YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu

YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu (https://www.ytpara.com/)
-   Youtube Ban (https://www.ytpara.com/51-youtube-ban/)
-   -   kanalın komple kapanması (https://www.ytpara.com/youtube-ban/124413-kanalin-komple-kapanmasi.html)

f3rh4t 7.03.2018 11:48

kanalın komple kapanması
 
merhaba arkadaşlar çok eski bir kanalım vardı aylık 400-500 dolara yakın para getiriyor ve yaklaşık 10k abonem vardı. Genel amatör telifsiz videoları yüklüyordum fakat geçmişte bir kişinin ( rus kanalı ormanda yaşayan adam ) mangal kömürü videosunu attığım için teliften para kazanma kapandı.

Para kazanması kapanınca bende kanalımı film izle me sitemin kanalı olarak düzenledim dedimki backlink eklerim film sahnelerini fragmanlarını ekler açıklamayada işte adresi girerim diye düşündüm

Siteye bir kaç fragman ve bir kaç film sahnesi ekledim telif geliyordu fakat para kazanma kapalı olduğu için bir sıkıntı yaşamıyordum. Sonra bi gün video yüklemem kapandı kanal açıktı fakat şimdi kanal komple kapandı bu nasıl olabiliyor.

dizi film , soft box , alows cinema gibi bir çok kanal bunları yayınlıyor ama hiç kapanan yok benim kapanma sebebim ne olabilir kanal adım film fun du

ermannn35 7.03.2018 12:05

2 telif yada 2 topluluk gelince bir süre sonra kanalın video yüklemesi kapanıyor. Kanalınızın kapanma sebebi nedir ? Spam mı topluluk mu telif mi bunu bilmek lazım.


Forum Saati: 06:49. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0