YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > YouTube - Giriş > Youtube Hakkında Soru ve Sorunlarınız



User Tag List

Like Tree1Beğeni
  • 1 Post By Rewossky

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 6.08.2019, 18:27
Üye
 
Üyelik tarihi: 1.02.2018
Nereden: Manisa
Mesajlar: 77
Etiketlendi : 1 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart YouTube 4000 İzlenme Saatini Kolayca Aşmak

Merhabalar,bu makalede sizlere YouTube’da para kazanmayı açmak için gerekli 4000 saat izlenme limitini nasıl kolayca aşacağınızdan bahsedeceğim. Biliyorsunuz ki Yapılan politika güncellemesi ile 1000 abonesi ve 4000 saat izlenmesi olmayan kanalların reklam gösterimi kapatıldı. Şartları sağlayan YouTube kanallarının incelenmesinin ardından reklam kazançları tekrar aktifleştiriliyor. Fazla uzatmadan taktiklere geçelim ayrıca 10 günde 1000 abone isimli makalemizde de çok değerli taktikler verdik. Makaleye gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Facebook Yardımlaşma Grupları
Facebook’ta bir çok YouTube için yardımlaşma grubu mevcut. Bu grupları bulmak için Facebook arama kısmına “YouTube Yardımlaşma” veya “YouTube Destek” yazarsanız, onlarca YouTube yardımlaşma grubu sizleri karşılayacaktır. Benim önerim +5.000 ve güncel olarak aktif üyeye sahip olan gruplara katılmanızdan yana olacak. Bu gruplara katılarak kanalınızın linkini veya videolarınızın linkini paylaşın. Bu sayede izlenme açısından çok bir kazanım olmasa da, abone anlamında epey bir katkı sağlayacaktır.

Kanalınızla Çocuk Gibi İlgilenin
Youtube kanalınızla ne kadar çok ilgilenirseniz yükselmeniz o denli hızlı olacaktır. Burada kanalla ilgilenmekten kastımız ise şunlardır.

-Düzenli olarak youtube kanalınıza video yükleyin. Haftada en az 1-2 video paylaşın.
-Seo (arama motoru optimizasyonu) kurallarına uygun olarak video başlığı, video açıklaması ve video etiketleri hazırlayın.
-Videonuzu en iyi anlatan ve dikkat çeken bir video kapak resmi hazırlayın. -İnsanların ilk ilgilerini çeken şey kapak resmidir.
-Kanalınızın sosyal medya hesaplarını oluşturarak videolarınızı bu hesaplarda paylaşın.
-Arkadaşlarınızı kanalınıza abone olmaları için davet edin. Videolarınızı kendi sosyal medya hesaplarında paylaşmaları için onları yönlendirin.
-Trend videolar arasında ilgi çeken ve insanların ilgi gösterdiği konuları tespit edin. Bu videoları örnek alın, taklitçi olmadan daha da geliştirerek yeni videolar hazırlayın.
-Videolarızın başında ya da sonunda izleyenlerin kanalınıza abone olması, beğenip yorum yapması için yönlendirin.
-Videolarınıza yapılan yorumları beğenin ve mutlaka cevap yazın. Kullanıcı etkileşimi yüksek olan kanallar arama sonuçlarında daha önde yer almaktadır.


Video konusu bulmak için gündemi takip edin ve güncel konular üzerine yoğunlaşın. Videolarınızı iyi kurgulayın,sıkıcı ve banal olmaktan kaçının. 3 saniye bile olsa izleyiciyi sıkacak gereksiz kareleri videonuzdan çıkarın.Çünkü bu 3 saniye, 3 saniye diye diye izleyicinin videonuzu terk etmesine sebep olacaktır. İzleyiciye dolu dolu bir video izletirseniz onları kanalınıza abone olma veya kanalınızın diğer videolarına göz atma için ikna etmiş olursunuz.

Kamera açılarını iyi ayarlayın. Çünkü insanlar sürekli aynı açıdan çekilmiş ve aynı ses tonuyla anlatılmış videolardan çok çabuk sıkılırlar. Bu yüzden en az kamera açısı kadar jest ve mimiklerde önem taşıyor. Video çekerken bir kamera açısında maksimum 20-30 saniye arası durun. Bunun üstüne çıkmadan açıyı değiştirin.

Paylştığınız videoların ilk 1 dakikasında izleyiciyi videonun devamında eğlenceli vakit geçireceğine inandırmalısınız. Bu nedenle video girişiniz çok iyi olmalıdır. Sıkıcı başlayan videodan izleyici çok çabuk vazgeçecektir. Kitleyi elde tutma oranının nekadar önemli olduğunuzu biliyorsunuzdur. Eğer bilmiyorsanız alttaki tavsiye yazıdan o makalemize göz atabilirsiniz.

Video süresini iyi ayarlayın. Youtube ortalama 10-12 dakika arasındaki videoları daha çok önemsemektedir. Bu nedenle video süresini buna göre ayarlayın.

Kısa bir hesap yapacak olursak. Biri 5 dakika, biri 10 dakikalık 2 video olsun. İzleyici iki videoyu da %80 oranında izlesin (süre olarak). Bu durumda 5 dakikalık video ortalama 4 dakika, 10 dakikalık video 8 dakika izlenmiş olacak. Yani iki katı. Bu durumda 1000 kez izlenen videoda 5 dakikalık videodan toplam 4000 dakika, 10 dakikalık videodan 8000 dakika izlenme süresi olacaktır. Bu toplam süre ise sizin yıllık 4000 saatlik limiti aşmanızda olumlu katkı sağlayacaktır.

Bu yazımız youtube’in kanallar için uyguladığı 4000 saat limitini aşmanıza yardımcı olabilecek ipuçlarını değerlendirdik. Bir sonraki yazımıza kadar kendinize dikkat edin.

Kaynak: https://ytrehber.net
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
  #2  
Okunmamış 6.08.2019, 18:35
Rewossky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
YouTube 🎥
 
Üyelik tarihi: 2.08.2016
Nereden: Pripyat
Mesajlar: 6,406
Etiketlendi : 393 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Rewossky - İCQ üzeri Mesaj gönder Rewossky - AİM üzeri Mesaj gönder Rewossky - MSN üzeri Mesaj gönder Rewossky - YAHOO üzeri Mesaj gönder Rewossky isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Konunun başlığından "KOLAYCA" kelimesini kaldırırsak konu yerine oturur sanırım.

Bir arkadaşım katıldı o grupların neredeyse hepsine, yalvar yakar 1+1 2+2 3+3 gibi abone sistemiyle abone oldular da çıkıyorlar hacı abi, 1haftada o kadar uğraşla 70-80 kadar abone yaptı
Crio bunu beğendi.
__________________

Konu ve mesajlar için talep, şikayet ve diğer durumlar için MODERATÖRE BİLDİRbutonunu kullanınız.:

Özel Mesaj Göndermek İçin Tıklayınız :
Forum Kuralları İçin Tıklayın : www.ytpara.com/Kurallarımız
Mağduriyet vb durumlarda şikayet oluşturmak için : https://www.ytpara.com/109-sikayetim-var/
Yönetim Kadrosuna Buradan Ulaşabilirsiniz : www.ytpara.com/showgroups.php



Konu Rewossky tarafından (6.08.2019 Saat 18:40 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Okunmamış 6.08.2019, 18:38
aragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 13.01.2014
Yaş: 29
Mesajlar: 4,109
Etiketlendi : 127 Yazıda
Etiketlendi: 10 Başlıkda
Standart

pek kolaya benzemiyor ama neyse
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Okunmamış 6.08.2019, 20:24
Unknow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 6.02.2016
Yaş: 30
Mesajlar: 2,671
Etiketlendi : 29 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Unknow isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

dediklerinden tek 1 tanesi işe yarar oda kanalınızla cocuk gibi ilgilenin sürekli video atın ben yaklaşık 1 aydır video yüklüyorum 400saat kasabildim hızlada bu saat artıyor diğer söylediklerin için boşa çabalamış oluruz gruplar falan rezillik çünkü çocuk dolu hepsi
Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 10:35. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker