YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Webmaster Genel > Programlama > Wordpress



User Tag List

Like Tree809Beğeni

Konu Kilitli
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 17.07.2020, 01:11
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 13.02.2015
Mesajlar: 1,504
Etiketlendi : 46 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart Eğitim Çıktı Yeni Kazanç Sistemi

Bismillahirrahmanirrahim

Edit6: SATIŞ KAPALI



Memnun kalan veya çalışmaya başladığımız arkadaşlarla sohbetlerimizden şöyle 8-10 tane bırakıyorum umarım yeterlidir.
https://hizliresim.com/3TAWhU
https://hizliresim.com/6AIavU
https://hizliresim.com/iYlpEg
https://hizliresim.com/BZky8Z
https://hizliresim.com/tXyVdV
https://hizliresim.com/tWXCOe
https://hizliresim.com/ekZuvI
https://hizliresim.com/tmRK1T
https://hizliresim.com/OJ7EI8
https://hizliresim.com/gQPyeV
https://hizliresim.com/x1FBWn
https://hizliresim.com/vGdpCh
https://hizliresim.com/tjyOjg

İlk Konuda 5k teklif eden arkadaş
https://hizliresim.com/fvMasX

Eğitimin ilk 30-45 günlük süresince yapılacakları daha önceden farklı şekilde yapan bir arkadaşımız biraz önde başlayarak 3. günde kazanca giden ilk basamağını oluşturdu.
Kazanmama ihtimali olan her işi deneyip bu işe asla yapılamaz diyen arkadaşlarımızın yorumlarına çok üzüldüğümü bir daha daha belirtmek isterim 1-2 hafta bile olsa deneseydiniz keşke işe koyulan yol alıyor çünkü.

https://hizliresim.com/z5SZgn




Herkese merhaba arkadaşlar birkaç hafta önce BURADA konusunu açıp ön bilgi topladığım kazanç sisteminin eğitimini çok şükür bitirmiş bulunmaktayım. Bu süreçte hepinizin vermiş olduğu önerilere tek tek çok teşekür ederim ayrıca bu süreçte bana sürekli yardımcı olan adminler @mNote ve @fatihbaz hocama da sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Konuyu açmamla skyp ve pm sayım coşmuş durumda, bu kadar ilgi çekeceği aklımın ucundan dahi geçmezdi açıkcası ben bu forumdaki arkadaşlarımın hala youtube üzerinden kazanç elde ettiğini sanıyordum ama malesef öyle değilmiş borcun harcın içinde yüzen onlarca insandan tonla özel mesaj aldım keşke almasaydım inanın çok üzüldüm. Özellikle bir arkadaşımız varki skype ın başında o yazdıkça ben kahroldum kendisine de söz verdim ilk 3 satışın ücretini kendisine vereceğim ve eğitimi ücretsiz teslim edeceğim. Ayrıca durumunun kötü olduğunu bildiğim fatih ardeşime ,uğur abime ve forum üyesi olmayan 1 öğrenci kardeşime bu eğitim ücretsiz verilecektir(hiçkimseyi rencide etmemek adına ve kendilerine ulaşılmaması adına kullanıcı isimlerini eklemedim adminlere verebilirim).
Umarım tüm bunlar derdimin para olmadığını kanıtlamaya yeter.Samimiyetime inanmanız benim için en büyük kazançtır.

GELELİM EĞİTİME NEDİR BU SİSTEM ?
Sanırım ilk konumdaki anlatma şeklimden olayı birçok insan çok farklı beklentilere girdi fakat diğer konuda da belirttiğim gibi bu eğitimde anlattığım şeyler namus gibi saklanan,kimsenin bilmediği ,üst düzey bilgi deneyim vs gerektiren birşey değil tam tersi inanılmaz basit ve herkesin aklına gelecek türden birşeydi. Ben bu bildiğiniz şeyleri uygulaması daha kolay ve tersine müdendislik şeklinde bir tarzda sizlere sunacağım.

EĞİTİMİN İÇERİĞİ
Buyrun...
Bu sistemde genel olarak yapılacak işlemler Wordpress ve sosyal medya platformları üzerinden yapılmaktadır eğitimi almadan önce bunu göz önünde bulundurun lütfen.

Ben eğitimi Wordpress üzerinden yapılacak şekilde hazırladım FAKAT dileyen olursa web sayfası kolunu eğitimde anlattığım işlemlerin hepsini Blogspot a da uygulayarak da yapabilir çünkü mantık birebir aynı şekilde işlemektedir. Bir web sayfamız olacak yani.

YAPILACAK ŞEY TAM OLARAK ŞUDUR: Bir Wordpress sitesi kurup buradan reklam geliri elde etmek. Eeee bu zaten olan bişey bumuymuş ? Evet bu gerçekten bu en başında da dedim hepinizin bildiği bişey.

Olayı farklı kılan şey ben gelirlerimi adsense,adjo,affiliate.CPA vs gibi yöntemlere bağlamıyorum. Gelirlerimi banlanması imkansız bir sisteme oturtuyorum ve hatta yerine göre ne kadar kazanmak istediğimi de kendim belirliyorum. Bu sistemde istediğim zaman ödeme alabiliyorum Sitemi, kaynaklarımı ,içeriklerimi vs TAMAMEN bilinen yöntemlerin dışında işletiyorum. Ve reklam tıklaması almak için uğraşmıyorum

Kısaca BEN REKLAMIN REKLAMINI YAPIYORUM. DİYEBİLİRİM O nasıl bişeymiş yaa ? Öyle bişe işte

Sizin bu eğitimde öğreneceğiniz şeyde işte tam olarak bunlardır. Bu eğitim 1 yıllık araştırma ve 4 aylık bir uygulamadan sonra başarı elde ettiğim ve kazançlarınızın asla banlanmayacağı, manuel çalışmayı ön planda tutan, %70-80 i şahsıma ait olan fikirlerin bir araya gelmesi ile olşmuş başarılı bir kazanç sisteminin eğitimidir.
Umarım yeteri kadar ayrıntı vermişimdir.
Buraya kadar okuduktan sonra bu eğitim kesin budur,şudur,haa şunu anlatıyormuuşş deyip hala alacaksan sonrada e ben zaten biliyordum diyeceksen,başıma yılların WP uzmanı kesileceksen,bu kadar şeyi yapcaksam gider şunu yaparım, vs vs vs gibi sebeplerle ağlayacaksan ALMA

KİMLER İÇİN UYGUN DEĞİL


Bu kısım cidden çok önemli özellikle bu kısmı lütfen okuyun

Eğitimde Wordpress site kurma aşamaları anlatılmayacaktır fakat örnek site ve nasıl olması gerektiği ayrıntılı şekilde anlatıldı wordpress kurmayı biliyorsunuz kabul ederek anlatılmıştır. Eğer wordpress konusunda bilgi,birikim sahibi değilseniz ya hazır site kurdurun yada bilen birinden destek alın. Wp bilmiyorsanız veya öğrenemeyecekseniz size uygun değildir.


Bu eğitim hazırlanmandan önce sistemin tüm içeriği ve tüm kazanç kanıtları(videolu ve şüphe götürmez bir şekilde) forum modu olan @mNote ye iletilmiştir. Aşağıdaki kazanç görüntüsü kurmuş olduğumuz 1 siteye aittir. Ve en az kazandığım sitedir. Store ve Satış kelimelerine aldanmayın ben kazançlarımı optimize etmek adına böyle bir sistem yaptım siz direk olarak banka hesaplarınıza alacaksınız.

son 20 gündür eğitimle ilgilenmekteyim ve kazanç azaldı yinede kötü değil


Bir Günlük en yüksek kazancımız



Basit bir hesapla ilk 30-45 günden sonra günlük ortalama minimum 3 saatlik bir çalışma ile AYLIK TAHMİNİ 500-700$ başlangıç kazançlarına ulaşmanız mümkündür daha sonra profesyonelleştikçe bu rakamlar artacaktır. Tabiki hiçbirşey garanti be kesin değildir herşey size bağlı söylemem bile gerek yok sanırım

Tüm belgelerin doğruluğu modlarca kanıtlanmıştır eğer aklında hala yalan söylüyor düşüncesi varsa...
Aklında bu eğitimi aldıktan sonraki gün oturduğum yerden dolarları sayacağım düşüncesi varsa...
Burada anlatılan şey için beklentin çığır açan yepyeni bir '' TAKTİK'' ise...
Eğitimi aldıktan sonra e bu zaten bilinen birşey diyeceksen amcanın oğlu bunu 10 yıldır yapıyor olacaksa, bok atacaksan.
Eğitimi aldıktan sonra ben bunu yapamam,bu zor bir sistem ohoo kim uğraşacak vs vs gibi bahanelerle iade isteyeceksen...
Bu kadar şeyle uğraşacağıma şunu şunu yaparım diyeceksen( Git onu yap)
Kısacası kötü niyetli isen ve çalışmadan yan gelip yatmak derdindeysen...
BU EĞİTİM SENİN İÇİN UYGUN DEĞİLDİR


BU SİSTEMİ AKTİF OLARAK İŞLETMEK İÇİN GEREKLİ OLANLAR

SÜRE: Çalışmaya başladığınız ilk 30-45 Gün içinde kazanç elde etmeyeceksiniz bunu göz önüne alın ve sabrınız yoksa uzak durun.Bu süre sistemi aktif şekilde işletmek için macburidir
İlk ay günlük minimum 4-5 saat daha sonra günde max 3 saat çalışacaksınız
PROGRAMLAR: Blogspot veya wordpress,gmail,sosyal medya,translate vs üzerinden işlem yapılacaktır uzmanı olmanız gerekmez ama temel varsa iyi olur ( Ben tabikide herşeyi sıfırdan anlatacağım). Ek olarak birkaç online yazılım kullanacağız yani PC şart.
BAŞLANGIÇ YATIRIMI: Çok değişken olmakla birlikte cebinizde en kötü ihtimalle ilk ay ve sonraki aylar için 50$ lık bir yatırım bedeli olmasını tavsiye ederim.(Hiç yatırım yapmadan da girilebilir ama daha çok emek ister)
DİL BİLGİSİ: İngilizce olarak çalıştığım için bu türde örnekler gösterdim fakat. Türkçe çalışmanızı şiddetle öneririm. Çünkü Türkçe de rakip yok gibi bişey yine de eğer orta düzey veya bir tık üstünde yabancı dil bilgisine sahipseniz İstediğiniz dilde çalışabilirsiniz. Ek olarak anlattıığım herşeyi translate ile çözebilirsiniz. Translate iyi çalışmakta iyi işler çıkarmakta
EMEK: Bu en önemli kısımdır çünkü bu sistem %99 manuel çalışmaya dayanır bot veya otomatik olan en ufak bir işlem yoktur. Emek veren kazanacak

SATIŞ İŞLEMİ-FİYAT-İŞLEYİŞ
Malesef ilk konuda dediğim gibi bu eğitimi herkese veremeyeceğim çünkü herkesin bu işe girmesini ve sabırsızca saldırıp ortamı çöplüğe çevirmesini istemiyorum sabırlı ve sistemli çalışacak birkaç kişi benim için yeterlidir, bu eğitimi alsa dahi hiç kazanmayacak ve suçu bana veya bu sistemin saçma oluşuna bağlayacak olanlar olacak bundan eminim.
Bu sebeple eğtim max 30-35 kişiye verilecek ve bende en fazla okadar kişiyle ilgilenebilirim. 30 kişinin hepsine günlük 20şer dakika ayırsam 10 saatlik bir çalışma sürem olacak.


Gönül isterdiki ücretsiz şekilde herkese dağıtayım ama samimiyetime inanıyorsanız açıkca konuşacağım hiçkimse babasının oğluna dahi günde 10 saati bedavaya vermez ve benim de bir düzenim ve sürekli olarak yürütmek zorunda olduğum işlerim var bu süreçte tüm zamanımı eğitimi alanlara harcamak zorunda olduğum için yaptığım diğer tüm işlerimi yürütecek insanlara ödemeler yapmak zorundayım

FİYAT: Bu konuyu hem adminlerden hemde sizden aldığım çok fazla öneri sonucu uzun uzun değerlendirdim ve hem kursu alacak hemde ilk yatırım miktarını yapabilecek durumda olacak arkadaşlarım için en uygun fiyat olarak 250 Tl belirledik.

İŞLEYİŞ:Eğitim için belirlenen kontejanı önümüzdeki birkaç gün içinde dolduracağımızdan eminim yeterli kişi sayısına ulaştıktan sonra eğitimi alan herkese dosyalar aynı anda iletilecektir.
Parayı aldıktan sonra eğitimi göndermezsen diye düşünüyorsanız korkmayın eğitim dosyası şu an moderatörler de mevut ben göndermezsem onlar gönderir

İADE: Dijital ürünlerin hiçbir şartta iadesi olmaz. Eğitimin sonunda söylediğim şey hariç

Umarım bu sistem tüm arkadaşlarımıza hayırlı kazanç kapıları açar. Arkadaşlar bu konuda yemin edebilirim ki 20 gündür tek işim bu eğitimi hazırlamak her bölümü her yeri en ufak ayrıntı kaçırınca silip yeniden hazırladım defalarca kez kayıt alıp sildim büyük bir emeğin sonucu hazırladım ve emin olabilirsinizki istediğim tek şey bi şekilde de olsa bir yarar sağlamak bir değer üretmekti. Gazamız mübarek olsun herkese bol kazançlar diliyorum.

İletşim sadece skyp : mete.st veya PM

Konu Ticaret konusudur
Forum kuralları geçerlidir
Geyik gırgır baltalama vs report edilecektir.

Fatura isteyen arkadaşları adres isim soy isim tc bilgileri verirse adreslerine fiziki fatura karşı ödemeli olarak iletilecektir.
fatihbaz, Mesut, Doqal ve 19 kişi bunu beğendi.

Konu seric33 tarafından (22.07.2020 Saat 15:37 ) değiştirilmiştir.
Reklamlar
  #2  
Okunmamış 17.07.2020, 01:12
niyazi16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 30.12.2013
Yaş: 34
Mesajlar: 373
Etiketlendi : 21 Yazıda
Etiketlendi: 4 Başlıkda
Standart

edit.

Konu niyazi16 tarafından (22.07.2020 Saat 23:40 ) değiştirilmiştir.
  #3  
Okunmamış 17.07.2020, 01:13
mNote - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Administratör
 
Üyelik tarihi: 27.05.2013
Nereden: Youtube
Yaş: 35
Mesajlar: 5,854
Etiketlendi : 3236 Yazıda
Etiketlendi: 22 Başlıkda
Standart

Eğitim videosu 3 saat civarında tüm eğitimi izledim yeterli seviyede. İlk kazanç için 30 40 gün gibi bir süre ve günlük bir kaç saatlik çalışma gerektirdiği için deneme yapılmadı. Video yeterince ikna ediyor. Youtube gibi video bas arkana yaslan türünde bir iş değil. Gelir elde etmek için günlük bir kaç saat çalışmanız gerekir zor bir iş değil. Dil bilgisi gerekebilir veya translate. Gelir durumu tamamen size bağlı çalıştığınız kadar kazanırsınız veya daha da geliştirebilirsiniz.Düzenli olarak çalışıldığında ek gelir olur. Kendim test edemediğim için paylaşabileceğim bilgiler bu kadar.
By.Solver, denizkan38, ytynk93 ve 7 kişi bunu beğendi.
__________________
Başarısızlar Mazeret Arayanlar Başaranlar Yöntem Arayanlardır.
  #4  
Okunmamış 17.07.2020, 01:13
FatihYT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 8.02.2015
Nereden: YouTube
Yaş: 28
Mesajlar: 3,538
Etiketlendi : 80 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
FatihYT isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

beklenen konu geldi emeğinize sağlık hocam
  #5  
Okunmamış 17.07.2020, 01:16
RA***** HA*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 18.03.2017
Nereden: konya
Yaş: 43
Mesajlar: 647
Etiketlendi : 6 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

eğitime talibim, şartları okudum, azimli hırslı çalışırım ilk alan olmak isterim.
Saygılarımla.
  #6  
Okunmamış 17.07.2020, 01:24
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 13.02.2015
Mesajlar: 1,504
Etiketlendi : 46 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

Alıntı:
reoanew Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
eğitime talibim, şartları okudum, azimli hırslı çalışırım ilk alan olmak isterim.
Saygılarımla.
pm yada skyp lütfen
  #7  
Okunmamış 17.07.2020, 01:26
ytynk93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 20.09.2013
Nereden: izmir
Mesajlar: 614
Etiketlendi : 20 Yazıda
Etiketlendi: 3 Başlıkda
Standart

hocam uğraştığın belli oluyor zaten kaç gündür sabırsızlıkla seni bekliyorduk
emeğine sağlık eğitimde ben de olmak istiyorum.
  #8  
Okunmamış 17.07.2020, 01:27
AH***** KO*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 30.09.2015
Mesajlar: 7,622
Etiketlendi : 81 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

inşallah bir çok kişiye gelir kapısı olur.

şimdiden alan arkadaşlara başarılar
  #9  
Okunmamış 17.07.2020, 01:36
Katip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gü***** TU*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 9.05.2014
Nereden: Samsun
Yaş: 34
Mesajlar: 6,056
Etiketlendi : 507 Yazıda
Etiketlendi: 12 Başlıkda

YOUTUBER
Standart

Günlerdir bekliyordum ben de ödemeyi geçtim beklemedeyim bakalım

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  #10  
Okunmamış 17.07.2020, 01:36
Üye
 
Üyelik tarihi: 11.07.2019
Mesajlar: 50
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Konuyu görünce Gözlerim ışıldadı uykum kaçtı, demekkiihtiyaç var. Güvensizlik sezmedim, talip olduk hayırlısı.
Konu Kilitli




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 2 (0 üye ve 2 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 11:30. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker