YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Webmaster Genel > Programlama > Wordpress



User Tag List

Like Tree15Beğeni

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 20.07.2020, 18:04
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 13.02.2015
Mesajlar: 1,504
Etiketlendi : 46 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart Lütfen Okuyun Son Bilgilendirme

Edit: Eğitim dosyası dağıtılmaya başlandı ücret ödeyip dosyayı almayan varsa pm atsın gözden kaçmış olabilir

Son 25 gündür forumu çok meşgul ettim herkes hakkını helal etsin ama bugünden sonra muhtemelen çok fazla konu veya mesaj giremeyeceğim. İzninizle uzun bir aradan önceki son konum olsun

Şu ana kadar forumdaki en kalabalık ticaretim oldu herkese güveni için sonsuz teşekürler 5 yıllık üyeliğim boyunca meğer ne çok takip ve taktir edilmişim çok gururlandım.

Bu konu biraz sohbet ve biraz bilgilendirme havasında olacak bu yüzden herkesten ricamdır alınan gücenen varsa onlarda hakkını helal etsin.

Biraz kendimden bahsetmek istiyorum.
Bendeniz Mete 30 yaşındayım,ailesi olmayan bir insanım 9 yaşında hem anam hem babam tarafından terkedildim.Kendimi bildim bileli çalışırım.Ekmek kavgam hiç bitmedi.Ne adam akıllı bir gençlik nede okul hayatı yaşayabildim.Hayatım boyunca ilk önceliğim herzaman çalışmak oldu,bi şekilde kendimi geçindirmek oldu çünkü tektim zora düşünce arayacağım kimsem yoktu ve hayatta kalmak zorundaydım. Aklınıza gelecek her işi her sektörü denedim battım çıktım yükseldim düştüm ezildim en sonunda bi şekilde de olsa e ticaretten yolumu buldum ve şuan çok şükür koca bir eğlence mekanının tek sahibiyim. Allah zeval vermediği sürecede çalışmaya bir değer üretmeye toplumuma ve kendime faydalı olmaya çalışacağım. Çok okurum(hayvan gibi okurum),az konuşurum,hiçbirşeyi tanımadığım bi başkasından daha iyi bildiğimi iddia etmem. Hiçbir konuda ben ben ben diye sivrilmem.İnançlı bir insanım bu dünyayı düzende tutan ilahi bir güce ve onun adaletine inanırım. Hiçbirşeye tek açıdan bakmam, 3 çocuk babası bulaşık işçisine yoldaki dilenciden daha çok acırım. Kul hakkı kırmızı çizgimdir,zamanında çok fazla ezildiğim için adalet kırmızı çizgimdir. Emeğin ve alın terininin önünde diz çökerim mekanımdaki en düşük ücret 9TL/saattir,garsonlarım 10TL/saaten başlar, salon şefimin aylığı bazen benden çok olur. Helal olsun günde 3 gömlek değiştiriyor hak ediyor. Dürüst bir insanım kendimin dürüstlüğünü kimseye sorgulatmam kusura bakmayın ama bunu sorgulamanız için en az benim kadar açık sözlü olmasınız. Arkadan konuşmam iş çevirmem. Çocukla çocuk olmam dik ve ağır durmayı zorla öğrendim. Herşeyin bir kolayı olduğuna inanırım dil kursuna 8k para vermektense hazırlık eğitimi veren bir üniversite bölümünü kazandım mesela sırf dil için
4x4 bir insan değilim benimde zaaflarım var sorunlarım var kişisel piskolojik dertlerim var cahilliklerim,saçmalıklarım, saçma davranışlarım var hassas noktalarım var ama beni tanımayan kimseye bunları söyleyecek kadar aptal da değilim. Velhasıl kelam siz kendinizi nasıl tanımlarsınız bilmem ama ben düz bir insan değilim ve olmayacağım da.

EĞİTİM KONUSU
Gelelim bu muhabbete tüm forum olmasada çok fazla kişinin uzun süredir bu konuyu takip ettiğini hepimiz biliyoruz. Keşke böyle bir konuyu ilk keşfettiğim 2018 yılında açsaydım da herkes kazanırken 250 tl gibi komik bir rakam herkese uygun gelseydi. Gönül isterdiki ücretsiz olsun ama dediğim gibi ben dürüst bi insanım yine tekrar edeyim ben günün 5 saati uyuyup kalan 19 saat de maraba gibi çalışan bir insanım patron olduğuma bakmayın ben mekanımda elimde tepsiyle turist ağırlayan bir insanım. Bu yoğunluğumun içinde hayatın en değerli şeyi olan zamanımı babamın oğluna dahi bedavaya vermem. Şu an bu eğitim paralı olmasaydı başıma taşlar yağıyordu bundan eminim , hoş muhtemelen bu günden sonrada yağacak ama eğitimi alanlardan bir kişi dahi eğitimi almadan önce dakikalarca defalarca sorgulanmadım eminmisin senin için uygunmudur şunu şunu göze aldın mı diye bana sormadı desin kendisine ücretini iade ederim. Bunu yapmamın sebebi kenti totomu güvene almak değildi yukarda da dediğim gibi Kul hakkı kırmızı çizgimdir. Bu eğitimi almak isteyen yaklaşık 20 kişiyi vazgeçirdim çünkü %100 kazanamayacaklardı buyrun birkaç kanıt burada.

https://hizliresim.com/F30uWA
https://hizliresim.com/epQ6rw
https://hizliresim.com/tNf0B7

Dilerim ki ilk günden beri dediğim gibi derdimin para değil bir değer yaratmak olduğuna hepiniz inanırsınız.


Bu eğitim satışa konulmadan önce adminimiz mNote ile görüşmeler yapıldı kendisine tüm sistemi hem yazılı olarak anlattım hemde eğitim videosunu ilk önce ona ilettim adamcağız tüm gününü ayırıp eğitimi izledi ve yorumu şu oldu.
https://hizliresim.com/eGb1aX

Ek olarak ismimi içeren ve sayfa yenilemeli olarak kanıtlı bir kazanç videosu ilettim kendisine yani kısaca bu eğitimi kafama göre koyup size sunmadım.

Mesaj atan istisnasız herkese zorlada olsa önce konuları ve yorumları okuttum.Bana okutmadın eminmisin diye sormadın ayrıntıları anlatmadın sorularıma cevap vermedin diyen varmı ?

Bu konuyu, eğitimi her ne kadar eleyerek vermeye çalışsamda işin sonunda saçma tepkiler almamak adına ve henüz yol yakınken vazgeçmek isteyen varsa bilgilendirmek amaçlıda açtım.
-Ben size hiçbir şartta kazanç garantisi vaad etmiyorum. Bu eğitimle kesin kazanacaksınız garanti kazanç dediğim bir mesajımı gönderin bakalım ?
-Bana zorla aylık şu kadar kazanırmıyız sorusuna evet dedirtmeye çalışan arkadaşlara inatla hayır kazanç size bağlı dediğimi bilmenizi istiyorum.
-Konuları okuyup eminim evet yapabilirim diyen ve aklında kesin kazanacağım düşüncesi olan ödeme yapmış arkadaşlarıma sesleniyorum: KESİN KAZANÇ DİYE BİRŞEY YOK KAZANMA DURUMU SİZE BAĞLI
-Kesin kazanç vaad edecek olsaydım burayla uğraşmaz haşa Peygamberiliğimi ilan ederdim
-Ben kimseye 10 dakka çalışacaksın sonra yatacaksın demedim min 3 saatten aşağı çalışma süresi söylemedim. Sabırlı olacaksınız emek vereceksiniz dedim
-Herkese şu kadar süre kazanç beklemeyeceksin diye ilettim.
-Herkese sistemli ve sabırlı olmaları gerektiğini ilettim
Yukarda saydıklarımı gözünüz kesmiyorsa şimdiden söylüyorum vazgeçin ve bu eğitimi gidip ihtiyacı olan birine verin.

EĞİTİM SONRASI
-İade şartı hiçbir koşulda yoktur.
-Uygulamaya başladıktan sonraki ilk 30-45 gün arası kazanç yok.
-Skype üzerinden WP teknik konular hariç(Bu konuda destek vermiceğimi yazmıştım) her konuda yardımcı olmaya çalışacağım
-Anlık olarak çok fazla mesaj yığılması durumunda sadece 2 kişi olduğumuz için belli bir süre bekleyebilirsiniz.
-Eğitimi alan arkadaşlara takipli link üzerinden göndereceğim indirme limitiniz 2 dir 2 den fazla indirme yapan arkadaşlara destek vermeyeceğim. BU SİSTEMİN BİTMESİ PATLAMASI VS İMKANSIZDIR SADECE YAYILDIKÇA REKABET ARTAR.
-Eğitimde bazı teknik ayrıntıları anlatmayı unuttum bu yüzden bir text dosyası halinde alacaksınız o ayrıntıları.
-İnsanlık hali olarak atladığım tüm noktaları veya sonradan aklıma gelen eklemelerin hepsini düzenli olarak skype üzerinden herkese ileteceğim
---- Devam edecek


NOTLAR

Çok zorlasamda ismini yazmamı istemeyen bir abimiz 2 eğitim ücreti ödeyerek ihtiyacı olan birine 1 adet hediye etti bende o eğitimi pm atan yurtdışında okuduğunu söyleyen bir öğrenci kardeşime hediye etmek istiyorum kendisini etiket yapıp rencide etmek istemiyorum. Lütfen pm ne bi bak artık kardeşim
-*** ve buradan 2 kişi olarak ilgilenmek üzere toplam 65 kontejan belirledik *** üzerinden bir türlü onay gelmediği için oranın kontejan sayısınıda buraya aktardık tam rakamı bilmiyorum bazı arkadaşlarla kardeşim ilgilendi ama ilerleyen günlerde bilgi vereceğim kontejan tamamen dolmadı zaten.


EFT ciler
Eft yapcam deyip listeyi boş yere işgal eden 6 arkadaşımız kaldı kendilerine bildrim gönderdim saat 17:00 dan sonra isteseniz dahi alamayacaksınız bilginiz olsun. (Havele yapmak zorunda kalacaksınız)

Kontejan durumu:

Belirlediğimiz kontejan tamamen dolmadı eftciler yüzünden daraldı fakat onlardan boşalacak yerler var eğitime daha sonra dahil olmak isteyen olursa max 5 kişi daha alırız. Daha sonra 1(bir) kişi dahi alınmayacağına %100 emin olabilirsiniz.

SONSÖZ

Elimi taşın altına koymayı seven bir insanım Turizm okudum her milletten insanla her kültürden özelliklere sahip kafalarla çok uğraştım insanla uğraşmak bana zor gelmez. Bu eğitimde de bunu dibine kadar yaşayacağıma adım gibi eminim. Ben 25 gündür tüm zamanımı tamamını bu işe ayırarak ekmeğimi sizinle bölüşmenin derdindeyim samimiyetim ve kaygılarımı hepinizin anlaması dileği ile umarım boynuz kulağı geçer herkes benden kat kat fazla kazanır.

Eğitim saat 20:00 da satın alan herkese iletilecektir. Gazamız mübarek olsun.

Herkese hayırlı ve bol kazanç dilerim.
elisafa, kapgankaan, byoe ve 3 kişi bunu beğendi.

Konu seric33 tarafından (20.07.2020 Saat 18:59 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
  #2  
Okunmamış 20.07.2020, 18:09
Üye
 
Üyelik tarihi: 14.06.2016
Nereden: Matrix
Mesajlar: 840
Etiketlendi : 19 Yazıda
Etiketlendi: 3 Başlıkda
wisex isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Wordpress konusunda en uygun fiyatlarla A'dan Z'ye teknik destek,kurulum,yedekleme,virüs temizleme,tema ve eklentilerle yardımcı olurum.

Skype: https://join.skype.com/invite/iaMi95IWwemI
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Okunmamış 20.07.2020, 18:15
Üye
 
Üyelik tarihi: 4.09.2013
Yaş: 26
Mesajlar: 1,288
Etiketlendi : 40 Yazıda
Etiketlendi: 5 Başlıkda
Standart

İş arıyordum öğrenciyim umarım mete abi hayatımı değiştiren insan olur Allah utandırmasın.

Konu PiriReis tarafından (20.07.2020 Saat 18:18 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Okunmamış 20.07.2020, 18:18
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 13.02.2015
Mesajlar: 1,504
Etiketlendi : 46 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

Alıntı:
sevkibilge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Wordpress konusunda en uygun fiyatlarla A'dan Z'ye teknik destek,kurulum,yedekleme,virüs temizleme,tema ve eklentilerle yardımcı olurum.

Skype: https://join.skype.com/invite/iaMi95IWwemI
işini iyi yapan bir arkadaştır kefil olmamakla birlikte tavsiye ederim.

Konu seric33 tarafından (20.07.2020 Saat 18:21 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Okunmamış 20.07.2020, 18:20
Üye
 
Üyelik tarihi: 4.09.2013
Yaş: 26
Mesajlar: 1,288
Etiketlendi : 40 Yazıda
Etiketlendi: 5 Başlıkda
Standart

Alıntı:
seric33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
işini iyi yapan bir arkadaştır kefil olmamakla birlikte tavsiye ederim.

---------- Spam Engelliyici 18:18 ---------- Önceki Mesaj 18:15 ----------



Hani son paran değildi len babam verdi durum iyi dedin bana son paraysa iade ederim sana ücretsiz veririm skypına bak.
Yok abi cidden sorun değil Kendime birşeyler katmak için bile verilir bu para
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Okunmamış 20.07.2020, 18:22
Karamanli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
IB***** şE*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 5.10.2018
Nereden: Karaman
Mesajlar: 435
Etiketlendi : 5 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Rabbim tüm Egitim alan arkadaşlarımın emegini yaglı çıkarsın inşAllah. Hayırlı ugurlu olsun. Bana ve tüm arkadaşlarımıza
Tarkan18 bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Okunmamış 20.07.2020, 18:22
aykut267 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 8.09.2013
Nereden: Yotunheim
Mesajlar: 2,347
Etiketlendi : 51 Yazıda
Etiketlendi: 5 Başlıkda
Standart

Olurda daha sonra tekrar satış olursa alıcam bakalım. Para yok şu sıra alamadım. Alan arkadaşlara bol kazançlar, sizede hayırlı satışlar hocam.
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Okunmamış 20.07.2020, 18:25
byoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 16.10.2014
Nereden: Bursa/İstanbul
Yaş: 25
Mesajlar: 157
Etiketlendi : 9 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

Eğitimi ısrarla alan birisiyim. Hocama yazdığımda yaklaşık 15 dakika boyunca bu işin emek ve sabır istediğini anlatıp eğer bunları karşılayamayacaksam almamam gerektiği konusunda uzun uyarılarda bulundu. Her girişimde olduğu gibi bu eğitimi alanlarda da başarılı olanlarda olmayanlarda olacaktır zaten herkes başarılı olsa %100 kazanç garantili satış diye konu açılırdı Admin onaylı bu eğitime yalnızca bir eğitim olarak bakılmamalı çünkü aynı zamanda e-ticaret konusunda bilgi sahibi birisinden tecrübe satın alıyorsunuz.
seric33 bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Okunmamış 20.07.2020, 18:29
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 13.02.2015
Mesajlar: 1,504
Etiketlendi : 46 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

Alıntı:
byoe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eğitimi ısrarla alan birisiyim. Hocama yazdığımda yaklaşık 15 dakika boyunca bu işin emek ve sabır istediğini anlatıp eğer bunları karşılayamayacaksam almamam gerektiği konusunda uzun uyarılarda bulundu. Her girişimde olduğu gibi bu eğitimi alanlarda da başarılı olanlarda olmayanlarda olacaktır zaten herkes başarılı olsa %100 kazanç garantili satış diye konu açılırdı Admin onaylı bu eğitime yalnızca bir eğitim olarak bakılmamalı çünkü aynı zamanda e-ticaret konusunda bilgi sahibi birisinden tecrübe satın alıyorsunuz.
şu eğitimden alnımızın akıyla çıkarsak önümüzdeki aylarda tüm forumu e ticaretci yapacağım yetti gari adsense karısının kıvırıklığı.
30-40 Saatlik dropship eğitimi yolda inşallah
byoe bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Okunmamış 20.07.2020, 18:32
Rewossky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
YouTube 🎥
 
Üyelik tarihi: 2.08.2016
Nereden: Pripyat
Mesajlar: 6,428
Etiketlendi : 394 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Rewossky - İCQ üzeri Mesaj gönder Rewossky - AİM üzeri Mesaj gönder Rewossky - MSN üzeri Mesaj gönder Rewossky - YAHOO üzeri Mesaj gönder Rewossky isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
byoe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eğitimi ısrarla alan birisiyim. Hocama yazdığımda yaklaşık 15 dakika boyunca bu işin emek ve sabır istediğini anlatıp eğer bunları karşılayamayacaksam almamam gerektiği konusunda uzun uyarılarda bulundu. Her girişimde olduğu gibi bu eğitimi alanlarda da başarılı olanlarda olmayanlarda olacaktır zaten herkes başarılı olsa %100 kazanç garantili satış diye konu açılırdı Admin onaylı bu eğitime yalnızca bir eğitim olarak bakılmamalı çünkü aynı zamanda e-ticaret konusunda bilgi sahibi birisinden tecrübe satın alıyorsunuz.
"ADMİN ONAYLI" Kısmını açmak gerek, admin onaylı demek adminlerin bu işte bir eli olduğu veya sorumluluğa sahip olması vs. değildir. TAKTİK ve benzeri içerikler adminler tarafından incelenmeden satılmamaktadır. Çünkü zamanında saçma sapan bir çok şeyi taktik diye satmaya çalışan oldu. Bunun önüne geçmek için boş içerikler reddedilip az da olsa bir ışık gözüken mantıklı içerikler onaylanmaktadır.

Bu bilgilendirmeyi yönetim adına yapmak gerekliliği doğdu, nitekim talep sebebi ile umarım yaşanmaz ama olası olumsuz durumlarda bu durumun çarptırılmasını önlemiş olalım.
__________________

Konu ve mesajlar için talep, şikayet ve diğer durumlar için MODERATÖRE BİLDİRbutonunu kullanınız.:

Özel Mesaj Göndermek İçin Tıklayınız :
Forum Kuralları İçin Tıklayın : www.ytpara.com/Kurallarımız
Mağduriyet vb durumlarda şikayet oluşturmak için : https://www.ytpara.com/109-sikayetim-var/
Yönetim Kadrosuna Buradan Ulaşabilirsiniz : www.ytpara.com/showgroups.php


Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 07:34. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker