YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > YouTube - Giriş > Youtube Sorunları ve Çözümler



User Tag List

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 13.07.2019, 14:56
Üye
 
Üyelik tarihi: 14.02.2016
Mesajlar: 106
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Post Youtube Kanallarım Çalındı

1-10-20k olmak üzere kanallar çalındı. Hepsini 0 dan kendi mail ve cep telefonlarımla kurdum full özgün adsense bağlı kanallardı. Kanal paneline girdiğimde kanal olustur yazıyordu. Özel Url ye gittim kanal ismi değismis. bunlar eski kanal olduğu için marka hesap değil ana hesaptı hepsi 2 adımlı doğrulama ile korunan hesaplar. bu nasıl oluyor? kişisel kanallar olduğu için pasaport vs de gönderebilirim yt ye. fakat iletişim için [email protected] haricinde mail bulamadım buda otomatik cevap veriyor 100k üstü kanallar için diye.


olay 12 saat önce oldu. yani yeni. pc ye en son zula denen oyunu merak ettim indirdim yükledim. yt eski hesaplar olduğu için eskiden google+ vardı bilirsiniz , bu kanallar kısa harfliydi. ör: elma gibi. yani kanal ismine girdiğimizde önceki google+ ya göre ad soyad seklinde ya, bunlar ad kısmı seklindeydi. şuan bu tarz oluşturumlar yapılamıyor. 2.kısımında dolu olması gerekiyor. http://prntscr.com/oehkz7 farklı pcden giriş denemesi yok. hadi olduda kanalı marka hesabına taşıdı ordan kendine sahiplik verdi desek 1 gün geçmeden kaldıramıyor ve o işlemin maili gelmiyor mu. sahiplik mailleri nerede? +videolar yedekli.

ve https://www.youtube.com/gaia_link
şu adresten bu tarz hesaplar için marka hesabına alınabiliyormus. büyük ihtimal googlenin bu formu ile yaptılar. google artık hiç güven vermiyor.


youtube ile iletişim sağlanabilecek mail adreslerini paylaşır mısınz? ing/tr fark etmez.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
  #2  
Okunmamış 13.07.2019, 15:22
Üye
 
Üyelik tarihi: 13.04.2018
Mesajlar: 137
Etiketlendi : 6 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Valla geçmiş olsun hocam benimki direk çalınmıştı dediğiniz gibi üzerinden 1 gün geçmesi gerekiyor ben geri almıştım skypeden bi yazın bi konuşalım isterseniz live:rozdemiir
Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 15:57. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker