YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > YouTube - Giriş > Yeni Başlayanlar



User Tag List

Like Tree1Beğeni
  • 1 Post By reoanew

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 31.10.2018, 19:51
Üye
 
Üyelik tarihi: 6.09.2013
Mesajlar: 1,154
Etiketlendi : 14 Yazıda
Etiketlendi: 6 Başlıkda
Standart 2018 Yılı Creator Letter (YouTube Ceo Açıklaması)

Beyler YouTube Ceosu Susan içerik oluşturucuları için bir kaç gün önce bir analiz yayımlamış aramızda ingilizcesi sağlam olan varsa videoyu analiz edebilir mi. Türkçe altyazı malesef yok malesef pek bir şey anlamadım.

13 madde saymış ve güncellemeler hakkında bilgiler vermiş bir faydası olur mu bize acaba

Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
  #2  
Okunmamış 31.10.2018, 20:31
Üye
 
Üyelik tarihi: 18.12.2015
Nereden: https://t.me/*******
Mesajlar: 792
Etiketlendi : 13 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
YouByVRO - İCQ üzeri Mesaj gönder YouByVRO - AİM üzeri Mesaj gönder YouByVRO - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı ile Cevapla
  #3  
Okunmamış 31.10.2018, 20:45
Hayalet301 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 24.01.2015
Mesajlar: 3,714
Etiketlendi : 50 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

Alıntı:
Skrillex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Beyler YouTube Ceosu Susan içerik oluşturucuları için bir kaç gün önce bir analiz yayımlamış aramızda ingilizcesi sağlam olan varsa videoyu analiz edebilir mi. Türkçe altyazı malesef yok malesef pek bir şey anlamadım.

13 madde saymış ve güncellemeler hakkında bilgiler vermiş bir faydası olur mu bize acaba

@cesur

hocam bu vıdeo konuyu özet geçebilirmisin. çok masraflı oluyorum kusuruma bakma.
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Okunmamış 31.10.2018, 22:25
RA***** HA*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 18.03.2017
Nereden: konya
Yaş: 43
Mesajlar: 647
Etiketlendi : 6 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

hocam konuşmanın türkçesi; (Uzun uzun uğraşmak yerine translate ile hallettim )
Değerli İçerik Oluşturucular,
YouTube, 2005'ten beri, hayvanat bahçesindeki tek bir videodan, milyarlarca insanın bilgi, yaratıcılık ve bağlantı için her güne dönüştüğü küresel bir video kütüphanesine dönüştü. Bugün YouTube, yeni nesil medya şirketlerini oluşturan ve dünyanın her köşesinden hayranlarını çeken çeşitli içerik oluşturucular topluluğudur. Tarih yazıyorsunuz ve insanların video izleyiş biçimlerini değiştiriyor, birbirinizle etkileşime giriyor ve seslerini paylaşıyorsunuz. Bunu yapmanıza yardımcı olmaktan onur duyuyorum ve gördüğüm şeyden ilham almaya devam ediyorum.
Geçen yıl, 1 milyondan fazla abonesi olan kanal sayısı% 75 arttı. Her ay, müzik kültürünün bir parçası olmak ve yeni şarkılar ve sanatçılar keşfetmek için YouTube'a bir milyardan fazla hayran geliyor. Bu ivmeden yola çıkarak, YouTube Müzik'i İngiltere, İrlanda, Almanya, Avusturya, Fransa, İtalya, İspanya, İsveç, Norveç, Finlandiya, Rusya, Kanada, Danimarka, Belçika, Hollanda, Lüksemburg ve Brezilya’ya genişlettik. Geçtiğimiz aylarda YouTube Artist Spotlight serimizdeki Janelle Monáe , J Balvin ve Shawn Mendes'le ilgili üç yeni öykü yayınladık . Son üç çeyrekte 13 YouTube Orijinali yayınladık. Bunlardan üçü Almanya, ikisi de Fransa'da.
Tüm bunlar, sizin tarafınızdan desteklenen yaratıcı ekonomi nedeniyle mümkündür. Bununla birlikte, AB Parlamentosu'nun 13. Maddeyi, bugün gördüğünüz interneti büyük ölçüde değiştirebilecek telif hakkı yasası üzerinde oy kullandığı için , bu büyüyen yaratıcı ekonomi tehlikeye giriyor.
Yazılı olarak 13. Madde, milyonlarca insanın - sizin gibi içerik oluşturuculardan günlük kullanıcılara - YouTube gibi platformlara içerik yüklemesini engellemekle tehdit ediyor. Ayrıca, AB’deki kullanıcıların, her yerde içerik oluşturucuların kanallarında zaten canlı olan içerikleri görüntülemelerini engellemekle tehdit ediyor. Bu, YouTube'un dil sınıfları, fizik dersleri ve diğer nasıl yapılır? Gibi eğitim içeriğinin inanılmaz video kütüphanesini içerir.
Bu yasa, hem geçim kaynağınıza hem de sesinizi dünya ile paylaşma becerinize bir tehdit oluşturmaktadır. Ve önerildiği şekilde uygulanırsa, Madde 13, yüz binlerce iş, Avrupalı ​​yaratıcı, işletme, sanatçı ve çalışanı tehdit ediyor. Teklif, YouTube gibi platformların yalnızca az sayıda büyük şirketten içeriğe izin vermesini zorlayabilir. Platformların daha küçük orijinal içerik oluşturuculardan içerik barındırması çok riskli olacaktır çünkü platformlar artık bu içerik için doğrudan sorumlu olacaktır. Hak sahiplerinin adil bir şekilde tazmin edilmesinin öneminin farkındayız, bu nedenle Content ID'yi ve her tür içerik sahibini ödeyecek bir platform oluşturduk. Ancak 13 üncü maddenin istenmeyen sonuçları bu ekosistemi riske atacaktır. Daha iyi bir yol bulmak için endüstri ile çalışmaya kararlıyız.
Kanalınızı nasıl etkileyebileceği ve hemen harekete geçeceği hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen biraz zaman ayırın . Dünyaya sosyal medyadan (#SaveYourInternet) ve kanalınızdan yaratıcılığın neden önemli olduğunu ve bu yasamanın sizi nasıl etkileyeceğini anlatın.
2018 için önceliklerimiz hakkında bir güncelleme için lütfen okuyun.
İletişim ve Şeffaflık
Size daha önce de yazmış olduğum gibi, görüşmelerinizin gerçekleştiği yerde sosyal ve video ile iletişim kurmak için bilinçli bir çaba harcadık. Geri bildirimlerinize dayanarak, @TeamYouTube tanıtıcımız ve İçerik Oluşturucu İçeriği kanalımızda , daha küçük testler veya deneyler de dahil olmak üzere, YouTube'daki değişikliklerle ilgili ürün güncellemelerinin sayısını veya “başa başâ€ mesajlarını da artırdık . Ayrıca , daha önce İçerik Oluşturucu Akademisi kanalındaki YouTube İçerik Oluşturucu kanalımızdaki yararlı eğitici ve ilham verici içerik oluşturucu hikayelerini paylaşmaya devam ediyoruz . Bu çabaları artırmak için çalışıyoruz. Kendi kanalıma daha fazla video gönderiyorum ve 100'üncu videolarını yayınlayan İçerik Oluşturucu kanalı!
Bizden basit bir şekilde ve tek bir merkezi konumda iletişim kurmak istediğinizi duyduk. Bu noktaya kadar, platform haberleri ve ürün güncellemeleri için yeni tek noktadan mağaza olan YouTube Studio'yu kullanıma sunduk . Bu, yeni özellikler, içerik oluşturucu akademisi videoları ve İçerik Oluşturucu Insider haftalık haberleri ile ilgili duyurular gibi YouTube ile ilgili bilgileri almak için en öncelikli yerdir. Bu kolay görüntülenen kontrol paneli, en son haberleri bulabileceğiniz ve yıl sonuna kadar tüm içerik oluşturucuların yeni ana sayfası olacak.
Son olarak, liderliğimiz dünyadaki yaratıcılarla yüz yüze görüşmeye devam ediyor. Robert Kyncl ve Neal Mohan, Berlin'deki İçerik Oluşturucu Zirvesi'nde Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'daki yaratıcılarla konuştu. Robert, İçerik Oluşturucu Röportajlarına devam ettiBerlin'de Caspar Lee ve YouTube APAC'ın Genel Müdürü Gautam Anand ile birlikte Seul'deki Koreli yaratıcı Dotty ile oturdu . Seul'deki Yaratanlar Zirvesi'nde, Asya Pasifik’in dört bir yanından yaratıcılarla birlikte inanılmaz bir fırsat yakaladık ve Kasım ayında gerçekleştireceğimiz 2018 Yaratıcı Zirvesi’nde Latin Amerikalı yaratıcıları ağırlamayı dört gözle bekliyoruz.
Başarılı olmana yardım etmek
Para kazanma işinizin kalbidir. Bu amaçla, bu çeyrekte para kazanma sistemimizin doğruluğunu% 10 artıran para kazanma sistemlerimiz için bir güncelleme yayınladık.
Son mektubumda, reklamverenlerimize, reklamveren dostu kurallarımızla ilgili olarak videolarında neyle ilgili özel bilgiler sunmaları gerektiğini soran yeni bir video yükleme akışını test etmek için pilotumuz hakkında konuştum. Pilottaki çoğu içerik oluşturucu, videolarındaki içeriği doğru bir şekilde temsil edebildi ve içerik türlerinin reklamlara uygunluğu açısından içerik oluşturuculara daha fazla şeffaflık sağlıyor. Yıl sonundan önce daha fazla içerik oluşturucuya kendini sertifikasyon sunmayı ve 2019'un başlarında genişlemeyi planlamayı umuyoruz.
Bu yaz, Kanal Üyeliklerini duyurduk ve o zamandan beri, binlerce içerik oluşturucunun bu özellikten yararlandığını gördük. Örneğin , Mermer Makinenin yaratıcısı olan Wintergatan , kanal üyeliği ekledikçe gelirini% 50'den fazla büyüttü ve onu yeni nesil Mermer Makinesi ve Dünya Turu için kullanmak için kullanıyor. Oyun yaratıcısı Markiplier gelirini% 20 artırdı ve Komedi yaratıcısı Mike Falzone , YouTube gelirini üçe katladı. Ayrıca, içerik oluşturucuların özel Brezilya Jiu Jitsu teknik videoları ve Ola Englund'ı tanıtan TriStar Gym gibi yaratıcı çalışmaları desteklemek için Üyelik kullandıklarını da gördük.üyelerine çevrimiçi gitar dersleri sunmak. Bu başarıdan dolayı, üyelik kanallarını daha fazla kanala ulaştırmayı ve abone eşiğini 100.000'den 50.000 aboneye düşürmeyi hızlandırıyoruz. Gelecek aylarda üyeliklerinizi daha da çoğunu genişletmeyi planlıyoruz.
Geçtiğimiz birkaç hafta içinde, yeni gelen Siyah, Latin ve kadın içerik oluşturucuları desteklemek için tasarlanan NextUp kamplarımızın üç özel baskısını düzenledik . Bu tur için daha önce diğerlerinden daha fazla başvuru aldık. Bu süreyi uygulama şansınızı kaçırdıysanız, lütfen bir sonraki tur için bizi izlemeye devam edin. Rio de Janeiro, Brezilya ve St. Petersburg, Rusya'da iki tane daha ev sahipliği yapıyor ve önümüzdeki aylarda daha fazlasını duyurmayı planlıyoruz.
İnsanlara etkileşimde bulunmanın daha fazla yolunu vermek
Bu yaz Premieres'i duyurduğumuzdan beri , içerik oluşturucular bu yeni özelliği, kanallarına daha fazla görüntüleme, daha fazla etkileşim ve daha fazla gelir elde etmek için kullanıyor. Örneğin, Twenty One Pilotlar yeni videolarını My Blood'ı birlikte izleyen ve canlı sohbet ve yorumlar yapan 75.000'den fazla hayrana öndeydi. En iyi oyun içerik oluşturucularından biri olan TheRadBrad bunu denedi ve hayranlarına canlı yayında “YouTube'daki 8 yıllık tecrübemden en havalı deneyimlerden biri oldu†dedi. Ve son teknoloji incelemelerinin Linus Tech Tips'in prömiyeri biriydi. en iyi performans gösteren videolarından. Tüm içerik oluşturucuların kullanıma sunulduğunu duyurmaktan memnuniyet duyuyorum. Yakın zamanda tanıttık
İçerik oluşturucuların ve kâr amacı gütmeyen kuruluşların, YouTube videolarına ve canlı yayınlara doğrudan önem verdikleri nedenlerle para toplamasına olanak tanıyan bir özellik paketi olan YouTube Giving . Bu özellikler şu anda beta sürümlerde olsa da, içerik oluşturucuların ilham verici bir etki yaratmak için bunları kullandıklarını gördük. İlk 10 gün içinde Paws'a 100.000 $ 'dan fazla zam yapıldığını umuyor ve 12'den fazla oyun yaratıcıları, St. Jude Çocuk Araştırma Hastanesi ile Çocukluk Kanseri Bilinçlendirme Ayı boyunca 125.000 $' ı aşan bir ekip oluşturdu . Umudumuz, bu özellikleri kısa süre içinde daha fazla içerik oluşturucuya genişletmek ve böylelikle önem verdikleri destek ve geri dönüşleri desteklemektir.
Son olarak, yeni Oyun Hedefimiz gibi özellikler içeren YouTube'da daha güçlü bir oyun topluluğu oluşturuyoruz., Yükselen üzerinde Oyun Oluşturucu ve 80.000'den fazla oyun için ayrılmış sayfalar. Gelecek yıl bağımsız oyun uygulamasından da emekli olacağız. Bu değişikliğin sizi etkilediğini biliyoruz, ancak oyun içerik oluşturucularının benzersiz bir oyun deneyimi sunarken hayranlarına daha fazla erişebilmelerini sağlıyor.
Politikalarımızı sıkılaştırmak ve uygulamak
Politika açısından en büyük önceliklerimizden biri, YouTube'daki haber deneyimine yatırım yapmak ve yanlış bilgilendirmekle uğraşmaktır. Birçok haber ortağımızla yakın işbirliği içinde, onları ele almak için bir dizi değişiklik yaptık. Örneğin, güvenilir kaynakların kullanıcılar tarafından daha kolay erişilebilir hale getirilmesi ve son dakika haberlerinin ve en iyi haberlerin yayınlanması için çalıştık.23 ülkede raflar. Ayrıca, merkezimizde ilk YouTube Haber grubu çalışma grubu toplantısına ev sahipliği yaptık ve bu fırsatı, haber organizasyonlarını, akademisyenleri ve içerik oluşturucuları platformdaki haberleri nasıl geliştirebileceğimiz konusunda dinlemek için kullandık. Son olarak, haber kuruluşlarının, video organizasyonlarının video yeteneklerini sürdürülebilir bir şekilde oluşturmasına yardımcı olacak bir inovasyon fonu da dahil olmak üzere haberlerin gelişmesine izin veren teknolojiyle destekliyoruz. Yanlışlıkla mücadele etmek için daha fazlasına sahip olduğumuzu biliyoruz ve buna yönelik yenilikçi çözümlere yatırım yapmaya devam edeceğiz.
Ayrıca burada okuyabileceğiniz YouTube Topluluk Kuralları uygulama raporumuza güncellemeler sağlamaya devam ediyoruz .
Öğrenme ve eğitim
Öğrenme, YouTube'un en iyi parçalarından biridir. Geçtiğimiz aylarda, BookTubers her yıl kendi BookTubeAT'leri için bir araya gelerek , içerik oluşturucuların kitap okumuş, düşüncelerini kanallarından paylaşmış ve dünyadaki insanlara da aynısını yapmaları için ilham vermiştir. Ayrıca, "Benimle çalışma" videolarının popülerlik kazanmasını da gördük. Kullanıcıları kendi çalışma oturumları boyunca sürdürmeleri için motive ettik .
Hem dünyadaki gelişmeleri hem de platformumuza gelen kullanıcıları, evdeki gelişmelerden fiziğin temellerine, dilbilgisi derslerine kadar, öğrenmek isteyen içerik oluşturucuları güçlendirmeye adadık. Bugün YouTube'da yüksek kaliteli öğrenim içeriği oluşturan ve geliştiren eğitim odaklı içerik oluşturucuları ve uzman kuruluşları destekleyen bir girişim olan YouTube Öğrenim'e 20 milyon dolarlık yatırım yaptığımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu yatırımın bir kısmı, YouTube için çok oturumlu öğrenim içeriği oluşturmak isteyen içerik oluşturucuları desteklemek için bir Öğrenme Fonu içeriyor. Bu programla ilgileniyorsanız, lütfen bu formu doldurun .
Platformdaki bilgilerini paylaşan içerik oluşturucuları destekleme çabalarının bir parçası olarak, Öğrenme'yi de başlattık, çeşitli içerik oluşturucuların oluşturduğu küratörlü dersler, DIY videolar, beceri tabanlı oynatma listeleri ve diğer yüksek kaliteli eğitici içeriklerden oluşan yeni bir kanal. Ve Los Angeles, Mexico City ve Rio de Janeiro'da üç YouTube EduCon toplantısı düzenledik. Bu konferanslar, Edutubers'in yeni becerilerle ağ kurması ve öğrenmesi için büyük fırsattı. Gelecek yıl yeni yerlerde daha fazla konferans yapmayı planlıyoruz.
YouTube'da geri vermeyi umuyoruz. Kızların eğitimini desteklemek ve çocuklara yönelik şiddetle mücadele etmek için Lily Singh'le birlikte çalıştık ve kız çocuklarının okuryazarlığını ve eğitimini dünya çapında teşvik etmek için Priyanka Chopra , BB Ki Vines ve MostlySane ile birlikte çalıştık . Tezlerin nedenlerini izlemek ve desteklemek için lütfen biraz zaman ayırın.
YouTube'u inanılmaz bir yaratıcılık, bilgi ve ilham kaynağı yaptığınız için teşekkür ederiz. Her zaman olduğu gibi, geri bildirimin gelmesini sağlayın. Dinliyorum.
Susan Wojcicki, YouTube CEO'su
LEON_KRAL bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
youtube ceo susan, youtube create letter




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 13:11. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker