşünüyorum.

Eski zamanlarda bir arkadaş vardı ismini tam hatırlayamadım. Adam youtube ile sistemle tam ekran geçmeyi ve oradan para kazanılacağını söylüyordu. Ancak önce insanları merak ettirdi. Kendi konumlandırmasını uzman biri gibi gösterdi.

Konu sahibi arkadaş gibi o da aynı mantıkta açmıştı. Önce insanlar videoların görüntülenme izlenmeleri gördüler, Burada ki kazanç ekran görüntüsü gibi, sonra kazançlarda şu kadar kazanıyorum . burada da aynı mantık. Bu arkadaş sonra bu sistemin kopyalanma ya da başka kişiler tarafından paylaşılmasını önlemek için önce insanlardan paraları aldı. Sonra konu sahibi olan gibi google drive tarzı link vererek toplu olarak indirilmesi sağlandı. Sonra bu taktik, tam ekran geçme linkini izleyenlerin hiçbir işe yaramadığını anladılar ve gördüler. Ancak önceden paraları ödedikleri için ve konu sahibi arkadaş gibi iade yoktur eklettiği için banlanma dışında mağdur olanlar paralarını alamadılar. O şekilde konu kapandı.

Bu eğitim de aynı sistem ve strateji olarak uygulanmış. Bu durum bana çok ilginç geldi. Aklıma gelmişken bunu da yazayım istedim.

Konuyu açan arkadaş anladığım kadarıyla bu sistemi çok çok önceden düşünüp, tasarlayıp ve social proff yani kanıt olarak adminlerinde onayını alıp güven sağlamak için bu şekilde bir yol almış.

Ancak konu sahibinin konularında soru soranlara yani eleştirel tarzda soru soranlara, yaklaşımı sert ve iğneleyici bir tavrı oluyordu. Hatta sırf onun için tüm konuları ve yorumları tek tek inceledim ve açıklamalarına tek tek baktım. Bu konuyla alakalı yorum yazacaktım. Neden sizi eleştiren ve sizin gibi düşünmeyen insanlara olumsuz ve sert tutum sergiliyorsunuz ya da adminlere report etmekle tehdit ediyorsunuz diye yazacaktım. Bu durum beni çok rahatsız ediyordu. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil ve bu kişilere bu kadar sert ve iğneleyici yorumlar yazmamalısınız diyecektim. İşlerin yoğunluğundan şimdi yazabildim. Geç yazdıysam kusura bakmasınlar.

Ancak şu durumu bende merak ediyorum. 3 saatlik videoda adminler izleyip mi bu konunun açılmasını uygun gördüler. Yoksa 3 saat çok uzun bir zaman hızlı bir şekilde göz atarak mı konu açıldı? Bunu yazmamın sebebi de konularda admin onaylı olan ve açılan konular genel olarak güven veriyor. Admin onay veriyorsa bu eğitimde sorun yoktur diye düşünen çok fazla kişi olacaktır ki anladığım kadarıyla bu durumda etkilenenler ve buna göre alım yapanlar olmuş. Bundan dolayı merak ettiğim için bu soruyu sormak istedim.

Tekrar yazıyorum keşke bu eğitim konusunda diğer arkadaşların söylediği gibi site kur, tanıtımını yap ve kitlesi yüksek olanlardan sitene gelip uye olması için tanıtım yap ikna et. Bunu o kadar uzun uzun gizemli, meraklandırıcı bir yazım şekli olmadan uzun uzun yazmaya gerek kalmadan en başta bu durumu açıklasaydı bu durumu bilen insanlar ona göre eğitimi alırdı ya da almazdı. O zaman bu kadar çok mağduriyet olmazdı diye düşünüyorum.

Arkadaşlar şunu da unutmayın. Hiç kimse sürekli şekilde para kazandıran bir sistemi satmaz. Çünkü satarsa kendisinin de bu sistemden para kazanamayacağını bilir. Ya da sistem doyum noktasına gelir. O zaman oradan da kazanmak için bu şekilde eğitim seti vb hızlı kazanç elde etmeye çalışılır sonra zaten son olay biter.

Para veren ve mağdur olan arkadaşlara da çok geçmiş olsun diyorum. Konu sahibi arkadaştan da maddi durumu zor durumda olan ve çok mağdur olan insanlara para iadesinin yapmasını tavsiye ederim. Çünkü bu şekilde ah alıp para kazanmak vicdani yönden çok sağlıklı görünmüyor
Moonlife, ciggopapa, Cihat16 ve 13 kişi bunu beğendi.
  #336  
Okunmamış 23.07.2020, 01:38
Üye
 
Üyelik tarihi: 9.04.2014
Yaş: 32
Mesajlar: 1,352
Etiketlendi : 27 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
huseyin23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhabalar konu sahibini ilk konusundan itibaren bütün yazdıklarını tek tek okudum. Konu başında şu olsa olmaz alma, bu olursa olmaz alma, sen uygun değilsin demiş. Tamam orada bir sorun göremiyorum. Günde 3-5 saat vakit ayırmak gerekli , sabırlı olmak gerekli, 30-45 gün para kazanamama durumu var. Bunları konu başından itibaren söylemiş.

Keşke bu eğitim konusunda diğer arkadaşların söylediği gibi site kur, tanıtımını yap ve kitlesi yüksek olanlardan sitene gelip uye olması için tanıtım yap ikna et. Bunu o kadar uzun uzun gizemli, meraklandırıcı bir yazım şekli olmadan uzun uzun yazmaya gerek kalmadan en başta bu durumu açıklasaydı bu durumu bilen insanlar ona göre eğitimi alırdı ya da almazdı. O zaman bu kadar çok mağduriyet olmazdı diye düşünüyorum.

Eski zamanlarda bir arkadaş vardı ismini tam hatırlayamadım. Adam youtube ile sistemle tam ekran geçmeyi ve oradan para kazanılacağını söylüyordu. Ancak önce insanları merak ettirdi. Kendi konumlandırmasını uzman biri gibi gösterdi.

Konu sahibi arkadaş gibi o da aynı mantıkta açmıştı. Önce insanlar videoların görüntülenme izlenmeleri gördüler, Burada ki kazanç ekran görüntüsü gibi, sonra kazançlarda şu kadar kazanıyorum . burada da aynı mantık. Bu arkadaş sonra bu sistemin kopyalanma ya da başka kişiler tarafından paylaşılmasını önlemek için önce insanlardan paraları aldı. Sonra konu sahibi olan gibi google drive tarzı link vererek toplu olarak indirilmesi sağlandı. Sonra bu taktik, tam ekran geçme linkini izleyenlerin hiçbir işe yaramadığını anladılar ve gördüler. Ancak önceden paraları ödedikleri için ve konu sahibi arkadaş gibi iade yoktur eklettiği için banlanma dışında mağdur olanlar paralarını alamadılar. O şekilde konu kapandı.

Bu eğitim de aynı sistem ve strateji olarak uygulanmış. Bu durum bana çok ilginç geldi. Aklıma gelmişken bunu da yazayım istedim.

Konuyu açan arkadaş anladığım kadarıyla bu sistemi çok çok önceden düşünüp, tasarlayıp ve social proff yani kanıt olarak adminlerinde onayını alıp güven sağlamak için bu şekilde bir yol almış.

Ancak konu sahibinin konularında soru soranlara yani eleştirel tarzda soru soranlara, yaklaşımı sert ve iğneleyici bir tavrı oluyordu. Hatta sırf onun için tüm konuları ve yorumları tek tek inceledim ve açıklamalarına tek tek baktım. Bu konuyla alakalı yorum yazacaktım. Neden sizi eleştiren ve sizin gibi düşünmeyen insanlara olumsuz ve sert tutum sergiliyorsunuz ya da adminlere report etmekle tehdit ediyorsunuz diye yazacaktım. Bu durum beni çok rahatsız ediyordu. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil ve bu kişilere bu kadar sert ve iğneleyici yorumlar yazmamalısınız diyecektim. İşlerin yoğunluğundan şimdi yazabildim. Geç yazdıysam kusura bakmasınlar.

Ancak şu durumu bende merak ediyorum. 3 saatlik videoda adminler izleyip mi bu konunun açılmasını uygun gördüler. Yoksa 3 saat çok uzun bir zaman hızlı bir şekilde göz atarak mı konu açıldı? Bunu yazmamın sebebi de konularda admin onaylı olan ve açılan konular genel olarak güven veriyor. Admin onay veriyorsa bu eğitimde sorun yoktur diye düşünen çok fazla kişi olacaktır ki anladığım kadarıyla bu durumda etkilenenler ve buna göre alım yapanlar olmuş. Bundan dolayı merak ettiğim için bu soruyu sormak istedim.

Tekrar yazıyorum keşke bu eğitim konusunda diğer arkadaşların söylediği gibi site kur, tanıtımını yap ve kitlesi yüksek olanlardan sitene gelip uye olması için tanıtım yap ikna et. Bunu o kadar uzun uzun gizemli, meraklandırıcı bir yazım şekli olmadan uzun uzun yazmaya gerek kalmadan en başta bu durumu açıklasaydı bu durumu bilen insanlar ona göre eğitimi alırdı ya da almazdı. O zaman bu kadar çok mağduriyet olmazdı diye düşünüyorum.

Arkadaşlar şunu da unutmayın. Hiç kimse sürekli şekilde para kazandıran bir sistemi satmaz. Çünkü satarsa kendisinin de bu sistemden para kazanamayacağını bilir. Ya da sistem doyum noktasına gelir. O zaman oradan da kazanmak için bu şekilde eğitim seti vb hızlı kazanç elde etmeye çalışılır sonra zaten son olay biter.

Para veren ve mağdur olan arkadaşlara da çok geçmiş olsun diyorum. Konu sahibi arkadaştan da maddi durumu zor durumda olan ve çok mağdur olan insanlara para iadesinin yapmasını tavsiye ederim. Çünkü bu şekilde ah alıp para kazanmak vicdani yönden çok sağlıklı görünmüyor
Cok güzel yorumladin 🙂
  #337  
Okunmamış 23.07.2020, 03:26
esme4125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Hü***** TO*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 5.09.2014
Mesajlar: 407
Etiketlendi : 10 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

Bu Tarz,Eğitim ve E-Kitap gibi konuların açılması yasaklanmalı.Sonu iyi biten bu tip bir konu hiç hatırlamıyorum.Alıcı,satıcı ve forum açısından sanırım daha sağlıklı olacaktır.
Şu da bir gerçektir ki günümüzde ben 10 kazanıyorum,buyur sende buradan 5 kazan diyip cüzi bir miktara işi öğretecek baba yiğit azdır.Alanada Satanada geçmiş olsun..Ölümlü Dünya Kırmayın Kalpleri..Kim Haklı Kim Haksız bilemem ama Bu filmin bir sonu var,Hesap var.
  #338  
Okunmamış 23.07.2020, 04:11
original - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 17.03.2014
Nereden: TOPRAKTAN
Mesajlar: 3,049
Etiketlendi : 44 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

Alıntı:
Invo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aklıma kkundakci geldi gecmis olsun eğitimi alıp memnun kalmayanlara
Profil fotosunda rintintin vardı bizde kendimizi red kit sandık parayı gönderdik
Özünde iyi çocuktu ters gitti sanırım.
  #339  
Okunmamış 23.07.2020, 11:25
Üye
 
Üyelik tarihi: 3.01.2019
Mesajlar: 37
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Millete Hikaye satmayın beyler yazık günahtır
  #340  
Okunmamış 23.07.2020, 11:59
Üye
 
Üyelik tarihi: 9.04.2014
Yaş: 32
Mesajlar: 1,352
Etiketlendi : 27 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
hack_devil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Millete Hikaye satmayın beyler yazık günahtır
Admininde onayladigi hikayeyi aldik biz
Konu Kilitli




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 3 (0 üye ve 3 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 16:19. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker