YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > YouTube - Giriş > Youtube Sorunları ve Çözümler



User Tag List

Like Tree1786Beğeni

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1151  
Okunmamış 18.04.2018, 09:51
Üye
 
Üyelik tarihi: 24.05.2014
Mesajlar: 237
Etiketlendi : 9 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Türkçesi : Çok fazla gelen talepten dolayı, youtube partner programına için başvuruları hala bekletiyoruz. Şimdilik kesin olarak paylaşacağımız zaman aralığı yok. Ama, yapabildiğimiz kadarıyla kesinlik daha fazla detay paylaşacağız. Bu zamanda sabrınızı takdir ediyoruz.

Başka bir tweetinde ise nisanda başvuruların açılmıcağını söylüyordu gelecek aylar diyorlar büyük ihtimal ay sonu geldiğinde end of april i end of july olarak değiştirirler bu olay decembera kadar gider.

Alıntı ile Cevapla
  #1152  
Okunmamış 18.04.2018, 10:18
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 3.10.2016
Mesajlar: 591
Etiketlendi : 11 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

arkadaşlar şu onaylananlar nasıl onaylanıyorda biz hala bekliyoruz ya
Alıntı ile Cevapla
  #1153  
Okunmamış 18.04.2018, 12:02
Onaysız Kullanıcı
 
Üyelik tarihi: 7.04.2018
Mesajlar: 13
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

2018 Önceliklerimizde Güncelleme
17 Nisan 2018 Salı

Değerli YouTube İçerik Oluşturucuları,
Yılın başında, 2018'de YouTube için beş temel önceliği ana hatlarıyla size bir mektup yazdım. Bu öncelikler arasında hepinizle daha sık iletişim kurmak vardı ve bu ruh haliyle güncellemeleri paylaşmayı planlıyorum. İçerik oluşturucu topluluğu her çeyrekte.
Tahmin edebileceğiniz gibi, son iki hafta, YouTube'da çalışan insanlar için inanılmaz derecede zordu. YouTube ailesimiz için tecrübe yaşandığı kadar zorlayıcı olarak, içerik oluşturucuların desteği ve nezaketi, ruhlarımızı destekledi ve bu çalışmanın neden bu kadar önemli olduğunu bize hatırlattı.

Geçen sene birçoğunuz için kolay olmadığını biliyoruz. Ancak, YouTube'un gelişmesine yardımcı olmak için geri bildiriminizi dinlemeye ve kullanmaya kararlıyız. Topluluğumuz sağlıklı ve sorumlu bir oranda büyümeye devam ediyor. Geçen yıl, beş rakam kazanan kanallar yılda yüzde 35'ten fazla büyürken, altı rakam kazanan kanallar yılda yüzde 40'tan fazla büyüdü. Bu ilerlemeden gurur duyurken, yapacak daha çok işimiz olduğunu biliyorum.

1. Şeffaflık ve İletişim
Yılın başında, hepinizle sosyal medya aracılığıyla daha fazla iletişim kurmayı taahhüt ediyoruz. Bu yıl, yanıtlarımızı yüzde 600 artırdık ve yanıt oranımızı yüzde 75 oranında artırdık: resmi mesajlarımızda ele alınan tweet'lere: @TeamYouTube, @YTCreators ve @youtube. Ayrıca, kişiselleştirilmiş güncelleme e-postaları alan içerik oluşturucuların sayısını iki katına çıkardık. Ayrıca, üzerinde çalıştığımız şeyler hakkında perde arkası bilgileri sunan, çalışan bir kanal olan Creator Insider gibi gayri resmi yollarla da iletişim kuruyoruz .
YouTube liderlik ekibi, dünya genelinde YouTube kitlelerine bağlantı kurmayı da öncelikli hale getirdi. SXSW'de, Küresel Müzik Direktörü Lyor Cohen bir konuşma yaptıhayatına hizmet eden sanatçıları ve YouTube'un bugün ve gelecekte oynadığı rol hakkında. Genel Müdürümüz Robert Kyncl, Casey Neistat ile görüştü ve daha sonra YouTube İçerik Oluşturucusu Noor Stars'ın sorularını aldı . Bu sadece başlangıç.

2. Başarınızı destekleme
İçerik oluşturucular söz konusu olduğunda, büyümenizi ve başarınızı desteklememek benim ve tüm ekibim için son derece önemlidir. Şubat ayında, YouTube'da para kazanmak için yeni bir uygunluk kriteri belirlemek için zor bir karar aldık. Bazı içerik oluşturucuların bu değişikliği hayal kırıklığına uğrattığını biliyor olsak da reklamverenin güvenini güçlendirdi, para kazanmayı ve YouTube'da daha geniş bir topluluğu, içerik oluşturucuların platformda işlerini oluşturmaları için daha güçlü hale getirdi. Henüz yeni eşiğe ulaşmamış olanlar için, kitlenizi oluşturmaya ve oluşturmaya devam edin. Öğrenmenize ve büyümenize yardımcı olacak kaynaklarımız var. Ayrıca sizden başvuru sürecindeki gecikmelerin sinir bozucu olduğunu da duyduk. Bunu daha hızlı yapmak için çalışıyoruz. Para kazanma simgesi değiştiğinde
sinir bozucu olduğunu biliyoruzyeşil ve sarı arasında ileri geri. Şubat ayında, sistemimizin genel doğruluğunu iyileştirmek için bir güncelleme yayınladık ve yüzde 90 oranında simge kırpmasını önemli ölçüde azalttık. Umarım, çoğunuz bunu zaten fark etmişsinizdir. Bizim tarafımızda, para kazanma temyiz hacminin sonuç olarak yüzde 50 oranında azaldığını görüyoruz.
Birçoğunuz, para kazanma sistemimizde yanlış pozitiflerden endişe etmenize gerek olmadığı anlamına gelirse, videonuzda bulunanlarla ilgili daha fazla geri bildirim sağlamak istediğinizi söylediniz. Bu ay bir pilot başlatıyoruzİçerik oluşturuculardan, reklamveren dostu yönergelere ilişkin videolarında neyle ilgili belirli bilgiler vermelerini isteyen yeni bir video yükleme akışını test etmek için küçük bir içerik oluşturucu grubuyla birlikte. İdeal bir dünyada, platformdaki içerik oluşturucuların videolarında neleri doğru bir şekilde temsil edebildikleri, böylece algoritmik sınıflandırıcılarımız ve insan yorumlayıcılarımız ile birleşen içgörülerinin, para kazanma sürecini daha sorunsuz hale getirecekleri bir duruma ulaşacağız. daha az yanlış pozitif şeytan çıkarmalarla.
İçerik oluşturucular, reklamların ötesinde para kazanmak için daha fazla alternatif istediklerini de anlattı. Kısa bir süre önce sponsorluk testlerine başladıksınırlı sayıda içerik oluşturucuyla. Bu, hayranların favori içerik oluşturucularına para kazandıracak yinelenen sponsorluklar oluşturmasına olanak tanır. Çoğu sponsorlu içerik oluşturucu, genel YouTube gelirlerinde önemli artışlar gördü. Bu nedenle, önümüzdeki aylarda bunu daha çok içerik oluşturucuya genişletmeyi planlıyoruz.

3. İnsanlara etkileşimde bulunmanın daha fazla yolunun verilmesi
Taraftarlarınızın ilgisini çekmenin önemli olduğunu biliyoruz, bu nedenle sohbeti teşvik etmek için yeni araçlar üzerinde çalışıyoruz.
Topluluk'u daha birçok içerik oluşturucuya genişlettik ve Ev ve Abonelerinizin yayınladığı tüm yayınların kime ve nasıl dağıtılacağını iyice ayarladık. Doğru kullanıcıları doğru zamanda doğru kullanıcılara gösterdiğimizden emin olmak için sıralama ve hedeflemeyi büyük ölçüde geliştirdik.
Canlı yayın özelliklerini güncellemeyi ve hayranlarınızla etkileşim kurmanızı kolaylaştırdık. Canlı sohbet tekrarlarını, otomatik altyazıları ve konum etiketlerini ekledik ve bir IFTTT (If This, Then That) işlevini içerecek şekilde Super Chat'leri genişlettik .
Ayrıca 140'ın üzerinde ülkede YouTube Go’yu da başlattık . Bu, bir sonraki milyar kullanıcı için oluşturulan ve İnternet bağlantısının zayıf olduğu veya pahalı hücresel verilere sahip kişiler için tasarlanan YouTube uygulamasının bir sürümüdür.

4. Politikalarımızı sıkılaştırmak ve güçlendirmek Karşılaştığımız
en büyük zorluklardan biri de ifade özgürlüğünü toplum olarak bizim sorumluluğumuzla dengelemektir. Platformumuzdaki seslerin inanılmaz çeşitliliğine değer veriyoruz ve politika değişikliklerine, gerçek bir zarar olabileceğine inandığımız yerlere odaklanmak istiyoruz. Şubat ayında, mevcut ihtar sistemimizin ötesinde, bir içerik oluşturucunun eylemlerinin tüm topluma zarar verme riski taşıdığı nadir olayları ele alabileceğimiz yeni adımlar belirledik. Amacımız toplumu güçlendirmek ve bu yeni adımları nadiren kullanmayı umuyoruz.
Özellikle yorum ve spam söz konusu olduğunda, platformdaki kötüye kullanımı nasıl ele alabileceğimiz konusunda harika içerik oluşturucu geri bildirimleri duyduk. Yeni yorum denetleme araçlarıylaİçerik oluşturucuların, yorumları herkese açık olarak inceleme yetkisi verdik. Kanallarımızda, bunu etkinleştiren yorum işaretlerinde yüzde 75'ten fazla düşüş gördük ve yakında bunu 10 dile genişletmeyi planlıyoruz. Canlı sohbet için de aynısını yaptık. İçerik oluşturucuların, tüm dillerde inceleme için uygunsuz canlı sohbet mesajlarını tutmalarına izin verdik.

5. Öğrenme ve eğitim
YouTube, özellikle eğitim söz konusu olduğunda, iyilik için inanılmaz bir güçtür. Bu ay YouTube'da #YouTubeTaughtMe etiketiyle öğrenmenin gücünü gördük. Örneğin, New York'taki bir baba, hem kek pişirmek hem de paramedik sınavlarına çalışmak için YouTube'u kullandığını, bazı içerik oluşturucuların ise YouTube'un kendilerinin gerçek benliklerini hissetmelerine yardımcı olmalarını sağladığını tweet attığını söyledi.
Son olarak, İçerik Oluşturucu Akademisi de dahil olmak üzere ücretsiz eğitim kaynaklarımızın size en çok ilgi duyulan konulara odaklandığından emin olmak için çalışıyoruz . Yaklaşık bir Yaratıcı Akademisi Usta Class başlattı yaratıcısı tükenmişlik ve biz bir konuşma düzenliyoruz VidCon'a yaratıcıları refahını korumak yolları konusunda. Sağlıklı yaşamı teşvik etmek için yaz başında da diğer kurslarda çalışıyoruz.
Dört gözle bekliyorum
Her gün YouTube topluluğunun gücünden ilham alıyorum ve son iki haftadaki desteğiniz bunu güçlendirdi. Tüm ekibimiz sizin başarınıza bağlıdır ve girdiniz aldığımız her adımı bildirir. Lütfen daha iyi neler yapabileceğimizi bize bildirmeye devam edin.
Susan Wojcicki
Alıntı ile Cevapla
  #1154  
Okunmamış 18.04.2018, 12:10
hsehan1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
HÜ***** ŞE*****
Platin Üye
 
Üyelik tarihi: 29.11.2013
Nereden: Eskişehir
Yaş: 32
Mesajlar: 3,975
Etiketlendi : 349 Yazıda
Etiketlendi: 11 Başlıkda
Standart

Alıntı:
Geçen yıl, beş rakam kazanan kanallar yılda yüzde 35'ten fazla büyürken, altı rakam kazanan kanallar yılda yüzde 40'tan fazla büyüdü.
kısaca para parayı çekiyor

Alıntı:
Ayrıca sizden başvuru sürecindeki gecikmelerin sinir bozucu olduğunu da duyduk.
duymasalar demek ki, hiç uğraşmayacaklar

Konu hsehan1 tarafından (18.04.2018 Saat 12:13 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
  #1155  
Okunmamış 18.04.2018, 12:20
NoEroin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 16.03.2013
Mesajlar: 7,595
Etiketlendi : 81 Yazıda
Etiketlendi: 7 Başlıkda
Standart

Bu döngü böyle aylar yıllar, sonsuza kadar sürecek herhalde.
Alıntı ile Cevapla
  #1156  
Okunmamış 18.04.2018, 13:00
Üye
 
Üyelik tarihi: 2.11.2015
Nereden: Tokat
Yaş: 28
Mesajlar: 365
Etiketlendi : 7 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
rixon isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Onay alan var mı hiç ? Hasta olacam
Alıntı ile Cevapla
  #1157  
Okunmamış 18.04.2018, 13:07
FatihYT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 8.02.2015
Nereden: YouTube
Yaş: 28
Mesajlar: 3,538
Etiketlendi : 80 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
FatihYT isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

kanal günlük 50k izlenimi geçmiş bulunuyor. Kendi rekorumu kırdım şu lanet zamanda
fatihbaz bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #1158  
Okunmamış 18.04.2018, 13:29
Onaysız Kullanıcı
 
Üyelik tarihi: 7.04.2018
Mesajlar: 13
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
FatihYT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kanal günlük 50k izlenimi geçmiş bulunuyor. Kendi rekorumu kırdım şu lanet zamanda
Kardeşim başarılar, Bende 2 Ayda Şartları yerine getirdim ve Günlük 150.000 aylık 5 milyon izlenim, 15.milyon dakika ve her ay 7 bin abone kazanmama rağmen para kazanamıyorum ! ve ingilizce bütün resmi kanalları takip etmeme rağmen kimseden kanalım onaylandı diye bir şey görmdim, aksine 100lerce şikayet ve bu şikayetlere cevap olarak önümüzdeki aylarda açılmasını umuyoruz ibaresi gördüm, bu hareket ya yıldırma (daha fazla içerik oluşturucu istemedikleri için) politikası yada reklam verenlere karşı güven aşılama, bana göre nisan sonu onaylanacak olayı kesinlikle asılsız, oyalamadır. göreceksiniz ay sonu geldiğinde artık şu ay açılacak bile demeyecekler ! önümüzdeki ay belki açılır ibaresi kullanılacak ve ucu açık bırakılacak,
fatihbaz ve FatihYT bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #1159  
Okunmamış 18.04.2018, 13:59
Üye
 
Üyelik tarihi: 3.03.2018
Nereden: İzmir
Mesajlar: 807
Etiketlendi : 14 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Bencede daha fazla içerik üretici istemiyorlar. Youtube'den artık pek fazla birşey beklemeyin derim. Kazanılan parayı duyan kanal açıyor zaten, bu reklam bütçesininde bir sınırı olmalı. Ben youtube yerinde olsam nekadar içerik üretici okadar iyi der uygun olan tüm kanalları onaylarım gelirleri düşürürüm.
Alıntı ile Cevapla
  #1160  
Okunmamış 18.04.2018, 14:16
Onaysız Kullanıcı
 
Üyelik tarihi: 7.04.2018
Mesajlar: 13
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
jeaner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bencede daha fazla içerik üretici istemiyorlar. Youtube'den artık pek fazla birşey beklemeyin derim. Kazanılan parayı duyan kanal açıyor zaten, bu reklam bütçesininde bir sınırı olmalı. Ben youtube yerinde olsam nekadar içerik üretici okadar iyi der uygun olan tüm kanalları onaylarım gelirleri düşürürüm.
30 Martda Sorulan Tüm sorulara nisan sonunda bloklu kanalları açıcaz derlerken, 10 nisandan sonra sorulan sorulara, önümüzdeki aylarda diye cevap vermeye başladılar.

birçok yeni youtube kullanıcısı kanal açmadan önce artık şunu soruyor, ''ben kanal açsam 4000 saat ve 1000 abone nasıl yapıcam'' hadi yaptım onaylanma aylar sürüyormuş doğrumu bu ! kim uğraşır bu saatden sonra yeni kanal açmaların %95 azalacağı belli, adamlar kanal açıcaklar 3-5 ay şarları yerine getirecekler sonra 4 ay daha onay beklicekler vs. ben bu onay sürecenin bilerek yapıldığını bilerek herkes tarafından kunuşturulduğunu bilerek ortalığın karıştırılıp kulaktan kulağa bak kardeşim durum böyle böyle 8 ayda para kazanman açılıyor diye milleti konuşturduklarını, böylece önüne gelen kanal açmasını engellediklerini düşünüyorum, piskolojik engel !

şimdi spam yapan arkadaşların kanalı kapansa, bidaha baştan bu kadar süreçten geçmeyi göze alırlarmı ! spam kanallar ile en güzel savaş piskolojik diyorlar. o kadar uğraş sonra kanal kapansın hadi 8 ay daha uğraşta göreyim, bunu amaçladıklarını düşünüyorum.

geçen bir kanalın mesajını gördüm, 100.000 abone 20 milyon izlenim var 3 senedir uğraşıyorum ama kanaldan para kazanmam kapalı demiş mart 15 de.
şu anda bu kanalın reklamları açık ! demekki onaylanmış. peki biz neyi bekliyoruz !
Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 55 (0 üye ve 55 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 17:08. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker