YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Alışveriş > Youtube Botlar



User Tag List

Like Tree4Beğeni

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 25.12.2022, 13:30
Üye
 
Üyelik tarihi: 25.01.2017
Nereden: İstanbul
Mesajlar: 135
Etiketlendi : 8 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart Muhteşem YouTube Kanal Kasma Aracı - Daha iyisi yok ! You Tube İle Para Kazanın !

Arkadaşlar Merhaba, Bu gün sizlere YouTube Kanallarınız için bir araç tanıtacağım. Detaylı konu tasarımı vs yapıp zaman kaybetmeye gerek yok direk konuya giriş yapıyorum.
Öncelikle Belirtmeliyim ki çok işlevsel bir araç. Verdiğim bilgiler ve resmi web sitesini inceledikten sonra ne demek istediğimi anlayacaksınız. Konu içerisinde yabancı forumlarda (bhw) aracı kullananların neler yaptıklarını görebileceksiniz.
Özelliklerden Başlayalım,



Edit: YAZILIMLA OLUŞTURDUĞUM TELİFLİ MÜZİK VE VİDEOLAR TAMAMEN GEÇİYOR. ÖRNEĞİN TELİFLİ EKLEDİĞİM ŞARKI VE DİZİLERİ GÖREBİLİRSİNİZ RESİMDE. HEPSİ GEÇTİ. BELKİ BU DEMEK OLMAZ Kİ HEPSİ YÜZDE YÜZ GEÇECEK AMA BÜYÜK ORANDA BAŞARILI. RESİMDE GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ EKLEDİĞİM DİZİNİN BÖLÜMÜ 2-3 GÜNDÜR SIKINTI ÇIKMADI. TABİ MANUEL OLARAK ŞİKAYET GELİRSE O BAŞKA BİLİYORSUNUZ. AÇIK KONUŞMAK GEREKİRSE ŞARKILARDA BİRAZ SES KALİTESİNİ DEĞİŞTİRSE DE DİZİ FİLM İÇERİKLERDE BU BELLİ OLMUYOR.


Kitte hangi araçlar bulunur?

Bu araç grubu, ilham bulmanıza, içerik oluşturmanıza, kanalınızı tanıtmanıza ve videolarınızdan para kazanmanıza yardımcı olacaktır. Her şey parmaklarınızın ucundayken, kısa sürede bir YouTube fenomeni olma yolunda ilerleyeceksiniz!


YouTube Anahtar Kelime Video Ayrıştırıcı

Çok iş parçacıklı modda popüler YouTube videoları hakkında güncel veriler toplamanıza olanak tanır. Her dönem, her konuda, her ülkede ve her dilde.
Örneğin, abone sayısı az olan kanallara 1-2 gün önce yüklenmiş, ancak şimdiden çok izlenme almayı başarmış videoları toplayabilirsiniz. Böylece yazarların kullandığı popüler nişleri veya formatları görebilir ve başarılarını tekrarlayabilirsiniz.


Anahtar kelimelere göre YouTube Kanal Ayrıştırıcı

Çok iş parçacıklı modda popüler YouTube kanallarında güncel veriler toplamanıza olanak tanır. Her dönem, her konuda, her ülkede ve her dilde.
Örneğin, 1-2 gün önce oluşturulmuş, ancak şimdiden çok sayıda görüntüleme veya abone kazanmayı başarmış kanalları bulabilirsiniz. Böylece yazarların kullandığı popüler nişleri veya formatları görebilir ve başarılarını tekrarlayabilirsiniz.


Video Birleştirme

Videoları büyük ölçüde birleştirmek ve Content ID'yi atlamak için bir araç. Bu, parlaklık ve kontrastta bir değişiklikle yalnızca bir md5 değişikliği değil, aynı zamanda video dizisinin ve ses parçasının eksiksiz, derin bir şekilde işlenmesidir.
Video işleme ile tekleştirme için 100'den fazla hazır ve kanıtlanmış seçenek ve ayrıca otomatikleştirilmiş yaklaşım, yansıtma, hareket, döndürme, tekrarlama ve rastgele çerçeve efektleriyle ses izi işleme. Her şey, özel durumunuz için güvenilir bir benzersizlik seçeneğini doğru bir şekilde seçmek içindir.




Araç ile neler yapılabilir ?




TOP Arama Sorgusu Ayrıştırıcı

Araç, şu anda YouTube'da en çok aranan arama sorgularını toplamanıza olanak tanır.
Büyüyen anahtar kelimeler, YouTube'da popüler olan konular hakkında konuşur. Geniş bir kitlenin tercihlerine göre yeni videolar için taze, alakalı fikirler ve biçimler edinin. Bu, kanalını genişletmek ve daha fazla izlenme elde etmek isteyen her YouTuber için paha biçilmez bir kaynaktır. Sadece insanların ne aradığını göremeyecek, aynı zamanda videolarınızı buna göre optimize edeceksiniz. Bu, YouTube kanalını geliştirme konusunda ciddi olan herkesin sahip olması gereken bir araçtır!


Arama Sorgusu Ayrıştırıcı

Videoları tanıtmak için en iyi anahtar kelimeleri bulmak için bir araç
Videolarınızı daha fazla kişinin görmesini ister misiniz? Kitlenizin ilgisini çeken anahtar kelimelerin bir listesini alın ve bunları tam olarak aradığınız konularda videolar oluşturmak için kullanın. Başlıkta, açıklamada ve etiketlerde en etkili anahtar kelimeleri kullanarak izleyicilerinizin videolarınızı çevrimiçi bulmasına yardımcı olun.


YouTube Video İndirici

YouTube'dan toplu video indirmek için bir araç
İhtiyacınız olan kalitede bir seçim ile bir bağlantı listesinden Youtube'dan video indirmenize izin verir. Aynı anda birden fazla video indirmeyi kolaylaştırır, böylece zamandan tasarruf edebilirsiniz. Hızlı, verimli ve kullanımı kolaydır. Artık her videoyu ayrı ayrı indirmek için saatler harcamanıza gerek yok!


YouTube Altyazı İndirici

YouTube'dan toplu altyazı indirmek için bir araç
Bu araç, kullanıcıların çeşitli biçim (metin veya xml) seçeneği ve diğer dillere otomatik çeviri ile bir bağlantı listesinden YouTube'dan altyazıları toplu olarak indirmelerine yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Kullanımı kolay ve son derece hızlıdır, bu da onu YouTube'dan düzenli olarak altyazı indirmesi gereken herkes için kullanışlı bir araç yapar.




YouTube SEO Dizin Aracı

YouTube videoları için 5.000'den fazla geri bağlantının otomatik olarak oluşturulmasını kullanarak, arama motorlarında indekslemeyi teşvik etmek ve hızlandırmak için bir araç
Diğer SEO araçlarının aksine, geri bağlantı almak için önceden seçilmiş web sitelerinden oluşan bir veritabanı gerekli değildir. Bu, yıllar boyunca kanıtlanmış, tamamen çalışan bir teknolojidir. 5.000'den fazla geri bağlantı oluşturmaya yardımcı olacak, arama robotlarına bunları anlatacak ve YouTube videolarınızın arama tanıtımında yardımcı olacak bir program.


Kanal yazarlarının e-posta adreslerinin YouTube Ayrıştırıcısı

Bağlantı listesinden kanalların yazarları hakkında ek veriler toplamanıza olanak tanır.
Bu modda, açıklamada bırakılan E-posta adresi ve profilde belirtilen sosyal ağlara, web sitelerine vb. bağlantılar hakkında veriler toplanır. Rapor ayrıca kanallar, yazar adı, abone sayısı, yazarın kanalındaki toplam görüntüleme sayısı, yazarın kanalındaki toplam video sayısı, kanalın oluşturulma tarihi, kanalın Ülkesi ve yazarın kanalına Bağlantı.


YouTube Video Trendleri Ayrıştırıcı

Şu anda YouTube Trendler bölümünde bulunan tüm videolar hakkında veri toplamanıza olanak tanır.
Rapor, 107 ülkede YouTube trendlerine düşen yazarların videoları ve kanalları hakkında tüm temel verileri topluyor. Bu bölüm, geniş bir izleyici kitlesinin ilgisini çeken normal videolar ve kısa videolar için bir platform görevi görür. Bunlar, ünlü sanatçıların yeni klipleri veya film fragmanları olabileceği gibi viral videolar da olabilir.


YouTube Anahtar Kelime Oynatma Listesi Ayrıştırıcı

Gerçek zamanlı olarak YouTube arama sonuçlarından oynatma listeleri hakkında veri toplamanıza olanak tanır.
Raporda şu verileri alırsınız: Oynatma listesi adı, Açıklama, Yayın Tarihi, Video sayısı, Oynatma Listesi Durumu, Oynatma Listesi Bağlantısı, Yazar Adı, Abone sayısı, Yazarın kanalındaki toplam izlenme sayısı, Sitedeki toplam video sayısı yazarın kanalı, Kanal Oluşturma Tarihi, Kanal Ülkesi ve yazarın kanalına Bağlantı.


Oynatma listelerinden YouTube Video Ayrıştırıcı

YouTube'daki oynatma listelerinden videolar hakkında veri toplamanıza olanak tanır
Rapor, videoları arama sonuçlarından ayrıştırırken olduğu gibi aynı verileri içerir. Videoların kendileri ve yazarların kanalları hakkında ayrıntılı bilgiler.


Kanallardan YouTube Video Ayrıştırıcı

Youtube kanallarından videolar hakkında veri toplamanızı sağlar
Bir Youtube kanalını yönetiyorsanız veya açmak istiyorsanız bu araç sizin için paha biçilmez olacaktır. Neyin işe yarayıp neyin yaramadığını görebilmeniz için herhangi bir Youtube kanalından video verisi toplamanıza olanak tanır. Bu şekilde kanalınızı geliştirmek ve daha fazla izlenme elde etmek için değişiklikler yapabilirsiniz. Bu araç, gerekli YouTube kanallarına bağlantı listesinden tüm videolar hakkında bilgi toplamanıza olanak tanır. Tüm önemli göstergeleri rapora kaydeder.


Anahtar kelimelere göre yayınların YouTube Ayrıştırıcısı

YouTube arama sonuçlarından gerçek zamanlı olarak yayınlar hakkında veri toplamanıza olanak tanır.
Arama sonuçlarından yayın verilerinin toplanmasına yardımcı olur. Artık YouTube'daki değişiklikleri ve trendleri meydana geldikçe takip edebilir ve içerik stratejiniz hakkında daha iyi kararlar alabilirsiniz. Bir arama sonuçları filtresi sağlanır: Varsayılan olarak, Yayın tarihine göre, Derecelendirmeye göre, Görüntülenme sayısına göre, Başlığa göre. Canlı olan, tamamlanmış ve yayına yeni hazırlanan yayınların ayrıştırılmasını seçme imkanı vardır.


Benzer videoların YouTube Ayrıştırıcısı

YouTube'a benzer videolar hakkında gerçek zamanlı olarak veri toplamanıza olanak tanır.
Benzer videolar hakkında gerçek zamanlı olarak YouTube verilerinden veri toplamanın bir yolunu arıyorsanız, bu mükemmel bir çözümdür. Ayrıştırma, benzerlerini toplamanız gereken videolara yönelik hazırlanmış bir bağlantı listesi temelinde gerçekleştirilir. Kendi video içeriğiniz hakkında daha bilinçli kararlar verebilmeniz için YouTube'da nelerin popüler olduğu hakkında hızlı ve kolay bir şekilde bilgi toplamanıza olanak tanır.


YouTube Video Yorum Ayrıştırıcı

Belirli videolardaki yorumlar ve yazarları hakkında veri toplamanıza olanak tanır.
Bu veri toplama aracı, müşteri duyarlılığını derinlemesine anlamak isteyen yazarlar için çok önemlidir. İzleyicilerinizin ihtiyaçları ve istekleri hakkında değerli bilgiler veren, belirli videolar için yorumlar ve yazarları hakkında veri toplamanıza olanak tanır. Ayrıştırma, videolara yönelik hazırlanmış bir bağlantı listesi temelinde gerçekleştirilir.


Video Sınav Oluşturucu

Eşsiz videolar oluşturur (soru ve cevaplarla video yarışması)
Videolarınıza etkileşim ve eğlence katmak ister misiniz? Benzersiz video testler oluşturmak için aracımızı kullanın! Bu kullanımı kolay araçla videolarınıza sorular ve yanıtlar ekleyebilir ve kitlenizin ilgisini yepyeni bir şekilde çekebilirsiniz. Çok basit çalışır. Sorular içeren bir dosya, resimler, müzik ve ses efektleri içeren bir klasör belirtin. Çıktıda, hazır benzersiz bir video elde edersiniz. Birkaç mod, bu tür videoları ayrı ayrı oluşturmanıza ve birleştirmeden sonra videoyla otomatik olarak birleştirmenize olanak tanır.


Ayrıca çok önemli bir güncelleme hazırlandı arkadaşlar. 1 Ocaktan sonra gelecek güncelleme ile yapay zekaya videolar oluşturtabileceksiniz.
Örneği aşağıda ki video da, videoyu izlerken türkçe altyazı ayarlayıp videoyu daha iyi anlayabilirsiniz.

Video;


Her aracın kullanım videosu resmi web sitesinde var arkadaşlar. Siteyi inceleyince detaylı bilgi ve fikir sahibi olacaksınız. Bence sırf yapay zeka özelliği için bile değer.


Gelelim fiyat Konusuna, resmi sitede ömür boyu tek bilgisayar lisans fiyatı 29 dolar. (ayrıca sitede satışları yılbaşı itibariyle kapanıyor)
Yazılımı üreten arkadaşlar ile görüştüm ve lisansı benden almanız durumunda fiyatı Türkiye için 20 dolara sabitledim. ( Türkiye satışı için resmi siteden bağımsız ek süre istedim ve biraz daha zaman verdiler.)
Ayrıca sadece yazılımı kullanan kişilerin olduğu özel bir grup kurulacak ve satın alan herkes gruba dahil edilecek. Ekstra olarak belirteyim resmi sitede görülen tüm özellikler satışa dahil.


Yani lisans satışı için yazılımcı arkadaşlar Türkiye satış hakkını bana sattılar. (Kendi aramızda şartlar var)
Bu bilgileri telegram destek kanalları ile kendilerinede sorabilirsiniz.


BHW'de yazılımı kullanan üyelerin yorumlarını BURADAN İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

Resmi Site: TIKLA

İletişim PM ve Whatsapp: TIKLA WHATSAPP

Not: Ödemeden sonra yazılım kategorisi olduğu için iade mümkün değildir. Lütfen resmi siteyi inceleyip yazılımı satın almaya karar verdikten sonra benimle iletişime geçin. Teslimat: ödeme yapıldıktan sonra 12 saat içinde yapılacaktır. Yazılımı satın alanlar şartları kabul etmiş sayılır. Ayrıca yazılım kullanımı ile ilgili her aracın kullanım videosu sitede mevcuttur. Bol Kazançlar.
BUSENUR bunu beğendi.

Konu umit.sari tarafından (27.12.2022 Saat 18:03 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
  #2  
Okunmamış 25.12.2022, 13:35
Üye
 
Üyelik tarihi: 28.06.2014
Nereden: İstanbul
Yaş: 34
Mesajlar: 2,263
Etiketlendi : 47 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
adnandogannn isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

ref var mı hocam veya deneme sürümü gibi birşey? Content ID kısmını özellikle merak ediyorum. Bu şekilde derinlemesine render alabileceğimiz bir yazılım ise süper olur.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Okunmamış 25.12.2022, 13:38
Üye
 
Üyelik tarihi: 25.01.2017
Nereden: İstanbul
Mesajlar: 135
Etiketlendi : 8 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
adnandogannn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ref var mı hocam veya deneme sürümü gibi birşey? Content ID kısmını özellikle merak ediyorum. Bu şekilde derinlemesine render alabileceğimiz bir yazılım ise süper olur.
Ref şu an veremiyorum hocam bende her lisans için ödeme yapıyorum. Ancak şunu yapabiliriz ilk iki kişiye maliyetine 10 dolardan verebilirim.
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Okunmamış 25.12.2022, 13:54
Üye
 
Üyelik tarihi: 28.06.2014
Nereden: İstanbul
Yaş: 34
Mesajlar: 2,263
Etiketlendi : 47 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
adnandogannn isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
umit.sari Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ref şu an veremiyorum hocam bende her lisans için ödeme yapıyorum. Ancak şunu yapabiliriz ilk iki kişiye maliyetine 10 dolardan verebilirim.
Yaz beni 1e hocam para ayarlayıp geliyorum denemek istiyorum
umit.sari bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Okunmamış 25.12.2022, 13:56
Üye
 
Üyelik tarihi: 25.01.2017
Nereden: İstanbul
Mesajlar: 135
Etiketlendi : 8 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
adnandogannn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yaz beni 1e hocam para ayarlayıp geliyorum denemek istiyorum
Teşekkürler hocam WhatsApp ile iletişime geçer misin.
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Okunmamış 25.12.2022, 13:56
Üye
 
Üyelik tarihi: 14.10.2015
Mesajlar: 76
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
adnandogannn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yaz beni 1e hocam para ayarlayıp geliyorum denemek istiyorum
Arkadaşa yazdım ama ulaşamadım hocam kullandıktan sonra yorumlarınızı yazarmısınız bende almayı planlıyorum.
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Okunmamış 25.12.2022, 13:57
Üye
 
Üyelik tarihi: 28.06.2014
Nereden: İstanbul
Yaş: 34
Mesajlar: 2,263
Etiketlendi : 47 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
adnandogannn isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
umit.sari Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Teşekkürler hocam WhatsApp ile iletişime geçer misin.
Yazdım whatsapptan hocam
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Okunmamış 25.12.2022, 14:00
Üye
 
Üyelik tarihi: 25.01.2017
Nereden: İstanbul
Mesajlar: 135
Etiketlendi : 8 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Edit: 3 video attım biri takıldı ikisinde sorun yok arkadaşlar bilginize.
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Okunmamış 25.12.2022, 14:11
ByHergeLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ER***** BA*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 18.11.2015
Nereden: Antalya
Yaş: 30
Mesajlar: 2,658
Etiketlendi : 101 Yazıda
Etiketlendi: 4 Başlıkda
ByHergeLe isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Güzele benziyo deneyelim bakalım
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Okunmamış 25.12.2022, 14:53
BUSENUR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BU***** HE*****
Gold Üye
 
Üyelik tarihi: 30.10.2021
Mesajlar: 505
Etiketlendi : 3 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Yorumları takip edeceğim, ileride bende katılabilirim, bol kazançlar
__________________

.

PK Açık Satılık Youtube Kanalları Konum : Ytpara.com/PkytKanal
_____________________________________________

Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 12:54. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker