YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > YouTube - Giriş > Yeni Başlayanlar



User Tag List

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 26.02.2020, 10:22
OZ***** AK*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 29.10.2014
Mesajlar: 1
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart İlk oyun kanalım hakkinda yardimlarinizi bekliyorum

Merhabalar,

Daha önceden bir sure boyunca Twitch/sinerjji üzerinden canli yayin yapmıştım. Küçükte olsa belli bi kitleye, 2 - 3k takipci 30 civarı anlik izleyici gibi bir sayiya ulaşmıştım. Fakat teknik aksaklıklar nedeniyle bırakmak zorunda kalmıştım.

Şimdi tekrardan hem yayın hem de youtube basladim. Daha onceden youtube, photoshop, after effect ve premier bilgim olmasa da elimden geldiğince öğrenerek biseyler yapmaya calistim/çalışıyorum.

Sizden ricam videoma göz atabilirseniz ve hangi konularda neleri gelistirebilecegimi yazabilirseniz cok sevinirim en ağır eleştirilerinizi bile yazın ki benim goremedigim eksikleri sayenizde görüp giderebileyim.

Farkettigim durumlar ve yaptığım degisikler de su sekilde son iki haftalik surecte:

1. İlk rehber videomda gereksiz uzatmalar yaptigimi, ilk giriste izleyiceleri kaybettigimi farkettim. Ne kadar gorsel acidan ugrasirsan ugras, gereksiz uzatınca izleyicileri kaybediyorsun. Kitleyi elde tutma yerde surunuyordu.

https://youtu.be/7lDmKLEUj5g

2. İkinci rehber videomda bunu daha kisa yaptim. Yaklasik her yirmi saniyelik dilimlerde izleyici dikkatini toplamak icin gorseller eklemeye, odak noktasini degistirmeye calistim. Kitleyi elde tutma üç katina cikti.

https://youtu.be/vjbeK7Di15w


3. Oyun içi oynanis videolarinda ise olabildiğince gereksiz yerleri keserek daha izlenebilir hale getirdim. İlk 15 saniye kuralinin gercekten ise yaradigini gordugum icin basta oyun icinden en iyi an, intro ve kamerali giris olarak montajlamaya basladim. Ve bu sayede yuzde 50 60 civarina cikartabildim.

https://youtu.be/1IjG_ku7LHI

Amacim link paylasip abone ya da izlenim kazanmak degil. İzleyecegim yolda hatalari duzeltmektir.

Haftada üç paylasim yapmayı planliyorum. Hali hazirda iste calistigim icin hergun kalitesiz icerik yerine, haftada 1 rehber ve 2 oyun ici, (sayet yeni çıkacak bir oyun/guncelleme vs varsa da 1 rehber, 1 inceleme, 1 oyun ici) icerik uretecegim.

Biliyorum biraz uzun oldu ama hem fikirlerinizi alabilirim hem yaptığım/yapacağım seyleri paylasarak diger arkadaslara da yardimci olabilirim 😊

Konu sinerjji tarafından (26.02.2020 Saat 10:27 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 15:01. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker