YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > YouTube - Giriş > Youtube Sorunları ve Çözümler



User Tag List

Like Tree29Beğeni

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #21  
Okunmamış 24.01.2020, 02:59
onaysız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 21.04.2016
Yaş: 31
Mesajlar: 319
Etiketlendi : 2 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

@th3just anladığım kadarıyla bırakacaksın sen şuan yaptığın kanalı , senin için bir önemi yok kanalının. Burada paylaşır mısın ? Gerçekten profesyonel kaliteli bir kanalın var mı karar verelim buna
Alıntı ile Cevapla
  #22  
Okunmamış 24.01.2020, 03:21
Üye
 
Üyelik tarihi: 31.12.2013
Yaş: 30
Mesajlar: 947
Etiketlendi : 9 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
th3just Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam azim elbette iyi bir şey ama son 7 aydır bu şekilde uğraşıyorum kaç kanal bıraktım arkamda hatırlamıyorum. Youtube algoritması her saniye değişiyor artık ne önemli ne önemsiz anlam veremiyorum. Bir kişi de çıkıp şöyle yaparsan başarıya veya aramanın en üstüne çıkma şansın artar demiyor. Ya da kendileri de yapamıyor bilmiyorum. Ama bu işten ciddi para kazanan ekipte var onlar o parayı kazanıyorsa mutlaka videoları izleniyordur ve aramalarda üsttedir. Ben elime balık verin demiyorum ki balık tutmayı öğretin diyorum. Ama gelen tavsiyeler sabır et yılma şeklinde.

Bir balık binbir farklı yöntemi denese de kara'da nefes alamayınca suçu kendinde arar değil mi? benim yaptığım bu işte.
Mesela bende senin geçtiğin durumlardan geçtim sonra şuan burdayım diyen bir kişi yok.
kardeş kafanı tek noktadan kaldırıp etrafa bakmayı öğrenemediğin sürece o noktaya bakarak geçer ömrün. olmuyorsa, sal. araştır, başka şeyler dene. ben de spamdan çok vakit 5 haneli miktarlar aldım. sonra spamı gerek saldırılarla bazı o*** çocukları bitirtti gerek youtube aldığı önlemlerle bitirdi ve yarı özgün uğraşmaya başladım. 8k ya gidip pc aldım render yapmak için. 4,5 ay render yaptım, açtığım kanala üniversitelere yalan bahanelerle girip upload hızlarından faydalanıp videoları yükledim. 14 kategoride 200 e yakın video çıkardım. ben bu işlere 2013 te başladım. dünkü yeni yetme de değilim yani. çıkardığım videolar full hd, kaliteli. içerik sahiplerinin de isimlerini videoda bulundurdum her daim. fakat videolardan 4 haneli izlenen tek içerik, gündemde olan o gün çıkmış bi şarkı için üretilen parodi videolarından derlediğim içerikti. o da benim planlayarak oturup hazırladığım bi şey değildi. sadece 1 defaya mahsus güncel bi içerik oluşturayım deneme yapacağım dedim ve o gün abd trendinde olan şarkıya yapılan parodileri birleştirip attım eşleşen olmasına rağmen. 100 ün üzerinde video atmışın öncesinde ama sadece o video 2-3k izlendi. diğerleri iplenmedi bile. sonra dedim, bu kanalla uğraşırsın uğraşırsın yarın belki tutar ama yine birilerinin insafıyla yaşar. biri telif atar, başkası saldırır, youtube kapatır vs vs. sonuçta içerik %100 bana ait değil sağdan soldan derlemeler. koydum kanalı kenara uğraşmadım daha. sonra pinterest mevzularına merak saldım. onla vakit geçirdim. herkes spam peşinde ay sonu güzel miktarlar kovalama derdinde ben her şeyi manuel yaparak çalışıyorum. çok detaylı bi süreç tabi 4 aydır falan vakit harcıyorum şimdi 2 kelimede yazılcak şeyler değil. burada anlatmak istediğim şey şu. odağını tek noktada tutup kendini şartlama. ben kripto paralarla da uğraştım milyonlar da kazandım, hepsini kaybettiğim de oldu. youtubela da uğraştım onbinlerce kazandım, zamanla erittiğim de oldu. mobil sektöre de heves ettim gittim aplikasyon satın aldım türkçeleştirdim, sonrasında " ama bu böyle olmaz " diyip baştan olmayacağını söylemeyen dangalağın biri yüzünden o işin de yarım kaldığı oldu. çöpe giden 600-700 lira. yani netice olarak karşıma çıkan pek çok şeye giriştim. çünkü yeni şeylerle uğraşmayı, bi şeyler öğrenmeyi, araştırmayı ve bu süreçte yorulmayı seviyorum. bakış açını değiştir, kafanı kaldırıp farklı dünyaları da araştır. sana en basitinden bir kazanç örneği söyleyeyim. knight online ı duymuşsundur. bunların pvp serverları oluyor. bi serverda konuştuğum bi adamın 20 tane pc si var oyunda. bu adamın oyunda, oyun parası satarak elde ettiği gelir günlük ortalama 600-700 lira oluyor oyunun ilk 1-2 haftası. bu da sana bi örnek olsun. yani geniş düşünmeyi bilirsen tek noktaya odaklanıp sürekli isyan isyan kafasıyla yaşamazsan önüne kapılar açılır. sen de değerlendirmek için emek sarfedersin.
inan bana, para hiç bi şey. hiç. dedim ya, ben kriptolarla milyonlar kazandım diye. öyle bi boşluk hissi ki. amacın kalmamış, tükenmiş, yere baka baka boş boş yürüyosun. öyle bi şey. bu hayatta önemli olan tek şey, amaçtır. amacın yoksa, trilyonların olsun fayda etmez. en fazla altına bi araba çeker başını sokcak bi ev alır boş boş yaşarsın her gününü bi bok olduğunu zannederek. o yüzden paralara odaklanma, amaçlara odaklan. örneğin benim bu dünyada nihai bi amacım var şu an. kafamda 1,5 yıl önce tasarladığım bi mobil uygulama fikri mevcut. çizimlerini vs yaparken o kadar keyif alıyordum ki hala dosyamda durur 10-12 sayfa tasarım. gitsem melek yatırımcılarla görüşsem eminim ki yatırım alır ve hayata geçmesi için peşimde koşarlar o kadar iddialı işler ama benim amacım tüm bunları tek başıma yapabilmek. o süreç için de güzel bi altyapı, gelir kaynağı oluşturmam lazım. kriptodan gelir sağladığım dönemde bu fikirler aklımda olsa yatırımları riske atmaz çıkar gider bu işlerle uğraşırdım ama o yatırımların eriyip gitmesi sonrası bu fikirler oluştu zihnimde. para kazandığım süreçteki mutsuzluğum, fikrin gelip paranın gitmiş olması durumu karşısında yine mutluluğa evrildi. çünkü ben 3 pantolonu 4 sene çevirip giyebilen biriyim. egoları olmayan, kendini birilerine beğendirme derdinde olmayan, cebinde tomar tomar para olması kafası olmayan biri. sen de hayattaki ihtiyaçlarını minimumda tutar, amaçlar edinip bunlara erişmek için olabildiğince emek sarfeder, isyandan vazgeçip " ağlayacaksan oynamayalım " mottosuyla yoluna devam edersen bil ki bu hayat sana o zaman keyif verir. diğer türlü her yerde dert yanar durursun. kafanı kaldır, fırsatları kovala. bi şeyleri dene.
youtub60, reoanew, YTM ve 4 kişi bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #23  
Okunmamış 24.01.2020, 09:59
Üye
 
Üyelik tarihi: 31.01.2018
Mesajlar: 620
Etiketlendi : 3 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

@freusty hocam kripto paradan nasıl milyonlar kazandınız?Açıklarsanız bizde memnun oluruz.
Alıntı ile Cevapla
  #24  
Okunmamış 24.01.2020, 10:09
tufan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 19.01.2018
Nereden: Dünya
Yaş: 39
Mesajlar: 221
Etiketlendi : 4 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Hocam 25 kanalla uğraşacağına 1 yada 2 kanalla uğraşsaydın tutardı benim kanalım tam 1 sene sonra uçuşa geçti çok mükemmel videolar yapmıyorsan 1 sene beklemen lazım aramalarda çıkmıyor demişsin izlenmeyen yeni kanallar aramalarda hemen çıkmaz adını da yazsan başka şeyler çıkar baya ararsın anca bulursun önerilere girdimi başlar aramalarda yükselmeye.
Alıntı ile Cevapla
  #25  
Okunmamış 24.01.2020, 11:04
Üye
 
Üyelik tarihi: 31.12.2013
Yaş: 30
Mesajlar: 947
Etiketlendi : 9 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

bu da böyle bi hikayeydi.
Maze bunu beğendi.

Konu freusty tarafından (24.01.2020 Saat 12:05 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
  #26  
Okunmamış 24.01.2020, 13:53
SA***** AV*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 2.02.2015
Nereden: Kocaeli
Mesajlar: 3,639
Etiketlendi : 77 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
youtub60 - İCQ üzeri Mesaj gönder youtub60 isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

geçen bi miting de bunu dinliyordum ve ytparaya girip bu konuyu gördüm ^^ Sen bir okyanussun kendini su damlacığı gibi görme.
Alıntı ile Cevapla
  #27  
Okunmamış 24.01.2020, 21:13
th3just - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 14.01.2020
Mesajlar: 218
Etiketlendi : 5 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

...... silinebilir....

Konu th3just tarafından (3.04.2020 Saat 20:04 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
  #28  
Okunmamış 24.01.2020, 21:31
onaysız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 21.04.2016
Yaş: 31
Mesajlar: 319
Etiketlendi : 2 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

@th3just gerçekten dünden beri ellerime acıdım mesaj yazdığım için, kusura bakma ama. Bu kanal gibimiydi 4 4 lük kaliteli içerik dediğin ? kanal ismi desen ne alaka , küçük resim paint terk, kapak foto kedi ne alaka,profil foto ne alaka içerikle ? video kalitesi desen 360p mi 240 mı siz karar verin. Bencede bırakın bu işi siz , işi bilenler yapsın. Konunun başında kaliteli içerik yapıyorum herşeyim süper fln demesen farklı cevabım olurdu ama resmen kafa bulmuşsun.
Alıntı ile Cevapla
  #29  
Okunmamış 24.01.2020, 21:37
th3just - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 14.01.2020
Mesajlar: 218
Etiketlendi : 5 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

...... silinebilir....

Konu th3just tarafından (3.04.2020 Saat 20:04 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
  #30  
Okunmamış 24.01.2020, 22:21
Üye
 
Üyelik tarihi: 1.12.2018
Mesajlar: 167
Etiketlendi : 5 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
th3just Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu kanal gibi değildi tabii ki bu deneme kanalı ayrıca küçük resim adobe photoshop ile en yüksek kalite seçeneğinde png formatında oluşturuldu paint ne alaka? kötü mü olmuş o kadar hmm..
Kanal fragman amacıyla açılmadığını belirttim ya yukarıda deneme amaçlı atılmış bir içerik ayrıca millet ismi soyismiyle kanal açıp nerelerde çıkıyor bir araştırmanızı tavsiye ederim.
Kanalın videoları searchde bile yokken ben ultra bir çalışma yapmamı beklemiyordunuz herhalde?
Profil foto kanalın adını yaptım ne koysaydım yani kedi falan mı, Ayrıca bunun bir etken olduğunu düşünüyorsanız bencede yazmayın siz.

Ayrıca ben süper demedim diğer aramada çıkan kanallara baksanız bu yazdığınız yorum için utanırdınız.
Peki herşeyi anladım ama videonun sonunu başkalarının yaptığı parodi videoları ile doldurman?
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
seo hatası, youtube seo




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 09:41. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker