YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > YouTube - Giriş > Yeni Başlayanlar



User Tag List

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 6.06.2020, 00:23
ME***** YA*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 6.06.2020
Mesajlar: 1
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart Youtube Kanalım ve Adsense Hakkında

İyi günler arkadaşlar Benim 2014 yılında youtube üzerinde açtığım bir kanalım var bu kanalımı para kazanma amaçlı açmadım bildiğiniz üzre o zamanlar youtube açılan kanala adsense hesabını otomatik olarak ekliyordu. yani kanal açılınca otomatik olarak adsense hesap da açılmış oluyordu. Ben bu kanalıma 7-8 tane çok çok amatör vidolar yükledim ve ardından kanalla 7-8 sene boyunca hiçbir şekilde ilgilenmedim. Bana 2015 yılında böyle bir mail gelmiş ve haliyle ben bu maili görmediğim için cevapladım bu mail ile ilgili sorum şu : Bu mail bana adsense hesabımın kapatıldığını mı bildiriyor ?


İkinci sorum da şudur eğer benim adsense hesabım kapatıldıysa ben bu adsense hesabını nasıl aktif ederim bu mail çok eski bir zamanda geldiği için ben cevapladığımda bana hatalı mail sunucusu uyarsını verdi youtube artık bu mail sunucusunu kullanmadığı için ben yanıtlayamıyorum bu maili.

Diğer bir sorum da şu ben bu youtube kanalının bağlı olduğu gmail hesabı ile sorgulama yaptığımda herhangi bir adsense hesabı ile ilişkisi yoktur şeklinde yanıt aldım bknz aşağıdaki mail görüntüsünde;



bu cevabı aldım fakat şöyle bir durum var ben bu youtube hesabıyla adsense ilişkilendirmediysem ilk gelen mailde benim adsense hesabımın devre dışı bırakılması gibi bir durum nasıl söz konusu olur adsense hesabım silinmiş mi tamamen yoksa devre dışı mı anlamadım ya da benim adsense hesabım yok mu ? Youtube ile ilgili kısıma geçecek olursak bana para kazanma kısmında şu uyarıyı veriyor ;


Durum ve özellikler kısmında ise şu uyarı var;



Yukarıda gördüğünüz gibi benim telif veya topluluk kuralı ihlalim yok zaten kısa kısa toplasanız 20 dk olmayacak 8 tane videom var videolarda da bir sorun şiddet unsuru yok ihlal olması imkansız gibi yani benim sonuç olarak soracağım soru şu hocam BENİM ADSENSE HESABIM HİÇ YOK MU YOKSA DEVRE DIŞI MI KALMIŞ ? ben adsense paneline bu mail ile giriş yapamıyorum adsense hesabım olsa giriş yapardım değil mi ?
Bİr de son olarak şunu sormak istiyorum yotube 4000 saat izlenme süresini geçmedim acaba yukarıdaki ihtimallerden hiçbiri değil de bu mu acaba yani çünkü BENİM AKTİF OLARAK KULLANDIĞIM BİR ADSENSE HESABIM YOK AÇMADIM KULLANMADIM BU KANAL İLE BAĞLAMADIM.

Yorumlarınız ile kanalımın para kazanmasını aktif etmeye çalışacağım arkadaşlar yorumlarınız benim için çok değerli ilk konum olduğu için hatalarım olabilir kusura bakmayın teşekkür ederim.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 14:38. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker