YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > YouTube - Giriş > Youtube ve Ben



User Tag List

Like Tree2Beğeni
  • 2 Post By Jimbocan

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 15.02.2019, 18:50
Üye
 
Üyelik tarihi: 10.01.2018
Mesajlar: 152
Etiketlendi : 1 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart YT'da nasıl gelişirim?

Selam arkadaşlar,

Bir arkadaş özel mesajdan YT'da nasıl gelişilir diye sormuş. Kendi bildiğim kadarıyla deneyimlerimi aktarmaya çalıştım. Ona verdiğim yanıtı buraya da yapıştırıyorum. Belki birilerinin daha işine yarar.

Soru:
hocam bende borc batagındayım 2014 yılında youtubeden cok guzel kazanç sağlıodum ama artık spam bıttı bır kurus kazanamıorum tejubelerınız hakkında yardımcı olurmusunuz özgün olarak nasıl calısmam gereklı sosyal medya destegı nasıl sağlarım allah rızası ıcın yardımınıza ıhtıyacım var?

Yanıt:
Hocam öncelikle şunu diyeyim özgün spama benzemiyor, zaman alıyor.

Sevdiğiniz bir kategori seçin. YT kanalını açın. Aynı adla FB, insta, twitter, tumblr açın. Çektiğiniz videolardan kısa klipler yayınlayın story'den. Sosyal medyadan anketler yapın. İlk başta reklam alabilirsiniz. Ben hala FB reklam alıyorum yeni kanallarım için. Her 3-4 günde bir video koyacak şekilde çalışın. Gözünüz hep piyasada, aynı kategoride çalışan rakiplerde olsun. Kategorinizin yabancı dillerde olanları varsa takip edin. Hangi konular trendde onları bulun. Google'ın kendisi zaten trendleri gösterir. YT kanalını kumbara gibi düşünün. Her video kumbaraya atılan para demek. Bazısı hiç ilgi çekmez. Bazen de 1 video kanal para kazanmasını açtırır. Biraz şans ve bol bol çalışma işi bu.

Bu arada yaptığım pek çok video, görsel vs de boşa gitmiştir. Hiç ilgi görmemiş, çöp olmuştur. Hiç üzülmüyorum. Her işe yaramaz şey beni işe yarayana bir adım daha yaklaştırıyor çünkü.

İşin sırrı sürekli denemekte. Yaptığım sihirli bir şey yok. Deniyorum sadece. Ve keyif alıyorum. Denemekten keyif alıyorum. Herhalde işin sırrı budur. Bilgisayarda oyun oynar gibi oynaya oynaya iş yapıyorum. Eğer o kafaya girerseniz video editing programları bayağı eğlenceli şeyler aslında. Efektler koymak, görüntüler bulmak falan.

Başka diyebileceğim bir şey yok. Umarım dediklerim yardımcı olur. Allah yolunuzu açık etsin. Tez zamanda borçlarınızdan kurtulursunuz inşallah hocam.
arslanreis ve PwN3D* bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
  #2  
Okunmamış 15.02.2019, 19:05
ME***** Gü*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 23.09.2018
Nereden: Spain
Mesajlar: 800
Etiketlendi : 5 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
japonarme - İCQ üzeri Mesaj gönder japonarme - AİM üzeri Mesaj gönder japonarme - YAHOO üzeri Mesaj gönder japonarme isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

2014ten beri youtubeda takilip da ozgunluk nedir bilmiyorsan hic baslama bence. Isini maddiyat icin yapacaksan hobi degil ticarethane gozuyle bakarsin. 50 videoda pk actirdim ben, sen de yapabilirsin.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 15:35. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker