YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > YouTube - Giriş > Youtube Hakkında Soru ve Sorunlarınız



User Tag List

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 12.08.2017, 11:54
Üye
 
Üyelik tarihi: 10.05.2017
Mesajlar: 182
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart tecrübelilerden yorum bekliyorum

evet, benzer bir dalgalanma daha yaşadım. kanala düzenli video atiyorum 3-4 günde 1 video. kanalın 48 saatlik grafiği bu şekilde, 3-4 gündür bu şekilde düşüyor. daha öncesinde ise yükseliş olmuştu hatta youtube tarafıma bildirim yollamıştı kanalınız sabit yükseliyor şeklinde..



bu düşüş grafiği tüm videolarda benzer şekilde:


kanalıma bot tıklamalar ytmonster vb sistemler yapılmadı hepsi organik, kanal özgün.

evet youtube uzmanlarından tecrübelilerinden yorum bekliyorum, yol gösterecek arkadaşlar bir fikriniz var mı? yeni bir kategori bulup düzenli yükleme yaptığım için yükselişe geçen kanalım neden düşüşe geçmeye başlar? birilerinin kanalıma göz dikip (böyle birilerinin olacağını zannetmiyorum ama belli olmaz belki rakip kanallar yapabilir) bot izlenim kastırıp kanalıma zarar vermeleri söz konusu olabilir mi?
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
  #2  
Okunmamış 12.08.2017, 12:05
Üye
 
Üyelik tarihi: 24.05.2014
Mesajlar: 237
Etiketlendi : 9 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Bot izlenim olması kolay kolay kanalınıza zarar vermez. Şuan kanalların izlenimlerinde genel bir düşüş var benimde aynı şekilde 1k aboneli kanalım son 48 saati 3k izlenim önceden 30 k lardaydı. Kanalın kategorisine göre ve hangi ülkeden daha fazla tık alıyorsa o saatlerde video yüklemenizde fayda var. Mesela sizin videoyu yüklediğinizde burada gündüzse orda gece olabilir. Bu konuya itiraz edecek arkadaşlar olabilir ama ben ciddi oranda bir artma gördüm. Genellikle ülke saatlerine bakıyorum belirli saatlerde yüklüyorum. Eğer gecikme olursa 3 saat sonra yüklersem izlenimler de ciddi bir değişme oluyor. Ayrıca twitter ve sosyal medya üzerinden takipçi kasabilirsiniz ve ordan videonuzun linkini yazarak kullanıcı yönlendirebilirsiniz. Mesela içerik çizgi film o çizgifilmle ilgili twitterda sayfalardaki paylaşımlarda rt ve favları takip edip aktif user çekebilirsiniz. Ben twitterdan yaklaşık bir paylaşıma 200 izlenim çekebiliyorum baya bir faydası oluyor. Ayrıca tweetdeck denen bir uygulaması var twitterın öğrenmenizi tavsiye ederim. 1 haftada açtığım kanallar genelde 200 aboneyi buluyor 1 ay sonra 3k abone tabi özgün çalışmıyorum o ayrı konu
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Okunmamış 12.08.2017, 13:04
Üye
 
Üyelik tarihi: 10.05.2017
Mesajlar: 182
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

farklı bir kategoride bir kanalım daha var gerçi onda 1 video tuttu sadece o izleniyor. düzenli video atmıyorum. onda düşüş yok dalgalanma yok.

bu kanalımdaki ülke sıralaması:
Filipinler(32%)
Amerika Birleşik Devletleri(24%)
Endonezya(4,9%)
Birleşik Krallık(4,6%)
Vietnam(4,0%)
Türkiye(3,9%)
Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 17:57. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker