YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > YouTube - Giriş > Youtube Hakkında Soru ve Sorunlarınız



User Tag List

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 25.09.2018, 12:33
Hayalet301 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 24.01.2015
Mesajlar: 3,714
Etiketlendi : 50 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart Yeni YouTube İş Ortağı Programı uygulamalarında güncelleme - 2 Temmuz 2018

[July 2nd 2018 update]

Good news! For anyone who was eligible and applied for the YouTube Partner Program (YPP) before June 1st, your application has now been reviewed. You can check your Monetization Page in Creator Studio for more information.

If you were eligible and applied before June 1st but your Creator Studio hasn't yet updated: that means your application is being held for an additional review. You will be getting an email update soon (if you haven't already) and there's also more info about this below.

FAQS:
Why is my application being held for an additional review?
There are some channels that we’d like to look at more closely before approving or not approving for YPP and these channels are being held for an additional review. The best thing you can do is keep uploading original content as the more info/content for us to review, the better. We don't have an exact date or time frame about when these next reviews will take place (as it will vary for each channel), but you'll receive a second email update once it happens.

Why wasn’t I approved for YPP at this time?
If your channel doesn’t meet our Community Guidelines, AdSense Policies, and YouTube Partner Program policies, then we can’t approve your channel at this time. A few possible reasons why a channel isn’t approved: uploading duplicative content, channel impersonation, click fraud on ads, view count spam, misleading metadata.

Can I reapply for YPP?
Yes! If you make updates to your content, you can reapply for YPP in 30 days. At that time, we will carefully review your application and channel. To prepare to reapply, the Monetization page in Creator Studio is the best place to visit; from there you'll see more details, help resources, and what you should do prior to submitting a new application.

If I applied after June 1st or only became eligible recently, when should I expect to hear back?
Now that the backlog is cleared, we’ll be reviewing applications much more quickly! So long as you meet the eligibility and program thresholds, you can expect to hear back in a month or so. Note: all applications are still manually reviewed, so it does take a bit of time!

Thanks again for everyone’s patience while we worked to clear the backlog of applications!




[June 29th 2018 update]

Just wanted to let everyone know that if your channel applied for YPP and met the eligibility and program thresholds before June 1st, we’re on track to review your application and send you an email update by early next week.

We’ve already seen quite a few celebratory posts from creators here in the forum who are now approved!

If you weren’t approved at this time, please visit Creator Studio for more information, including help resources and what you should do before you reapply. If you make adjustments to your content, you can reapply in 30 days.




https://productforums.google.com/for...be/xkKo7BeA5PM


https://productforums.google.com/for...be/xkKo7BeA5PM
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
  #2  
Okunmamış 25.09.2018, 12:35
aliq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
AL***** ÖZ*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 16.04.2013
Nereden: Aydın
Yaş: 34
Mesajlar: 1,955
Etiketlendi : 28 Yazıda
Etiketlendi: 6 Başlıkda
Standart

Yani?
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Okunmamış 25.09.2018, 12:41
EaglePaw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 6.01.2015
Nereden: Kahramanmaraş
Mesajlar: 5,394
Etiketlendi : 132 Yazıda
Etiketlendi: 26 Başlıkda
EaglePaw isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

2 Temmuz 2018 güncellemesi]

İyi haberler! 1 Haziran'dan önce YouTube İş Ortağı Programı (YPP) için uygun olan ve başvuruda bulunan herkes için başvurunuz incelenmiştir. Daha fazla bilgi için İçerik Oluşturma Sayfasındaki İçerik Oluşturma Stüdyosunu kontrol edebilirsiniz.

1 Haziran'dan önce uygun ve uygulanmış olsaydınız, ancak İçerik Stüdyosu'nuz henüz güncellenmedi: bu, uygulamanızın ek bir inceleme için tutulmakta olduğu anlamına gelir. Yakında bir e-posta güncellemesi alacaksınız (henüz yapmadıysanız) ve ayrıca bu konuda daha fazla bilgi edineceksiniz.

SSS:
Uygulamam neden ek bir inceleme için tutuluyor?
YPP'yi onaylamadan veya onaylamadan önce daha yakından bakmak istediğimiz bazı kanallar var ve bu kanallar ek bir inceleme için tutuluyor. Yapabileceğiniz en iyi şey orijinal içeriği, incelememiz için daha fazla bilgi / içerik olarak yüklemektir. Bu sonraki incelemelerin ne zaman gerçekleşeceği konusunda kesin bir tarihimiz veya zaman dilimimiz yok (her kanal için farklılık göstereceğinden), ancak gerçekleştiğinde ikinci bir e-posta güncellemesi alacaksınız.

Şu anda neden YPP için onaylanmadım?
Kanalınız Topluluk Kuralları, AdSense Politikaları ve YouTube İş Ortağı Programı politikalarımızla uyuşmuyorsa, kanalınızı şu anda onaylayamayız. Bir kanalın onaylanmamasının birkaç olası nedeni: Yinelenen içerik yükleme, kanal kimliğine bürünme, reklamlarda sahtekarlık yapma, spam sayısını görüntüleme, yanıltıcı meta veriler.

YPP için yeniden başvurabilir miyim?
Evet! İçeriğiniz için güncellemeler yaparsanız, 30 gün içinde YPP için yeniden başvuruda bulunabilirsiniz. O zaman, uygulamanızı ve kanalınızı dikkatli bir şekilde inceleyeceğiz. Yeniden oluşturmaya hazırlanmak için, İçerik Stüdyosu'ndaki Para Kazanma sayfası ziyaret etmek için en iyi yerdir; Buradan daha fazla ayrıntı, yardım kaynakları ve yeni bir başvuru göndermeden önce yapmanız gerekenleri göreceksiniz.

1 Haziran'dan sonra başvuruda bulundum veya sadece son zamanlarda uygun hale geldiysem, ne zaman geri dönmeyi beklemeliyim?
Artık iş akışı temizlendikten sonra, uygulamaları çok daha hızlı bir şekilde inceleyeceğiz! Uygunluk ve program eşiklerini karşıladığınız sürece, bir ay içinde tekrar duymayı bekleyebilirsiniz. Not: Tüm uygulamalar hala manuel olarak incelenir, bu yüzden biraz zaman alır!

Uygulamaların birikimini temizlemek için çalışırken, herkesin sabrı için tekrar teşekkürler!




[29 Haziran 2018 güncellemesi]

Kanalınızın YPP için başvurup 1 Haziran'dan önce uygunluk ve program eşiklerini karşılaması durumunda, uygulamanızı incelemeniz ve önümüzdeki hafta başlarında size bir e-posta güncellemesi göndereceğimizi herkesin bilmesini istedik.

Forumda şu anda onaylanan içerik oluşturuculardan çok az sayıda kutlama yayınını zaten gördük!

Şu anda onaylanmadıysanız, yardım kaynakları ve yeniden başvurmadan önce yapmanız gerekenler de dahil olmak üzere daha fazla bilgi için lütfen İçerik Stüdyosu'nu ziyaret edin. İçeriğiniz için düzenlemeler yaparsanız, 30 gün içinde yeniden başvurabilirsiniz
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Okunmamış 25.09.2018, 12:43
memurvadisi1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 12.04.2014
Mesajlar: 3,030
Etiketlendi : 56 Yazıda
Etiketlendi: 6 Başlıkda
Standart

boş yapmışlar ve ben bunu okudum sanırım daha önce yeni bir güncelleme değil.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 22:46. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker