YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > YouTube - Giriş > Yeni Başlayanlar



User Tag List

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 21.02.2019, 15:15
Onaysız Kullanıcı
 
Üyelik tarihi: 18.02.2019
Mesajlar: 1
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Thumbs up 40.000$ Yatırımla Başlıyoruz

Selam Arkadaşlar,

Foruma yeni katıldım, daha önce Youtube ile ilgili hiç bir fikrim veya çalışmam olmamıştır. Her şey 1 hafta önce alevlendi. Dedik ki hem kazanalım hemde eğlenelim. Fakat inanın konularda yazdığınız terimlere kısaltmalara o kadar uzağım ki gezip gezip durdum fakat tam sorularıma yanıt bulamadım. Tecrübeli arkadaşlara bir kaç sorum var yardımcı olurlarsa sevinirim.

34 yaşındayım 2 kızım var (ikiz). 4 yaşındalar ve ingilizceleri iyi. Çocuk kanalı açmak istiyorum fakat sadece yurt dışı video paylaşacağım. Şuan evet 40k$ bir bütçem var ve tamamen bu iş için harcayacağım. Oyuncak, oyun alanları, kıyafetler gibi bir çok harcama yapmam gereken detay var. İçerikler tamamen ingilizce olacak. Amerika, Kanada, İngiltere, Çin hedef ülkelerim.

1: Sıfırdan bir kanal mı açmalıyım yoksa satın mı almalıyım? Kanal satın alacaksam hangi özelliklerde almalıyım.

2: Ben Türkiye'de yaşıyorum fakat Youtube beni bir Amerika kanalı olarak bilsin istiyorum. Tbm ve kazançları ona göre dağıtsın istiyorum. Bunun için nasıl bir kanal satın almalıyım yada açmalıyım? Bunun için yaşadığım ülkenin Amerika olması şart mı? Neler olmazsa olmazdır ?

3: Aylık 20k$ dolar tamamen google tarafından hediye olarak kullanabileceğim reklam bütçem var. Youtube da şöyle bir şey var mı, diyelim bir video çektim ve arama sonuçlarında başta görünme yada önerilen videolarda çıkma gibi bir reklam? 20.000 dolarlık reklam bütçesi bana neler katabilir? Siz olsanız bu reklam bütçesini nasıl kullanırdınız?

Son soru ise socialblade sitesinde olan sanırım ikiz çocuklar Nisan 2018 de başlamış ve abone sayıları izlenmeler falan çılgın rakamlarda. Bunlar bu kadar kısa sürede nasıl olurda bu rakamlara ulaşmışlar fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. isimleri : ( Vlad and Nikita )

Teşekkürler Bol Şans
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
  #2  
Okunmamış 21.02.2019, 19:16
Onaysız Kullanıcı
 
Üyelik tarihi: 6.03.2018
Nereden: Lüleburgaz
Mesajlar: 42
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

bence kanalı kendin açmalısın. Zaten içerikleride yabancı gireceğin için yabancı ülkeler tarafından fazla izlenirsin. her ülkenin kendine göre tbmleri var benim kanalımda türkiye bgbg'si $0,80 abd $5,34
Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 17:36. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker