YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Alışveriş > Youtube Alışveriş



User Tag List

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 9.11.2021, 05:31
BE***** ME*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 25.03.2021
Mesajlar: 8
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Thumbs up Takipkas Youtube Abone Kasma Ve İzlenme kasma Platformu

Youtube Abone Kasma kelimesi son zamanlarda ciddi artış gösterdiğinden dolayı açılmış olan takipkas.com sitesine üye olarak sizde videolarınızı beğendirebilir ve ön plana çıkma şansınızı neredeyse 20 kat arttırabilirsiniz. Bunları Youtube'un kendi sağlamış olduğu Youtube Api Data V3 ile tamamen organik bir şekilde kanalınıza zararı olmadan yapabilirsiniz.
Hemen Kolay Üyelik Oluşturabilirsin.




20.000 Üyeye yaklaşmış olan takipkas kendi alanında en çok aktiflik sayısına sahip tek sitedir. Yakında tüm dünyaya hizmet vereceğimiz bu platformda hangi ülkeden trafik gelmesini istediğinizi de seçebileceksiniz. Youtube beğeni'nin ne kadar önemli olduğunu bilmeyen yoktur. Takipkas ile Beğeni sayınızı, Abone sayınızı, İzlenme Sayınızı, İzlenme sürenizi organik bir şekilde yükseltebilirsiniz. 1000 Abone 4000 Saati kanalınıza bir zararı olmadan gerçek kitle ile organik bir şekilde tamamlayıp Youtube para kazanma'nızı açabilirsiniz.




  • Takipkas, Youtube'da rekabetin büyümesi ile kanalınızı ön plana çıkarmak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir hizmettir. Beğeni sayısının gerçekten önemli bir yere sahip olduğunu bilmeniz gerekir.Takipkas Puan sistemi ile çalışır ve sitemiz üzerinden izlenen videolardan Puan toparlayarak ve bu toparlanan Puanları kendi videonuzu gerçek ve farklı insanlardan izlenme, beğeni abone,yorum olarak kullanabilir ya da Puanları bakiyeye dönüştürerek para kazanabilirsiniz. Video izleyip puan toplayacak vaktim yok diyorsanız ise çok uygun puan paketlerimizden satın alabilirsiniz. Hesap şifrenizi ve özel bilgilerinizi asla talep etmiyoruz. Youtube'un kendi sağlamış olduğu Youtube Api Data V3 ile tamamen normal yollardan kanalınızın organik bir şekilde büyümesine ve para kazanmanızı açmanıza olanak sağlar.

Takipkas.com Abone Kasma Ve İzlenme Kasma adını kirletmeden 4 aydır gün geçmeden büyüyor.Kolay üye olarak 5 dakika denemeniz bu sistemi kullanmanız için yeterli olacaktır. Abone Kas
Hemen Üye Ol





Alıntı:
Puan toplayın ve topladığınız puanlar ile içeriklerinizi basit bir şekilde ekleyin. Bütün bunlar hile değildir ve organik, gerçek insanlardan oluşan topluluktur.


Konu Rewossky tarafından (8.08.2022 Saat 15:59 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
  #2  
Okunmamış 8.08.2022, 13:39
BE***** ME*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 25.03.2021
Mesajlar: 8
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart Abone Hilesi - Beğeni Kas Takipkas İzlenme Kasma

Takipkas Organik Abone Hilesi Olmayan Abone Kasma Ve İzlenme Kasma'dır.

Abone Hilesi, Youtube'da rekabetin büyümesi ile kanalınızı ön plana çıkarmak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir hizmettir. Beğeni sayısının gerçekten önemli bir yere sahip olduğunu bilmeniz gerekir.Abone Kasma Ve İzlenme Kasma Puan sistemi ile çalışır ve sitemiz üzerinden izlenen videolardan Puan toparlayarak ve bu toparlanan Puanları kendi videonuzu gerçek ve farklı insanlardan izlenme, beğeni abone,yorum olarak kullanabilir ya da Puanları bakiyeye dönüştürerek para kazanabilirsiniz. Video izleyip puan toplayacak vaktim yok diyorsanız ise çok uygun puan paketlerimizden satın alabilirsiniz. Hesap şifrenizi ve özel bilgilerinizi asla talep etmiyoruz. Youtube'un kendi sağlamış olduğu Youtube Api Data V3 ile tamamen normal yollardan kanalınızın organik bir şekilde büyümesine ve para kazanmanızı açmanıza olanak sağlar.

site adresi: youtube abone hilesi, youtube abone, youtube abone kasma


[IMG]https://cdn.***.net/editor/134435/57630357.png[/IMG]
[IMG]https://cdn.***.net/editor/134435/2744844358.png[/IMG]

Youtube Para Kazanma Abone Kasma ve 4000 Saat

Youtube abone kasma ve 4000 saat izlenme kasma sitesi olarak alanında en başarılısıyız! Organik izlenme kasma ile Organik abone kasma organik olarak youtube yorum kasma gibi faaliyetlerimiz mevcut. Youtube'un bize sağlamış olduğu Youtube V3 Api elde ettiğiniz tüm abone ve izlenimler kanalınıza zararı olmayacak şekilde gerçek kullanıcılar tarafından izlenmektedir!

Abone Kasma Ve İzlenme Kasma Web sitemize geldiyseniz amacınız tamamen Youtube Para Kazanma İçin Gerekli Olan 1000 abone 4000 saat sınırını aşmak olmalı! Tamamen organik bir şekilde tamamlamak için doğru adrestesin.
Burada harcayacağınız zaman geleceğinize harcamış olduğunuz bir yatırımdır.İzlenme arttırmak için organik bir kitleye sahip olmak için bu karşılıklı yardımlaşma da diyebileceğimiz yeni youtube kanallarının kendisini gösterebilmesi için hazırlanmış topluluk Abone Hilesi abone kasma ve izlenme kasma'nın en büyük platformu

Konu Rewossky tarafından (8.08.2022 Saat 15:59 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Okunmamış 8.08.2022, 15:55
capicik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 2.09.2015
Nereden: istanbul
Mesajlar: 673
Etiketlendi : 11 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

Sisteminiz sağlıklı çalışmıyor, görev ödülleri yansımıyor, abone ve like puanları 2 video da bir belki yansıyor, sisteminizi tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim.
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Okunmamış 8.08.2022, 16:00
Rewossky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
YouTube 🎥
 
Üyelik tarihi: 2.08.2016
Nereden: Pripyat
Mesajlar: 6,428
Etiketlendi : 394 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Rewossky - İCQ üzeri Mesaj gönder Rewossky - AİM üzeri Mesaj gönder Rewossky - MSN üzeri Mesaj gönder Rewossky - YAHOO üzeri Mesaj gönder Rewossky isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Konu açarken metin büyüklüğünü devasa yapmayın, okuma kusuru olan kimse yok forumda. Düzenledim gönderinizi

__________________

Konu ve mesajlar için talep, şikayet ve diğer durumlar için MODERATÖRE BİLDİRbutonunu kullanınız.:

Özel Mesaj Göndermek İçin Tıklayınız :
Forum Kuralları İçin Tıklayın : www.ytpara.com/Kurallarımız
Mağduriyet vb durumlarda şikayet oluşturmak için : https://www.ytpara.com/109-sikayetim-var/
Yönetim Kadrosuna Buradan Ulaşabilirsiniz : www.ytpara.com/showgroups.php


Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
youtube abone kasma, youtube izlenme kasma




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 22:44. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker